-
DAK3 #821 itt természetesen igen:):) mert ez egy allods oldal:D
de gondolj csak bele vszinü régen ti is vártátok a romot mert tudom hogy sokan nyomtátok s ugyanigy lefikááztatok egy mnmot mint most majd az allodsnak is megtaláljátok a hibájit és majd jönn egy uj mmo ami kinyirja az allodst de a romot is vszinü földbetemeti:):) enyi:):) v na csumi:P -
Vlado #820 hát ezzel egyedül vagy :) -
DAK3 #819 én csak az allodst tom szidni..hát kinek mi -
BaSSeR #818 Azért ENNYIRE nem rossz a ROM...
Ezt a luckos mizériát még lehet érteni. De a rest xp bugot nem... -
Vlado #817 Ja és rom ról eddig csak dicséretett mondtál!mondj vmi rosszat is :) merhogyha felfejlödsz max szintre akkor tudsz még rosszabat mondani a játékról :D -
Vlado #816 lehet hogy igazad van ezzel a random dmg os dologgal kapcsolatosan,megnézem orosz open bétán ami nemsoká lejön hogy mi hogy hány méter :) -
#815 Hát ez egy vicc. Nem értem mi a jó abba a RoM-ba, játszottam már nem egy mmo-val és vannak nála sokkal jobbak, az Allodsot meg meg sem közeliti.
Kezdjük ott, hogy leszedtem az 5 gigát, amit utána olyan retkesül lassan telepített fel, mint kb a nála 10.000* jobb wowot.
Utána elkezdi patchelni, ami megint überel szarságban mindent, ugyanis ez az emlitett frogster annyit nem volt hajlandó megcsinálni, hogy aki újonnan kezd el játszani annak ne egyesével pecselje, hanem nagy verziószámokat ugorjon.
Szal kb 3-4 óra volt mire elkezdhettem játszani. Na most az annyira dicsért grafikáról annyit, hogy fullra állitva is, akkora hányás, és ez még semmi, mert még azt mondanám rá, hogy "há mivel ingyenes ez elnézhető" de könyörgöm, úgy szaggat, hogy teljesen játszhatatlan.
Aztán levettem low-ra a grafót, és ez sem oldotta meg, annyit csinált hogyha felnéztem akkor a fákat meg semmit sem láttam, és előre is vagy 10 métert max + továbbra is szaggatott.
Emellé hozzá kell tennem hogy hihetetlen nagy a választék is human vagy elf, mindkettő ráadásul ronda mint a bűn, aránytalanul hosszúak a lábaik, a fejükre nem is beszélve.
Komolyan mondom Rossz PC játékok sorozatba simán beleférne.
Ellenben az Allods ingyenes mmo-hoz képest, grafikailag szép, és ellenben ezzel a RoM-mal jól is van optimalizálva, tehát gyengébb konfigurácioju gépeken is szépen folyékonyan tud futni, van benne elég faj/ kaszt, pvp igéretesnek néz ki.
Egyébként a kék u.n. rest xp csikról annyit, hogy 900 exp-ig megy, érdemes utána menni az innkeeperhez, restelni egyet, és vissza.
Random dmg-ról pedig annyit hogy nem bug, csupán az van hogy van egy normál dmg amivel ütsz mondjuk 15-öt és van ugye a luck statja minden karinak, ami nemcsak azt manipulálja hogy nyomsz egy kritikált, amivel ebben az esetben nyomsz mondjuk 25-öt, hanem van u.n. anticrit, ami azt jelenti hogyha kevés a luck statod a többihez képest, akkor gyakrabban bejön és ütsz ien 10 alatti dmg-eket.
A harc pedig pont ettől lehet látványosan lassú, hogy minden statot, meg ruhákat is úgy teszed veszed hogy mondjuk str-ed már vagy 10-20al több mint a luck illetve perception, és így anticriteket ütsz, valamint el sem találod sokszor...
Amúgy amcsi bétán játszottam, első naptól, Ligában Gomez néven, kiváncsian várom eu open bétát, mert sajna kulcsom nincsen closedre egyelőre. -
Vlado #814 Scary nem érted a problémát,tudom hogy a goblin innkeeper nél a rest re kell menni de bárki megmondja hogy max csak 900 XP-t ad bármilyen szinten, 5 ös szinten még ez jó de 6 os szinten 900 XP kevés meg 39 es szinte meg mégkevesebb lesz.Mivel nem jó a kék xp csík és csak 900 at ad ezért 8 as szinten elfogy az összes quest.És grindelni kell lv 9 ig aztán 10 es területen kapsz 1-2q-t és stb. ... -
#813 Am a játékban a hangokat is lehetne még egy kicsit csiszolni meg a zenét. -
BaSSeR #812 OFF topic: no igen ROM mal én is egész sokáig játszottam. De mikorra elég magas lettem egyre több full CS user volt. Semmit nem értem. FAIL
Allods meg most azért szünetel, mert közel lehetetlen szintet lépni. Nem fogok 246342 db szörnyet a lassú harccal lefarmolni. Várjuk a patchet:D -
#811 ehh, biztos a romban is népszerű lehetsz ezzel a stílussal...
Játszottam már sok szar mmoval, de még sem toporgok a topicban, h "nemjöttát".
Nem hiszem h csak neked csinálták a game-t, de majd írunk egy levelet a Nivalnak h hagyják abba, mert neked nemjöttát.
Amúgy tökre csodálkozom azon h amerikában még nincs betiltva a játék az empire miatt, kicsit komcsi hangulatú az az oldal. -
#810 Viszlát. -
#809 egyetértek...viszlát :D -
Apocalipto #808 Ha olyan szar, miért vagy még mindig ebben a topikban? -
DAK3 #807 hmm féljen :) legyen a két mmo egymás vetéjtársa...de azért kerensky annyira nemparázhat sztem tud még mit ujitani megha nagyon beszarik ugyis csinálnak ök még vmit:):):) hidd el nekem tetszik az mmo és bizok a frogsterbe... csak tudod milesz? 1-2 év mulva jönn egy uj kurvajo ingyenes mmo és ugyanez lesz.... szidjátok az allodsot... -
DAK3 #806 az allods egy igazi szar....sztem a grafikája is...nemazért meg béta nem a damagevel meg a restel a bajom tudjátok mit szoptok mert én wowba is szeretem dungikat farmolnisztetek 1 év alat hány magistert mentem burning crusade szeron??? rengeteget.... én szeretem az instákat megunhatatlan fan juk vok és az allods nekem nem jött be vmi nemjött át vagy nemtom egy szar sztem -
#805 Egy s más DAK3-nak szól :D ne vedd magadra :P -
#804 A RoM meg nem a legjobb...de ingyenesek között az egyik (ha nem) a legjobb... maga a játék hagy némi kívánnivalót maga után, de elismerheted hogy ingyenesek között a legjobb (vagy az egyik legjobb)
allods:
kék xp csík:D:D:D:D:D:D:D
könyörgöm....odamész az Inkeeper-hez és nyomsz egy "rest"-et xD :D:D: megoldva a problémád:D tudod. vannak ilyen tutorial questek:D elolvasod és voala :D:D:D
Random dmg-vel most ne foglalkozz:D 1001 textúra hiba van, meg fordítási hibák, questek, npc-k rossz helyen... a random dmg meg változni fog. simán áthozzák oroszoktól a beállításokat. ...béta....
ellenben rom csoda is (mint minden más) 3 napig tart... persze ez sarkalatos, de idővel rájössz, hogy vagy irgalmatlan sokat játszol, vagy fizetsz. persze jó társaság mellett nem kell fizetned :) de nem is leszel a "tápok tápja" (by doomista rom sg topic) ... ott kérdezősködj, játsz kicsit és rájössz.
Innovatív játék, de ha nem jön egy nagyobb concept patch (rengetek újítással) akkor csoki. Mellesleg megsúgom... a Frogster nagyon fél az Allods-tól....tudom :) Kerensky mondta :) -
Vlado #803 De mindegy nem tartalak fel Dak3 én tudom hogy visszafogsz térni ha nem tartalak fel akkor hamarabb ha feltartalak akkor késöbb:P további jó játékot neked! ;) -
Vlado #802 Nem tudom mi a bajod a grafikájával,jobb mint a romé vagy az wowé.Aion grafikáját nem is közelíti meg és hamarosan meg a crysis grafikájával is felveszi a versenyt mer olyan nagy újítás lesz az aionban grafikai meg más is szóval... de ez mos nem aion téma, de meglátod hogy a drop és a statolási rendszer lehet hgoy tetszeni fog elösször de egy idő után visszajössz erre a fórumra és kérni fogod a tanácsot hogy mit hogyan az allods online ban vagy vmi más játékhoz... Szval sztem neked sem fog olyan sokáig tartani a romozási időd -
Vlado #801 Amúgy a rom most se a legjobb.Csak az számít a "legjobbak" közt aki fizet 10000 diát kb. vagy Open béta óta ott van...Dropolást is elcseszték.600x menj végig ugyanazon az instán 1 normális cuccért meg a statolás is amennyire tetszett elösször annyira rossznak tünik már most, meg még sok minden rosszat lehet mondani a runes of magicról,persze allods nak is van rossz dolgai amit még jelenleg nem találtam meg csak bugot a 2 legzavaróbb bug amit kijavíthanának: kék xp csík bugot mer anélkül soha az életbe nem fejlödsz fel még lv 19 re se csak ha grindelsz egész nap a másik meg a random dmg. -
DAK3 #800 nemértitek meg nekem hogynekem semmi bajom abétával de nemvágjátok nekem a damagevel meg az xpvel sincs nekem a stilusal van a grafikával....
énengem ha odabasznátok russia szerora is köpnék rá....nembirjátok felfogni a kis eszetekel? vagy nemjutot el??:D:D -
Vlado #799 Akinek van még fölösleges béta kulcsa az európaihoz az privibe küldje el!kéne 1-2 haveromnak :P -
#798 Egyetértek! Ha nem tetszik a játék, akkor nem tetszik, nincs mit tenni ha nem egyértelmű neked h ez még csak béta. :P Inkább romoz, ha azt úgyis jobban szereted.
-
Vlado #797 nem tudod hogy mi az a closed béta akkor elbújhatsz:) -
DAK3 #796 szidni se lehet de mindenki ugy istenitete ingame és nekem ez szurja ki a szemem nemvmi nagy game átlag mmo:):) -
#795 Ittmég találtok egy-két béta kulcsot, ha esetleg vkinek nincs még az amerikai bétára. -
#794 Amugy szerintem ez a játékot nem illeti meg semmi rágalom.Nagyon jól kitalálták egyedi története habár van még mit finomitani nála de a WoW se volt tökéletes Béta idején csak hát 2004be egy olyan játék nagy számnak számitot aztán nem vették észre a játékos akkori hibáit. -
#793 Neoforce:
"Valamejik hozzászolásban irtátok hogy lassú a fejlődés ez tényleg igy van de csak mert zárt béta ezt konkrét tények bizonyitják hogy nem igy lessz:-) pl mert orosz open bétát is probáltam és ott jelentösen könnyebb fejlödni és nem ilyen drága minden a vendoroknál stb.. amugy meg amcsi allods csapat irta hogy ezekéárt elnézést kérnek de 1000 el az openre gyurnak stb..
Már kicsit késö van a castok átnyálazásához de szivessen témázok arrol is !!>
Ezt egy másik fórumról vágtam be. -
#792 rom closed beta meg egy vicc volt :D
ég és föld a kettő verzió (a régi es a jelenlegi)
ha csak fele ekkora fejlődés mutatkozik allodsnál mint romnál(closed és release) akkor Allods tenyleg fogja hozni az AAA kategóriát. Mellesleg ha most a CB verziókat hasonlítanánk össze akkor RoM CB elbújhat. -
#791 vagy wow beta :D
jelentem en jatszottam wow betaval is meg anno :D -
Vlado #790 rom closed bétával játszottál? -
DAK3 #789 nemtudom általába ha nekem vmi mmotetszik az már az elején megfog pl:wow,runes of magic:D -
#788 az ingyeneseket talán :P
de várjuk meg mig lesz egy kezzelfoghato normalis verzionk :P -
#787 amennyire rá voltál feszülve, most vicces hogy fikázod...különben sem fújta fel senki, te spanoltad magad folyamatosan...senki nem állította hogy ez majd megváltja a világot és forradalmasítja az MMORPGket :DDDD -
DAK3 #786 jahh nemaztmondtam hogy netetszen:D kinek mi:) de ha véleményeznem kéne:felfujt unalmas kutyaszar:):) -
Ariakus #785 Ha esetleg van valakinek fölösleges kulcsa, tudna nekem privátba küldeni egyet? Köszi előre is -
Monoton #784 Nekem az a bajom vele, hogy egy idő után bealszok rajta. :D Kicsit unalmas. -
#783 felfújt??? lehet...nekem spec. tetszik...és nem gombákat kell benne gyilkolnom :D -
DAK3 #782 nemhiszem sztem nem sztem ezaz egész allods egy felfujt game csak lehet nekem nemjött át a stilus......