Allods Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Mellesleg azóta már nem kell semennyit sem költeni a játékra és tudsz benne érvényesülni.
2012.05.12 - 2012.06.11 közöttAllods Online 1 éves évforduló Ingyenes farkas mount és más ingyenes ajándékok.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Ha Isa szerveren,empire oldalon akad magyar guild,megköszönöm,ha rámdob vki egy pmet Xennsei névre,így magányosan nem sok mmo érzésem van:)
Ja kezdõ,ámde lelkes melee heretic vagyok:)
ki ligás ki empire oldalon. bárki nem találhat meg csak azok akik veled egy frakcióban vannak, de mivel nem irtad melyikben vagy, igy nem tudni ki keressen.
I want to be a mighty pirate ever!
valódi pénzben 9 Euró körül van a legolcsóbb mount.
és a mountot természetesen etetni is kell mert ha használod éhes lesz.
50darabos mount kaja 1.5 Euro , de AH-ban szintén vásárolható jó sok aranyért.
De ha még el sem kezdted a játékot kár a mounton "lovagolni", ugyanis ez lesz a legutolsó dolog amire szükséged lesz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
ingyen is játszható egész jól.
csak a végjátéknál kell költeni rá, ha tápos akarsz lenni, különben nem fontos.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Elnézést a buta kérdésért de amikor megcsinálom a karit "Gibberlings"el miért nem lehetek?
Elõre is köszönöm a normális válaszokat.
A jatek uzleti modellje erre epul. a F2P jatekok celja nem az h tok ingyen, mindenfele megkotesek nelkul jatszhass a jatekkal...
Azzal meg senki ne jojjon, hogy "miert nem csak ilyen kozmetikai/kenyelmi funkciok vannak az item shopban". Azert mert ha csak azok lennenek, kb 2 honap utan huzhatnak is le a rolot...
Csak gondolj bele... Ha lenne egy ilyen jatek, irtozatosan sokan jatszananak vele teljesen ingyen. (rengeteg olyan ember lenne, akit nem erdekelnenek a folosleges/csak disznek valo item shop termekek).
Rengeteg(nem fizeto) jatekos, ergo rengetek szerver, hatalmas kapacitas... Persze egy ekkora jatekos bazis megkovetelne, hogy a jatek fejlodjon... Irtozatos osszegek mennenek el fejlesztesekre. A rengeteg programozo, designer ugye nem a te ket szep szemedert dolgozna...
Mindezt finanszirozna az a par jatekos, aki pl megveszi a maskepp kinezo mountot ami ugyanolyan gyors mint amit a jatekban is szerezhetsz, vagy epp a diszesebb pancel kinezetet, ami semmi pluszt nem ad, csak jobban nez ki.
ezekre a vilagon senki nem koltene... Egyszeruen azert, mert penzkidobas lenne. Gondolj bele! A neten szamtalan oldalon lehet fillerekert mp3-ban zenet venni, akar szamonkent is! Megis, az emberek 98%-a torrentrol tolti le, teljesen ingyen...
Ugyanez lenne a sorsa azoknak a jatekoknak is, amiben csak kozmetikai/kenyelmi funkciok lennenek.
hatalmas jatekosbazis + hatalmas kiadasok = ehhez merten irtozatosan keves bevetel. a konkluzio: Csod.
Majdnem full legendaryban hetes rúnákkal én is biztos fényezném a játékot de ha lépést akarsz tartani a többiekkel fõleg pvpben akkor fizess keményen.
Igaz másképp is megoldhatták volna,hogy ne legyen ekkora különbség a fizetõs és nem fizetõs játékosok között de nem tették.
Azzzal a játékosokkal csesznek ki igazán akik inkább pvp beállítottságúak és nem pve.
Hngsúlyozom én is az Allods egy nagyon jó játéknak indult valamikor.
uff.
Én egy új játékos vok...
A ZAK szerveren keresnék egy segítõkész magyar GUIL-det vagy csak magyarokat akik szeretnének guildet :)
Dangerx a nevem..
Aki gondolja felvehet msn.re is !
[email protected]
köszi elõre is