Allods Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de gondolj csak bele vszinü régen ti is vártátok a romot mert tudom hogy sokan nyomtátok s ugyanigy lefikááztatok egy mnmot mint most majd az allodsnak is megtaláljátok a hibájit és majd jönn egy uj mmo ami kinyirja az allodst de a romot is vszinü földbetemeti😊😊 enyi😊😊 <#guluszem1>#guluszem1><#beka3>#beka3><#duhos2>#duhos2><#action>#action>v na csumi😛
Ezt a luckos mizériát még lehet érteni. De a rest xp bugot nem...
Kezdjük ott, hogy leszedtem az 5 gigát, amit utána olyan retkesül lassan telepített fel, mint kb a nála 10.000* jobb wowot.
Utána elkezdi patchelni, ami megint überel szarságban mindent, ugyanis ez az emlitett frogster annyit nem volt hajlandó megcsinálni, hogy aki újonnan kezd el játszani annak ne egyesével pecselje, hanem nagy verziószámokat ugorjon.
Szal kb 3-4 óra volt mire elkezdhettem játszani. Na most az annyira dicsért grafikáról annyit, hogy fullra állitva is, akkora hányás, és ez még semmi, mert még azt mondanám rá, hogy "há mivel ingyenes ez elnézhetõ" de könyörgöm, úgy szaggat, hogy teljesen játszhatatlan.
Aztán levettem low-ra a grafót, és ez sem oldotta meg, annyit csinált hogyha felnéztem akkor a fákat meg semmit sem láttam, és elõre is vagy 10 métert max + továbbra is szaggatott.
Emellé hozzá kell tennem hogy hihetetlen nagy a választék is human vagy elf, mindkettõ ráadásul ronda mint a bûn, aránytalanul hosszúak a lábaik, a fejükre nem is beszélve.
Komolyan mondom Rossz PC játékok sorozatba simán beleférne.
Ellenben az Allods ingyenes mmo-hoz képest, grafikailag szép, és ellenben ezzel a RoM-mal jól is van optimalizálva, tehát gyengébb konfigurácioju gépeken is szépen folyékonyan tud futni, van benne elég faj/ kaszt, pvp igéretesnek néz ki.
Egyébként a kék u.n. rest xp csikról annyit, hogy 900 exp-ig megy, érdemes utána menni az innkeeperhez, restelni egyet, és vissza.
Random dmg-ról pedig annyit hogy nem bug, csupán az van hogy van egy normál dmg amivel ütsz mondjuk 15-öt és van ugye a luck statja minden karinak, ami nemcsak azt manipulálja hogy nyomsz egy kritikált, amivel ebben az esetben nyomsz mondjuk 25-öt, hanem van u.n. anticrit, ami azt jelenti hogyha kevés a luck statod a többihez képest, akkor gyakrabban bejön és ütsz ien 10 alatti dmg-eket.
A harc pedig pont ettõl lehet látványosan lassú, hogy minden statot, meg ruhákat is úgy teszed veszed hogy mondjuk str-ed már vagy 10-20al több mint a luck illetve perception, és így anticriteket ütsz, valamint el sem találod sokszor...
Amúgy amcsi bétán játszottam, elsõ naptól, Ligában Gomez néven, kiváncsian várom eu open bétát, mert sajna kulcsom nincsen closedre egyelõre. <#gun>#gun>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Allods meg most azért szünetel, mert közel lehetetlen szintet lépni. Nem fogok 246342 db szörnyet a lassú harccal lefarmolni. Várjuk a patchet😄
Játszottam már sok szar mmoval, de még sem toporgok a topicban, h "nemjöttát".
Nem hiszem h csak neked csinálták a game-t, de majd írunk egy levelet a Nivalnak h hagyják abba, mert neked nemjöttát. <#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy tökre csodálkozom azon h amerikában még nincs betiltva a játék az empire miatt, kicsit komcsi hangulatú az az oldal. <#idiota>#idiota>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
allods:
kék xp csík😄😄😄😄😄😄😄
könyörgöm....odamész az Inkeeper-hez és nyomsz egy "rest"-et xD 😄😄: megoldva a problémád😄 tudod. vannak ilyen tutorial questek😄 elolvasod és voala 😄😄😄
Random dmg-vel most ne foglalkozz😄 1001 textúra hiba van, meg fordítási hibák, questek, npc-k rossz helyen... a random dmg meg változni fog. simán áthozzák oroszoktól a beállításokat. ...béta....
ellenben rom csoda is (mint minden más) 3 napig tart... persze ez sarkalatos, de idõvel rájössz, hogy vagy irgalmatlan sokat játszol, vagy fizetsz. persze jó társaság mellett nem kell fizetned 😊 de nem is leszel a "tápok tápja" (by doomista rom sg topic) ... ott kérdezõsködj, játsz kicsit és rájössz.
Innovatív játék, de ha nem jön egy nagyobb concept patch (rengetek újítással) akkor csoki. Mellesleg megsúgom... a Frogster nagyon fél az Allods-tól....tudom 😊 Kerensky mondta 😊
...
énengem ha odabasznátok russia szerora is köpnék rá....nembirjátok felfogni a kis eszetekel? vagy nemjutot el??😄😄
"Valamejik hozzászolásban irtátok hogy lassú a fejlõdés ez tényleg igy van de csak mert zárt béta ezt konkrét tények bizonyitják hogy nem igy lessz:-) pl mert orosz open bétát is probáltam és ott jelentösen könnyebb fejlödni és nem ilyen drága minden a vendoroknál stb.. amugy meg amcsi allods csapat irta hogy ezekéárt elnézést kérnek de 1000 el az openre gyurnak stb..
Már kicsit késö van a castok átnyálazásához de szivessen témázok arrol is !!>
Ezt egy másik fórumról vágtam be.
ég és föld a kettõ verzió (a régi es a jelenlegi)
ha csak fele ekkora fejlõdés mutatkozik allodsnál mint romnál(closed és release) akkor Allods tenyleg fogja hozni az AAA kategóriát. Mellesleg ha most a CB verziókat hasonlítanánk össze akkor RoM CB elbújhat.
...
Racism is a weapon of mass destruction!
REAL MADRID
Racism is a weapon of mass destruction!
nemtom mértvagytok oda ezért a gameért számomra a runes of magic többet nyujt de kinek mi😊 sztem ez nem egy nagy szám😊😊
most probáltam ki ezt az igazán laza game-t! Lol ez ingyenes? Hova fajul a világ? >D
Szal király, állat... 😊 Mintha wow warhammer keverék lenne de ez vmi uj mégis, naon bejön a cuccos! 😊
Kérdés: Hogy lehetne mûködésre bírni koleszban proxy mögül? 😞
account_srv_port = 9340 !Aztán Play gomb és mehetsz európaira.(csak akkor jó hogyha ugyanaz a patch van az amcsi kliensen mint ami az európaihoz kell) Launcher indítása elött mindig az amcsis accountserver.cfg legyen az eredeti nevén mivel ha módosított a file akkor sérültnek találja.De play gomb ná már nem ellenõrizi.Mivel nekem még nem jött le (azóta már lejött) az európai és játszani akartam és rájöttem 😛