97
Van egy félórás ebédidőm mi az amivel kihúzom a munkaidő végéig?
-
#56 mostmár sokadszorra veszem észre, hogy rohadtul irritál, amikor mások a kajáról beszélnek. csak én vagyok így? nem tudom mivan, küzdök ellene, de akkor is -
kalop #55 nálunk is van egy burger a környéken, szóval hozzánk is jöhetsz bármikor:) -
#54 Csirkeszart? -
Noodlee #52 -
#51 Felém van egy.. mikor ruccansz el erre? :) -
#50 Én ezekkel az újdonságokkal úgy vagyok, hogy általában baráti társasággal szoktuk őket kipróbálni. Ilyen téren tudnak minket befolyásolni a reklámok nagyon. Ha a tvben nagyon extrának néz ki a cucc akkor még azon a héten tuti kipróbáljuk. -
kalop #49 szerintem mindenféleképpen, mert tényleg iszonyat finom, és azt is írták a burgerben, hogy tényleg valódi csirkemell filéből készül... -
morfologus59 #48 Ha már ennyi jó vélemény lehet hallani akkor biztos nem lehet rossz! Egyszer kifogom próbálni. -
sport88 #47 sztem jól tudod a nevét :),énis erről hallottam
sajnos az áráról nemtudok nyilatkozni,nemtom mennyibe kerül
de elvileg ebbe rendes hus van szal csak megéri :P -
kalop #46 nem igazán tudom, hogy mikortól lehet kapni, mert tv-ben nem láttam reklámot csak tegnap pont úgy jött ki a lépés, hogy burgerben kajáltam és akkor láttam, hogy van mondom megkóstolom...nem igazán tudom, pontosan, hogy mennyibe kerül, mert mást is ettem, ráadásul a barátnőmmel voltam és együtt fizettünk, de nem drágább, mint egy whopper, de mindenféleképpen megéri, mert tényleg iszonyat finom! -
morfologus59 #45 erről nem is hallottam! Már régóta van piacon? Igaz elég nem jártam Burgerben! Amúgy sokba kerül? -
#43 Én elég gyakran rendelek spagettit. Emberes adagot hoznak, jó sok cuccal a tetején, úgyhogy bőven kibírom vele 4-ig. :) -
kalop #42 nem nem arra gondolok...az már régi:) mondom tegnap ettem egy új csirkés szenyót...talán az volt a neve, hogy tendercrips...de memóriám az nuku szal nem 100, de iszonyat finom volt -
sport88 #41 Úgy tudom most van v lesz valami új csirkés szendvics
Még nem ettem belőle , de kipróbálom , én is mindíg a csirkés szendvicseket keresem :) -
morfologus59 #40 Mire gondolsz, a csirkés whooperre? Az már régóta van a burgerben! Elég finom meg nagy is benne a hús! -
kalop #39 hát a mekinél csak a sajtburgert szeretem, minden másban szerintem is jobb a burger king...ettél már az új csirkés szendvicséből? én tegnap kóstoltam meg, mert első sorban én is csirke/pulyka párti vagyok...de nekem nagyon bejött, csak abban bízom, hogy ez nem ilyen időszakos termék lesz... -
morfologus59 #38 Hát nem hinném! Ott a skót menü. Az szerintem tuti:D jobb mint a mekis, nameg jobban is kijössz. A csirkész szendvicsek nagyon finomak az én ízvilágomhoz közelebb állnak! -
kalop #37 szerintem is jobb a legtöbb kajájuk íze, mint a mekié, de mondom a sajtburi a mekinél a legjobb, akárki akármit mond:) -
Noodlee #36 Te csak ne szójjá be -
#35 "Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!" xD -
Noodlee #34 Felénk is lehetne egy Burger. :(
100x jobb a kajájuk íze, mint a Mc. -
kalop #33 én leggyakrabban burgerbe járok, azt is szeretem a legjobban...van most náluk egy új csirkés szendvics az a legjobb szerintem...mekiben csak a sajtburgert szeretem -
#32 Sok mindent ki lehet ott is próbálni. Subwayben pl elég sok változatos szendvics van. Mekiben ott van a bigmac ami klasszikus de a csirkefalatok is finomak. Nekem ez az új M is ízlett. Burger szintén jó mert a van 3 különbőző ízű whopper plusz most akciós a rodeo amit személy szerint imádok ezt a dupla változatot meg főleg. Csomó féle kiegészítő van pl a rák szerintem finom meg a hagymakarikák is. Vagy ott van a csirkemelles szendvics ha nem szereted a többit. Azok is finomak. -
morfologus59 #31 Túrós csusza tényleg jó hidegen de a tejföl viszont mondtanában ha nincs hűtve kicsit gyórsan megromlik! Amúgy mik ezek a csírák? ilyet azért nem próbálnék! Amúgy ha gyorsétteremnél tartunk akkor ott van valami tuti? Mert a sajtburger nem valami nagy szám nálam. -
#30 Ha nem is egy helyen dolgozol akkor is gondolom váltakozva vannak a helyszínek. Tanulmányozd ki mi van a közeledben és tuti, hogy más is dolgozott ott, kérdezősködj. Előbb utúbb találsz jó fajta zugbüféket kifőzdéket. Ezeket váltogatod a nagyokkal ahol mindig van valami akció meg azért valljuk be azok is finomak. Szerintem így ki tudod húzni és nem is lesz egyhangú. -
#29 egyél csírát:D anyám mostanában arra cuppant rá. kajak ilyen kis pár decis müanyag dobozban van hagymacsíra meg mittomén még miféle:D azt ha megeszed elvagy vele sztem délután.
vagy, lehet még túros csuszát, sok-sok tejföllel meg szalonnával..mmmmp....hidegen azis jó! -
kalop #28 hát nekem egy hambi már nem csak kiegészítőnek számít, és ha elmegyek egy gyorsétterembe, akkor ott általában sok minden mást is megkívánok, pl egy fagyi vagy nemtom, és akkor már kapásból nem csak egy hambit ettem...ti hova jártok leggyakrabban, melyik gyosrétterembe? -
#27 Kolbász, kenyér, zsir, paradicsom, paprika .. kell ennél több ? -
morfologus59 #26 A főtt kaja nem annyira fontos! Csak napközben be kell kapnom valamit, mivel ha hazamegyek akkor van otthon mindig van valami főtt étel szóval csak valami kiegészítő kell! Szendvicsek, meg hamburgerek amikre igazából gondoltam. Ha van valakinek még valami hasonló jó akkor várom! -
kalop #25 az a baj mondom, hogy én nem vok egy ilyen főzős valaki, ebédre meg azért szeretek meleg ételt enni, nem pedig csak egy szenyót... -
#24 főtt kaja kötelező? lehet csinálni jó kiadós szendvicseket is.
nagy sajtos stangli, bele párizsi, szalámi, vagy felvágott mellé vaj, sajt, paradicsom, paprika stb.
ételesben vihetsz még kis rizset köretnek a csirkemell/rántotthús mellé.
esetleg a rizsbe belerakhatsz kis kukoricát is, változatosság kedvéért
ez ilyen gyúrós kaja, suliban is így toljuk :D
és ezeket hidegen is meglehet enni.
ha van mikró akkor vihetsz hotdogot, pizzaszelet, kutyagumi, akármi.
csinálhatsz még este rántott csirkemellt is, jó vastag panírral:) reggel meg csak kirántod (vagymég aznap aztán hűtőben elvan)
belerakod 1 zsömlébe, tartár/majonéz, kis zöldség (saláta mondjuk) és kész a kiadós szenyó -
#23 Nem feltétlenül kell de ezekből is lehet szemezgetni olykor olykor. Pl eszel egy csirkés szendvicset vagy egy salátát de ha nem minden reggel azzal indítasz akkor a whopperel stb. sincs baj. -
#22 Talán gyúrsz v. mi van veled:D -
#21 Hát, nem szívesen élnék mekis/kinges ételeken napokig. -
morfologus59 #20 Én inkább pesten vagyok ismerős de gondolom mire gondolsz! Sokszor szoktam ott enni! Szerintetek igaz a Super size me? -
morfologus59 #19 Nem hangzik rosszul! De nem szeretnék hetekig ugyanazt enni! szóval köszi ezt egyszer kipróbálom, bár a puffasztott rízs az nálam nem bejövős! -
kalop #18 én inkább tovább alszom, mint kaját csináljak magamnak...a puffasztott rizst meg nagyon nem szeretem...az számomra ilyen fogyókúrás kaja, és nem célom, meg szükségem sincs arra, hogy fogyjak... -
#17 ha vacsoráig nem eszel mást akkor mehet bele 150g csirkemell meg el lehet hozzá rágcsálni pár db puffasztott rizst -
#16 100g sült csirkemell kockára vágva
4 db félbevágott koktélparadicsom
1 szelet kaliforniai paprika feldarabolva
negyed lilahagyma
100g jégsaláta
kis oliva olajjal meg natúr joghurttal nyakon öntöd(só+bors is mehet) majd belebaszod egy zárható műanyag dobozba és délben előveszed és megeszed:P -
kalop #15 Sziasztok! nekem is sajna csak félórás a kajaszünetem...és már iszonyat sok mindent kipróbáltam, rendeltem ilyen kajaszállító cégtől, de nagyon nem jött be olcsó volt, de annyira nem ízlett, az ilyen kifőzdék meg a környékünkön nem túl bizalomgerjesztők...szóval én is sűrűn járok gyorséttermekbe