Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Skacok! akik a birodalomban vannak (pl: vamp, gubbix, scary, vlad, stb..) gyûjtsetek pénzt! már van 36 silverem😄 kell 95 egy guildhoz!😊
Egy kliens létezik egyelõre, az amerikai, amire az allods.gpotato.com oldalon készített accounttal tudsz belépni.
az lehetséges h. rossz klienst töltöttem le és azért nem fogadja el a belépesi nevem és passom? több kliens is létezik? mert nekem nincs ott soha aktív server!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Casseus
aki beakar jutni most nyomogassa a logint és ha lesz szerver egyböl join

ha te azt tudnád...^^

Casseus
server down 😄

ha te azt tudnád...^^

Ha ilyenek "felb*sz"nak, akkor ne bétatesztelj, az errõl szól. VAlószínûleg stressztesztelik a szervert, hogy mit bír, vagy ki tudja, teljesen mindegy, béta van, azt csinálnak, amit akarnak.
ScarY MAN
én most léptem ki 😄 Arisen Mage nagyon brutál😄

gy jobb mint oroszul😄

...

JaSoN HuNTeR
felbasz hogy tele a szerver...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

akkor azt a mit jelent. ok. akkor hagyomis mert gõzöm sincs miért ne léphetek be. na majd a eu bétára talán...

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Nem, az azt jelenti hogy nemjó a felh nev v jelszo.

REAL MADRID

az invalid username azt jelenti h. tele szerver vagy azt a mit jelent? 😊

JaSoN HuNTeR
Király hogy nem tudunk játszani... Kéne még pár szerver.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem rossz csak engem már bese enged me full a szerver.

Úgy néz ki mamár nem fogunk játszani.
jaja sorba kellert állni a mobokért hnap 12-14 k9örül kicsi lesuz mert az amcsik szunyálnak😄 grafika jó hang jo harc hoszu és szar xp...muszály küldizni😄 egész ari játék kicsit furi
Elsõ benyomásra a grafika nagyon kellemes, még jobb, mint amire számítottam, plusz mindkét elõtörténet elég jól meg van oldva, kár, hogy csak kettõ van belõle, minden faj kaphatott volna sajátot. Az Empire elõtörténete nekem tetszetõsebb volt.
Nem értem, hogy miért hallani olyan kevésszer az amúgy nagyon kellemes zenét.
A harcrendszer egyelõre nagyon fura, de még nem véleményezem, mert nem sokat játszottam, inkább majd akkor nézek vissza, ha kisebb lesz a tömeg... 😊
Nem kell vele semmit csinálni.
azt nem értem h. azt írja ezen accon már aktiváltamabeta key-t. viszont küldtek nekem egy unique beta key is. de azt en tudom beírni mert azt monja ezen az accon már van beta key...

Én MoonlineHUN néven futok.
irjatok már rám MephistoHUN
nekem még mindig invalid user name vagy pass...

Casseus
megy

ha te azt tudnád...^^

ja és Scarymant is 😄 ,asszem ö kérdezte h h van a party chat és neki válaszoltam😄 ,ja vagy vamp kérdezte nemtoom vmékötök 😄
Casseus
szerintem se hogy a **** **** *** ******* ***** 😄

ha te azt tudnád...^^

viszont Vamp-ot láttam 😄
hát sztem ne szidjuk öket . nem érdemlik meg... igy szokott ez lenni általába 😊
olyan ügyesek...hajrá gpotato...
#471 <#banplz><#banplz>

REAL MADRID

me meghalt😄 vége leált😄 majd restartoják
JaSoN HuNTeR
DC.

Casseus
nem. de most a szervert sem látom

ha te azt tudnád...^^

a szerver felmonta a szolgálatot
na engem leis dobott és nemtalál szerot 😄
nekem msot elég komoylan laggol :S
zeebra téged be enged?
<#buck>

REAL MADRID

Casseus
probléma megoldva. nem volt aktiválva a kulcs

ha te azt tudnád...^^

Casseus
invalid username or password. nem hiszem hogy tulterheltség miatt van. 3. reggel is

ha te azt tudnád...^^

énis annyira
Dizson
Szerintem azért nem enged be mert túl van terhelve a szerver. Sajnos most én se tudok játszani, de egy 5 percre kipróbáltam. 😊

Casseus
azzal nem enged be

ha te azt tudnád...^^

gpotato.com, de ha van beta kulcsod akkor regeltel mar oda

REAL MADRID

Casseus
hova kell beregelni hogy beengedjen ez a ***? már 2 reget csináltam

ha te azt tudnád...^^

Dizson
Kéne még szerver. Véletlen kiléptem és most lehetetlen bejutni. 😄

Na zsír jó a játék, folytatom ha az amcsik alszanak majd 😄

REAL MADRID