-
darkling #1621 Megoldás -
ApPa123 #1620 Jah és köszi a segítséget:P:D -
ApPa123 #1619 Nah nehezeen megtaláltam most tlepeítem utána patch ésrem jólesz:S -
BaSSeR #1618 Köszönjük Emese!
-
ApPa123 #1617 Letöröltem a hüye meg felrakta a c meghajtómra....most meg nem lehet eltávolítani ekkora 1 s.. de meg se lehet találni :S keresős e találja de helyet lefoglalta ez h lehetséges??:O -
Ezt a megoldást ajánlom erre a játékra. -
ApPa123 #1615 nah meg amíg felpatchelem meg midnen 2 nap:S -
WorldTorrent #1614 Tedd ujra az egesz jatekot szerintem -
ApPa123 #1613 PLs segítsetek már kicsit ... -
ApPa123 #1612 bin/Aogame.exe
Bin/launcher.exe
bin/protect.dll
bin/protect.exe
bin/protect.x96
Ezek hibásak esetleg vki feltöltené nekem?? hátha úgy menne:S -
ApPa123 #1611 Öcsém nem igaz leszdtem azt a repair patchet is és semmi Fo.. az egész áhh ekkora 1 S... -
#1610 paladinnal melyik statot érdemes plusszolni? -
ApPa123 #1609 Nekem valami 3mbos patchet tltött le felraktam és hiba ...:S -
WorldTorrent #1608 nekem fel pachelt es megy is a jatek... valami nalad nincs jol -
ApPa123 #1607 Hy nekem el se indítja a játékot megint repair kell neki:S:S:S de nem tudja kijavítani az új patchez is lesz vmi repair?? v mit csináljak?? Help pls -
#1606 ja most már le,nézd a jobb sarokban a dátumot... -
Monoton #1605 Lehet le van tiltva az IP-je. -
#1604 haveromnak ez a hiba van de én be tudok loggolni az ő accjával.
-
#1603 ok akkor várok még míg javulgat a játék, sajnálnám ott hagyni a táp mage karimat :) -
zozoalma #1602 Hát jelenleg a Rom sokkal de sokkal előrébb jár úgyhogy még nem mondanék véleményt.
Sajnos itt is felmerült már az mint a romba hogy az IM nagyon nagy hangsúlyt fektet a játékélmenyre, szerencsére itt még nincs
Annyira még véleményt se tudok mondani mert nagyon az elején vagyok , közösség viszont sokkal jobban formálódik .
Viszont számomra akkor is sok a quest :D -
#1601 yo
új betaban van már a spelleknek hangja? :P -
WorldTorrent #1600 remelem egyszerre adjak majd ki az 1.8-al :D -
#1599 Lesz 1.7es patch. -
WorldTorrent #1598 szerintem sokkal jobb lesz Rom-nal:D mar csak a tobb faj miatt is :D -
WorldTorrent #1597 [Patch] v.1.0.05.42.2 and Server Optimisation tomorrow 10:00 GMT
:) akkor Eu-ba elmarad az a pach ? vagy majd ezutan? -
#1596 zozo milyen az Allods a Rom után, jobb lesz szerinted? -
#1595 nem kell zárni,simán hanyagolhatod a topikot magadtól is -
zozoalma #1594 Hát azért ennyire ne temesd már a játékot mert még igy is mindig Fullon vannak a szerverek szóval mi még nem érezzük a patch hatásait !
OPEN Beta ugyhogy rengeteg idő van még olyanra formálni a játékot hogy játszanak is vele ! -
#1593 A kép után nem lehetne egy topic zárást végre hajtani? -
#1592 -
Monoton #1591 -
#1590 Allods Online = Epic Fail. -
BaSSeR #1589 Most lett kirakva az amcsi honlapra, hogy a fejlesztőcsapat u.a csak más néven futnak. Meg akk vszínűleg más a vezetés ami a gondok forrása lehet.
Itt olvasható
Aki lusta annak kiemelem a lényeget:D
The original Astrum Nival developers are no longer involved in Allods!
False!
The original development team for Allods Online is still 100% involved in developing Allods. -
WorldTorrent #1588 hat szerintem az nem baromsag :D minden nem lehet ingyen ha item mailos jatek, es ez nem rontsa el a pvp-t sem -
Monoton #1587 Igen IS-ben lehet megvenni az itemet. De biztos lesz AH-ban is, illetbe droppban is lehet minimális eséllyel. -
ApPa123 #1586 Nekem eddig bejön a játék semmi gondom nicns vele(10 lvlen:P:D:D:D)
De nekem már az nem tetzsi ahogy halottam h a retalentért fizetni kell (támogatni) szerintem ez akkora 1 bomság h az hihetetlen rem nem igaz vagy változtatni fognak rajta -
WorldTorrent #1585 en is fejlodok csak addig nem szidom oket :D Jah es ki tamogatta a jatekot 12 millaval? nem is erdekli oket hogy ez az uj fejleszto elcseszi a jatekot? -
Vlado #1584 Én nem várok.felhúzom a karimat 40 re és majd ha nagyon rossz lesz akkor addig abbahagyom ha észheztérnek akkor 40 en tudom folytatni a karit. -
Monoton #1583 Akkor jó sokáig fogsz várni :D -
WorldTorrent #1582 Hat meg beta , kivarom a fullt csak nem hulyek dolgoznak ott :D