Kulturális sokkot okozott a T-Mobile leállása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami igaz az igaz néhány ember társunk annyira függ a mobiltól úgy tud pánikolni mintha a világ dõlt volna és ez nem kóros szerintem meg az. Várjuk a fõnök vagy más partner, család hívását vezetés közbe még sms-t is tudunk írni és ez nem stresszhelyzet áh dehogy. Majd vagy 20-30 év múlva mikor már lesz elég anyag hozzá valaki megállapítja azért halunk túl korán, mert mobilom-tól függök.
De tényleg mobil elõtt, hogy élt az ember sokan már nem is emlékeznek én éppen ezért beszélgetek azokkal személyesen akivel csak tehetem és fontos nekem
Példának okáért: egyre több az olyan mobil ami képes wifi hálózatokra csatlakozni. Ilyen esetben lehetne wifin keresztül telefonálni (pl Skype mobil verzióról) így pl munkahelyeken, hivatalokban alapból meg lenne oldva a helyzet. Egyre több helyen vannak hotspotok, így máshol is lenne lehetõség ilyenkor telefonálni (pl kávéházakban, parkokban).
Az ilyen esetek arra (lennének) jók, hogy rávilágítsanak az alternatíva hiányára így határozottabban tehetnénk azért, hogy legközelebb ne essünk ugyan abba a csapdába ^^
Szerintem.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
HP+
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
Eként arrakisztorral én is egyetértek, csak õ kicsit butább és szenvedélyesebb.. 😊 Nem jó az se...Mármint, butaság, hogy ennyire heves...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azok a technikusok, akik a hálózatot javítgatják, attól a hálózattól függenek, amit meg kéne javítaniuk...
Világbajnok tervezés 😄
Pár nappal zelõtt Sanyix-al, most meg veled. Már csak arrakistor van hátra ebben a nagy egyetértésben (legalább 1 HSZ erejáéig), de akkro az már azt jelenti, hogy a föld a boldogság paradicsoma. Arrakistor mégiscsak egy véglet. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De nem kell mindig a végletekkel jönni, nem arra kell építeni. (Amúgy is utálom, amikor állandóan a két végletet említik, szinte mindenhol. Csak evvel lehet okosat mondani úgy látszik :S)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hajszolt életmódhoz pontosan beillik ez a kis kütyü. Most nem magamból indultam ki (én tavaly nyáron szeptemberben töltöttem fel a telómat 5000 forinttal ,még van belõle 2700ft), de nekem is hiányozna. Mert pl felhívom havert (vagy sms-t írok, de az sokszor idegesít), hogy "szia, holnap tali ekkor" és ennyi. Tehát ilyenekre gondolj.
LZ forever