1877
driver.png
  • rockerzsolt
    helo segítséget szeretnék kérni a játéka kapcsolatban hogy tudom elérni hogy a megcsinált küldetéseket el mentje és mért van az hogy játszani akarok vele és eszt írja ki driver.exe műkődés leállt
  • pisti4188
    Sziasztok!Lenne egy problámám a játékkal.Játszok,teljesitettem pár küldetést a játékba utána ki akartam menni belőle.Kimentem a főmenübe megnézni ohgy ott van e a mentés.Bementem Story és ott volt hogy continue.Utána kimentem belőle belementem a c-be megnéztem a mentéseket ott volt.Másnap akartam játszani bementem a jétékba és nem volt ott a mentésem csak a new game,minden elveszlett.A c-ben is ott volt a mentés de a játékba nem volt.Valaki tudna segiteni?
  • mester1987
    Az komoly :D
  • IMYke2.0.0.0
  • Szabi #1833
    légi tűzoltás

a feladat 20mp-et eltölteni egy autószállítón.. :DD
  • mester1987
    Ez a 2 CD-kulcs nekem is magas. Viszont az online módra többen is panaszkodtak megjelenés után nem sokkal. Létezik, hogy egy idő után nincs is már multi?
  • Rollerboy94
    emberek magyarázza már meg valaki hogy hogy létezik hogy megvettem a játékot bontatlan és nem akarja elfogadni a cd kulcsot meg miért van 2 cd kulcs WTF
  • bmwcrash
    Hali!

Újra akartam tenni a játékot de az installálás közben azt írja ki hogy "hiányzik a LaunchAnywhere tulajdonságú fájl". Mit lehet ilyenkor tenni?
  • mester1987
    Nem lehet azt tudni még. Az biztos, hogy a San Francisco-val nagyot léptek jó irányba.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor kapunk egy száraz körözgetős játékot :(
  • mester1987
    Szimulátor a Driver készítőitől az E3-on!
  • keményfejű
    Oi!

Akinek továbbra is problémája van a multival (pár másodperc után megszűnik a kapcsolat...) ajánlatos lefuttatnia a CCleaner-t.
    Nálam ez oldotta meg, egy próbát megér.)
  • Worthersee
    Sziasztok!
    Ugyan az a problémám mint 4 hozzászólással lejjebb! minden megy csak fekete képernyő van játék közben bevezető videók stb. hang is tökéletes gázadásnál térképen látszódik ott is megy az autónak a nyila csak ugye fekete a képernyő már sok mindennel próbálkoztam de még nem jöttem és nagyon szeretem ezt a játékot kérlek valami megoldást írjatok!

Előre is köszi
  • ffxi
    Napot!

Eredeti a játékom. Az istenért nem tudom kikapcsolni a V-Syncet. Laggol tőle a játék, játszhatatlan. Graphic.ini-t átírva+írásvédetté tettem, az sem segít. Egyéb öteltek?
  • MerlinW
    1. Az kalóz témát az off topikban tárgyaljuk ki (lásd topik fejléc)
    2. 7z egy archívum, tömörítsd ki Winrar, vagy 7zip-el.
  • semod
    Üdv. Lenne egy olyan hibám, hogy feltettem a játékot, alapból egy ilyen Crack file-om van, amivel nem tudok felűl írni semmit: Crack.7z ezzel mit kell csinálnom? Bemásoltam a fő mappába , de ennyit ír ki a játék elindítás után: UbisoftGameLauncher.exe működése leállt, és akkor választhatok, hogy bezárom a programot, vagy a neten keresek rá megoldást, természetesen semmit nem talál rá. Valaki tudna segíteni?
  • szivaktibor199
    TUDNÁTOK SEGITENI ?
    Amikor elinditom megy is de kb 2 percen belül hibaelháritó jön ki és leáll a játék.
    HELP HELP HELP
  • ladics
    Haliho!

Valaki erre nem tudna valami megoldást?
    átvezető video megy, menü megy , játék elején megy mindenhol van kép csak in-game nincs....
  • Kit--Kat
    Engem sem enged fel. Utoljára vettem csigazabálós kiadótól játékot.
  • ntex
  • Szabi #1817
    passz, én uplay-en vettem, de már néhányszor leírtam :D
  • Béla9248
    De hogy van ez hogy pl te tudsz online lenni én meg nem??? Érdekes!

• HUN BECSEHELY
    Kell ismét szereznem egy Kulcsot,ugy látom
  • mester1987
    Meglepő.
  • Szabi #1813
    én most is Online vagyok..
  • mester1987
    Hát én nemigen tolerálnám, ha nem az ígértet kapok a pénzemért...de sajnos körülményes, mint lejjebb is írtam.
  • Béla9248
    Már az elsők között kiadtam érte...
  • mester1987
    Már több, mint féléve nem megy. a hivatalos fórum moderátor vagy a fejlesztő egyik tagja meg baszik válaszolni bármely üzenetre is...a multira hangsúlyozom már 2011-ben is panaszkodtak, amikor megjelent!!!

Aki kiadja rá a pénzt és játszana multival...nem tudom mit gondolhat, mikor nem is működik.
  • Béla9248
    Dehogy megy!
  • Béla9248
    Sziasztok! Látom megy a multi, gondoltam feldobom meglesem de sajna sehová se tudok belépni! Nemtom az accomat se az uplay-t. Valaki tudná hogy lehet ezt vissza szerezni?
  • Robi546
    Üdv!

Valaki tudna segíteni beállítani a kormányt ? Sehogy sem akar menni. :D
    EasyTouch ET-2034 Speed Force kormányom van.
    Szóval: próbáltam beállítani az Optionsban a Steering Wheel menüben nincs olyan hogy jobbra vagy balra csak a gáz,a Gamepad beállításoknál betudtam állítani a gázt,féket viszont ott sincs jobbra és balra és nem is reagál rá csak a Gamepad Options menüben a gázra meg a fékre,kormány miért nem akar menni ? Előre is köszi.
  • bmwcrash
    ja értem köszi:)
  • MerlinW
    Sehogy, csak a konzolos verzióban van.
  • bmwcrash
    Sziasztok!
    valaki elmondaná hogy lehet beállítani az osztott képernyőt??
  • HUN BECSEHELY
    Meg nekem.:-(
  • sanz750
    Meg nekem ://
  • visszalépés
    Akkor már csak nekem nem jó :)
  • Dj Tommy
    Én is dobozosan vettem meg, most néztem meg a multit, nálam is működik.
  • MerlinW
    Digitális, de ez teljesen lényegtelen, ugyanaz minden, mint a dobozos esetében.
  • visszalépés
    Én még megjelenéskor vettem meg,tehát dobozos és lemezem is van.Nektek is ilyen vagy ti mind letöltve vettétek?