-
BaSSeR #1341 A térképen (M) ott van egy csomó buborékszerű izé. Arra ráviszed az egeret és tadaaam. Jah és azok a buborékizék nem a térkép részei!(volt már aki azt hitte) -
ApPa123 #1340 Hy azt mondják h a jáékban van beépített quest helper de nekem az csak azt mutatja mikor megcsinálok 1 questet h hol adjam le de azt nem h a questhez meg kell ölni pl 6 mobot és azt hol találom :S ez normális v csak nekem nem működik rendesen?? -
BaSSeR #1339 Hát ez tényleg szörnyű hogy ilyen logikus lépéssel próbálják növelni a játékosok közötti kereskedelem jelentőségét egy multi játékban... -
Monoton #1338 A második profhoz 475g és max repu kell. Jól van ez így, nem kell hogy minden könnyű legyen. -
Evetkemano #1337 1 kérdésem lenne még mindíg csak 1 craftja lehet?mert akkor továbbra is hanyagolom mert szétidegel,hogy minimum 2 kéne és össze-vissza kell posázni:S köszi
számomra ezzel baszták el -
WorldTorrent #1336 lol ezek nem szaroznak az updateval 348 mega egyik naprol a masikra :)) -
#1335 Lényeg hogy adják már ki mert játszhatnékom van =D -
WorldTorrent #1334 csak ne rontsak el a jatekot majd a hackerek meg a csalok mint a romot:S -
Monoton #1333 Lehet lesz dobozos verzió -
BaSSeR #1332 Csak hogy helyre tegyük a dolgokat: az allods F2P azaz free to play azaz ingyen játszhatod. Szóval te sokat rohangálhatsz míg megtudod venni a játékot. -
Ákos90 #1331 ha valakit érdekel még béta kulcs itt meg találja :)
http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=49131&LREFF=http%3A%2F%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F004 -
ApPa123 #1330 Deh nem értem kaptam 1 beta kulcsot be akartam írni eu oldalon ahol ki vn írva regisztrlás closed betára beírom nyomok enter nem csinál semmit gpotatora regisztráltam mivel ott volt registrated free account és sehogy se megy:S:S:S rem hamarsoan kijön teljsesbe mek megveszem mert ez csak kínszenvedés (számomra:S) -
Monoton #1329 Én most is játszok (EU) -
Teutatas #1328 Sziasztok nálam van valami bibi vagy szerverkarb van ?
-
WorldTorrent #1327 valami leiras johetne a karakterekrol:D summoner vagyok ez olyan mint a warlock ? -
ApPa123 #1326 Ha valaki tudna adni 1 béta kulcsot pls elküldené prviben? Köszi! -
#1325 basszus megnézed a mapot és jelzi hogy melyik questtel kapcsolatban hova kell menni M gomb -
WorldTorrent #1324 valamit be kell allitni ahoz hogy mutassa? -
Monoton #1323 Hat nalam ahova eddig a jel mutatott ott voltak a mobok :D -
WorldTorrent #1322 de azt nem mutassa pl. hogy a moob hol van amit kell olni -
Monoton #1321 Questhelper minek? Térképen mutatja hova kell menni. -
WorldTorrent #1320 valami quest helper nem artana hozza:\ lesznek hozza addonok ? -
WorldTorrent #1319 jatszhato:D en 10 perce jatszottam vele -
ApPa123 #1318 ööö Mikor lesz megnt játszható még nem játszottam vele de nagyon ki szeretném próbálni:S -
WorldTorrent #1317 Nah kiprobaltam, jatekba nem is hasonlit annyira wowra mint amenyire mondjak..:) nagyon jo mar az elejen.. tutorial quest pl:) beta utan torolni fogjak a karikat? ha megjelenik a full tuti jatszani fogom! -
Monoton #1316 Remélem lesz több hely, mert az Arena 2 embernek is kicsi :D -
BaSSeR #1315 kovalik esetleg megpróbáltál már utánaolvasni a játéknak? 2 oldal van, akik szabadon ölhetik a másikat. 1 oldalon belülivel csak 1 helyen lehet duelezni.<- ez szerintem hülyeség hogy csak 1 helyen lehet. Szerintem majd adnak szabad duel lehetőséget... -
WorldTorrent #1314 hm neztem az allods forumot es mas oldalakrol lehet kerni key-t , mmosite-rol kaptam is :) toltom a jatekot, closed betas kari megmarad open betaba is? -
Monoton #1313 Változó, de sztem már nem küldenek. 2 hét múlva OB. -
WorldTorrent #1312 Kb menyi ido amig kuldenek beta kulcsot? -
WorldTorrent #1311 Nah fel iratkozok en is a beta testre , jonak nez ki:> -
kovalik #1310 Ebben a játékban milyen a pvp rendszer ? PK van-e, mint a ROM-ban ?
Ha igen, saját itemeket veszíthetünk-e ?
Van vkinek erről tapasztalata ?
Köszi!
-
kovalik #1309 igen, most már tiszta :) -
#1308 az a "tutorial" palya :)
#Jason: Holnap megprobalunk utanajarni mi lehet a gond, megnezzuk szerveroldalon, hatha ott van valami. -
kovalik #1307 megcsináltam 3-4 küldit, majd kilogoltam, és nagy meglepetésemre megint kezdhettem újra.Nem mentette el a játékállást.(egyébként egy szerver van: ISA, és olyan mintha egyedül lennék, sehol egy játékos.
Másnál is előfordul ez ?
amikor indítom a játékot még mindig cbt 3-at ír ki, nem mától van a cbt 4 ?
a verzió egyébként 1.0.04.27.1
én nem aktíváltam semmilyen béta kódot, amikor rákattintottam a honlapon azt írta, hogy already registered.Vmit rosszul csináltam ?
Köszi!
-
BaSSeR #1306 Mivel ez a játék a wow "zabigyereke" ezért nem értem mit vársz:D Szerintem ez a birodalmi katonaállam jó. A RoM hoz meg nem értem mért hasonlítgatják. Nincs sok közé egymáshoz. A WoW hoz hasonlítást igen, de a romhoz... -
#1305 sorci,priest,bard meg psziho után még mindig nem győzött meg a játék,még mindig csak az van bennem hogy a wow és a rom közös nem kívánt terhességéből született zabigyerek.
ez a két kezdő terület kevéske és unalmas hogy mindig azok a feladatok mindig kezdésnél és még utána se nagyon változik
a másik a ruszkik beidegződése ami a komcsi rendszerböl maradt,ezek az emlékművek,meg hogy koszorúzd meg hát lol...
ettől függetlenül a játék szép és ötletes kinézetű de ez kevéske de nagyon,a graf nem viszi el a játékot a hátán és az itemshop rendszer nem lesz nyereséges ha a tartalom uncsi.
jelzem ezek az első benyomásaim mivel ezek csak kis karik nem tudom endgame mit nyújt de ha az első élmény már nem szippant magába akkor már baj van
röviden ennyi... -
BaSSeR #1304 Zárt béta van, csak akkor léphetsz be, hogyha aktiváltad az accod egy kóddal. A nyílt béta még kb 2 hét. Oda már nem kell kód. -
ApPa123 #1303 Nah sikerült elindítani Gpotato-n csináltam accot de mikor be akarok lépni játéba nem jelentkezik be az mi miatt van?? ppls help:S nagyon ki szeretném prób -
ApPa123 #1302 Hello én szívesen kipróbálnám a játékot vki nem tudná leírni h tudnám kiprób meg h működik béta sajna sose csináltam még iylet de ez nagyon tetszik . Előre is köszi.(és kis türelmet pls nem értek iylenekhez):P