Ebédidőben mit egyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Még nem ettem belõle , de kipróbálom , én is mindíg a csirkés szendvicseket keresem 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
100x jobb a kajájuk íze, mint a Mc.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
vagy, lehet még túros csuszát, sok-sok tejföllel meg szalonnával..mmmmp....hidegen azis jó!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nagy sajtos stangli, bele párizsi, szalámi, vagy felvágott mellé vaj, sajt, paradicsom, paprika stb.
ételesben vihetsz még kis rizset köretnek a csirkemell/rántotthús mellé.
esetleg a rizsbe belerakhatsz kis kukoricát is, változatosság kedvéért
ez ilyen gyúrós kaja, suliban is így toljuk 😄
és ezeket hidegen is meglehet enni.
ha van mikró akkor vihetsz hotdogot, pizzaszelet, kutyagumi, akármi.
csinálhatsz még este rántott csirkemellt is, jó vastag panírral😊 reggel meg csak kirántod (vagymég aznap aztán hûtõben elvan)
belerakod 1 zsömlébe, tartár/majonéz, kis zöldség (saláta mondjuk) és kész a kiadós szenyó
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
V9ykn8_TZL0
4 db félbevágott koktélparadicsom
1 szelet kaliforniai paprika feldarabolva
negyed lilahagyma
100g jégsaláta
kis oliva olajjal meg natúr joghurttal nyakon öntöd(só+bors is mehet) majd belebaszod egy zárható mûanyag dobozba és délben elõveszed és megeszed😛
V9ykn8_TZL0
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
practitioner of the forbidden arts of death
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
ha meg egyáltalán nincs nincs se hely se idõd akkor rendelj egyik ételszállítótól például foodexpress.hu