1877
driver.png
  • gabesz752
    A rejtett fájlokat láthatóvá tetted?
    Rejtett mappába kell keresni!!!
  • GP2100
    Nekem is ment tökéletesen a clone verzió egész hétvégén, erre ma délután jött ez a "szolgáltatás nem elérhető" probléma(hogy a kapitalista qrva anyjukat b@sszák keresztbe az ubisoftosok ezzel a drm-el). Próbálkoztam minden hülyeséggel, pár indításnál felajánlott letöltésre egy patchet a játékhoz(101-es). Miután úgy tönkrevágtam az egészet, hogy már el sem indult, újratelepítettem az egész játékot + ezt a patch-et és jó lett(mentés is megmaradt). Szóval ha valaki hasonló helyzetben van, akkor talán ez lehet a megoldás.
    Egyébként szerintem jól megcsinálták a játékot(csak a drm nem kéne), amikor megtudtam, hogy konzolport lesz már készültem, hogy milyen szarul fog futni, ennek ellenére még underclockolt vga-val is stabil 60 fps van maxon, fullhdben.
  • kem001
    Nekem a másik verzió van meg, ott kellett. Na de azért nem szerzem be skidrow verziót..
  • TaRka0107
    SKidrow cracknél nem kell ubisoft launcher.
  • kem001
    Kell, különben nem tudsz játszani
  • Norby646
    Oks megpróbálom.
  • Norby646
    Kell az ubisoft-nál account?
  • TaRka0107
    Ubisoft launchert töröld le, nekem úgy jó volt.
  • kemszi2
    szerintem nem lett rossz játék ez.Grafika nekem tökéletesen megfelel.Gondolom éjszaka nem lesz a játékban később sem:D magával a vezetéssel sincs bajom/kormány is működik rendesen/ ,könnyed szórakozás kategóriába tökéletes.Hiányosságokat most nem részletezem azért :D Maradjunk annyiban ,hogy akad rendesen
  • dartonita
    Jaja:
    settings.yml

• Norby646
    A ccleaner-ben azt írja amikor lefutatttom a hibakeresést hogy vmi hiányzó mui a driver-nek az exe-jében... Ez jelent vmit? :D
  • totyak
    Csak a fájlra keressek?
    Mondjuk majd csak holnap, mert mérgemben töröltem az egészet :D
  • Tatyla
    töröld ki a dokumentumokból a teljes Ubisoft mappát és utánna indisid!
  • dartonita
    En sem talaltam manualisan.
    Keress ra a wincommanderben alt-F7-el,akkor meglesz.
  • totyak
    Dettó. És a törlendő fájl meg nincs meg.
  • Norby646
    Hát így se megy. Nem értem mi baja van... :S
  • Maximus4
    Próbáld az exe fájl kompatibilitását win98-ra átrakni.
  • Norby646
    Hát nekem még mindig baszik elindulni. K*rva anyját először leszedtem a blackbox-ot nem ment, most a skidrow-ot, erre ez se megy... Az a gu exe ha elindítom egy pillanatra feljön aztán eltűnik. Az ubisoft game lanchert ha elindítom akkor tölt egy ideig aztán nem történik semmi viszont a folymaatoknál ott van. Az exe-vel szintén semmit se csinál...
  • totyak
    A krekket (mindent fájlt, az Orbit mappát is) csak simán bemásolom a Driver San Francisco mappába ugye? Az Orbit mappa tartalmát nem kell külön valahova?
  • kem001
    Hasonló a gépigénye, mint GTA IV-nek.
  • aerolive
    Nagy gépigény? :)
    3850-en maxon megy, igaz a felbontás nem magas, de a kellő fps megvan, szerintem ez bőven jó, majd 4 év eltéréssel.
  • Maximus4
    Nem tudom,nekem sem volt.Akkor szerezd be a clone verziót,annak el kellene indulnia.
  • kem001
    Írnék röviden egy véleményt a játékról:
    Kezdem a grafikával: szépnek szép, de ha már ekkora gépigénye van a játéknak, egy kicsit többet vártam volna a játéktól. Szerintem a gumik füstölése és z autók törése kevésnek bizonyult számomra. Valami mint ha hiányozna belőle.. Ezért 8/10
    Sztoi: kicsit fura sztorija van neki, párszor megnevettetett. Bár kicsit bugyuta, de tipikus 1x végigjátszható: Ezért 7/10
    Hanganyagokkal nem volt különösen bajom, mivel szerintem jól eltalálták őket. Ha már itt tartunk, egyéni zenét lehet beletenni a játékba?
  • totyak
    Ez nekem nem nyert.
    De mért nincs olyan fájl vajon?
  • Maximus4
    Ezt próbáljátok meg,hátha.
  • Norby646
    Sziasztok! Leszedtem a skidrow verziót hogy kipróbáljam de ha rámegyek az exe-re tölt kicsit aztán annyi... Update fent van, crack-eltem de semmi... Vki tud segíteni?
  • totyak
    Igen az.
    Mi a megoldás?
  • Maximus4
    Létezik.Gondolom skidrow verziód van.
  • totyak
    Létezik az, hogy nekem nincs settings.yml fájlom? Nem találom. A Local mappáig eljutok, de nincs Ubisoft GAme Launcher. Ilyen nevű mappát a játék tett fel, de abban sincs settings. Megoldás?
  • HUN BECSEHELY
    THX
  • aerolive
    törj össze egy járművet a RAM funkcióval ( B alt )
  • Maximus4
    Az elsőnél nyomva tartani.
    A másodiknál pedig nyomod aztán elengeded.

• TaRka0107
    Nyomd folyamatosan a del-t. Aztán engedd el és megint nyomd meg.
  • HUN BECSEHELY
    [IMG][/IMG]

Itt mit kell csinálni?
  • TaRka0107
    Tökély!
  • Maximus4
    Bannernak?
  • aerolive
    Így van, azért nem lehet olyan bonyolult rájönni. Viszont egy kézi váltó jólesne, még végigjátszás után el lehetne vezetgetni kormánnyal, csak sajna az nem igen fog menni.
  • Szabi1991
    Amerika a helyszín, akkor miért lenne km/h-ba az autó ? :D

nálatok mérföldbe van ? és mérföldbe beszéltek ? :D
  • kem001
    Erre én is kíváncsi lennék
  • fodorpetii
    Srácok,a mph át lehet állítani km/h-ba, és ha igen merre?