Allods Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vlado hogytom amcsival ott nyomni?:D ha elmondod leszopom magam:)
EU OB-t várom. Addig nem játszok.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem
REAL MADRID
Amúgy Amcsi kliensel is lehet nyomatni az európait.
jkül eztaz egészet a gpotato europe csinája....
Na asszem én az amcsi bétával nem játszok többet.Ezek úgy levannak maradva az amcsi gpotato mint az állat.DECEMBER 1. én jövöhéten lesz ott még lv20 amikor 2 hét múlva kb. európába lehet hogy lv40 lesz a max.hamarabb lesz európában open béta ez 100%!
mivel múlt héten papíron tudtam csak fordítani, hétvégén elküldtem scarynek a Ligás kasztokat scannelve, azokat be kell csépelni...Birodalom meg fordítás alatt...
Racism is a weapon of mass destruction!
A magyar honlap hogy áll?
Bocs srácok de ezt mindig megkel kérdeznem :D<#vigyor>#vigyor>
Bocs srácok de ezt mindig megkel kérdeznem :D<#vigyor>#vigyor>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Törölt felhasználó
KÖSZII!!!:D:D:D <#worship>#worship><#worship>#worship>
Your Beta Key has been accepted. gPotato will be sending you an email containing instructions before the Closed Beta Testing begins.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Your Beta Key has been accepted. gPotato will be sending you an email containing instructions before the Closed Beta Testing begins.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
köszi miszter :D meló után söprök is fel :D gondolom minednki Empire :D
Neked is ment a kulcs :)
Én 3 accounttal jelentkeztem a cb-re és 2 lett aktív ezekbõl. :) Mivel az account vagy ligás v empire-s, ezért mind2 jól jön. :)
ehfuck...elfogyott...basszus...besírok :) tényleg vissza kell raknom az Us klienset :(
Küldök egyet PMben.
Törölt felhasználó
neee! és errõl is pont lemaradtam....:'(
Hála neked, már én is eu -s szerveren tesztelem ezt a gamét.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
EZAZ!!nekem is van mosmár.ameddig nem lesz amcsi CBT 2 addig itt elleszek :D
Congratulations!
Welcome to the Allods Online Closed Beta Test.
Your Beta Key has been accepted. gPotato will be sending you an email containing instructions before the Closed Beta Testing begins.
:D
Welcome to the Allods Online Closed Beta Test.
Your Beta Key has been accepted. gPotato will be sending you an email containing instructions before the Closed Beta Testing begins.
:D
Nekem béta kulcs kell. Cserélném az eventet egy kulcsra:D
Lesz BÉTA EVENT EUban.
Törölt felhasználó
Ajj istenem...... fészbúkon 50 eu kulcsot osztottak, de nem kaptam, mert persze mikor osztják?? 12:40kor... kb 10 perc alatt elfogyott mind az 50... fos..
A keresõ hasznos dolog.
Felgolos: Sokat változott :)
Felgolos: Sokat változott :)
átmentem bocsi csajk ugytudtam hogy innen sokan rom oztak és nemtudtam hogy van itt rom topik......
Szerintem ez allods online téma szal runes of magic témához menj át 1 runes of magic el foglalkozó topicba.
A legtöbb magyar az európai régióban, a Macantacht - PvE és a Siochain - PvE szerveren játszik.
tebajod:)
de meik szeron van a legtöbb magyar? (pve szero)
elkezdek runes of magicezni.....
Dmg az bugos,nagyon véletlenszerü.van amikor uganaz a spell 8 at sebez másodjára meg 128 at.láttam ruszkis vidit ott sokkal nagyobb sebzés volt :)
Hello mindenkinek én is kipróbáltam a játékot(USA cbt).A veleményem a játékról pozitiv, szép grafika ,jó mozgás és a kasztok is tetszenek.de lenne párkérdésem.(mivel az angol tudásom csekély és nem tudom hogy ezeken fognak-e változtatni, esetleg tudtok valamit a hivatalos oldalról)A sebzés az igy marad? mert egy mobot több perc megölni,remélem fogják duplázni a sebzést + 8lvl-nél már egy velem egy szintû MOBnál megizzad az ember és ez nem kaszt függõ ahogy láttom.
Nem volt angol szinkron. :) Ugyanaz a szinkronhang mint oroszban, csak angol nyelven :) (magyarul a szinkronszinesz ua, csak most nem oroszul, hanem englisul hadoval :D )
amúgy cbt 2 be mennyi lesz a level cap?
mindent nemlehet javitani sztem ebbe a mentetbe már nemfogjákmajd a closed beta 2 be...
5 ös szinten 900 rest xp jön,de asszem 6 tól felfele már több jön.
én empire
Empire vagy League leszel?
felgolos mi a neved?
Küldtem.