1877
-
#1578 Sajnálom,de persze azért köszönjük!
Ment a + :) -
mester1987 #1577 (10-15 FPS) -
mester1987 #1576 sajnos nem Maximus4, de akinek 4 magosa van annak talán nem szaggat annyira vagy igen, vannak teljesítmény csökkenés 810-15 FPS) ?!
Gondoltam megosztom... -
#1575 Szia!
Az SG-n mindennek van topikja:)
#1574: És ez a szaggatáson is segít? -
mester1987 #1574 Egy kis grafikai tuning ami a Burnout Paradise-hoz készült, de valamivel szebb ebbe a játékba is, csak bontsd ki a játék főkönyvtárába a tartalmat és használd a SHIFT + F12-t a be/ki kapcsolásához -
Katsuo88 #1573 Sziasztok!
Nekem nagyon nem tetszett ez a játék, nem gondoltam volna, hogy bárhol is topikja van... -
HUN BECSEHELY #1572 Kiváncsi leszek én arra -
Szabi1991 #1571 a játéknak egy nagy baja van, hogy jó eséllyel nem tudsz vele multyzni ha megveszed... -
#1570 na.. kijátszottam... nem volt hosszú, de ezalatt viszont egyáltalán nem is unatkoztam :)
talán többet is kilehetett volna hozni a játékból, legalábbis elnézve a küldetések változatosságát, és a mellékfeladatokat. a végén megőrjített hogy mágnesként jöttek az autók... ilyesmi és hasonló unfair dolgok kár hogy belekerültek... de megérte végigvinni. most megy a stáblista :) -
#1569 Kinézem Ubiékból hogy ez ennyiben is fog maradni! Mármint a multi része. Majd oda adom valakinek egy sörért mondjuk! :D -
#1568 Nekünk ennyi jutott! Feleslegesen idegesíted vele magad!
Ennyivel van ennyi! -
#1567 Márpedig köze sincs a GTA-hoz! Hangulata ennek is megvan, azon kívül hogy nem lehet kiszálni üzni a népet na de még mindíg jobb az autók fizikája! Nem az a libegős szar! -
mester1987 #1566 egy k*rva HDR-t vagy Post Processing effektet úgyanúgy hagyhatták volna, mint konzolon, ez így nagyon rettenet! -
#1565 Köszi szépen! Már megoldottam a gu.exe.vel! De azért köszönöm még egyszer! -
#1564 Esküszöm ezt nem is akarták Pc-re csak konzolra. Aztán gondoltak egyet hogy csak zsozsetta az is és csináltak egy szimpla konzol átiratot és ezért lett olyan amilyen! De hogy a multi részére így szarnak ez elfogadhatatlan! -
#1563 Chapter 1-ig nyomtam de ja! Ennyi csak de elkezdheted nyugodtam minden marad ugy ahogy végezted! WP-is! -
mester1987 #1562 hát sokmindennel nem tudták toldani az újrajátszhatóságot -
#1561 Bizony jön! :D Még egy hét és darálás ezerrel! HEHE! Majd fejen húzlak vagy 1000ről! :D De viszont ez kellene a multi része de nagyon nagyon! Csicska Ubi! -
#1560 és csak annyi, hogy megint kitolhatod a sztorit?? -
#1559 Nos ha ismét elkezded a játékot a Plus menüpont alatt minden megmarad, verdák, tuning vagy mi, sziget nyitva stb.! -
mester1987 #1558 fasza!!! -
Laci82 #1557 Még ,hogy ez nem hasonlít a GTA-ra,hát dehogynem:)
Ugyanúgy akad,de legalább a GTA-nak van HANGULATA.
Még jó ,hogy 3000 forintomba került csak ez a fos. -
HUN BECSEHELY #1556 Ugyis jön a Battlefield 3,azzal el leszek egy darabig,aztán majd néha megnézem mi is van. -
HUN BECSEHELY #1555 Amikor elindittom a Játékot,és bejön a Menü,3-másodperc mulva Kb Connction Failed -
mester1987 #1554 nagyon fennhordja az orrát a Ubisoft a hibák kiküszbölése végett van egy érzésem ezzel kapcsoaltban,
de be tudsz lépni a lobbyba magába vagy Connction Failed, ha a multira rámész??? -
HUN BECSEHELY #1553 Lassan kezdek belefáradni,mert még mindig nem jó.Porosodni fog a Polcon,aztán majd késöbb megint felrakom,ha kiforja magát -
#1552 Okés,de közben találtam egy másikat amibe már tényleg az van:)
Link -
mester1987 #1551 szívesen,
OFF: de nem tudná valaki érthető fordító programot? akkor be tudnám érthetőbben az Ubisoft Support-nak írni a játék bugjait, hibáit és a HDR rendelés hiányosságát....??? -
#1550 Semmi gond csak azt hittem te megtaláltad! De már megmondták az okosságot! Köszi Mester1987! -
#1549 Ja,akkor bocsi.Én nem szedtem le csak gyorsan rákerestem. -
mester1987 #1548 a GU.exe-vel a játék automatikusan frissít! -
mester1987 #1547 osztom... a KÉRDÉS-t, elvileg megmarad a felfejleszthetőség (3-as nitro pack, 3-as térkép zoom)
De sajnos pontosan sehol nincs leírva egy oldalon se érthetően :D -
#1546 De mindegy meglesem! -
#1545 Na igen azt vágom de az Új Plus Játék mi?! -
#1544 :D Kérdeztem hogy honnan lehet leszedni az 1.03patch-et! Te válaszoltál egy linkel. Én azt már lestem de abban a tört szarok vannak (már bocs) meg videók! Patch nincs! -
#1543 az uccsó küldi után kapod meg azt a verdát, előbb nem.. -
#1542 Ezt most nem értem.Minek kellene benne lennie? -
#1541 Maximus4, sikerült??? Mert mielőtt feltettem a kérdést természetesen rákerestem én is és letöltöttem azt amit linkeltél de abban nincs! -
#1540 Mit próbáljak meg? -
#1539 a new game plus egyébként mi? nem emrtem ráenni, mert nem akarom elveszteni az eddigi verdákat meg zsét..