18
  • darkcyberxeno
    Már alig várom a sötét, ijesztő, rejtélyes, hús-szaggató hangulatot. Ez számomra kötelező darab.
  • Rotcsa
    Én má nem bírom a feszültséget!

Az alien szinte itt kaparja a hátamat!
  • polarka
    Zsír, remélhetőleg a multiplayert is tisztességesen megcsinálják majd.
  • lammaer
    Alienbol a 2. volt a kiraly, a kesobbiek teljesen retardalt iranyba mentek el. A csucs nalam ott volt, amikor nemtudom melyikben Ripley felver alienekkel hentergozott a dzsuvaban. Hanyinger :)
  • blessyou
    Igazad van, utánanéztem most, és tényleg, csak félreértettem a szöveget, onnan vettem, de tényleg nem igaz. My bad.
  • Skyline
    "az egész "AvsP-franchise" abból a rövidke momentumból ered, hogy a Preadtor 2-ben a trófeák közt ott volt egy alien koponyája."
    Ezt a rettenetes butaságot honnan szedted?:)
    Jóval a Predator 2 film elött volt már AvsP univerzum és róla szóló könyv, a filmbe pont ezért és az alienfilmeknek respect-ért tették bele az Alien koponyát...
    Sajnos az Alien filmek a 3. rész után elmozdultak egy akciósabb gagyibb jellegübe a 4. rész abszolút nem hozta az első 3 rész patentságát, az alien vs predator filmek pedig egyenesen popcorn látvány sci-fi filmek horror helyett...
    Kár értük,játékban remélem alkotnak olyat mint az első 2 avsp játék és hozzák azt a hangulatot...Filmben már nem sok remény van rá hogy kőkemény sci-fi horrorként (mint pl Alien 1) lássuk viszont a banánfejüeket...
  • CyrSyS
    Szia! Hát logikus!

Alien is egy faj, Predator is egy faj, no meg az ember is egy faj akiket a tengerészgyalogosok képviselnek a játékban! Ha azt írták volna hogy az "emberi faj" akkor egy ártatlan 68 éves mami is lehetne aki gyílkolja az idegen lényeket.
  • gyuri12
    Szép emlékek, amikor meghallottam a rohadt pittyogást nem kicsit voltam beszarva.:)
    Az egyetlen bajom az eddig AVp játékokkal az az,hogy sok volt bennük a felesleges fegyver. Pulserifle( vagy nem ez volt a neve?),oszt jóvan,nem kell több.
  • Gauge
    Egyébként meg kibaszott jó lenne egy AvP játék. Én az első rész miatt elég sokszor indítottam el a mosógépet:D
  • Gauge
    Mikorra tervezték a megjelenést? Gépigényről vannak már infók?
  • HJ
    Azért az AvsP2 a 2007-es texture overhaul csomaggal még most is egész szép. Azt a parázós játékmenetet nehéz felülmúlni :-) Haha... amikor csinálgattam a magyar fordítást sokszor kellett ugyanazt a részt végigjátszani, de szinte mindig sikerült összerezzenni :-)
  • lammaer
    Kivetelesen en is varok egy alienes lovoldet, az AVP2 human kampanyarol nagyon izgalmas emlekeim vannak. Amikor jatek kozben (fejhallgatoban toltam) bejott asszony es megbokdosott hogy nem vagyok e szomjas, mikozben eppen probaltam kiszurni vmi alient a sotetben - bazi nagyot ugrottam tole :)

A stresszt az is jelzi, hogy a legtobb FPS-ben rengeteg loszerem szokott lenni, a nyugodt sporolas gyumolcsekent. AVPben ha valami moccant, ment a teljes tar sorozat mindenhova :)
  • Eriongtk
    [quote=blessyou]...a filmeket inkább kihagynám[/quote]
    A filmeknek mióta van bármi köze is a játékok történetéhez? :)
    ---
    Navégre valami jó hír, épp a napokban neszéltük haverral h avp2 még mindig oltás game..lenne, ha nem lenne bugos, h mekkorát aratna, ha kijönne 1 új játék a mostani grafikus motorok 1ikével. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem anno - néha még most is okozott/okoz számtalan álmatlan éjszakát, merthogy multiplayer. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, régebben a predator láthatatlansága kimerült annyiban, h az "alphát" leszedték...Az alienek kb 3 szögben voltak képesek mozogni a falon...
    Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle
  • blessyou
    Tök poén egyébként, hogy az egész "AvsP-franchise" abból a rövidke momentumból ered, hogy a Preadtor 2-ben a trófeák közt ott volt egy alien koponyája. Bizonyára csak a kelléktárból összeszedték gyorsan, ami jónak tűnt :D

Én mondjuk nem bánom, nagyon klafa kis univerzumot kerítettek köréjük (már ami a könyvet, meg mindenféle asztali, kártya meg számítógépes játékot illet, a filmeket inkább kihagynám), szal várom a kövi játékot is.
  • zboszor
    "Az nem meglepetés, hogy ezúttal is mindhárom faj (vagyis tengerészgyalogos, Alien, Ragadozó)... "

A "tengerészgyalogos" mióta faj?
  • Danecay
    A kép mehet is bannernek :)
  • Koge
    okoskodjaaaaaa
  • RelakSfromhome
    Nem inkább a xenomorphok vonzzák a predátorokat? :D