Ebédidőben mit egyek?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl nem is hallottam! Már régóta van piacon? Igaz elég nem jártam Burgerben! Amúgy sokba kerül?
cenobite
Én elég gyakran rendelek spagettit. Emberes adagot hoznak, jó sok cuccal a tetején, úgyhogy bõven kibírom vele 4-ig. 😊

gamertag: kenobita

nem nem arra gondolok...az már régi😊 mondom tegnap ettem egy új csirkés szenyót...talán az volt a neve, hogy tendercrips...de memóriám az nuku szal nem 100, de iszonyat finom volt
Úgy tudom most van v lesz valami új csirkés szendvics
Még nem ettem belõle , de kipróbálom , én is mindíg a csirkés szendvicseket keresem 😊
Mire gondolsz, a csirkés whooperre? Az már régóta van a burgerben! Elég finom meg nagy is benne a hús!
hát a mekinél csak a sajtburgert szeretem, minden másban szerintem is jobb a burger king...ettél már az új csirkés szendvicsébõl? én tegnap kóstoltam meg, mert elsõ sorban én is csirke/pulyka párti vagyok...de nekem nagyon bejött, csak abban bízom, hogy ez nem ilyen idõszakos termék lesz...
Hát nem hinném! Ott a skót menü. Az szerintem tuti😄 jobb mint a mekis, nameg jobban is kijössz. A csirkész szendvicsek nagyon finomak az én ízvilágomhoz közelebb állnak!
szerintem is jobb a legtöbb kajájuk íze, mint a mekié, de mondom a sajtburi a mekinél a legjobb, akárki akármit mond😊
Te csak ne szójjá be <#bohoc>

Aquir
"Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!" xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Felénk is lehetne egy Burger. 😞
100x jobb a kajájuk íze, mint a Mc.

én leggyakrabban burgerbe járok, azt is szeretem a legjobban...van most náluk egy új csirkés szendvics az a legjobb szerintem...mekiben csak a sajtburgert szeretem
Coldplayer
Sok mindent ki lehet ott is próbálni. Subwayben pl elég sok változatos szendvics van. Mekiben ott van a bigmac ami klasszikus de a csirkefalatok is finomak. Nekem ez az új M is ízlett. Burger szintén jó mert a van 3 különbõzõ ízû whopper plusz most akciós a rodeo amit személy szerint imádok ezt a dupla változatot meg fõleg. Csomó féle kiegészítõ van pl a rák szerintem finom meg a hagymakarikák is. Vagy ott van a csirkemelles szendvics ha nem szereted a többit. Azok is finomak.

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Túrós csusza tényleg jó hidegen de a tejföl viszont mondtanában ha nincs hûtve kicsit gyórsan megromlik! Amúgy mik ezek a csírák? ilyet azért nem próbálnék! Amúgy ha gyorsétteremnél tartunk akkor ott van valami tuti? Mert a sajtburger nem valami nagy szám nálam.
Coldplayer
Ha nem is egy helyen dolgozol akkor is gondolom váltakozva vannak a helyszínek. Tanulmányozd ki mi van a közeledben és tuti, hogy más is dolgozott ott, kérdezõsködj. Elõbb utúbb találsz jó fajta zugbüféket kifõzdéket. Ezeket váltogatod a nagyokkal ahol mindig van valami akció meg azért valljuk be azok is finomak. Szerintem így ki tudod húzni és nem is lesz egyhangú.

tigeroo
egyél csírát😄 anyám mostanában arra cuppant rá. kajak ilyen kis pár decis müanyag dobozban van hagymacsíra meg mittomén még miféle😄 azt ha megeszed elvagy vele sztem délután.

vagy, lehet még túros csuszát, sok-sok tejföllel meg szalonnával..mmmmp....hidegen azis jó!
hát nekem egy hambi már nem csak kiegészítõnek számít, és ha elmegyek egy gyorsétterembe, akkor ott általában sok minden mást is megkívánok, pl egy fagyi vagy nemtom, és akkor már kapásból nem csak egy hambit ettem...ti hova jártok leggyakrabban, melyik gyosrétterembe?
V43 1105
Kolbász, kenyér, zsir, paradicsom, paprika .. kell ennél több ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A fõtt kaja nem annyira fontos! Csak napközben be kell kapnom valamit, mivel ha hazamegyek akkor van otthon mindig van valami fõtt étel szóval csak valami kiegészítõ kell! Szendvicsek, meg hamburgerek amikre igazából gondoltam. Ha van valakinek még valami hasonló jó akkor várom!
az a baj mondom, hogy én nem vok egy ilyen fõzõs valaki, ebédre meg azért szeretek meleg ételt enni, nem pedig csak egy szenyót...
tigeroo
fõtt kaja kötelezõ? lehet csinálni jó kiadós szendvicseket is.
nagy sajtos stangli, bele párizsi, szalámi, vagy felvágott mellé vaj, sajt, paradicsom, paprika stb.

ételesben vihetsz még kis rizset köretnek a csirkemell/rántotthús mellé.
esetleg a rizsbe belerakhatsz kis kukoricát is, változatosság kedvéért
ez ilyen gyúrós kaja, suliban is így toljuk 😄
és ezeket hidegen is meglehet enni.

ha van mikró akkor vihetsz hotdogot, pizzaszelet, kutyagumi, akármi.

csinálhatsz még este rántott csirkemellt is, jó vastag panírral😊 reggel meg csak kirántod (vagymég aznap aztán hûtõben elvan)
belerakod 1 zsömlébe, tartár/majonéz, kis zöldség (saláta mondjuk) és kész a kiadós szenyó
Coldplayer
Nem feltétlenül kell de ezekbõl is lehet szemezgetni olykor olykor. Pl eszel egy csirkés szendvicset vagy egy salátát de ha nem minden reggel azzal indítasz akkor a whopperel stb. sincs baj.

Rash87
Talán gyúrsz v. mi van veled😄

Glory, Glory Man. United!

0Fritz0
Hát, nem szívesen élnék mekis/kinges ételeken napokig.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én inkább pesten vagyok ismerõs de gondolom mire gondolsz! Sokszor szoktam ott enni! Szerintetek igaz a Super size me?
Nem hangzik rosszul! De nem szeretnék hetekig ugyanazt enni! szóval köszi ezt egyszer kipróbálom, bár a puffasztott rízs az nálam nem bejövõs!
én inkább tovább alszom, mint kaját csináljak magamnak...a puffasztott rizst meg nagyon nem szeretem...az számomra ilyen fogyókúrás kaja, és nem célom, meg szükségem sincs arra, hogy fogyjak...
Davidus
ha vacsoráig nem eszel mást akkor mehet bele 150g csirkemell meg el lehet hozzá rágcsálni pár db puffasztott rizst

V9ykn8_TZL0

Davidus
100g sült csirkemell kockára vágva
4 db félbevágott koktélparadicsom
1 szelet kaliforniai paprika feldarabolva
negyed lilahagyma
100g jégsaláta

kis oliva olajjal meg natúr joghurttal nyakon öntöd(só+bors is mehet) majd belebaszod egy zárható mûanyag dobozba és délben elõveszed és megeszed😛

V9ykn8_TZL0

Sziasztok! nekem is sajna csak félórás a kajaszünetem...és már iszonyat sok mindent kipróbáltam, rendeltem ilyen kajaszállító cégtõl, de nagyon nem jött be olcsó volt, de annyira nem ízlett, az ilyen kifõzdék meg a környékünkön nem túl bizalomgerjesztõk...szóval én is sûrûn járok gyorséttermekbe
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Coldplayer
Manapság már sok olyan étterem hálózat van aminek minden sarkon van egy üzlete. Ha ezeket jól kombinálod akkor is el lehet lenni velük egy darabig. Az ilyen ételszállítós dolgokat annyira nem komálom mert elég furcsa ételeik van érdekes ízvilággal.

Kifõzdébõl rendelek, elég sok munkatársammal együtt. Általában egy hétre elõre elküldöm a menüm, választék van tisztességesen. Régebben nem lelkesedtem az efféle ételek rendelésétõl, pedig baromi kényelmes, és nem is drága (étkezési utalvánnyal szoktam rendezni a számlát).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Frosty01
olyan helyet kell keresni ahol jól fõznek, és olyan kaját amit bírsz ,ennyi. 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Aquir
akkor vagy ez, vagy otthonról, vagy normális Menzát keresel nem kínait 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Építész vagyok! Ezállatal nem nagyon vagyok az irodában, ráadásul sokszor kell mostanában terepen lennem!
Hát igen ez elég sokág volt nálam! Pest teli van kina kajáldákkal de sokszor volt az hogy olyat kaptam amitõl mefájdult a gyomrom. Nekem ez már tabu.
Aquir
a különbözõ ételszállítóktól a megelõzõ naptól egy/több napra internetrõl/telefonról adott címre, viszonylagos adott idõre. mûanyagtálba leves+/fõétel ha menüben van, mikróban melegítés. mi a munkád?

Ez jó is lenne ha mindig ugyanott ehetnék:S sajnos a munkám miatt nem igazán vagyok egy helyen, minden nap:S! Vagy ezt hogy lehet rendelni?
Frosty01
kínai királyság (Y)

practitioner of the forbidden arts of death

Coldplayer
Érdekes probléma de egyre többen szembesülnek vele. Fõleg olyan munkákban amiben órabéres a fizu pl diákmeló. Anno mikor én egy hipermarketben dolgoztam éjszaka ott nem volt gond mert õk adták a kaját bár azért fél óra alatt nem volt épp nyugis benyomni egy fél grillcsirkét.

Bármilyen kaját ehetsz, csak az a lényeg hogy:

Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!

Aquir
sok Húst tartalmazó változatos ételt. Csak közel degeszre edd magad, de elõtte hagyd abba. :p
ha meg egyáltalán nincs nincs se hely se idõd akkor rendelj egyik ételszállítótól például foodexpress.hu

Érdekelne kinek milyen jól bevált módszerei vannak arra hogy ebéd idõben milyen kajákat lehetne enni? Kínai, otthonról hozott, gyors étterem.
← ElőzőOldal 2 / 2