Ötvös Tibor

Aliens vs Predator 3 infók

Végre megérkeztek az első fontosabb - és egyenesen a fejlesztő Rebellion műhelyéből származó - információk a korábban bejelelentett Aliens vs Predator című játékról, mely a sikeres FPS-sorozat harmadik része lesz.

Az nem meglepetés, hogy ezúttal is mindhárom faj (vagyis tengerészgyalogos, Alien, Ragadozó) kap egy saját kampányt és mindhármat végigvihetjük majd. A történet a Nyolcadik utas: A halál után 30 ével játszódik, mikor is egy kolonizálandó bolygón felbukkannak az Idegenek és őket persze vonzzák a Predatorok is.



A fenti kép mellett a Rebellion az OXM magazinnak bővebben is nyilatkozott, melyet itt lehet megtekinteni. A hírek szerint a '99-es első részből elég sok dolgot ki kellett hagyni, mivel a technológia nem lett volna képes megbírkózni a feladatokkal.

A fejlesztők ígérete szerint ezúttal minden, korábban kihagyott ötletet beépítenek a programba, de természetesen új fegyverek és ellenfelek is várnak ránk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkcyberxeno #18
    Már alig várom a sötét, ijesztő, rejtélyes, hús-szaggató hangulatot. Ez számomra kötelező darab.
  • Rotcsa #17
    Én má nem bírom a feszültséget!

    Az alien szinte itt kaparja a hátamat!
  • polarka #16
    Zsír, remélhetőleg a multiplayert is tisztességesen megcsinálják majd.
  • lammaer #15
    Alienbol a 2. volt a kiraly, a kesobbiek teljesen retardalt iranyba mentek el. A csucs nalam ott volt, amikor nemtudom melyikben Ripley felver alienekkel hentergozott a dzsuvaban. Hanyinger :)
  • blessyou #14
    Igazad van, utánanéztem most, és tényleg, csak félreértettem a szöveget, onnan vettem, de tényleg nem igaz. My bad.
  • Skyline #13
    "az egész "AvsP-franchise" abból a rövidke momentumból ered, hogy a Preadtor 2-ben a trófeák közt ott volt egy alien koponyája."
    Ezt a rettenetes butaságot honnan szedted?:)
    Jóval a Predator 2 film elött volt már AvsP univerzum és róla szóló könyv, a filmbe pont ezért és az alienfilmeknek respect-ért tették bele az Alien koponyát...
    Sajnos az Alien filmek a 3. rész után elmozdultak egy akciósabb gagyibb jellegübe a 4. rész abszolút nem hozta az első 3 rész patentságát, az alien vs predator filmek pedig egyenesen popcorn látvány sci-fi filmek horror helyett...
    Kár értük,játékban remélem alkotnak olyat mint az első 2 avsp játék és hozzák azt a hangulatot...Filmben már nem sok remény van rá hogy kőkemény sci-fi horrorként (mint pl Alien 1) lássuk viszont a banánfejüeket...
  • CyrSyS #12
    Szia! Hát logikus!

    Alien is egy faj, Predator is egy faj, no meg az ember is egy faj akiket a tengerészgyalogosok képviselnek a játékban! Ha azt írták volna hogy az "emberi faj" akkor egy ártatlan 68 éves mami is lehetne aki gyílkolja az idegen lényeket.
  • gyuri12 #11
    Szép emlékek, amikor meghallottam a rohadt pittyogást nem kicsit voltam beszarva.:)
    Az egyetlen bajom az eddig AVp játékokkal az az,hogy sok volt bennük a felesleges fegyver. Pulserifle( vagy nem ez volt a neve?),oszt jóvan,nem kell több.
  • Gauge #10
    Egyébként meg kibaszott jó lenne egy AvP játék. Én az első rész miatt elég sokszor indítottam el a mosógépet:D
  • Gauge #9
    Mikorra tervezték a megjelenést? Gépigényről vannak már infók?