1877
-
rockerzsolt #1837 helo segítséget szeretnék kérni a játéka kapcsolatban hogy tudom elérni hogy a megcsinált küldetéseket el mentje és mért van az hogy játszani akarok vele és eszt írja ki driver.exe műkődés leállt -
pisti4188 #1836 Sziasztok!Lenne egy problámám a játékkal.Játszok,teljesitettem pár küldetést a játékba utána ki akartam menni belőle.Kimentem a főmenübe megnézni ohgy ott van e a mentés.Bementem Story és ott volt hogy continue.Utána kimentem belőle belementem a c-be megnéztem a mentéseket ott volt.Másnap akartam játszani bementem a jétékba és nem volt ott a mentésem csak a new game,minden elveszlett.A c-ben is ott volt a mentés de a játékba nem volt.Valaki tudna segiteni? -
mester1987 #1835 Az komoly :D -
#1834 -
#1833 légi tűzoltás
a feladat 20mp-et eltölteni egy autószállítón.. :DD
-
mester1987 #1832 Ez a 2 CD-kulcs nekem is magas. Viszont az online módra többen is panaszkodtak megjelenés után nem sokkal. Létezik, hogy egy idő után nincs is már multi? -
Rollerboy94 #1831 emberek magyarázza már meg valaki hogy hogy létezik hogy megvettem a játékot bontatlan és nem akarja elfogadni a cd kulcsot meg miért van 2 cd kulcs WTF -
#1830 Hali!
Újra akartam tenni a játékot de az installálás közben azt írja ki hogy "hiányzik a LaunchAnywhere tulajdonságú fájl". Mit lehet ilyenkor tenni? -
mester1987 #1829 Nem lehet azt tudni még. Az biztos, hogy a San Francisco-val nagyot léptek jó irányba. -
#1828 Na, akkor kapunk egy száraz körözgetős játékot :( -
mester1987 #1827 Szimulátor a Driver készítőitől az E3-on! -
keményfejű #1826 Oi!
Akinek továbbra is problémája van a multival (pár másodperc után megszűnik a kapcsolat...) ajánlatos lefuttatnia a CCleaner-t.
Nálam ez oldotta meg, egy próbát megér.) -
Worthersee #1825 Sziasztok!
Ugyan az a problémám mint 4 hozzászólással lejjebb! minden megy csak fekete képernyő van játék közben bevezető videók stb. hang is tökéletes gázadásnál térképen látszódik ott is megy az autónak a nyila csak ugye fekete a képernyő már sok mindennel próbálkoztam de még nem jöttem és nagyon szeretem ezt a játékot kérlek valami megoldást írjatok!
Előre is köszi -
#1824 Napot!
Eredeti a játékom. Az istenért nem tudom kikapcsolni a V-Syncet. Laggol tőle a játék, játszhatatlan. Graphic.ini-t átírva+írásvédetté tettem, az sem segít. Egyéb öteltek? -
#1823 1. Az kalóz témát az off topikban tárgyaljuk ki (lásd topik fejléc)
2. 7z egy archívum, tömörítsd ki Winrar, vagy 7zip-el. -
semod #1822 Üdv. Lenne egy olyan hibám, hogy feltettem a játékot, alapból egy ilyen Crack file-om van, amivel nem tudok felűl írni semmit: Crack.7z ezzel mit kell csinálnom? Bemásoltam a fő mappába , de ennyit ír ki a játék elindítás után: UbisoftGameLauncher.exe működése leállt, és akkor választhatok, hogy bezárom a programot, vagy a neten keresek rá megoldást, természetesen semmit nem talál rá. Valaki tudna segíteni? -
szivaktibor199 #1821 TUDNÁTOK SEGITENI ?
Amikor elinditom megy is de kb 2 percen belül hibaelháritó jön ki és leáll a játék.
HELP HELP HELP -
#1820 Haliho!
Valaki erre nem tudna valami megoldást?
átvezető video megy, menü megy , játék elején megy mindenhol van kép csak in-game nincs....
-
#1819 Engem sem enged fel. Utoljára vettem csigazabálós kiadótól játékot. -
ntex #1818 -
#1817 passz, én uplay-en vettem, de már néhányszor leírtam :D -
#1816 De hogy van ez hogy pl te tudsz online lenni én meg nem??? Érdekes!
-
HUN BECSEHELY #1815 Kell ismét szereznem egy Kulcsot,ugy látom -
mester1987 #1814 Meglepő. -
#1813 én most is Online vagyok..
-
mester1987 #1812 Hát én nemigen tolerálnám, ha nem az ígértet kapok a pénzemért...de sajnos körülményes, mint lejjebb is írtam. -
#1811 Már az elsők között kiadtam érte... -
mester1987 #1810 Már több, mint féléve nem megy. a hivatalos fórum moderátor vagy a fejlesztő egyik tagja meg baszik válaszolni bármely üzenetre is...a multira hangsúlyozom már 2011-ben is panaszkodtak, amikor megjelent!!!
Aki kiadja rá a pénzt és játszana multival...nem tudom mit gondolhat, mikor nem is működik. -
#1809 Dehogy megy! -
#1808 Sziasztok! Látom megy a multi, gondoltam feldobom meglesem de sajna sehová se tudok belépni! Nemtom az accomat se az uplay-t. Valaki tudná hogy lehet ezt vissza szerezni?
-
Robi546 #1807 Üdv!
Valaki tudna segíteni beállítani a kormányt ? Sehogy sem akar menni. :D
EasyTouch ET-2034 Speed Force kormányom van.
Szóval: próbáltam beállítani az Optionsban a Steering Wheel menüben nincs olyan hogy jobbra vagy balra csak a gáz,a Gamepad beállításoknál betudtam állítani a gázt,féket viszont ott sincs jobbra és balra és nem is reagál rá csak a Gamepad Options menüben a gázra meg a fékre,kormány miért nem akar menni ? Előre is köszi. -
#1806 ja értem köszi:) -
#1805 Sehogy, csak a konzolos verzióban van. -
#1804 Sziasztok!
valaki elmondaná hogy lehet beállítani az osztott képernyőt?? -
HUN BECSEHELY #1803 Meg nekem.:-( -
sanz750 #1802 Meg nekem :// -
visszalépés #1801 Akkor már csak nekem nem jó :) -
#1800 Én is dobozosan vettem meg, most néztem meg a multit, nálam is működik. -
#1799 Digitális, de ez teljesen lényegtelen, ugyanaz minden, mint a dobozos esetében. -
visszalépés #1798 Én még megjelenéskor vettem meg,tehát dobozos és lemezem is van.Nektek is ilyen vagy ti mind letöltve vettétek?