-
BaSSeR #1261 Érdekes a GW is eléldegél valahogy. -
Monoton #1260 Az nekik nem érné meg. -
#1259 Komolyan mondom legyen 1x megvehető a játék mint a GW csak ne lenne benne Item mall. -
BaSSeR #1258 Megaphones are for shouting, not zone chat.
There is no /zone chat in the Russian version, only /say, /yell (or /shout) and /world (not counting party/guild chat etc).
Eu forumon olvastam. Nah ez most bezavar a képbe. De mind1, majd meglátjuk hogy mit hoz az OB ill. a relase:D -
#1257 Az a Zone fizetős dolog mekkora egy hülyeség. -
BaSSeR #1256 Ehhez azért hozzá kell tenni, h mikor még játszottam a m/p az eléggé OP volt alapból is. -
#1255 pénzszippantó a Rom? het 16 órát (ez szerintem 0 egy MMOba) játszok egy kanyi vasta se költöttem a karimra és mégis nagyon táp karim van, igaz sok goldot keresek kisakrizással, de emellett sokat is instázok. na igazatok van majd élesbe kipróbálom milyen, ha lesz végre ob :) -
BaSSeR #1254 Hát láttam az US cb ben a CS cuccokat. Ami csinálhat egy kis problémát az a rune crafting amihez muszály CS cuccot használni. Meg elv a zone chat fizetős lesz, de ez annyira nem zavar. 1 jó klán+a yell(ordítás) hasznos. +US forumon egy gm mondta hogy attól hogy a RU verzióban fizetős, nem jelenti azt hogy az US/EU ban is fizetős lesz. -
#1253 Valoszinű hogy ez is pénz szippantó lesz. Adjunk hálát az istennek hogyha nem. -
BaSSeR #1252 A kasztokról meg annyit, hogy nekem meg most a warden(melee) tetszett meg. Szal bb lvl 22 pala:D
Jah és dádá a szádatXD -
BaSSeR #1251 Játszottam sokat a RoM-al. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy semmi sincs igazán amiben az RoM számomra jobb. Annyival "több" hogy vannak benne klánvárak meg saját házak. Szerintem főleg a ház az fail. A RoM egy feketelyuk a pénzednek. Mindent beszippant és kész.
Az Allods mindenben jobb szerintem a RoM-nál. Ennyi:) -
#1250 mizu emberek, megkergültetek 2010-re? ejjbaszki...
JHunter, nem basztat téged senki, te is várd türelmesen az infókat, vagy ha van valamid akkor tedd közre, de ne ugorjál már neki másoknak (feleslegesen meg végképp ne)
ApPa123, nyugodtan lehet kérdezgetni (ha már az első hsz-t nem olvasod el egy topikban ahová beírsz ami azért alap, de ezt most hagyjuk) csak a CapsLockot mellőzd (minek kiabálni)
penge25: én azt javaslom próbáld ki és döntsd el magadnak, hogy melyik jön be jobban ;)
nah :DDD lehet ütni a számat :DDD
Monoton: jeee, cleric nekem is tetszik...asszem le is cserélem a paladinomat ;)
-
#1249 Aki játszott vagy játszik a Runes of magic nagyszerű MMO-val is, meg ezzel is nos hozzájuk intézem kérdésem: ez jobbnak tűnik mint a Rom? -
#1248 Ja am ingyenes lesz. Item mall lesz benne :) -
#1247 Vlado most néztem a vididet nagyon ott van -
#1246 Jövőhéten jön a CB3 34lvl lesz a maximum. -
Monoton #1245 Egyébként csak az első hsz-t kellett volna elolvasni vagy bármelyik hivatkozásra rákattintani a banner alatt. -
ApPa123 #1244 Nagyon ügyes vagy olvastam v 3 oldalt de ink megkérdeztem bocsáss meg h vannak olyan csirák akiknek ez nem tetszik.De hajrá így tovább az éetben 1 kis 12éves senki vagy itt kell verned a nyálad...Apocalipto köszi az infot:P -
#1243 Te most basztatsz? Ki vagy te? -
BaSSeR #1242 Ezaz újabb caps és google huszárt köszönthetünk az Allods fanok között. Szüval Üdv! -
Apocalipto #1241 Az. -
ApPa123 #1240 EZ AZ MMO INGYENES LESZ????????????:O:O:O most olvastam valahol de ink megkérdezem az a tuti:P -
Apocalipto #1239 Az open béta karakterek sztem nem. -
#1238 És az open beta karik is elvesznek majd? Mert akkor tényleg várhatunk még pár hónapot -.- -
BaSSeR #1237 Igen a karik még mindig elvesznek.
Mit nevezel te megjelenésnek? Számomra az OB is az, OB természetesen az idén. Tényleges megjelenést nem tudni. 2010 v. 2011 :D -
#1236 Zárt bétában kreált karik elvésznek igaz? :P -
Monoton #1235 Ne sírjál, bétázzál. -
#1234 2010be vagy 2011be jelenik meg a játék? -
Monoton #1233 Én kérek elnézést! -
#1232 de. -
BaSSeR #1231 Viszont jól hangzik:D. Egyébként a holy landen tényleg nagyokat sebeznek a mobok. -
Monoton #1230 Nem lehet mindent a bétára fogni :D -
#1229 béta. -
#1228 Túl sokat, és túl nagyokat critelnek a mobok. De lehet hogy mindegyik karinál ez van.:D -
BaSSeR #1227 Én 22 esként hagytam abba a palát. Mi a baj a psi vel? -
Monoton #1226 Én most lvl 17 Cleric. Álom ez a kaszt :D -
#1225 Elértem a 24 et. Most kezdem megbánni hogy psionicistet kezdtem. De lehet csak én rontottam el vele valamit. :D -
#1224 BUÉK. -
Monoton #1223 Ki hogy halad a jatekban? -
#1222 BUÉK.