97
Van egy félórás ebédidőm mi az amivel kihúzom a munkaidő végéig?
-
#14 -
#13 Manapság már sok olyan étterem hálózat van aminek minden sarkon van egy üzlete. Ha ezeket jól kombinálod akkor is el lehet lenni velük egy darabig. Az ilyen ételszállítós dolgokat annyira nem komálom mert elég furcsa ételeik van érdekes ízvilággal. -
Aspyrin #12 Kifőzdéből rendelek, elég sok munkatársammal együtt. Általában egy hétre előre elküldöm a menüm, választék van tisztességesen. Régebben nem lelkesedtem az efféle ételek rendelésétől, pedig baromi kényelmes, és nem is drága (étkezési utalvánnyal szoktam rendezni a számlát). -
#11 olyan helyet kell keresni ahol jól főznek, és olyan kaját amit bírsz ,ennyi. :D -
#10 akkor vagy ez, vagy otthonról, vagy normális Menzát keresel nem kínait :) -
morfologus59 #9 Építész vagyok! Ezállatal nem nagyon vagyok az irodában, ráadásul sokszor kell mostanában terepen lennem! -
morfologus59 #8 Hát igen ez elég sokág volt nálam! Pest teli van kina kajáldákkal de sokszor volt az hogy olyat kaptam amitől mefájdult a gyomrom. Nekem ez már tabu. -
#7 a különböző ételszállítóktól a megelőző naptól egy/több napra internetről/telefonról adott címre, viszonylagos adott időre. műanyagtálba leves+/főétel ha menüben van, mikróban melegítés. mi a munkád? -
morfologus59 #6 Ez jó is lenne ha mindig ugyanott ehetnék:S sajnos a munkám miatt nem igazán vagyok egy helyen, minden nap:S! Vagy ezt hogy lehet rendelni? -
#5 kínai királyság (Y) -
#4 Érdekes probléma de egyre többen szembesülnek vele. Főleg olyan munkákban amiben órabéres a fizu pl diákmeló. Anno mikor én egy hipermarketben dolgoztam éjszaka ott nem volt gond mert ők adták a kaját bár azért fél óra alatt nem volt épp nyugis benyomni egy fél grillcsirkét. -
Tonto #3 Bármilyen kaját ehetsz, csak az a lényeg hogy: -
#2 sok Húst tartalmazó változatos ételt. Csak közel degeszre edd magad, de előtte hagyd abba. :p
ha meg egyáltalán nincs nincs se hely se időd akkor rendelj egyik ételszállítótól például foodexpress.hu -
morfologus59 #1 Érdekelne kinek milyen jól bevált módszerei vannak arra hogy ebéd időben milyen kajákat lehetne enni? Kínai, otthonról hozott, gyors étterem.