Aliens vs Predator 3 infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már alig várom a sötét, ijesztõ, rejtélyes, hús-szaggató hangulatot. Ez számomra kötelezõ darab.
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
Én má nem bírom a feszültséget!
Az alien szinte itt kaparja a hátamat!<#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent>
Az alien szinte itt kaparja a hátamat!<#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent>
Zsír, remélhetõleg a multiplayert is tisztességesen megcsinálják majd.
Alienbol a 2. volt a kiraly, a kesobbiek teljesen retardalt iranyba mentek el. A csucs nalam ott volt, amikor nemtudom melyikben Ripley felver alienekkel hentergozott a dzsuvaban. Hanyinger 😊
Igazad van, utánanéztem most, és tényleg, csak félreértettem a szöveget, onnan vettem, de tényleg nem igaz. My bad.
"az egész "AvsP-franchise" abból a rövidke momentumból ered, hogy a Preadtor 2-ben a trófeák közt ott volt egy alien koponyája."
Ezt a rettenetes butaságot honnan szedted?😊
Jóval a Predator 2 film elött volt már AvsP univerzum és róla szóló könyv, a filmbe pont ezért és az alienfilmeknek respect-ért tették bele az Alien koponyát...
Sajnos az Alien filmek a 3. rész után elmozdultak egy akciósabb gagyibb jellegübe a 4. rész abszolút nem hozta az elsõ 3 rész patentságát, az alien vs predator filmek pedig egyenesen popcorn látvány sci-fi filmek horror helyett...
Kár értük,játékban remélem alkotnak olyat mint az elsõ 2 avsp játék és hozzák azt a hangulatot...Filmben már nem sok remény van rá hogy kõkemény sci-fi horrorként (mint pl Alien 1) lássuk viszont a banánfejüeket...
Ezt a rettenetes butaságot honnan szedted?😊
Jóval a Predator 2 film elött volt már AvsP univerzum és róla szóló könyv, a filmbe pont ezért és az alienfilmeknek respect-ért tették bele az Alien koponyát...
Sajnos az Alien filmek a 3. rész után elmozdultak egy akciósabb gagyibb jellegübe a 4. rész abszolút nem hozta az elsõ 3 rész patentságát, az alien vs predator filmek pedig egyenesen popcorn látvány sci-fi filmek horror helyett...
Kár értük,játékban remélem alkotnak olyat mint az elsõ 2 avsp játék és hozzák azt a hangulatot...Filmben már nem sok remény van rá hogy kõkemény sci-fi horrorként (mint pl Alien 1) lássuk viszont a banánfejüeket...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szia! Hát logikus!
Alien is egy faj, Predator is egy faj, no meg az ember is egy faj akiket a tengerészgyalogosok képviselnek a játékban! Ha azt írták volna hogy az "emberi faj" akkor egy ártatlan 68 éves mami is lehetne aki gyílkolja az idegen lényeket.
Alien is egy faj, Predator is egy faj, no meg az ember is egy faj akiket a tengerészgyalogosok képviselnek a játékban! Ha azt írták volna hogy az "emberi faj" akkor egy ártatlan 68 éves mami is lehetne aki gyílkolja az idegen lényeket.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Szép emlékek, amikor meghallottam a rohadt pittyogást nem kicsit voltam beszarva.😊
Az egyetlen bajom az eddig AVp játékokkal az az,hogy sok volt bennük a felesleges fegyver. Pulserifle( vagy nem ez volt a neve?),oszt jóvan,nem kell több.
Az egyetlen bajom az eddig AVp játékokkal az az,hogy sok volt bennük a felesleges fegyver. Pulserifle( vagy nem ez volt a neve?),oszt jóvan,nem kell több.
Egyébként meg kibaszott jó lenne egy AvP játék. Én az elsõ rész miatt elég sokszor indítottam el a mosógépet😄
Mikorra tervezték a megjelenést? Gépigényrõl vannak már infók?
Azért az AvsP2 a 2007-es texture overhaul csomaggal még most is egész szép. Azt a parázós játékmenetet nehéz felülmúlni :-) Haha... amikor csinálgattam a magyar fordítást sokszor kellett ugyanazt a részt végigjátszani, de szinte mindig sikerült összerezzenni :-)
Kivetelesen en is varok egy alienes lovoldet, az AVP2 human kampanyarol nagyon izgalmas emlekeim vannak. Amikor jatek kozben (fejhallgatoban toltam) bejott asszony es megbokdosott hogy nem vagyok e szomjas, mikozben eppen probaltam kiszurni vmi alient a sotetben - bazi nagyot ugrottam tole 😊
A stresszt az is jelzi, hogy a legtobb FPS-ben rengeteg loszerem szokott lenni, a nyugodt sporolas gyumolcsekent. AVPben ha valami moccant, ment a teljes tar sorozat mindenhova 😊
A stresszt az is jelzi, hogy a legtobb FPS-ben rengeteg loszerem szokott lenni, a nyugodt sporolas gyumolcsekent. AVPben ha valami moccant, ment a teljes tar sorozat mindenhova 😊
...a filmeket inkább kihagynám
A filmeknek mióta van bármi köze is a játékok történetéhez? 😊
---
Navégre valami jó hír, épp a napokban neszéltük haverral h avp2 még mindig oltás game..lenne, ha nem lenne bugos, h mekkorát aratna, ha kijönne 1 új játék a mostani grafikus motorok 1ikével. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem anno - néha még most is okozott/okoz számtalan álmatlan éjszakát, merthogy multiplayer. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belõle, régebben a predator láthatatlansága kimerült annyiban, h az "alphát" leszedték...Az alienek kb 3 szögben voltak képesek mozogni a falon...
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle
Tök poén egyébként, hogy az egész "AvsP-franchise" abból a rövidke momentumból ered, hogy a Preadtor 2-ben a trófeák közt ott volt egy alien koponyája. Bizonyára csak a kelléktárból összeszedték gyorsan, ami jónak tûnt 😄
Én mondjuk nem bánom, nagyon klafa kis univerzumot kerítettek köréjük (már ami a könyvet, meg mindenféle asztali, kártya meg számítógépes játékot illet, a filmeket inkább kihagynám), szal várom a kövi játékot is.
Én mondjuk nem bánom, nagyon klafa kis univerzumot kerítettek köréjük (már ami a könyvet, meg mindenféle asztali, kártya meg számítógépes játékot illet, a filmeket inkább kihagynám), szal várom a kövi játékot is.
"Az nem meglepetés, hogy ezúttal is mindhárom faj (vagyis tengerészgyalogos, Alien, Ragadozó)... "
A "tengerészgyalogos" mióta faj? <#wow1>#wow1>
A "tengerészgyalogos" mióta faj? <#wow1>#wow1>
okoskodjaaaaaa