1877
driver.png
  • kem001
    Húha, erre nem is gondoltam. Köszi a segítséget. Nálam nem szaggatott be egyszer se szerencsére
  • SzocsA
    nem lehet két profilt csinálni a játékban?
    és hogy lehet áttenni az MPHt Km/h-ba? sehogy?
  • mucsácsó
    Attól, hogy az Y-t nyomd meg, mert angol billentyűzet kiosztás van (ezért is ír 0 helyett ~ -t :)
    Egyébként nekem is elszokott kezdeni szaggatni/lassulni, főleg amikor üldözés van...és kibaszottul idegesítő :/
  • Maximus4
    A 0-as gombot nyomd meg fölül a billentyűn.
  • Zinaj
    mien gombot nyomjak, h vmi feladatot adjon.hiaba megyek a kékre kocsival semmi :(
  • kem001
    Sziasztok. Elkezdtem a játékot, és nagyon tetszik. Csak amikor elkezdem a 2. fejezetet az a feladat, hogy nyomjam meg bal shift-et, utána z-t a gyors váltáshoz. De nem történik semmi se... Mitől van ez?
  • ffxi
    Vagy elindulni? :D
  • Maximus4
    Elindítani?
  • Zinaj
    itt mit?:S itt mit kell csinalni?
  • aerolive
    na most beengedett
  • TaRka0107
    Nekem sem szokott. Legtöbbször becrackelem még1szer, aztán gép restart és utána jó szokott lenni.
  • aerolive
    Nemrég jöttem haza, azóta próbálgatom de nem indul, akkor nem csak ezzel van probléma, hátha majd este.
  • alma2
    Delutan 1-tol ezzel szivat igaz a hawx, azt hittem massal akad ossze, dust torttel stb. Feltettem az assassint, az sem ment, erre most egy 20 perce mukodik.
    Na azt hiszem belepek en is azok taboraba akik megha olcson is vettek a jatekot, nem vesz tobbi ubi-softosat, amihez internet kell.
  • Odikeee
    Szuper, mostmár a joy-t se tudom beállítani. Mióta bemásoltam a fájlokat az emulatorból, már nem is érzékeli a gamepadom:S
  • ffxi
    A szaggatás próblémára még nincs orvosság?
  • Yoda001
    máris nemmegy, sőt ubisfont mappát is átírtam ubisoft 3-ra, ahogy itt tanácsolták lejjebb... :(
    szerintem egy életre felejtős ez a játék, esetleg a dvd5öt megpróbálnám, csak még nem találkoztam vele
  • mester1987
    nálam is ír, de úgy 6jára be-belép
  • Odikeee
    Hát köszi de nekem nem jó valamiért...
    elinditottam a progit, a controller 1 fülön látok egy xbox gamepadot, ezen a fülön belül van másik 3 fül, és a 3ikba írja az én gamepadom nevét. Most akkor ezzel kell valamit csinálni? Mert így bemásoltam, és a gamepad semmit se csinál...:S ja és lent a presets-nél nincs ott a game padom:S
  • aerolive
    csak nekem ír most service unavailable-t?
  • SBT
    Nah megoldottam, már tegnap csak nem írtam. Skidrow-os verzióra leszeded a gRabb9 crack-et a Kalőzkikötőből, és máris menni fog.
  • barcalaci84
    nekem végre elindul, nálam a megoldás a dvd 5 verzió , de csak úgy lett jó ez is h, hogy előtte minden ubisoftra utaló mappát letöröltem, uninstalláltam a launchert...
  • grebber
    Nekem is írja de offline mod és kész!
  • Szabi1991
    tehát akkor összegezve

gémpad/kormány használata a játékba:

"Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszőleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elővettem most a szekrényből, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentődjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is. "

Logitech DFGT kormányhoz tippek:
    - Értelemszerűen a Logitech DFGT beállitásd válaszd a segédprogiban!
    - A segédprogiba nyomogasd végig a kormányodon a gombokat, hogy meglásd egyáltalán melyik gombok aktívak a progival (csak ezek a gombok lesznek aktívak a játékban is) !
    - A Logitech Profilerben a kormányzási szög [Degrees of Rotation] 250°legyen (itt a legkisebb a holtjáték, és bőven elég ehhez a játékhoz :)
    - Amint belépsz a játékba, a beállítások-> gémpad részben állíts be minden gombot úgy ahogy neked tetszik!!
  • Maximus4
    Én kaptam tegnap is meg ma is.De miután átneveztem a mappát megjavult.Csináltam egy felhasználót és azóta megy a játék.
  • alma2
    Barmelyik ubisoft-os jateknal, mukodik most a gamelauncher? Nem kaptok "a service is unavailable" uzenetet?
  • TaRka0107
    Nekem blackbox van és azzal is működik, ez is valami dvd5.:) CLonedvd-vel is működött. Volt olyan amikor nem indult el, de újraindítottam a gépet és jó volt.
  • Novotsik
    Nem működik hát beszarok,ez megint olyan érzést kelt mint amikor az AC 2-re kellett várni vagy másfél hónapot h végre működésre bírd. Am nekem DVD5-s verzióm van,van akinek működik ez a verzió vagy le kell szedjem a Skidrow-sat? Rem az mükszik
  • Szabi1991
    akkor marad ez a megoldás..
  • Maximus4
    Ha van akinek még nem indul el a skidrow-os verzió:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az ncore fórumán olvastam.C:/saját felhasználód/Dokuments/Ubisoft mappát át kell nevezni Ubisoft 3 -ra.

Nekem így megy,nem szaggat és megmarad a mentés is!
  • Csokis
    Akkor sajnos ez az Xbox 360-as kontrollernek, illetve a driverének köszönhető szvsz.
  • Szabi1991
    végigpróbáltam már minden csúszkát a 0-50-100 értékel és semmi változás

a kormányzás szögét is állítgattam, 40 és 900foknál is ugyanúgy megvan a holttér :S
  • Csokis
    Nem az Advanced fülön lévő Dead Zone-nal kellene játszadozni?!
  • Szabi1991
    nem értem hogy miért van ez bazinagy lyuk a kormányba még így is, ehhh

rengeteget kell tekerni hogy ez a program érzékelje hogy mozog, a logitech progija meg a legapróbb mozdulást is érzékeli :S
  • Csokis
    Azt is lehet, csak tovább tart.
  • Szabi1991
    logikusan az utolsó fejezetnél...
    max monitoron.. ehh
  • WinStar
    #612 PLEASE VALAKI
  • Szabi1991
    vagy beállítok szép lassan minden gombot ahogy nekem tetszik :D
  • Csokis
    Akkor használd a billentyűzetet minden máshoz. Azt lehet.
  • Szabi1991
    úgy tűnik hogy nem lehet úgy hogy csak a kormányzást állítsd be a progival :-/

az alap billentyűkiosztást meg szörnyű a dfgt-hez
  • Tomy Lee
    Na hozzátok össze,hogy működjön én most ellépek kormányért.
    Szabi ha megvagy és eltaláltál v.mi jó kis setup-ot kormányra a progiban dobj majd képet róla ps