-
csináltam egy elf healert is ezen a kezdő szigeten a mi zene vagy zaj ami van nagyon beteg... -
Az a vicc hogy nincs semmi ilyen a gépemen:S Am Seven 64 bitem van. -
DarkBlade #1299 Kapcsold ki a tűzfalprogramot amit használsz, és nézd meg úgy. -
Engem lebannoltak a ROM Hungaryról és AO Hungaryról is,nem tudok fellépni a honlapra,laptopról se. Scary-t kérdeztem ő mit se tud erről.Help. -
kezdtem én is egy sorcerert a sötét oldalon eddig nem olyan rossz,vagyis a küldik nem épp az a nagy töprengtető,bementem egy házba véletlen és egy elite egy franciakulccsal szétcsapott :D -
Apocalipto #1296 Scaryman,Vamp. -
Valaki tudja hogy kik szerkesztik pontosan a Magyar fanoldalt? -
BaSSeR #1294 http://rutube.ru/tracks/2835563.html?v=dfb00fcd3402f8c991efeec7e7629ca7
Tecsőn nincs fent, egyfolytában letiltotta a songjait.
Az normális szintlépés 17 után 1 lvl/nap a rest xp miatt. Ennek az a lényege hogy x mennyiség xp ig mindíg dupla xpt kapsz. Ezt a +xp t be lehet váltani inkeepernél. Minden nap resetelődik.
A world bossok mindegyike sima aggrotankolós. Az instásoknál vannak trükkösök, pl a 2. empire insta főbosszához be kell szállni egy gólembe, ami meg 10x ezi a hpdat. A gólemnek van 3 skillje (meele dmg, spell dmg, seal). Sealeket kell rápakolni a bossra, hogy nagyobb sebzéseket kapjon. De ez csak egy példa. Alapjában véve szerintem jók a bossok:D
A világítós fegyvereket én is szeretem. A játékban vannak. Viszont karakteren még nem láttam. A liga kezdőküldetésben kéken világító 1H kard van. Az emp kezdőküldetésben pedig világító pajzs. Az npc k a játékban megtalálható cuccokat hordanak, szóval megszerezhetők.
-
Monoton #1293 Quest alapú a játék tehát az van bőven. Napi 1-2 szintet meg lehet csinálni (attól függ mennyit játszol) lvl1-17-ig utána egyre nehezebb. Én még nem láttam világítós cuccokat, szvsz nem is lesz. -
Monoton #1292 League oldalon a Knightmare. PM Amelee, Tapló, Takita, Monoton (én csak este) vagy Zone chatre beírod vegyen be vki.
Empire oldalon az AsztralBetyarok ha jól tudom, de az nem 100%. Róluk nem tudok sokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ha írsz az általad választott guild alodsos oldalara akk ott megmondjak epp ki van online.
Knightmare: http://allodsonline-en.ning.com/group/thl
Asztral Betyarok: http://allodsonline-en.ning.com/group/betyarok -
faber #1291 Kérdésem, hogy az EU szerveren a magyar guildet milyen néven találom, ha van....vagy kit kell keresnem? -
110k hps karik pff na ez érdekes lol -
ok, lássuk csak bossok ugye trükkösek, tehát nem egyszerű tank odamegy tartja az agrót és így beverik? Küldik milyenek, vannak érdekesek köztük, van belőlük sok? Mennyire nehéz fejlődni a játékban, mennyi a max szint 40? Fegyók, páncélok itt is a durvábbak világítanak-e? (gagyi kérdés volt, de imádom ha szépen néz ki a cuccom) -
a 9. spellnek mi a neve? xD fákjú? xD -
Monoton #1287 Linket :D -
BaSSeR #1286 KaktyOrk az új pvp videójában 110k hpval eléggé elpusztíthatatlannak tünt...:D -
Monoton #1285 83k HP ja van a karakternek, nem semmi :S De boss is rendesen sebzett 20k-at :D -
BaSSeR #1284 Oh bocs téves...Csak egy boss -
BaSSeR #1283 Az 1. raid insta:D
nemtudommiazinstaneve -
Monoton #1282 Illetve kek cuccokat repubol is lehet venni. -
BaSSeR #1281 Hát végülis olyan mint a WoW-ban. A loot rendszerében van free loot meg group loot(need, greed, pass). Endgame insták dobják elv a lila cuccokat, szóval a class függő cuccokról nem tudok. Settekről sem tudok,. (Astral bossok kis rattel dobnak arany cuccot)
Mint mondtam az arany cuccokat megszerezni nagyon sok idő és nehéz. Lilákról fogalmam sincs. Kék cuccot viszont a bossok szinte mindig dobnak(jó pár instarunon túl vagyok). Továbbá felszerelést szerezhet treasurekből. Ilyen ládákat dobhatnak lények, daily questtel szerezhető ill. természetesen megvehető IM-ben. A ládák random dobnak különböző szintű/szinű cuccokat. A droppot lehet befolyásolni rúnákkal. Ezt még nem próbáltam.
Tokenek szerintem nincsennek. 2x szint után, ahol van aktív PvP, a megölt ellenfél után kapsz glory pontot(honor a wowban) és ugyan úgy vehetsz cuccokat. Glory alapján rangsort is felállít a játék.
Ha van még kérdésed rajta:D
-
Stations of the Astral Ship
~ Helm Control: (1-2 players) Controls the heading and speed of ship.
~ Navigators Visor: (1 player) Exterior view of Astral ship and a HUD of systems statuses.
~ Goblin Repair: (3-6 players) Goblins repair ship functions after they have been damaged.
~ Cannoneer: (2-4 players) Aims and fires astral cannons at enemies.
~ Astral Scanner: (1 player) Astral map used to aid in discovering other allods, Astral monsters, player ships, worm holes, and treasure.
~ Ship Security: (2 or more players) During times of Astral combat, not only will players need to continue to operate their ship but on board security will be necessary to help ward off attacking NPC/Players that invade the ship during combat.
Szerintem tök jól kivan találva az Astral shippel való hajózás =D -
Nos a Lootrendszer igen nagyon hasonló a WoW rendszeréhez, de am instába még nem voltam de szerintem az is tök ugyan az. Majd Open bétán minden kiderül =D -
Egy pár dolgot szeretnék kérdezni, itt a lootrendszer olyan mint a wowban? Tehát vannak olyan tárgyak amik kifejezetten pl magenek, vagy palának, vagy tanknak valóak! illetve vannak e tokenhez hasonló dolgok tehát dobja a boss és te beválthatod egy páncélra vagy fegyóra stb? Más instákban a bossok mennyire sűrűn dobnak jó cuccokat? Aki romozot az tudja miért teszem fel ezeket a kérdéseket, a Runes of magicban sajnos úgy van hogy nagy nehezen az ember végigszenved egy nehéz instát 1 másfél óra alatt és elképzelhető, hogy használhatatlan az ucsó legnehezbb boss dropja. vagy első pár bosst 20*, 30* kell leölni, hogy essen az embernek egy bizonyos tárgy vagy stat! -
Azzal se megy. Nekem a gép egyik napról a másikra letiltota, valami ötlet? -
másik böngészövel? -
http://allods.hu/
Nekem nem akar. :S -
Monoton #1274 De bejön. -
Nektek se jön be a magyar oldal? -
köszi
-
Monoton #1271 EU szerver, de amilyen klienst szedtel olyanon játszol. Ami biztos h EU-ban egy szero van. -
hmm én valami ISA serveren vagyok, az mi ? -
Monoton #1269 EU -
Melyik serveren játszotok ? -
Allods Online hunra
* Cikkíró
* Cikkíró és oldal Administrátor
* Fórum admin
* Fordító
* webdesign és webfejlesztő
Keresnek. -
looboo #1266 http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=45917&LREFF=http%3A%2F%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F004
itt egy rakás béta kulcs
Viszont aki most regisztral annak 22.-eig elerheto lesz a closed beta kulcs nelkul is
22.-e utan viszont kulcs kell
ezert erdemes most kulccsal regisztralni, ha talaltok hasznalhatot abban a threadben, mielott elkapkodjak -
Monoton #1265 Csak ha aktiváltad a béta kulcsot (amit majd vmikor küldenek, ha küldenek) akkor próbálhatod ki. De lehet itt is van valakinek felesleges kulcsa.
Vagy .. -
Chrisss #1264 Halihó! Bocsi, de ebben most még kezdő vagyok. Letöltöttem a játékot, regisztráltam meg minden. Persze nem enged belépni, gondolom kell valamifélee Beta kulcs. azt is megigényeltem de nem küldenek. Ilyenkor már akkor ezek szerint nem lehet kipróbálni sem a játékot? -
Van? -
lezli01 #1262 Mi szkuzi, de a GW-ben ki mondta neked h nincs item mall? :)