-
Monoton #1221 BUÉK! -
Vlado #1220 Boldog Új évet Mindenkinek! -
lezli01 #1219 Köszi a válaszokat! :) -
#1218 ajánlom a magyar rajongói oldalt, a fórumban találsz CBT kulcsos topikot, onnan tudsz szemezgetni ;) -
Vlado #1217 elvileg lv17 fölötteik megmaradtak volna acbt 2 ben gyakorlatilag nem. -
Monoton #1216 "európaiba minden cbt szakaszban"
Összeset, v. egy adott szint felett maradnak? -
Vlado #1215 igen cbt végén (európaiba minden cbt szakaszban) törlik a karikat. -
rezikzn #1214 Ameddig nem találtam és kaptam eu-s kulcsot kiakartam próbálni us-en , de hát nem akart indulni. Visszaolvastam hogy át kell nevezni launchert stb. megcsináltam , de továbbra sem indul( beta keyt szereztem regisztrálás is ment). Valami ötlet? -
rezikzn #1213 Sziasztok! Ha valakit kérhetnék adjon eu bétára keyt vagy egy linket ahol be tudnék szerezni egyet. A másik kérdésem teljes játék mikorra várható? Előre is köszönöm. -
lezli01 #1212 Sziasztok lelkes forumozok!
Egy kérdést szeretnék feltenni, előre is elnézést ha már írtátok, biztos elkerülte a figyelmem!
Kérdésem, hogy ha most kezdek egy karit akkor az törlödni fog open betara? Vagy van vmi lehetőségm, hogy ne törlődjön? :)
Válsazt előre is köszönöm! :) -
goliat1 #1211 Az e-mailem [email protected] erre kérhetnék segítséget egy szerverhez valo kapcsolodással kapcsolatosan? megköszönném,én is várom atéta key-t -
goliat1 #1210 ki tudna nekem segíteni? letöltöttem a gamet de nem tudom hogya s miként csatlakozzak egy szerohoz,pecseltem is -
Monoton #1209 Angol talent calculator ha ed vkit.
Boldog Karácsonyt! :) -
#1208 Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek =) -
#1207 Innen -
#1206 honnan tudom letölteni a jatekot mert ez a link nem él: http://en.allods.gpotato.eu/Download/Client.aspx
-
#1205 forditásokra gondoltam =D -
Monoton #1204 Am. miért sürgetitek a magyar oldalt? Hivatalos oldalak sincsenek kész :D -
#1203 Mikor lesz fejlődés a magyar oldalon? -
Apocalipto #1202 Nah, én is kaptam meghívó végre az eu cbre. Creesprithun néven vagyok. -
#1201 Van egy fölös kulcsom , aki először ír privit azé! -
mnorbi #1200 mennek most a serverek ? azt irja nem talaál servert ? -
BaSSeR #1199 Bocs, csak nem írtam érthetően:D 19-es vagyok és 6 lvl a jelenlegi max 25 szintig. -
Vlado #1198 Honnan tudod hogy hanyas? +15 a max szintig akkor azt jelenti hogy 10 es szintű az meg 2-3 óra a lv 10 szal az lehetetlen. -
#1197 +15 a max szintig elirad. -
Vlado #1196 US CBT3 faq ba bele van írva hogy lv 30 lesz a max a cbt 3 ban.december 29. én újra indul a cbt3 -
BaSSeR #1195 MAX lvl 25 :D wohooo UPDATE
ÉS már csak 6,5 a max szintig :D -
#1194 30 v 40, ha 40 akkor valószinű h az utolsó cb lesz. -
#1193 US CB3ban mennyi lesz a max LVL? -
#1192 Az első szigetre már nem tudsz vissza menni. -
Monoton #1191 Ahogy eljöttél onnan. -
MISZOGI #1190 Köszönöm a segítséget!
Hogyan tudok a kezdő helyte visszajutni?/ligás vagyok/.Vannak még be nem fejezett küldetéseim.
Hajóval próbáltam de azok nem vittek vissza a kezdő helyre. -
Monoton #1189 na a trainer körülötti mókázás maradt el :D Köszi. -
Vlado #1188 megveszed az a herb hez szükséges itemet valami rusty scakle a neve aztán a trainer körül vannak zöld körök azokat szedegesd kb. 60 as skillig aztán kimész arról a helyről és lesznek tovább
-
#1187 Nyomd meg az I-t és a nadrágod mellett van egy sárga ikon katt arra. -
MISZOGI #1186 Teleportal hogyan tudok visszajutni ?Azt még nem próbáltam. -
mnorbi #1185 sziasztok!
kaptam beta kulcsot, be kellene logolnom azt irja , de nen tudok mert server errrort dob az oldal , ez normalis hogy a login nem megy a hivatalos oldalon ? -
Monoton #1184 Teleport? -
MISZOGI #1183 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
A ligából egy mágus vagyok és hajóval átmentem empire területre de sajnos nem tudok visszakeveredni ligás területre mert mire a hajóhot érnék addigra az empire őrök kinyírnak :(((
Ha valakiek lenne ötlete hogy tudnék visszakeveredni ligás területre azt megköszönném.
-
Monoton #1182 Betanultam a herbalistet, de hogy a francba kell fejleszteni mert azt írja nem elég magas a skill szintem.