-
BaSSeR #1141 Én meg gondolatban a paladin és a psi között:D -
Monoton #1140 Én még mindig ingázok a healer és a mage között :) -
BaSSeR #1139 Az de xar:D Remélem nem lesz eu cb3 mert én már vinném a végleges karimXD -
Vlado #1138 Hivatalosan az amcsi CBT 2 meghosszabodik 1 héttel vagyis 21. én lesz vége.CBT 3 ba újjab bétakulcsosztás és eventek fognak lenni. -
#1137 Köszi a válaszokat! -
BaSSeR #1136 Orosz talentot nézem az angol US forumon lévő fordítással, de az hiányzik. -
Vlado #1135 Oda van írva nem? -
BaSSeR #1134 Vki 10+ os paladin megtudná mondani hogy a 2. talent gridben a crusader rage mit csinál? -
Vlado #1133 van amikor ugyanaz a verziószám.csak nem mostanság. -
BaSSeR #1132 Eh bocsánat elkéstem:D -
BaSSeR #1131 Mivel más a játékverzió ezért tudtommal nem lehet.
-
Vlado #1130 Ellehet kerülni de csak akkorhogyha mind a 2-n ugyanaz a patch verziószáma itt van 1 leírás: LINK -
#1129 Úgy értem, el lehet-e kerülni, hogy megint leszedjem teljesen a klienst (bocs a dupláért)? -
#1128 Ha a US c. beta után az EU-son is játszani akarok, a klienst újra le kell szedni, vagy lehet valahogy a US klienssel csatlakozni majd az EU betahoz?
Előre is köszi! -
Vlado #1127 Ez questes boss.Nem esett semmi.Csak funból öltük. -
Monoton #1126 Grat, jó videó. Esett vmi használható cucc is? -
Vlado #1125 Na Csináltam 1 videót.LINK
Az a lényeg hogy én és party társammal 2 en leöltök Glomo nevü boss-t(olyan tipusú boss ameilyiket lehet lassítani stunnolni stb.).
Enjoy for watching :P -
Vlado #1124 Csak halott vagy:P Majd Holy Landen találkozunk eu OB ben. -
Monoton #1123 Persze h kibirom nem vagyok en fuggo :D -
Vlado #1122 dec 11 től 16 ig nem lehet.Jövőhét szerdáig csak kibírod. -
Monoton #1121 Addig nem is lehet jatszani? :S Legalabbis engem nem enged fel. -
Vlado #1120 Lagg az van de nekem európai jobban laggolt.Meg majd eun open bétán játszok mivel bugos az xp csík az eun.... -
#1119 az egy dolog :D europai vagyok, igy a us verzio nem erint :P
aki meg ott jatszik, annak egeszsegere :P hatalmas lagg partik meg hasonloak :D ... es ha azt mondod hogy nem laggolsz akkor bizony nem vagy oszinte :P -
Vlado #1118 Ja bocs rosszul értelmeztem.Amúgy patch notessal kapcsolatosan hogy amcsinál ez a patch már régóta van. -
Vlado #1117 Abba volt írva hogy cbt 2 után OB? -
#1116 gondolom patchnotes-t nem olvastad ...... -
#1115 Illene. -
Vlado #1114 Tényleg? -
#1113 Háhá:D Utána jön a Open béta. -
Vlado #1112 Jajj De jó.jön az eu cb 2 jövőhét szerdán és nagyon nagy újítások hogy nem lv19 lesz a max hanem lv20 szépmunka,jól haladtok...Mondjuk jön a német meg a francia nyelv is ezér nem haladtak az angol nyelvel sehova... -
#1111 Értem.Ja azt tom hogy az M-az World map. -
Vlado #1110 Sztem azér nincs minimap és van ez a körülette lévő jelek mert sok dolog van ami alatta van és akkor pl. quest jelet mutatná minimapon pont ahol vagy csak felette van és nem ott ahol pont vagy és akkor mutatja ott hogy fent van a quest adó npc.amúgy M gombot megnyomod és akkor world mapon is mutatja hogy hol feltudsz venni questet a közeledben. -
#1109 Jó neked -
Vlado #1108 Én már megszoktam -
#1107 Remélem a tesztelésen a Mini mappal basznak valamit mert iggy kicsit furább a küldiket csinálni... -
Vlado #1106 Arisen Mage FTW :P -
BaSSeR #1105 Liga suXxX, Empire PWN. ennyiiiii -
Vlado #1104 Mondjuk a 30% os int buff az eléggé imbának tünik. -
Monoton #1103 Hát én teszek rá hogy néz ki ha erőteljesen aprítok vele :) -
#1102 Én csak azért vok Empirén mert a Ligában a Mágus olyan buzisan néz kimeg idegeszt hogy repül...