-
#1461 Na most szeretném elkezdeni a letöltést valaki küldene egy linket hogy honnan tudom letölteni.
Előre is köszi. -
Vlado #1460 értesültem róla. -
BaSSeR #1459 Allods database
Nah már ez is van:D -
WorldTorrent #1458 Nah holnap kezdunk ^^, nekem is win7 van az amerikai closed betat porbaltam de jol ment :D meg windowed mod-ba is -
Vlado #1457 Gyakorlatban nem. US -
ApPa123 #1456 Win 7em van tökéletesen fut full grafon se lagg se szaggatás semmi szal nem tom ki beszél ilyeneket:D:D:D -
Vlado #1455 Akkor ahol halottam hogy nem megy win7 en akkor biztos vmi olyasmi problémájuk volt ami xp-n is előfordult volna náluk XD -
#1454 win7 van és simán fut
-
#1453 megy Win7 alatt minden gond nélkül -
#1452 Amerikain elvileg már megy az OB :D -
Monoton #1451 Nem én vagyok az embered :D -
#1450 Na de most az a kérdés hogy kinek van WIN7e és mi a tapasztalat? -
Monoton #1449 Allods.hu fórumon van róla 1-2 topik. -
#1448 Windows 7 hallottam hogy nem fút rendesen a játék vagy else akar indulni? Ez igaz? -
Vlado #1447 tök jó fun sztem -
#1446 Szerintem egy nagy hülyeség a Goblinball :D -
Vlado #1445 Ezt nézegettem éjszaka :):) -
#1444 Goblinball -
Vlado #1443 kár hogy nem gibberling a labdaXD -
BaSSeR #1442 Goblinball az az Allods minijátéka. Foci, ahol a labda egy goblin. -
Vlado #1441 mind1 már utánajártam,olyasmi mint a foci csak goblint kell rugdosni a kapubaXD -
Monoton #1440 Az mi? -
Vlado #1439 Goblinball ról tud valaki vmit? -
WorldTorrent #1438 Akkor elkezdem mar most tolteni:D -
BaSSeR #1437 All you will need to do is simply patch the game.<- még jó hogy leírták. Olvasssssss:D -
WorldTorrent #1436 es lesz uj client vagy a cb2-ot kell majd fel frissitni ? -
#1435 Én is szeretném ezt tudni. De valami reggel vagy délután fele =D -
Vlado #1434 Amúgy jövőhét kedden hánykor fognak üzemelni a szerverek? -
Vlado #1433 ebben a vidiben azér annyira sok minden nem derült ki majd saját szememmel meglátom. -
#1432 Ha jól tudom, CB alatt fel volt gyorsítva a hajóépítés. -
Monoton #1431 Én azt olvastam h 6 napos küldivel kezdődik a hajóépítés. Aztán h ez meddig húzodik ... -
BaSSeR #1430 Tecsős hozzászólásban azt olvastam hogy kb 1 hónap a hajót megcsinálni, de a cb be meg már volt sok mindenkinek szóval nem tudom.
Hajó vs Hajó
itt
Meg itt (part 2) -
#1429 hát asszem 35nek kell lenned hogy birtokolhas egyet guildoddat és valami quest kell hozzá hogy megépithesd. -
Vlado #1428 az hogy mikor lehet építeni hajót mennyi idő alatt lehet építeni, amúgy Monoton éra válaszolva CBT2 -t lehet leszedni az oldalról szóval nem érnék vele sokat. -
Monoton #1427 Hát CB3ról CB4re nem volt valami sima az átállás. Volt repair patch is. Lehet jobban járnál ha újra leszednéd az egészet. -
#1426 Hát lesz =D mit akarsz róla tudni? -
Vlado #1425 Jut eszembe vki tud valami infót a hajó vs. hajó harcokról? -
Vlado #1424 Csak én mos szüneteltetttem allods online-t cbt 2 óta nem is updateltem.és ha nem tudom updatelni csak akkor amikor van szerver akkor nem fogok tudni egyből játszani :( -
Monoton #1423 Jó kérdés, gondolom azt is rendbe teszik. Biztos lesz új patch is. -
Vlado #1422 Amikor nincs eu ban szerver akkor mér állítják le az Update szervert?nem bírom felpatchelni pedig biztos hogy van már 1 millió patch :S