-
WorldTorrent #1541 Most meg semmier nem szabad sirni:D beta .. :D -
Monoton #1540 Nem kell mindjárt sírni, lesz másik server biztos. Vagy neked laggban jobb lenne játszani? -
Vlado #1539 nem volt szeró, azér volt a limit.haverom amikor bejutott kiírta hogy a server is offline. -
#1538 mekkora egy szar ez a játék ha ilyen limites szar. Mikor rakták bele ezt a hülyeséget? Me délután még nem volt.Vicces. -
WorldTorrent #1537 nah feladtam:( majd jatszok holnap -
WorldTorrent #1536 304 :D -
Vlado #1535 neked mennyi kell még? -
WorldTorrent #1534 hat az erdekes pedig gyorsabban kellene :D szerintem ma mar nem jutunk fel:D -
Vlado #1533 Egyre lassaban megyek lejjeb a várólistán. 21 től 22 ig 800. 22 től 22:40 ig 600.22:40 től 23:20 ig 500.Most 441 XD -
WorldTorrent #1532 Es azt irja Population : LOW Mi lesz ha high?:D 5k-s lista?:D -
WorldTorrent #1531 100?:D azer annal tobben jatszanak szerintem:D -
Vlado #1530 tuti nem azér mer hétvége van.sztem lelimitálták kb. 100 playerre és aztán majd bejelentik hogy prémiummal betudsz jutni a szerverre.este 11 után ekkora várólista azér lehetetlen. -
WorldTorrent #1529 akkor jo lenne ha feljutnak:( mostmar fekudhetnenek lefele :D -
Vlado #1528 a fatigue megmarad.de a holnapi limitbe fog beleszámítani. -
Monoton #1527 7vége van -
WorldTorrent #1526 Ha ma nem adom le a fatique-t megmarad holnapra? -
WorldTorrent #1525 478 nallam XD kivancsi lennek hogy most mier van ekkora forgalom... -
Vlado #1524 én meg gondoltam újraindítom a gépemet erre 1400 as várolsta.ez még 21 kor volt mos már csak 620XD -
ApPa123 #1523 Öcsém már elment ettől a Sz...tol a kedvem 1 héten játszok hétvégén amikor tudok erre már most se tudok mert sok függő reggeltől estig játszik... -
WorldTorrent #1522 nem is kicsit:D mar varakozok egy jo ideje es meg mindig vannak 664-en elottem:O legalabb a fatiquemet tudnam leadni -
ApPa123 #1521 Stenem ez hihetetlen fullon van a szerver..... jó lenne valamit kezdenének vele:S -
WorldTorrent #1520 De igy tenyleg johetne mar a tobbi szerver , nem ugy volt hogy hetvegen nyilnak? -
WorldTorrent #1519 hat allods oldalan errol nincs semmi hir:D -
Monoton #1518 Nekem 1400ről kezdte. Ki is kapcsoltam a francba. -
Vlado #1517 levitték volna a limitet? -
WorldTorrent #1516 lol , tele a szerver es 1.3k-s sor van :D hanyan fernek be a szervere? -
Monoton #1515 CB-ben nem volt probléma se mobokkal se exp-vel. -
#1514 mostakkor.. OBben már rendes az xp-osztás, meg a mobok erőssége? csakmert CBben ha jól tudom nehezebb volt.. vagy csak release-nél lesz normál? -
#1513 igy van :D -
WorldTorrent #1512 hat pedig sokkal jobb egy jatek questekkel:D kuldetesekkel mint hogy tobb millio moobot megolj egymas utan:D -
zozoalma #1511 Hát én nem vagyok hive a sok questnek , inkabb hent :D
Most abba mi a jó hogy küldetés küldetés hátán fellépsz max szintre és utána kezdesz el körbenézni a világba :D
share quest nem müxik még tehát nagyon csapatra sincs szükséged hogy megcsináld.
-
Monoton #1510 Mert ott low-ok voltak es majd itt megmutatjak. -
#1509 Mert olyan kedvük van :) :D -
WorldTorrent #1508 az oroszok am mier jonnek europai kliensre?:D ha van orosz is? -
WorldTorrent #1507 Interiu az europai procucerrel: en nem sokat ertettem belole 7-edik perctol van az allodslink -
Monoton #1506 Mi őrjít meg rajta? -
zozoalma #1505 Jelenleg mivel Open beta a játék , rengeteg minden változhat napról napra leirásnak sok értelme nincs max ha forumra valaki beirja a tapasztalatait!
Én személy szerint ilyen kezdő quest leirásnak örülnék mert megörjit ez a sok quest :D
Elkezdtem gyüjteni a szükséges questeket és leis forditgattam párat csak rengeteg idő az is , és haladni is kell ugye :D
-
#1504 sajnos én is egy ilyen elmaradt ember vagyok, de annyi melóm van mostanában, hogy becsülettel bevallom: még játszani sincs időm...melótanításmelótanításmelómelóalvás :D szóval a fordítás már nem fér bele...
különben egy rahedli anyag le van már fordítva, csak fel kéne nyomni, arra meg scarynek nincs ideje ;) ördögi kör ez
(mellesleg a fikázók: 1.: segíthetnének, ha akkora fanok, vagy 2.: csináljanak jobbat!) -
BaSSeR #1503 Én csinálgatom a fordítást, és higyj nekem, halad a fordítás:D -
#1502 én kérek elnézést :D ... jelen pillanatban hagytuk hátra szinte az egész admin csapatot, két személy kivételével. ez egy fordító srác meg egy cikkíró. A fordításokat ők intézik, én egyet nem kapok kézhez :D
sajnálatos, hogy nekem nincs időm frissíteni (vamp meg rom.hu-t csinálja egyedül +egy két moderátor), de a felvett 6-7 emberből 2 maradt, mert a többiek nem csináltak semmit. Így most olyan embereket keresünk, akik aktívabbak.