Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csináld a questeket nem nehéz :P

sehogy:D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Az elejen ha megoltem a paladint,hogyan lehet kijutni a hajorol?

Ja már észrevettem :D

ByB
Már belehet lépni.
az te voltá??fenn vagy mos msn en?XD

gfreak
lehet hogy fel kéne dobni egy pre-sitestart faq-ot a három oldal linkje mellé (ha már ennyire tetõz a lustaság)

baszki a múltkor msn azt hittem te is az egyik fordító vagy :DDDD

Racism is a weapon of mass destruction!

ja mondjuk télleg visszáb kéne olvasni meg hát a allods online fórumain is van pár megoldás.

gfreak
vicces a probléma, jó pár oldallal korábban már volt erre egy megoldás...csak hát ez egy olyan fórum ez az SG, hogy mindenkinek derogál visszaolvasni, inkább telespammelnek egy topikot a jajgatással (mert maguk utánajárni is lusták, nemcsak visszaolvasni :DDD)

akinek nem inge, ne vegye anyjára

mindenesetre...patch felmegy, launcher indít, megkapod a hibát, kilépsz, launchert átnevezed launcher0-ra, és elindítod..letölti a jó launchert, rajta lesz a legfrissebb patch és kész...

flmae on, lehet szidni engem, a játékot, anyámat, a gpotato-t, idõsebb felmenõimet, az internetet, bstbstb....

Nah jó engem meg már idegesít h nem megy :S Tökre idegesít már h lefutnak az updatek megkérdezi repair le yesezem és erre meg szar....:(
akkor is királyság.játszhatok :)

Dizson
LvL 20? Az jó, csak fölösleges feltolni. :(

lv20,királyság,királyság,és kék xp csík bug javítva, ja és királyság :P

Dizson
Mi lesz ebbe a phase 2-be?

2 óra múlva jeee

ByB
8kor
akkor pontosan mikor is kéne indulnia?

PST. basszus. benéztem az idõzónát.
:megy elszív egy láda cigit:
ja és a server statust ne figyeld,az szte makkor lesz jó hogyha OB lesz.

cbt 1 is beindult 8 órakkor igaz volt 1 fél perces késés.sztem cbt 2 nél se lesz probléma 3 óra és bekockulok :D

na lassan lehet fogyelni a server statust, bár van egy olyan érzésem, hogy holnapig ebbõl semmi sem lesz
majd jön oda is <#vigyor2>

Egy ilyen xp izés javítás EU ra is jöhetne -.-
Ja nem szóltam :)mos olvastam hogy ez nem a ruszkis patch angol változata.ezaz kevesebb hp a moboknak és xp bug javítja juppíj:P

ja cska ez a patch notes,és nem az amit a cbt 1 bugjait javítná hanem ami a ruszki open be bugos volt.

A launcherben. Miután felpeccselte, automatikusan bejött. (US)
hol?

Végre van patchnotes...
Ma vagyis tegnap 50 milliádszor több kulcsot osztottak ki az amcsi bétánál mint összesen az európai bétánál (ezzel még keveset is mondtam)

Amcsi béta kulcsot osztogatnak még:
ITT (4000 kulcs)
ITT ( 1500 kulcs)
MEG ITT

CB2 höz nem kell új kliens.csak 1 patch kell ami tegnap raktak fel.CB 1 es kulcsal mehetsz a CB 2 be is.vagyis ha cb 1 be már bevoltá regisztrálva akkor megmarad OB nyitásáig.Karijaid is megmaradnak addig.

nem pontosoan értem jelenlegi helyzetet. a CB1-en nem játszottam, a leállás idején töltötem le és telepítettem/patcheltem föl.
Most ha elindul a CB2 ahoz új klienst kell letölteni, vagy megoldja egy update-el?

a másik, hogy aki játszott CB1-en annak nemkell CB2 kulcs? ugyanis szereztem új kulcsot, de nem fogadja el, mondván nekem már van..
Oo'
oké, remélem jó lesz mert nagyon szeretnék ezzel a játékkal játszani :D
akkor a verziód jó, szerintem várd meg a du. 6-7 órát elõbb úgy se indulnak a szerverek...

Én errõl az oldalról szedtem le: http://allods.gpotato.com/
amcsi klienst próbálod? amúgy US 11am - tehát olyan du. 6-7 fele lesz nálunk elérhetõ a játék

Vááááááá megõrülök, még mindig nem megy :S Pedig már megy a bétakulcsom is csak az a rohadt kliens :( Version is corrupted, reinstall the game, de az újratelepítés semmit nem ér nem értem...:S
http://contest.mmosite.com/giveaway/allods/

itt is van még :)

Asszem volt 1x 100 vagy 200 as bétakulcs osztás is.

ScarY MAN
3db.<#idiota>

...

Akinek még kell bétakulcs az amerikai closed béta ra az ITT találhat.ma 8 ezer kulcsot osztanak,európainál eddig mennyi volt a legnagyobb??

ScarY MAN
Ja igen! Kifelejtettem valamit.

Ott van RoM utánozhatatlan példája. Hol fejlesztették? Kiknek? Majd jött a Frogster és "nyugatosította" az alap koncepciót és most hol vagyunk? Radiant Arcana megszûnt (az alap grindelõs Runes of Magic alapja) és az összes erõforrás átment a Runes of Magichez és a Frogster által megálmodott ötleteket ültetik át a játékba. Na vaj' miért is? Mert nem csak nyugaton, de ott keleten is jobban bejön ez a stílus :)

És Frogster meg Gpotato nem fejlesztõ, mielõtt belekötnél. Sima forgalmazó/terjesztõ.

...

ScarY MAN
Egy kis keresgélés után:
aika online first impressions

"Of course, most seasoned MMORPG player would know that AIKA Online hails from the GREAT SOUTH KOREA, where most of the MMORPGs we play today started off from there. Most seasoned MMORPG player would also know that any MMO games from Korea would probably mean hours of mindless grinding just to get the level you want."

izééé. szal. rakjuk össze. Aika. Dél Korea. "csingcsung karakterek". Grind. Grind....ésõõõõ...grind. Oké oké, amit leírnak róla jól hangzik, de rakd össze a képet magadba. A fentebb idézett szöveg, jól mutatja amit egy NYUGATI játékokhoz szokott játékos egybõl gondol, amint meglát egy képet, vagy hallja honnan jött ez a játék. Hozzátenném hogy a cikkben beszúrt képek jól mutatják a "gyönyörû" grafikát. :)

Nem istenítem az Allods-ot, de egy józan gondolkodású ember, aki tisztában van azzal, hogy melyik játékra ki mennyit költ(fejlesztõk), mennyi alaptõkével indult egy fejlesztés(és mennyivel megy tovább, esetleg költenek többet) és milyen koncepciót követ(Aika - Grind ; Allods - quest orientált... amit valljuk be, ezt inkább szeretik a játékosok mifelénk) az megmondja, melyik játék fog nagyobb szeletet kihasítani a jelen piacon levõ nagyon divatos virtuális MMORPG tortából.

No offense és részemrõl lezárva a vita. Jól tudom, neked nem jön be az allods világa (igen furcsa is ez a fantasy space-opera), de te se gondolod komolyan, hogy az Aika jobb lesz :) ... vagy igen, de akkor ne itt szítsd a tüzet, mert senki nem kíváncsi a szenvedésedre :)

Minket NEM gyõztél meg :)

...

Allods még amúgy abban is jólesz hogy ez lesz az elsõ free mmorpg amibe jó a pvp :)

Külömbözni fog,Több bug lesz és jónéhány patchel leleszünk maradva,sajnos gpotato miatt lemaradás lesz :(

Játszott a bétával csak õ 1 olyan ember aki lv 10 max al és closed bétáról eltudja dönteni hogy szar játék.Amúgy Aika kb. 10 ft os költségvetésû játék lesz,miaz hogy 5-6 féle fegyver van összesen a játékban?XD

Morpheus_v2
Nemértem h miért istenitesz egy olyan játékot, ami még bétán sincs, sõt kb 1-2 videó van róla...

jobb játékok mindig készülni fognak, de fogadjunk amíg nem játszottál a allods bétával, addig a arre verted a nyálad, h húúúdejólesz... ez lesz majd az aikával is.
most tõled fogok ídézni:
"aika hoz és a japán cb képek"->"szar de nekem nemnagyon a világom a csingcsangcsungos csávesz aki még rándá is"
kezded saját magad égetni aranyapám...
gfreak
nagyon okos vagy te is...ami neked nem tetszik, mindjárt szar...húzzál már el végre egy általad istenített játék topikjába fröcsögni kisgyerek!

mongyuk a többi gpotato gameszar.... bevallom még az allods a legjobb csak tudjátok vannak olyanok akiknek a rapelz meg a dragonica tetszik...:)

meg a többi.... mongyuk a rapelz nemvolt olyan szar de nekem nemnagyon a világom a csingcsangcsungos csávesz aki még rándá is:D

a gpotatonak jelenleg a legjobb gameje az Allods....sztem ti is tudtátok:D:D de az aika is leszolyan jo