-
#1021 a jelenlegi béta stádium és a final közt azért lesznek ám különbségek, még korai leírnod szerintem :D -
#1020 OK fasza kössz mindenkinek aki segittet egy Mage summonerem van HUNVegeta néven. -
RaSzTaH #1019 2 óra játék után megtettem... igazából nem is tudom mit vártam egy f2p mmotól -
#1018 igen -
#1017 Amikor átneveztem a Launchert0 indítsam el? -
#1016 ez azt jelenti, hogy akik képtelenek egy rohadt topikban visszaolvasni, azonnal uninstallják a játékot! azt már el sem tudom képzelni mi lesz ha végre elindul és belépsz...
problémádra is reagálva:itt már egyszer leírtam, mint látod akkor is sokadszorra magyaráztuk hasonlóan lusta fórumozóknak!!! -
#1015 NA leszedttem az Us klienst de amikor felét fel peatchelte ezt írta ki:
There is a problem with your client!Please visit repair page for a set of simple instructions on how to fix this issue.. -
#1014 ok kössz -
Vlado #1013 ahol aktiváltad... -
#1012 Kössz Vlado.Az us-t honnan lehet letölteni?? -
Vlado #1011 szted mér us kód ha lehetne eu ba belépni.töltsd le az us-t és oda lépj be. -
#1010 ?? -
#1009 király van kódom és el is fogatta az aktiválást de ha a http://allods.gpotato.com-ról töltöttem le akkor az aktivált us felhasználónevemmel be tok lépni az eus kliensbe -
#1008 Petnek lehet a skilljeit gyorsbillre rakni? (attack follow ilyesmit) -
#1007 Ja én is Nagyon várom az OPEN BÉTÁT.Remélem nemsoká kijön -
#1006 Jaj de játszanék már az eredeti játékkal vagy legalább az OB-n már. Annyira unalmas hogy nincs 1 jó játék se mostanság :S -
#1005 De csak amikor rá akarok kattintani arra ho redeem béta key előjön valami baromság ho nem megmízható vagy mi -
#1004 még a neked írt válaszokat sem olvasod el baszki, akkor meg minek strapáljuk magunkat???? -
#1003 AZ us kódokat hol tom aktiválni:? -
#1002 nehogy te is elkezdj átmenni ostobába! :DDD -
#1001 ?! -
Vlado #1000 sokan mondták hogy us laggosab.én azt vettem észre hogy az eu laggosab.kb. 2 tized másodperc késés van a castolás után us en,eun fél másodpoerc ruszkin akár 1-2 másodpec késés is lehet.eddig ruszkin volt a legnagyobb laggom. -
Evetkemano #999 us szerón láttam valaki írta nagy a lagg.Hát én ebből semmit nem vettem észre teljesen lagg mentes nekem. és nagyon tetszik a játék bár vannak bugok XP -
BaSSeR #998 Szentem tegnapra... -
#997 holnapra. -
#996 Szerintetek mikorra várható az OPEN BÉTA?? -
#995 Én látom nyugi ;) -
#994 ahova a banner alatti 'US oldal' link is mutat... -
#993 kössz -
#992 http://allods.gpotato.com/ --> REDEEM BETA KEY -
#991 És az us kulcsot hol aktiváljam?? -
#990 US serveren toltam kicsit de szörnyű nagy a lagg nekem legalább is :S Inkább várok az OB re. -
#989 Ahha tehát te se tudsz játszani.Akkor meg kell várnunk az open bétát? -
#988 Us kulcsot nem fogad el EU.s reggelésnél azéert írja hogy not valid. Sajna a sok xar oldalon nincs kiírva hogy EU-s vagy US-s a kulcs amit adnak. 99%ban mind US re ad mert szinte az összes normális oldalt végigjártam emiatt. Ami nagy baj az US el hogy olyan latency van hogy az valami rettenet :S szal szinte teljesen játszhatatlan pedig megérne 1 misét! EU kulcsot nem találtam még sehol és úgy érzem nem is nagyon fogok! -
#987 Eus kulcsot honnan szereztetek? -
#986 wwwáááááááá ,elyik klienshez? ugye nem az eu cbt-re akarsz us kulcsot validálni? -
#985 Nekem megint azt írta ki hogy This key not valid -
#984 Kösszi a kulcsot -
Vlado #983 adtam 1 et privibe. a http://allods.gpotato.com on tudod aktiválni. -
#982 Ugyhogy ha valaki tud mármilyen kulcsot szerezzni lécci szerezzen már nekem..