-
Vlado #1581 Ez van.Legjobb F2P game lett volna ha Nival fejlesztené most is a játékot. -
BaSSeR #1580 Nem értem én a logikájukat:D Ha sokan játszanak többen vennének CS cuccot. Az egy dolog hogy drágáért adják, de senki nem játszik vele. Akkor kivenne CS cuccot? Én már 10. osztályban tanultam kínálat-kereslet függvényt középsuliban. Lehet nekik is meg kéne mutatni:D -
Vlado #1579 az a helyzet hogy Nival fejlesztő kilépett RU cbt1-2 óta.azóta a Astrum és a mail.ru fejleszti.innenstől már a profitra mennek nem a játék élményre.szal Allods Online elvan ásva mosmár. -
WorldTorrent #1578 de ez most mier jo nekik hogy kivettek a mana regen talenteket? -
Vlado #1577 kb. ruszki cbt 2 óta.abbahagyták a fejlesztést és átvette más. -
WorldTorrent #1576 Mier van uj fejlesztoje a jateknak?:S -
ApPa123 #1575 Am nem tudja valaki mikorra lesz több szerver?? mert akkra a lagg h az hihetetlen:Sfullon van szinte mindig a szerver elég lehangoló így játsani mikor 1 bokorra várunk v 6an és ott harcolunk h na most ki is fogja leszedni:S -
ApPa123 #1574 erre annyit tudok mondani "nincs élete" -
Vlado #1573 én képemet linkelted be?ménem copyrightoztam le aképet?XD -
Vlado #1572 pl. meditation.Amióta más a fejlesztő azóta szarabb a játék.sőt a legjobb f2p-s gameből nem a legjobb lesz. -
#1571 Oroszok azért jönnek át EUra és USra me orosz szeron már van ez az új patch. -
#1570 aktiv mana regent -
Monoton #1569 Miiimit? -
#1568 ja meg a aktiv mana cuccost is megvonják. -
Monoton #1567 Ja ehet dobom is az egészet. Psi speed buffját 30%ról 10%ra visszaveszik. +10% speed buff az semmi. -
Monoton #1566 Teljesen mind1, ennyi idő alatt lehetetlen megcsinálni. -
#1565 Am hallotad hogy az új patchben hogy elbasszák a játékot? =D -
#1564 Cdinálj Empire accountot és ird be hogy Kairo és meglátod. -
Monoton #1563 Tuticsíít :D -
#1562 Sőt most lett 40es és Ruszki :D -
Monoton #1561 És ki húzza? Lvl 20-25ösök? lehetetlen. -
#1560 Szerintem többen húzzák. segitik -
#1559 Komolyan :D Haverom megfigyelte :D Egész héten a nap 24 órájában fent volt. :D -
Monoton #1558 Persze hogy? Egyedül ölte a bossokat? Éjjal-nappal játszana se lenne annyi. -
Már van 39es player Empirébe :D -
WorldTorrent #1556 lol meg kelett fejjek 10 lovat az egyik kuldihez:))))) -
kovalik #1555 Az alchemist wandering pontosan mire jó ?
-
WorldTorrent #1554 hat remelem nem roncsak el a jatekot megjelenes elott mar :O nem valami jokat irnak forumon az uj pachrol:D remelem euba ezt atugorjuk:D -
Monoton #1553 többféle mount lesz sztem -
WorldTorrent #1552 hm es empire oldalon is ilyen lo lesz? -
zozoalma #1551 hát szerintem az allods forumon nézz utána hátha másnak is volt ilyen gondja
Ebből a képből csak az derül ki hogy nem megy -
#1550 http://users.atw.hu/rosseb/pic/allods.jpg
Legújabb Ati Driver, X800GTO, ami bőven a minimum felett van.
Mi a rákért nem megy? -
#1549 Mount. -
#1548 Itt van -
#1547 Give me liberty or give me coin -
WorldTorrent #1546 hol ir a pachrol ? allods oldalan semmi:D -
#1545 Na, felhánytam új ati drájvert( :D ), login után átmegy minden fosbarnába. Teljes ablak. -
#1544 Hát nekem frankón nem megy ez a játék. EU verzió fel peccselve, semmi hiba, és csak
Starting.
Starting..
Starting...
Starting.... -
#1543 és FOD növelés :D Szóval
Well, the patch is HORRIBLE.
FoD timer increased, many healing spells cut down, parfume costs CUT DOWN , now they cost half they were before...
All skills replenishing mana REMOVED.
You're beleived to get your mana and replenish health either byuing food and potions (for in-game gold, only after battle) or
by using parfumes. Every time you die you get FoD, even if you're resurrected by a player. And each use of your patron's ability to replenish health or mana reduces the parfume timer.
The horses are really dull, the increase in speed is very small, but you can't use your pet or speed potion (you instantly get off your horse) and you really can't run away from mobs.
You get stunned and don't move, so if you see a mob you get off your horse and only then you have chances to run away without fighting.
and now YOU REALLY H A V E TO BUY PARFUMES. Lots of them.
Now it costs about 4 Ru roubles an hour)))) Enjoy this "Free-To-Play" game.
Say BYE-BYE to this game, it has become too dull and costly.
-
#1542 Következő pacthbe lesznek már mountok a játékba.