Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy a gpotato kurvajo grafikát igér az aika hoz és a japán cb képek alapján ott azis van:D:D

nemélnének meg 1 mmofejlesztéséböl akármilyen hires mmo lenne igyis csak:dragonicat,rappelzt,allodst,és elégnagy esélyel az aika-t fogják updatelni..
gfreak
akkor az is szar lesz, tuti :DDDD majd megkapjuk a topikjában, ha ne adj Isten nekünk tetszene :DDDD

Racism is a weapon of mass destruction!

Jó a banner. 3-ra indítom az örömhullámot. 1 2 3 <#vigyor2>
Nekem perpill egy bajom van az allodsal. Nem tom milyen kasztot fejlesszek:D Jó a wari, a psi, a summ és a pala is. Tudni kéne a +3 talentablakot. Kár hogy a google fordító nem fordítja le õket...
Egy cég nem fog megélni egy játékból :DDD

REAL MADRID

ScarY MAN
istenem:D nem fog különbözni az orosz verziótól fogd mar fel:D ez BÉTA :D Itt ne menny annyira rá a játékélményre :D

...

Nem mennének csõdbe ha allods online itt is olyan jó lenne mint a ruszkiknál.

Akkor csõdbe mennének :)

REAL MADRID

sztem csak az allods online al foglalkozzanak ne atöbbi szarral.

Dizson
Tényleg nem, de gondolom ez is ingyenes lesz (mint a többi gpotato-s), így viszont érthetõ. Amúgy meg nem tetszik a stílusa.

/clap

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Morpheus_v2
és ha neked az se fog átjönni? <#idiota><#idiota>
Ha grafikát akarsz akkor ott az aion,ennek nem vmi nagy szám a grafikája a videó alapján

kül a gpotatonak lesz uj mmoja 2010 tavaszánjönn majd aika online néven (aika.gpotato.com) nagyonjo grafikát igérnek...:)
EU CB jelenleg van,OB még nincs és nem tudni mikor lesz a teljes játék az még a jövõ zenéje.

Dizson
Nagyon jó lett. <#eljen> Lenyûgözõek a tájak, jobb a hangulata mint a wow-nak. :)

Amúgy nem tudjátok mikor lesz EU CB, EU OB és teljes játék?<#confused>

Királyság!

Jó lett :P

ScarY MAN
JaSoN HuNTeR
Hajrá:) Eddig szépek a bannerek.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ScarY MAN
felrakom flash-t aztan összedobok egy videosat :)

...

gfreak
niceee <#buck>

Racism is a weapon of mass destruction!

Dizson
Jah, vagy pedig valami videót is berakhatsz, mint pl a warhammer online topicba.

egyre szebb:)

verzió 2.
1 voks tõlem...
széép

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

ScarY MAN
verzio 2. :D

Középre menyjen egy kis leírás a játékról?

...

értem, de nekem már a kliens se megy még mindig :S
Nem értem :(
Leszedtem mind a kettõt felraktam és a repairos cucc után nemn jó az exe azt írja :/
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
De azt hiszem ha nem megy akk hanyagolom ezt a mmo-t :S pedig faszának tûnik
Morpheus_v2
Meikhez van bétás accountod?
Az amerikai (http://allods.gpotato.com/)dec 1.-étõl indul el megint, addig nem elérhetõ, ehhez szerezhetsz bétakulcsot itt, amit a honlapon kell majd megadni az accountod aktíválásához. Sztem innen szedd le.

Az eu-s bétához elég nehéz béta kulcsot szerezni...
http://allods.gpotato.com/
http://en.allods.gpotato.eu/
Van 2 fajta gpotatos cucc is :)
Most tök mind1 melyiket szedem le??? Am meg bocsi h ennyire bénázok, egyébként mindig sikerül egyedül megoldanom az mmo-kat :D már sokat kipróbáltam
Oks
Morpheus_v2
lehet h a kliens hibás. ha van még ehhez türelmed, akkor sztem töltsd le megint a játékot.
Akk meg szar a game :S
Mert már 3-szor újraraktam
Nah mind1 akk ezt se próbálom ki :(
tök jó lett :D

Dizson
Jó lett. Sztem nyugodtan rakd ki. :)

KHM ennyi idõ alatt akár ójapánra is letudtad volna fordítani a szót...
re=újra
install=telepíteni
Mi a kérdés?
Nah pls valaki segítsen!!!!!
Mi akk az a reinstall?
Mert sztem férre értelmeztem :S
ScarY MAN
Mondjátok mi nem tetszik, vagy tetszik. csak félig néztem oda míg csináltam mert barátnõmmel veszekedtem :D

...

IGEEEEEN!

ScarY MAN
Na Off vége :)

Összedobjak egy bannert?

...

Morpheus_v2
amúgy köszöntjük DAK3-t 12 szülinapja alkalmából, csak így tovább. [#idiota
Ja próbálkoztam de megpróbálom még1-szer :)
De am az azt jelenti h újratelepítés nem?:D
Mert lehet h hülye vok xD
Morpheus_v2
ugyis programozó szeretne lenni, majd csinál jobb mmo-t, ami agyoncsapja a romot és az allodsot is és jajj akkor nekünk.<#idiota><#idiota><#idiota>
Ja még guildbe megkérdeztük hány éves még 1-2 hete.azt mondta hogy nemsoká 12 lesz... XD

Reinstallal próbálkoztál már? :)
Valaki tudna segíteni? Én leszedtem felraktam, és amikor elindul a kliens akk kérdi h updatelje stb. megcsinálom õket. Végül kérdez valami repaiar vagy mit, azt is megcsináltatom vele és aztán kiírja h reinstalljam mert vmi baja van :S
PLS segítsetek ha tudtok
Morpheus_v2
és valószinû h 14 éven aluli is. :D
JaSoN HuNTeR
Ott a pont.<#ravasz1>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ScarY MAN
Már megbocsáss, de én nem szidtam :D

Tudod hogy ki a faszom csinálja per pill RoM Hungary-t? Na mindegy.
Csak a tényeket közlöm. Ha annyit tudnál RoM-ról mint mi(RoM Hungary adminok) maskepp allnal hozza :)

...

Thxbye.
te mindig ezzel jössz?Jó télleg Runes of magic kezdte a new generation of free mmo címû izébizét de allods jobbat csinál és ha nem cseszik el és a GPOTATO sem cseszi el akkor nehéz lesz letaszítani a legjobb free mmo trónjáról!

JaSoN HuNTeR
Te az életbe valami nagyon unalmas figura lehetsz.<#lama>