-
Monoton #1181 Nekem is. :D -
Vlado #1180 Nem tudom hogy csináltam de eu CBT 2-n 5 ös szinten több mint 1 aranyam volt 1 arany 20 ezüst.Máskor meg ien 30-40 ezüstöm volt 5 ös szinten -
Monoton #1179 Ha Ligás vagy beszállok pénzzel ha kell. -
#1178 kb 95 ezüst. Meik oldalon csinálnád? -
Monoton #1177 pénz :D -
BaSSeR #1176 Elv nincs. De gondolkozok rajta hogy csinálok. Mi kell egy klánkészítéshez? -
#1175 Van magyar guild az Eu-s szerveren? -
Monoton #1174 Am jó pont a fejlesztőknek, hogy exp bug javításával könnyebb és gyorsabb lett fejlődés, viszont a chat-et még mindig nem csinálták meg így relognal mindig át kell méretezni. -
Monoton #1173 Ja pont tegnap olvastam én is. 475g összeszedése még odébb van :D -
BaSSeR #1172 Nah most gyorsan felmentem eu forumra és ezt találtam:
You can buy 2nd profession from Leader of the Supplier Guild. Cost 475g and respected reputation. -
BaSSeR #1171 1 craft elég lenne, ha árulnák aukcióban a materialt. Viszont ezt nem teszik szal tényleg fail.
Vlado szerinted van elég magyar egy klánhoz?:D -
Evetkemano #1170 Játszom egy ideje és most nézem a craftot....tényleg csak egyet lehet felvenni?no mert ha tailort veszel fel akkor még minimum 1 kéne...tehát minimum 2 karit kell húzni ha jól értelmezem:Sez mekkora baromság -
Vlado #1169 Elvileg a lv17 fölöttiek megmaradtak volna CBT1 ben Európainál.Amerikainál mindegyik karakter megmarad a CBT végéig. -
#1168 Meghivoval esetleg nem rendelkezik valaki ? -
Monoton #1167 Meg mindig CB van. -
#1166 lehet mar jatszani a jatekkal vagy meg mindig beta kulcs kell ? -
Monoton #1165 Nem úgy volt hogy a karakterek megmaradnak? :S -
Monoton #1164 Semmi újítás nem volt sajnos. -
Vlado #1163 1 hónapja is volt...És látom nem lett vmi sok újítás 1 hónap alatt... -
#1162 Van Allods Wiki. -
#1161 Nagyon szép lett a dizájn. Grat. -
Apocalipto #1160 Ideje volt :) -
#1159 Egyébként van már oldal :) -
Monoton #1158 Tetszetős lett a magyar oldal, grat :)
Na basszus akkor lehet újra leszedni. -
Vlado #1157 Ja.európaiakná nem tudták patchel megoldani.ez van.amúgy van Allods Hungary nézztek meg :P -
Monoton #1156 Le kell húzni újra a klienst? -
BaSSeR #1155 Szerintem a 4story alapból nem jó. Nem segít azon semmi:) -
Vlado #1154 neked 7 kor offline volt?már 4 óta kb. van szerver. -
Monoton #1153 Még mindig offline :S -
Monoton #1152 Általában így van :) 4story is Amcsiban, Kóreában nagyon jó viszont EU szerok bugosak, le vannak maradva a patchekkel stb. -
Vlado #1151 Az hogy hány órakkor indítják azt nem írnák ki minek is...Sajnos az európai allods online enyhén szar lesz az amcsihoz meg az orosz hoz képest... -
Monoton #1150 Na, ma lehet folytatni a játékot :) -
Vlado #1149 Amikor nincs szerver akkor (amcsinál így volt) a launcerné nem írt ki hogy nincs internet kapcsolat nem amikor bleépek a gameba hanem amikor ellenőrzi a verziószámot akkor. -
BaSSeR #1148 Mert még nem mennek a szerverek:D -
Vlado #1147 amúgy nem tudja vki hogy az európai kliensnél mért írja azt hogy nincs iternetkapcsolat?Amcsi és az orosz kliensnél meg nem ír ki hibát. -
Vlado #1146 Attól még nem leszek tapasztaltabb. -
BaSSeR #1145 Hát hogy a sok orosz pro szerint melyik a jobb:D -
Vlado #1144 mt akarsz te lefordítani? -
BaSSeR #1143 Szentem allods.ru + google fordító -
Vlado #1142 Én meg gondolkodom hogy fire vagy ice vagy electric mage legyek :D.Melyiket tudnám legjobb PVE/PVP re kihasználni.Szerdán kipróbáloma Frostot meg a electric maget mivel fire vel nagyon rossz pvpzni.gondolkodom.