-
#1381 Üdv meddig tart az Europai béta 4? Mikor jön az OB? -
Monoton #1380 Sztem meg a Mage a leggyengebb kari :D -
#1379 Mage meg Warrior és a Cleric vagy a Priest a legjobb kaszt nagyon eltalálták:D Am még nem játszottam vele annyira sokat hogy megmondjam hogy mennyire jó a Balance mivel én OB-t várom. -
kovalik #1378 Közvéleménykutatás:
Ki milyen karakterrel játszik ?
Melyik jön be a legjobban ?
A balance jó-e ?
-
Monoton #1377 EU szeron mindket oldalon van magyar guild. -
ApPa123 #1376 Jah és ob mikor is lesz?? azt halttam 10. körül -
ApPa123 #1375 Anyira unom magam nem tudok se mt játszani tv-ben sincs semi gondoltam hátha vakinek van kedve:D -
#1374 MAjd OBn :D -
ApPa123 #1373 Valakinek nincs kedve 1ütt ejlődni velem játékban??? -
WorldTorrent #1372 en ugy olvastam valahol hogy cb4 utan kb 1 hetre mar jon az ob:D remelem hetfon kiadjak :> -
#1371 És honnan lehet kulcsot szerezni, mert amiket mmorpg-s oldalakon osztogatnak valamiért nem fogadja el a hivatalos oldal. -
Monoton #1370 EU - CB4 -
#1369 Most OB van vagy CB? Vagy egyik sem? -
#1368 Nekem már jó. De a ROM Hu még mindig nem jön be. -
BaSSeR #1367 A fajok fordítása már folyamatban van:D -
WorldTorrent #1366 Most megy az allods oldal de tehetnenek leirast a karakterekrol:D -
#1365 Nekem is ez a bajom:D Szerintem azért a Allods hun és a ROM Hun szolgáltatója is hibás. De mind1 ilyen se volt még soha. -
#1364 nem bannol senki... eddig egy embert nem bannoltunk. Jason-nek volt ugyan ez a baja, es pont tegnap targyaltunk, hogy lehet a szolgáltatód nem éri el a csúcsnet szerveret. Tehát: a szolgáltatónál keresd a hibát :S -
WorldTorrent #1363 ah.. nekem mar meginn nem megy se a magyar allods oldal se a rom.. mier banoljak mindig az ip-met?:S:S
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.allods.hu helyen. -
Monoton #1362 ISA / ARO / AIRIN There is an expected continuation of the downtime for our European CBT servers.
We apologise for this continued delay and hope to restore ISA, Airin, and Aro for evening playing.
Please stay up to date in our General discussion forum or Guild Portal.
Do Not Patch your client at this time!
There is a known issue with a small group of clients that show file corruption.
We hope to have this issue resolve with tomorrow's emergency patch.
Although there is no ETA for this patch, we continue to work to present a patch as quickly as possible.
Thank you for assisting us in testing Allods Online.
-
ApPa123 #1361 Nekem am mikor felraktam patchet launcher exe hibát írt ki csak nekem v másnak is???? -
BaSSeR #1360 Még jó hogy OB ig befejeztem a játékot. Most pánikolhatnék veletekXD -
#1359 Elöbb letöltöttem a játékot mint most a patchet :)
Húzhatják páran még rajtam kívül, gondolom. -
Monoton #1358 Még nem megy a login szerver, ne essetek pánikba. -
ApPa123 #1357 Stenem nem is tölti már a patchet ez olyan mint a torrent más játékosoktól tölti a patchet v mi?? mert nekeme 1általán nem tölti már:S -
Apocalipto #1356 Nekem is azt írja. -
Teutatas #1355 Nekem lejött de "Failed login invaild name or password " ez nálam fordul megint elő vagy másnál is megesett -
ApPa123 #1354 Hello nekem ma jött meg 1.0.05.34 patch ha letöltöm utána ugyan úgy tudok játszani??? most kedztem tölteni 340 mb -
Monoton #1353 Amilyen hosszúra elnyúlik az OB addigra mindenki 40 lesz aki az elejétől játszik :D -
#1352 Egy bizonyos szint elérése után nem. -
Monoton #1351 Nem -
WorldTorrent #1350 Open beta karaktereket mar nem torlik?:) -
Tomy Lee #1349 Hát ez "Database error" ad ki:-( -
kovalik #1348 kösz
a craft pontosan hogy működik ? van róla leírás ?
receptek vannak-e ? a tailoringet vettem fel, de csak össze-vissza klikkelgetek, bár így is 3 robe-t csináltam.
De jó volna, ha ez tudatos lenne.Köszi -
Monoton #1347 Saját traineredtől tudsz vásárolni lvl 10-től. -
kovalik #1346 rubies-hoz hogy lehet pontosan hozzájutni ? -
#1345 Pár hét és jön a Open béta. Ott elérsz egy meghatározott szintet és nem törlik ki a karakteredet. -
WorldTorrent #1344 en mostmar nem jatszok ezzel ugy sincs ertelme betaval:S de ha kijon a full jatszani fogok kb mikorra varhato ? -
#1343 http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=49131&LREFF=http%3A%2F%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F004
Én itt találtam olyan kulcsot, ami még jó és sikerült vele regelnem, sőt haveromnak is sikerült. Az 500. utániakat nézegesd. -
Tomy Lee #1342 Van valakinek béta kulcs esetleg?
Vagy v.mi tuti oldal amin küldenek is?