-
Monoton #1421 Igen -
WorldTorrent #1420 Open betaba mar fizetos lesz az item mail ?:d -
Monoton #1419 Igen mert az angol nyelvű, a másik kettő valszeg német és francia. Nem valószínű hogy lesz magyar. -
WorldTorrent #1418 Akkor ISA-ra jon mindenki ? Esetleg terveznek magyar klienst?:"X -
BaSSeR #1417 Az ISA az EN klienset letöltők szervere tudtommal. Szóval a kliens=szerver. Javítsatok ki ha nem jól mondom. -
#1416 Egyből megbombázzuk a három szervert érdekes lesz =D De azért szerintem jó lenne hogyha a magyaroknak a nagyrésze egy szerveren lenne =D -
WorldTorrent #1415 En pedig ahova a tobbiek :D -
Monoton #1414 Én oda megyek ahová a guild. -
#1413 All shards: [ISA, ARO and AIRIN]Ez a három szerver lesz Open bétán szóval elkéne dönteni hogy melyikre gyűjenek a magyarok. -
#1412 Ajánlom is hogy az legyen. Kéne már egy ilyen :) -
WorldTorrent #1411 Nah az jo !;) Meg 5 nap xD szerintem legjobb free mmo lesz! -
xruu #1410 "Mindenki játszhat a játékkal(nem kell béta kulcs) és minden aktuális tartalom egészen a 40-es szintig elérhető"
Szó sincs 40-es karikról, a "content"-ről azaz a tartalomról ír. Azaz hogy nem lesz pl szinthatár korlátozás, vagy nem lesznek az endgame területek lezárva, minden elérhető lesz, tulképp a full játékot lehet kipróbálni open béta alatt. -
WorldTorrent #1409 All players will be able to access the game (no beta key needed) and all current content through level 40 will be available for play!
vagy csak en nem ertem jol ?:S -
#1408 Srácok ki mivel kezd Open Bétán?
Kéne egy közös Magyar szervert találni ahová gyűljenek a Magyarok, hogy ne össze vissza legyünk.Mint pl wowba a bloodsclap és a ragnaros.
Én először is Kanian Warrior leszek :) -
xruu #1407 Az eddigi closed beta MINDEN kariját törlik, 40-est is. A 16-án kezdődő open béta karikat nem fogják törölni, szintjüktől függetlenül.
forrás: http://allods.gpotato.com/news/2010/02/10/allods-online-announces-open-beta/
Aki lusta kattintani annak az idevonatkozó rész:
"Please note that all CBT characters will be deleted prior to Open Beta. Characters created in Open Beta will NOT be deleted."
-
Monoton #1406 Biztos h kacsa. De ha mégis így lesz akkor újabb mínusz pont a játék mellett. -
kovalik #1405 Én nem találtam arról infot, hogy a lvl 40-es karik megmaradnak.Egy link érdekelne.De sztem kacsa. -
WorldTorrent #1404 Ha tudtam volna jatszok cb-n is:P -
WorldTorrent #1403 lol azt irja most az angol oldalon is hogy ob 16-an lesz, es a lvl 40-es karakterek megmaradnak:O szerintem akkor eu-n is ugy lesz -
Monoton #1402 Mert amerikában előbb kezdődött a CB is. A karakterek meg nem maradnak meg de elvileg a karakternevek igen. -
WorldTorrent #1401 Az eddigi Closed Beta-ban használt gPotato accountok megmaradnak bármilyen módosítás nélkül, akiknek esetleg nincs azok pedig természtesen regisztrálhatnak majd az Open Beta-ra!
Mi az hogy modositas nelkul ? Karakterek is megmaradnak? -
WorldTorrent #1400 oh:S csak 16-:S Mier van amerikaba hamarabb? amikor europai jatek :\ -
BaSSeR #1399 Wohooo végre OB. Örömhullám 3...2...1 -
#1398 Nem akartam kérdő jelet irni oda. Véletlen történt -
Monoton #1397 A kérdésed után ott a válasz :D -
#1396 Február 16.án kezdödik a Open Béta?
Allods Online will officially go into Open Beta on Tuesday the 16th of February -
#1395 Amugy még mindig CB van??? :D
-
WorldTorrent #1394 European Closed Beta Test phase 4 is still there for your testing pleasures!
That’s right, even though this is the final phase of our Closed Beta Test, it is not too late! We still have plenty of Closed Beta Test keys to give out!
ez eus hir;) -
WorldTorrent #1393 lol most latom hogy en az amerikai closed betan voltam multkor :D most latom hogy van kulon EU is :D -
BaSSeR #1392 Az amerikai verzió honlapja tényleg megváltozott. De az az amerikai. A .com ra végződő honlap az US, az eu ra végződő az az európai. Mivel tudtommal Magyarország az EU ban van ezért a magyarok 99% az Eu szerveren fog játszani. US híreket ide postolni teljesen felesleges. -
Monoton #1391 US v EU? -
WorldTorrent #1390 Allods Online Closed Beta Test #4 has been extended through February 10th! And it has been opened to all players! No beta key needed! http://bit.ly/djh1CM
:(( meg 2 nap -
WorldTorrent #1389 Ja es az oldalon felul irja hogy Download No subscription :) -
WorldTorrent #1388 hmm hat en most nem tudom pontosan de az oldal megvaltozott :D lehet hogy mar ob van ?:) Ujra le kell tolteni a klienst vagy eleg updatelni? -
#1387 Ob mikor kezdődik? Mintha mára láttam volna valahol kiirva. -
Monoton #1386 Trade District-en van, ott ahol a mókus boss küldit fel lehet venni. -
kovalik #1385 Aha kösz, a gibberlingeknél 15-ös van, de van 10-es is vhol, igaz ?
-
Monoton #1384 Azt hiszem vhol a Gibberlingeknél, de inkább Siveriaban vegyel. -
kovalik #1383 Novograd-ban hol van ahol 10-15 lvl reputation cuccokat lehet venni ?
kÖszi! -
BaSSeR #1382 Szerintem mindegyik jól eltalált kari. A balance is egész jó. Az én kedvenceim a Psi, warden, pala.
Ob 2 héten belül várható szerintem.