97
Van egy félórás ebédidőm mi az amivel kihúzom a munkaidő végéig?
  • Kovácsakipális
    #97
    Gondolom majd azon múlik, mennyien szeretik.
  • nagyadam77
    #96
    Na akkor majd bevizsgálom én is legközelebb. Remélem ez nem ilyen 1 hétig tartó akciós szendó.
  • Wattin
    #95
    Jaja, arra! Kib***tt finom! Csirkemell delux a neve.
  • nagyadam77
    #94
    Olyat hozott fel tegnap ebédre az egyik kollegám. Egész guszta volt. Valamilyen Deluxe a neve, most ezt nyomják mindenhol. Majd be kéne próbálni, ha van legalább olyna jó mint a whooper :)
  • Kovácsakipális
    #93
    Jaja, végülis egyetértek.
    A csirkemellesen a burgerest érted? Azt az újat?
  • Wattin
    #92
    Na ezeken a helyeken nem eszem és sosem! Mind annyira undorító! Maradok azoknál, amelyeknél mindig ugyan azt kapom..
    Mi lehet rossz egy csirkemell filében, meg a tömeg gyártott buciba...és némi salátában.
    Azokon a kis helyeken az is lehet, hogy kutyahúst árulnak.
  • nagyadam77
    #91
    Jól hangzik de gondolom te Attila út alatt bp-t érted, én meg vidéki vagyok :)
  • Kovácsakipális
    #90
    Ismerek egy jó kínait az Attila úton. Nagyon finom minden, és végre a fokhagymát is felfedezték, bár így nem túl autentikus. És nem az van, mint a többinél, hogy minden egyes alkalommal mások az árak. És még szót sem lehet érteni vele, mert hülyének tetteti magát.
    Úgyhogy m,arad a burger. Mindig ugyanarra a minőségre lehet számítani.
  • Wattin
    #89
    Kaptam én már cifrát jó néhány helyen. De gyorsétteremtől még nem volt bajom. Szintetikus kaja...még a bacik sem élnek meg benne :D:D
    Ez a burító, nem is olyan amúgy. Ilyen kis mini falatkák... elég jók.
  • nagyadam77
    #88
    Nekem is van ismerősöm aki 2 sajtburi után nagyon rosszul lett a gyorskajától. Azóta a közelébe se megy egyiknek se. Kiváncsi vagyok amúgy hogy az ilyen éttermekben mennyire ügyelnek a hozzávalókra? Biztos van egy magasabb elvárt színvonal a franchise-jellegből kiindulva de sose lehet tudni. Én már voltam olyan étteremben (nem gyors) ahol távolról sem friss dolgokat kaptam a tányéromra.
  • toto2700
    #87
    a Burgerking szerintem is jobb. Konkrétan McDonald's-os burgertól lettem rosszul.
  • nagyadam77
    #86
    Itthon még nem ettem burito-t. Amcsi gyorskajáldában ettem már, de össze se lehet hasonlítani egy itthoni gyorsétteremmel. Nem csoda hogy így elhíznak az amik :))
  • Wattin
    #85
    Én azért többet járok gyorskajáldába. Nem csömörlöttem még meg:) Heti egy-kétszer biztos. Mekit viszont hanyagolni szoktam, nem igazán ízlik mostanában. Burgerking az tényleg "king". A legtutibb gyorsétterem, én imádom az ízvilágát. Kínaiba elég ritkán járok.
    Burgerben ettetek már burítót? ÚÚÚ :)
  • lolita99
    #84
    Gyros
  • nagyadam77
    #83
    Kínai jó de azt is nagyon meg kell válogatnia az embernek hogy hol eszik (legalábbis bp-n). Voltam már olyan kínaiban ahol kikértük a kaját (mindhárman mást), majd 2 falat után letettük a villát és szinte öklendezve vonultunk ki. De persze voltam már az ellentettjében is ahol isteni a kaja. Gyorskajáldákba kb. havi 1-2szer járok, szerintem ez még pont az a mennyiség ahol még nem csömörlik meg tőle az ember. Bár a meki kezd egyre pofátlanabb lenni. Mármint (szerintem) a szendvicsek mennek össze az áruk meg megy felfelé.
  • Myron
    #82
    hát ja, kínaiban nem sajnálják az adagot
    és ha nem akarod durranásig enni magad, kérhetsz kis adagot
    legalábbis ott így van ahova én járok
  • tigeroo
    #81
    nem divatból fikázás. komolyan, januárban ettem 3év után először gyorséttermi kaját ("mélyen" vidéki vagyok, nah...)

    szal egyetemi nyíltnap után, meki majd burger king...

    hát amennyire elvoltak szállva a csajok meg haveromék hogy "jajdejólesz alig várom stb." engem nem győzött meg. semmi íze nemvolt kb, és eléggé megfeküdt a gyomrom, kb. mint valami szutyok dobozos pizza, csak hamburgerben :P meg olyan semmi se volt a menü is... komolyan nekem 3-4 whopper kelett volna sztem hogy jól lakjak:P akkormár inkább egy kiadós gyros vagy kínai kaja sztem. (főleg hogy nyíregyházán akkora adag kínait lehet kapni hogy sokszor nekem ebéd + vacsi kombó is kijön belőle)
  • Myron
    #80
    akkor ezen kívül mától mást ne egyél D:
  • Pio
    #78
    Jah, hát a két liter bármilyen folyadékra vonatkozik, természetesen nem kólára. Azért gondolom lehet ott mást is kérni, nem csak kólát, mert az elég gáz lenne, ha nem... :)
    Részemről nagyjából 2-3 havonta egyszer megyek pénzáldozatot bemutatni a multiknak egy KFC nevű templomba... Az jó hely olyan szempontból, hogy az alapanyagok igen könnyen beazonosíthatóak... Cserébe viszont viszonylag drága, de negyed évente 1szer belefér a dőzs... :D
  • Myron
    #77
    az ok h 2 liter, de a kóla az egy savas, szénsavas, hulladék kutyulmány, egyszerűen hozzá kell szokni h nagyobb mennyiséget képes legyen meginni belőle az ember.

    amúgy néha, 1 hónapban egyszer én is bedobok 2-3 sajtot, de rendszerességgel nem tudnám fogyasztani
  • Pio
    #76
    Csak nem beindult egy gyors kajálásról szóló topikba a gyorséttermek divatfikázása? Ezt a meglepetést! ;-)
    Nyugi, nem kampányolok nekik, 4 éve járok Pestre és nagyjából egyszer se tettem be oda a lábam, rászoktam a reggeli otthoni kajakészítésre és azt viszem magammal, de ez akkor is annyira kiszámítható volt, mint az, hogy éjszaka után nappal következik. :)
    És amúgy magam is ezt javaslom, így tuti jut rá idő, nem kell kapkodni, nem kell elmászni a kajáldáig, és nem utolsó sorban sokkal olcsóbban megúszod. Árulnak nagyon faszán záródó műanyag vackokat, tehát kis túlzással bármilyen állagú kaját Magaddal tudsz vinni (na jó levest azért nem ajánlott, legfeljebb termoszban :) ).

    Aki meg ki van akadva a 4-5 decis üdítőadagokon annak mondanám, hogy az orvosok egybehangzó véleménye szerint napi minimum 2 liter folyadék elfogyasztása szükségeltetik az egészséges élethez még akkor is (ez fontos) ha nem esik jól.
    Arról már megoszlanak a vélemények, hogy ehhez hozzáadandó-e az ételekben (gyümölcsök, főtt ételek, levesek) levő folyadék, de mivel egészen napi 4-5 literig semmiképp nem káros a folyadékfogyasztás ezért érdemes nélkülük számolni.
  • Myron
    #75
    ja mikor már teljesen kihűt én se bírtam megenni, hazavittem és bedobtam a mikróba :D
    na ami abból lett :D ment a kukába
    és mikor eszem a burgert akkor ilyen nyugodt érzést érzek. mintha adnának hozzá valami szert :D
    de mikor elmúlik csak jóllakottságot érzek.
    vagyis inkább azt h kéne szarnom egy nagyot h mielőbb kiürüljön :D

    kólából meg 2-3 deci bőven elég. nemtom hogy lehet meginni fél litert
  • toto2700
    #74
    ja és még az jutott az eszembe, hogy ami a plakátokon van az tök jól néz ki és összecsordul az ember nyála, meg nagynak tűnik.
    De amit kézhez kapsz az egy csenevész, kis vacak akármi.
  • toto2700
    #73
    na igen. nálam is pont ez volt. Mert ugye két előadás közben valahogy gyorsan meg kéne kajálni. Egy ideig jó is volt, de néhány hét elteltével már rosszul voltam tőle. Meg miután megettem a burgert utána olyan furán éreztem magam egy darabig, mintha kómás lettem volna. Meg amennyi kólát adnak egy menühöz. 3/4-ét meg sem iszom. Meg azt is észrevettem, hogy amíg még meleg egész tűrhető ízű, de ha kihűl moslékká változik az íz.

    nem hiába hívják junk food-nak.
  • Myron
    #72
    ez így van
    rohadt nagy hulladék
    emékszem mikor elkezdtem fősulira járni és volt a közelben meki midnig örült a fejem h hú sajtburger
    aztán heti 2 alkalomnál 3-4 hét után már alig bírtam lenyomni mert éreztem a farostlemez szerű darabkás szart ami szétmálik már akkor ha hozzáér az ajkadhoz - amit húsnak neveznek - h nicns benne lófasz se csak valami összedarált bőr meg körömsöpredék, meg azok a mesterséges hulladék ízesítők amit belenyomnak csak összetapadt tőle a szám. volt h olyan fos volt a mustár mintha 2 napos hányásos taknyot nyammognék.

    a legszörnyűbb mikor frissen adják oda és folyik ki belőle a meleg dzsuva, és akkor még olyan fura íze meg szaga is van...
    utána meg még fel is puffadok tőle


    most már inább megyek a kínaiba, normális hús meg rízs.
  • toto2700
    #71
    azt ugye tudod, hogy ez Amerikában ez szemétnek számít és főleg a szegényebbek eszik.
  • 5c0rp330n
    #70
    sztem ebédet.
  • ribot
    #69
    én is szoktam kaját vinni...inkább megfőzöm előtte nap, minthogy minden nap pizzát és társait egyek! Bár azért előfordul néha, hogy betérek egy gyorsétterembe.
  • kirde
    #68
    tutifinom az M-szendvics, de én maradok a jól bevált whopperemnél, azt nem übereli az M sem!!!
  • werkfilm
    #67
    első M nekem is annak tűnt, de aztán feledeztem benne az ízeket, ami miatt megéri az árát. az ementáli sajt+nagyobb hús egyszerre nagyon el van találva, a "zsömle" is átlag feletti az ilyen éttermekből.
    sok múlik rajta hogy van-e normális salátájuk, múlt vasárnap alig tettek bele, az is ilyen fonnyadt vacak volt, kifogytak épp. ha annyi van benne hogy kiesnek a dobozból amikor kinyitom, és ropogós mindegyik darabka akkor minden rendben :) meg jó ha a paradicsom karikák nagyok és majdnem az egész szendvicset lefedik, az ellensúlyozza a szárazáságát.
  • extramagascsaj
    #66
    reggel csomagolsz magadnak kaját...én így szoktam
    és így kihúzom a napot
    (nekem 1 20 perces szünetem van)
  • Bandee1987
    #65
    szvsz az M szenya túl száraz, kellene bele valami öntet, majonéz vagy akármi.

    Mcroyalból pedig a dupla sajtos rulz.
  • Carloska
    #64
    mega macccccccccc bazdmeggggggggggg iylen kell nekemis de király
  • werkfilm
    #63
    most hogy van ilyen sajtburger fresh azzal is elég jól lehet lakni, egy a lenti 3ból meg 2 fresh kijön 1500 körül, ha tényleg a napi legnagyobb kajálása lesz az emberünknek akkor nem vészes.
  • werkfilm
    #62
    én a mega mac-et várom

  • Carloska
    #61
    jah meg akinek van rá pénze....
  • Carloska
    #60

    remélem ez a hambi lesz nálunk is hamarosan

    Double Texican WHOPPER ®





  • werkfilm
    #59
    ez a 3 elég egy időre és finomabbat nem találsz.







    sorrend variálható, én mostanában az M-mel fejezem be.
  • bakvarnyu
    #58
    Babkonzerv,csak kirakoda napra fél órára melegiteni se kell,olcsó laktató.
  • Slayerboy
    #57