-
#1061 beta. -
#1060 Kicsit lehangoló így első nekifutásra ,hogy egy mobot 5 percig kell csapkodni hogy megpusztuljon. -
#1059 A defet meg a resisteket mutatja ha megnyomod az I-t. -
Monoton #1058 Nem :) Én azt szeretném látni amihez a fegyver és armor adatok hozzáadódnak. Pl. hogy mennyi a tényleges Pdef. De majd este megnézek még vmit, lehet nem is kell :) -
Monoton #1057 Alt+Enter -
#1056 Haljátok játék közbe a tálcát meg a starot nem lehet valahogy eltüntetni? -
BaSSeR #1055 Staaaat? Az a 14 darab nem elég neked?XD -
#1054 passzolom, nincs petes karakterem :D -
Vlado #1053 nem láttam még a gameba.amúgy lv20 tól közös területek lesznek.és mass world pvp ezerrel. -
Monoton #1052 Stat nincs sehol a jatekban? (patc, pdef, speed stb.) Tehát amikhez a damage, armor, speed .. számok tartoznak. -
#1051 passzolom -
#1050 király -
#1049 megy a fleo rendesen mindenki odateszi magát a másik baszogatásában de arra a kérdésre ami mellesleg a játékra vonatkozik senki sem reagált.
#1008 -
#1048 Hülyeség is lenne hogyha nem :D Akkora PVP-k lesznek itt mint a WoWba :) -
#1047 de. -
#1046 Amúgy a Ligások soha nem találkozhatnak az Empirésekkel? -
Monoton #1045 Akkor most örihari :DDDDDDD
-
Apocalipto #1044 Nem mind1 hol van? :D Úgy is törölni fogják a karaktereket béta után :) -
Vlado #1043 hát mer átmenté ligába pedig empires voltá. -
#1042 miért is? -
Vlado #1041 Én Empire oldalon játszok.nem soká lv17 es mage.Vlado a karim neve.Scary benned meg csalódtam. -
#1040 Én haverral vagyunk Liga oldalon, de nem sok időm volt az elmúlt egy héten játékra :(
Guild meg még nincs. Hátha valaki csinált már :) -
Monoton #1039 EU szeron League oldalon csinalt vki magyar guild-ot? -
Evetkemano #1038 Meg 1 kérdés us-n melyik oldalon játszotok?:) -
Evetkemano #1037 a profession book a thiefnél van le kell csapni a miután beszéltél vele -
Vlado #1036 Télleg jó lenne már hogyha lenne oldal, azér késik mivel a fordítók nem érnek rá.Amúgy azt nem értem hogyha Vamp letudja fordítani a rom hungaryn a híreket akkor a allods online hungary honlapot mér nem bírja lefordítani? -
Monoton #1035 De téged ez mit zavar, nem tudsz meg lenni nélküle? Eddig se volt. Meg mi az hogy késik, még OB se volt. Ha ennyire hiányzik kezdj el fordítani, és küld be nekik. -
#1034 Allods hungary már jó pár hetet/hónapot késik :S -
Nowa988 #1033 Az igen. Már nekem fájt végigolvasni ezt az oldalt. Vegeta22 te se vagy tiszta eresztés.:P -
DarkBlade #1032 A játékban! -
#1031 Nem tudja valaki a Profession book hol van? -
Vlado #1030 sztem a sebzéssel még fognak valamit csinálni megjelenésig.ruszki cbt be túl nagy volt a damage mos meg túl kicsi. -
#1029 Igen ami rettenetesen fura az a combat rendszer. Eléggé sajátos de meg lehet szokni. És van 1-2 bosszantó apróság. PL petbar-hoz nem lehet billt rendelni -
#1028 ehh..hosszúéletű egybe :D -
#1027 @Vladi: nekem sem hiányzik az autoattack, csak ezt szokták a legtöbben sérelmezni :) luckra gyúrtam, bár így is kissé fura a sebzésszámolás, de majd kikupálódik :D
@BaSSer: egyetéertek...kiváncsi vagyok játékban milyen hosszú életű lesz az említett fiatalember :DDD -
BaSSeR #1026 Vegeta lassan gratulálok neked és öröméjjenezés közepette átadom nekem a fórumozói citromdíjat-.- -
Vlado #1025 autoattack hiányra annyit mondok hogy nekem nem hiányzik Mage ként.Random sebzésre azt mondom hogy gyúrj luckra és kisseb esélyel lesz anticrited. -
#1024 Nektek vannak szerók?Nekem most nem dob be eggyet se... -
#1023 autoattack hiány? meg a furcsán számolt sebzés? remélem nemsokára felkerül a harcrendszer az oldalra, és akkor végre megtudjuk hogy ezt ők hogyan is képzelik el :DDD -
RaSzTaH #1022 nem állítottam az ellenkezőjét, de volt egy pár szembeötlő dolog ami nagyon zavart / mondhatni idegesített / csak egy példa a combat system