-
#1981 Sziasztok !Mit tehetek ha a karakteremmel beleragadtam épp egy spawnoló quest textúrájába ? Egy henger alakú valami,és pont rám spawnolt,én meg bele vagyok szorulva. -
#1980 ja és gibberlings csak akkor választható ha ligás oldalt választod. -
#1979 mostani patch-el megint változott a játék , szerintem könnyebb lett.
ingyen is játszható egész jól.
csak a végjátéknál kell költeni rá, ha tápos akarsz lenni, különben nem fontos. -
#1978 Sokat változott a játék azóta, szerintem már simán játszható. -
#1977 Tényleg ennyire rossz a játék ahogy páran írják? Pénz nélkül neki se álljak? -
darkling #1976 Karaktergenerálásnál a League-et választva tudnod kéne gibberlinget választani. -
empie #1975 Sziasztok
Elnézést a buta kérdésért de amikor megcsinálom a karit "Gibberlings"el miért nem lehetek?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
-
#1974 Mit adnak manapsag (manapsag... valaha is!!) ingyen szerinted?? Nem azt mondom h kolts milliokat egy jatekra, de ha havonta beleinvesztalnad egy havidijas jatek koltseget az sztm nem lenne annyira veszes...
A jatek uzleti modellje erre epul. a F2P jatekok celja nem az h tok ingyen, mindenfele megkotesek nelkul jatszhass a jatekkal...
Azzal meg senki ne jojjon, hogy "miert nem csak ilyen kozmetikai/kenyelmi funkciok vannak az item shopban". Azert mert ha csak azok lennenek, kb 2 honap utan huzhatnak is le a rolot...
Csak gondolj bele... Ha lenne egy ilyen jatek, irtozatosan sokan jatszananak vele teljesen ingyen. (rengeteg olyan ember lenne, akit nem erdekelnenek a folosleges/csak disznek valo item shop termekek).
Rengeteg(nem fizeto) jatekos, ergo rengetek szerver, hatalmas kapacitas... Persze egy ekkora jatekos bazis megkovetelne, hogy a jatek fejlodjon... Irtozatos osszegek mennenek el fejlesztesekre. A rengeteg programozo, designer ugye nem a te ket szep szemedert dolgozna...
Mindezt finanszirozna az a par jatekos, aki pl megveszi a maskepp kinezo mountot ami ugyanolyan gyors mint amit a jatekban is szerezhetsz, vagy epp a diszesebb pancel kinezetet, ami semmi pluszt nem ad, csak jobban nez ki.
ezekre a vilagon senki nem koltene... Egyszeruen azert, mert penzkidobas lenne. Gondolj bele! A neten szamtalan oldalon lehet fillerekert mp3-ban zenet venni, akar szamonkent is! Megis, az emberek 98%-a torrentrol tolti le, teljesen ingyen...
Ugyanez lenne a sorsa azoknak a jatekoknak is, amiben csak kozmetikai/kenyelmi funkciok lennenek.
hatalmas jatekosbazis + hatalmas kiadasok = ehhez merten irtozatosan keves bevetel. a konkluzio: Csod.
-
bladesoul #1973 Sziasztok!
Majdnem full legendaryban hetes rúnákkal én is biztos fényezném a játékot de ha lépést akarsz tartani a többiekkel főleg pvpben akkor fizess keményen.
Igaz másképp is megoldhatták volna,hogy ne legyen ekkora különbség a fizetős és nem fizetős játékosok között de nem tették.
Azzzal a játékosokkal csesznek ki igazán akik inkább pvp beállítottságúak és nem pve.
Hngsúlyozom én is az Allods egy nagyon jó játéknak indult valamikor.
uff.
-
#1972 Helló mindenki :)
Én egy új játékos vok...
A ZAK szerveren keresnék egy segítőkész magyar GUIL-det vagy csak magyarokat akik szeretnének guildet :)
Dangerx a nevem..
Aki gondolja felvehet msn.re is !
[email protected]
köszi előre is -
matolcsidav #1971 köszi a válaszokat -
Xorax #1970 Matolcsidav: ISA szerver, az egyetlen magyar klán Empire oldalon a FeketeSereg, elég sokan vannak jelenleg, van néhány magas szintű ember is. A League oldalról annyit tudok, hogy látok néha Hungaria klánból embereket, de nem sokáig mert általában pvp közben kerülnek elő :D -
Xorax #1969 Az emberek mindig fejlesztgetnek, rúnákat, mountot vesznek stb. Egyszerre nem sokan költenek rá nagy összeget, tuti van folyamatos pénzáramlás. Ami kell is hogy legyen, a készítők abból tudnak fejleszteni stb.
A pvp amúgy nem ennyire egyszerű az Allodsban, sok mmo-val játszottam, szerintem az egyik legjobb pvp rendszer amit kitaláltak itt van.
1 vs 1 megint más, mint a csoportos pvp ( csoportosból van több ), hidd el nagyon sokat számít ki mennyire ért a karakteréhez és milyen buildje van. Vannak játékosok, akit sokadjára ölök meg, holott hasonló a cuccunk és a rúna szintünk. Szóval érdemes kipróbálni az Allods-t mert egy nagyon jó kis játék :)
-
matolcsidav #1968 hali eu-n melyik szerveren vannak a legtöbben magyarok és melyik oldalhoz várnának esetleg uj tagokat -
#1967 Igen csak a pvp kimenetele meg mindig az lesz hogy az nyer aki több pénzt fizetett jobb cuccokért, sosem az hogy ki hogy bánik a karakterével, mennyire ügyes. Megint nuku játékélménnyel.
Egyébként ha mindneki megveszi a maga kis rúnáját unáa jóformán nem is kell fizetnie.
Jobb statégia lenne a kiadó részéről, hogy extra szolgáltatásokért lehessen fizetni ami időhöz van kötve pl. így folyamatosan meg kéne venni a játékosnak ha akarja, és még több bevétele is lehet, mivel nem úgy lesz a játékos vele hogy na egyszer áldozzunk rá kurvasokat és kurvajók leszünk. -
Xorax #1966 Igaz, de akkor fordítsuk meg az egészet. A fizetős játékos, aki sok pénz öl bele miért is fizessen, ha a free játékos hoki cuccban rúnák nélkül le tudná ütni ? :)
Az Allods egy nagyon jó játék és jó irányba halad. 4-es rúnákkal már teljesen jól el lehet benne lenni, pvp-zni instázni amit akarsz. 1 db 4-es rúna 1300 Ft kb. ( a karakteren 6 slot van 3 védő, 3 támadó ) szóval egyszeri 10.000 ft bfektetéssel játszatod ameddig akarod. Ha nem akkor még mindig ott van a Sponsorpay és a Supersonic ads, amiben ha ltöltessz toolbarokat, kitöltessz kérdőíveket stb Gpotato-t kapsz a karakteredre, szóval össze is lehet " farmolni " a pénzt a 4-es rúnákra ily módon. Ez azért sok " free " játékban nincs benne :)
Én Perfect Worldöztem egy évet, az Allods a PW-hez képest leányálom és totálisan jól játszahtó free játékosként is. -
#1965 *hogy le lehessen freekent verni őket is (utálom hogy sgn a szerkesztés VIP jog...) -
#1964 Hm eddig is csak szemeztem Allodsal, de mikor megtudtam hogy elbasztám az egészet ilyenekkel, onnantól került parkolópályára.
De ha pvp még mindig unbalanceolt akkor le se töltöm.
Cabalban pl megtudták oldani hogy ne lehessen úgy elhúzni a fizetősöknek pvpben hogy ne lehessen freekent leverni őket. Igaz azt meg a kicsi világ sok időre menő insta miatt untam meg. Most Mytheont próbálgotom az is ilyen instas elvileg de tetszik hogy a görög mitológiát dolgozza fel.
Majd elválik hogy tetszik. -
Xorax #1963 " Ez garantáltan megváltoztatja az eddig igencsak unfair PvP rendszert! "
Na ezen szétröhögtem az agyam. :D Ez az item annyit csinált, hogy ha meghaltál nem lett a rajtad lévő felszerelés valamyik darabja megátkozva.
A PVP meg annyira unfair, hogy attól, hogy valakinek van ilyenből 200 db ugyanúgy bedarálják kutyakajának pvp-ben ha nincsenek jó rúnái és jó felszerelése. Pl ami Makma-nak vagy nekem van ( 7-es támadó rúnák )15.000 Ft / db-ba kerül. ( nem nagyzolásként írom, van akinek 10-12-es van ) Egy ilyen rúna 4500 gpotato-ból jön ki. 20 db phylactery of passage 10 gpotato volt. Szóval a hardcore, tökig rúnázott játékosok pont leszarták hányszor halnak meg. :) Aki meg teljesen freeben játszott rúnák nélkül az 5 másodperc alatt halt meg mindenhol.... ( illetve hal meg most is )
Ennyit a fair pvp-ről :)
-
Monoton #1962 -
#1961 "Tudni kell, hogy ezen tartalmi frissítés után az orosz szerverek olyannyira megteltek, hogy azok kapacitását nemrég közel a duplájára kellett növelni. Reméljük hasonló eredménnyel jár az európai megjelenés is és sikerül a játékhoz visszacsábítani az embereket (A fórumokon többen jelezték, még olyanok is, akik csak a zárt bétával játszottak, hogy valószínű, hogy visszatérnek. Valamint a többi veteránt is arra kérik, hogy térjen vissza az Allods-hoz)" -
#1960 A hivatalos oldalon ugyanis bejelentették, hogy hamarosan Európában is megjelenik a játék 4. fejezete.
Lássuk őket sorjában:
- Az új szinthatár a 47-es, ez új skilleket és új képességeket jelent a talent fán.
- Új PvE területek.
- Új asztrál területek még több quest lehetőséggel.
- A régen kért minimap.
- Egy új, innovatív módja a felszerelésünk fejlesztésének, egyesítés segítségével.
- Újra-ballance-olt raid és heroic insták.
- változások az incense működési elvében, a játékosok visszajelzései alapján.
- valamint még sok más újdonság!
Nincs több átok halál esetén!
A legfontosabb és a játék legtöbbet kritizált része, az úgynevezett "átok" rendszer és az ezt feloldó Item Shop-os tárgy, a Phylacteries of Passage. Nos, hamarosan bárki ingyen hozzájuthat az Item Shop-ból ehhez az elemhez! Ez garantáltan megváltoztatja az eddig igencsak unfair PvP rendszert!
Forrás -
#1959 Helló mindenki :)
Én egy új játékos vok...
A ZAK szerveren keresnék egy segítőkész magyar GUIL-det vagy csak magyarokat akik szeretnének guildet :)
Dangerx a nevem..
Aki gondolja felvehet msn.re is !
[email protected]
Előre is köszi :) -
petervarvolgyi #1958 akkor is oda adják a rúnát ha tele a hátizsákod, sajnos így nem kapod meg.
el kell dobi a küldetést és, most már egy üres hellyel, újra felvenni. -
#1957 fasza :D
mellesleg Hariko vagyok. -
Xorax #1956 Rossz videot linkletem be, ez az enyém :D
http://www.youtube.com/watch?v=PjQ1DvvAqp0 -
Xorax #1955 Ha valakit érdekel, egy video a karakteremről, a hamarosan záruló " I lovee my class " versenyre:
http://www.youtube.com/watch?v=Yyoq1Cigz50&feature=related -
Xorax #1954 Shizuka, amire gondolsz az a Nothing is free quest volt régen, amiért megkaptad a Bag of the troopert ( nekem is ez van :) ). Úgy emlékszem már tavaly ősszel kivették a questet... -
#1953 sehol. csak venni lehet butikból. -
Shizuka #1952 Valaki nem tudja hol lehet felvenni bag slotot növelő questet? League és Empire oldalon is érdekelne. -
Xorax #1951 Ecetke:
Kicsit több mint egy éve játszok summonerrel, 1-2 cuccom kivételével full legendary a felszerelésem, 7-es rúnákkal. PVP-ben egy meele healer ellen esélyem sincs :) A következő patch-ben ha minden igaz kicsit nerfelik, de jelenleg a meele healer verhetetlen.
Persze nagyban függ a felszerelésedtől, illetve a rúnáktól, hogy mennyire vagy " erős ".
Én azt javaslom egyébként, hogy próbálj ki több kasztot, melyik felel meg a legjobban a játékstílusodnak. -
#1950 mindegyik kaszt erős, csupán jó cuccok kellenek. -
ecetke #1949 Szisztok.. ki milyen kasztot ajánl,melyik a legerősebb? (és melyiknek néznek ki a legjobban a skilljei?:P) -
Shizuka #1948 Miféle hibát ír? -
RichHooligan #1947 Hali én most akartam kipróbálni de mikr elinditanám vmi hibát ir ki és egy csomo weboldal jelenik meg!Mit lehet csinálni? -
Shizuka #1946 Azóta sikerült megoldani =), csak fel kellett újra vennem a questet és aztán már ment minden rendesen. -
#1945 empes vagyok ezért nem ismerem a ligás oldalt , de lehet hogy rossz nevet irtak a küldibe vagy te beszélsz rossz NPC-vel. szerintem kérdezd meg zona chat-en , valaki tudni fogja a megoldást. -
Shizuka #1944 Sziasztok! nekem lenne egy problémám:
Lv 19 vagyok, League oldalon és bugos az a quest, ami incense-t adna. Utánaolvastam, hogy biztos az a quest, az a patronage, amire gondoltam és igen. Pont az utolsó részét (Regular Customers) nem tudom megcsinálni, mert egy NPC nem ad semmit.
De másképp is biztos meg lehet oldani a dolgot, hiszen akkor mások hogy tudnának tovább játszani... mert egy darabig még elvoltam a cucc nélkül, de már egyre nehezebb velem egy szintű mobokat is ölni =(
Tud valaki segíteni?
Bár gondoltam arra is, hogy írok az Allods-osoknak egy mailt a bugról, de gondoltam előbb megkérdezem van e más megoldás. -
#1943 a válasz itt is egy "nem" :) -
#1942 játszható ez a játék ingyen jól úgy hogy nem zavar a fizetősök előnye??