Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oi!

Akinek továbbra is problémája van a multival (pár másodperc után megszûnik a kapcsolat...) ajánlatos lefuttatnia a CCleaner-t.
Nálam ez oldotta meg, egy próbát megér.)
Sziasztok!
Ugyan az a problémám mint 4 hozzászólással lejjebb! minden megy csak fekete képernyõ van játék közben bevezetõ videók stb. hang is tökéletes gázadásnál térképen látszódik ott is megy az autónak a nyila csak ugye fekete a képernyõ már sok mindennel próbálkoztam de még nem jöttem és nagyon szeretem ezt a játékot kérlek valami megoldást írjatok!

Elõre is köszi
ffxi
Napot!

Eredeti a játékom. Az istenért nem tudom kikapcsolni a V-Syncet. Laggol tõle a játék, játszhatatlan. Graphic.ini-t átírva+írásvédetté tettem, az sem segít. Egyéb öteltek?

Fákjúal!

MerlinW
1. Az kalóz témát az off topikban tárgyaljuk ki (lásd topik fejléc)
2. 7z egy archívum, tömörítsd ki Winrar, vagy 7zip-el.

[merlinw.org]

Üdv. Lenne egy olyan hibám, hogy feltettem a játékot, alapból egy ilyen Crack file-om van, amivel nem tudok felûl írni semmit: Crack.7z ezzel mit kell csinálnom? Bemásoltam a fõ mappába , de ennyit ír ki a játék elindítás után: UbisoftGameLauncher.exe mûködése leállt, és akkor választhatok, hogy bezárom a programot, vagy a neten keresek rá megoldást, természetesen semmit nem talál rá. Valaki tudna segíteni?
TUDNÁTOK SEGITENI ?
Amikor elinditom megy is de kb 2 percen belül hibaelháritó jön ki és leáll a játék.
<#integet2> HELP HELP HELP <#integet2>
ladics
Haliho!

Valaki erre nem tudna valami megoldást?
átvezetõ video megy, menü megy , játék elején megy mindenhol van kép csak in-game nincs....

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Kit--Kat
Engem sem enged fel. Utoljára vettem csigazabálós kiadótól játékot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szabi
passz, én uplay-en vettem, de már néhányszor leírtam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Béla9248
De hogy van ez hogy pl te tudsz online lenni én meg nem??? Érdekes!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Kell ismét szereznem egy Kulcsot,ugy látom

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Meglepõ.
Szabi
én most is Online vagyok..

Hát én nemigen tolerálnám, ha nem az ígértet kapok a pénzemért...de sajnos körülményes, mint lejjebb is írtam.
Béla9248
Már az elsõk között kiadtam érte...

Már több, mint féléve nem megy. a hivatalos fórum moderátor vagy a fejlesztõ egyik tagja meg baszik válaszolni bármely üzenetre is...a multira hangsúlyozom már 2011-ben is panaszkodtak, amikor megjelent!!!

Aki kiadja rá a pénzt és játszana multival...nem tudom mit gondolhat, mikor nem is mûködik.
Béla9248
Dehogy megy!

Béla9248
Sziasztok! Látom megy a multi, gondoltam feldobom meglesem de sajna sehová se tudok belépni! Nemtom az accomat se az uplay-t. Valaki tudná hogy lehet ezt vissza szerezni?

Üdv!

Valaki tudna segíteni beállítani a kormányt ? Sehogy sem akar menni. 😄
EasyTouch ET-2034 Speed Force kormányom van.
Szóval: próbáltam beállítani az Optionsban a Steering Wheel menüben nincs olyan hogy jobbra vagy balra csak a gáz,a Gamepad beállításoknál betudtam állítani a gázt,féket viszont ott sincs jobbra és balra és nem is reagál rá csak a Gamepad Options menüben a gázra meg a fékre,kormány miért nem akar menni ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bmwcrash
ja értem köszi😊
MerlinW
Sehogy, csak a konzolos verzióban van.

[merlinw.org]

bmwcrash
Sziasztok!
valaki elmondaná hogy lehet beállítani az osztott képernyõt??
Meg nekem.:-(

Meg nekem ://
Akkor már csak nekem nem jó 😊
Dj Tommy
Én is dobozosan vettem meg, most néztem meg a multit, nálam is mûködik.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Digitális, de ez teljesen lényegtelen, ugyanaz minden, mint a dobozos esetében.

[merlinw.org]

Én még megjelenéskor vettem meg,tehát dobozos és lemezem is van.Nektek is ilyen vagy ti mind letöltve vettétek?
w77d
nálam sincs

MerlinW
Nálam sincs semmi gond a multival.

[merlinw.org]

Nem mondod,hogy jó a Multi?

Szabi
beregisztráltam uplay-re, megvettem 1euroért, letöltötte, feltelepítette és játszok, semmit nem állitottam 😄

Most újratelepítettem az egészet minden frissítés rajta de semmi változás.Nincs kapcsolat a szerverrel.
Proxy kapcsolat gondolom nálatok is automatikus az uplay beállításoknál.Már arra is gondoltam hogy az a baj hogy Magyarország van megadva a regisztrációnál mint Pl. a Gta-ban.Azt meg nem lehet csak úgy megváltoztatni.

Szabi leírhatnád hogy neked mi hogy van.Elég idegesítõ hogy sokan megvettük több ezerért,és azóta sem megy más meg megveszi 1 euroért és megy neki.Ráadásul írja a kettõspont nagy d-ket.😄😄😄😄😄😄😄😄
ugye
Pedig pont a multi meg az osztott képernyõért vettem meg ami pont nincs benne vagy nem mûködik.
Engem is érdekelne mi kell a multihoz hogy mûködjön.A patchekhez van köze? Csak mert az elsõt nem találom sehol a 2,3,4 meg nem hajlandó települni mert nem talál valami elõzõ verziót.Az elsõ patch hiánya miatt lehet ez?
Üdv, van tippetek arra, hogy mért nem tudok multiplayerezni? Az osztottképernyõs multit nem is találtam a menüben, az online multiplayerre pedig ha rámegyek, azt irja ki hogy connection error.
Természetesen eredeti a játék...
ffxi
Én is már 1,5 hete levelezgetek a support-tal a Vsync miatt. Már minden megcsináltam. Csak teljes rendszer újrarakás még nem mondta 😄 Amúgy sík hülyék hozzá. Pedig saját termékükrõl van szó.

Fákjúal!

Kit--Kat
Kár érte. Lassan az összes hõs eltávozik ebbõl a furcsa és egyedi korból amit 60-as 70-es évek fordulójának hívunk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ffxi
R.I.P 😞

Fákjúal!

Dj Tommy
Én is sajnálom<#sir>, igaz én a Global Deejays - The Sound Of San Francisco-val ismertem meg dalt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Ez így szokott lenni <#nyes><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valamikor játszhatnánk skacok 😊 Nekem alig talál játékosokat eddig 5bõl ha 1x talált :| De ha többen vagyunk magyarok valamikor tolhatnánk 😊
Próbálta már valaki a 4:3-as képarány módosítást? Nem teszi tönkre a játékot?

wollnerd
Nekem még mindig nem megy! Csatlakozok egy játékhoz, keresi az elérhetõ lobbyt, majd bedob egy üresbe, aztán játékosokat keresi de nem történik semmi!<#conf><#boxer>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kit--Kat
Ja én tavasz óta nem próbáltam, ezek szerint végre megoldották a problémát.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet. Ahogy moddolni sem lehet a játékot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Skacok saját zenét nem lehet berakni a játékba ?
Danke sör!<#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

A javítást letölti a U-play maga a játékhoz, vagy nekem kell letölteni és telepíteni (nem ismerem az Ubisoft vacak rendszerét)? Illetve érdeklõdnék, hogy ha végig játszom a sztori küldetéseket, hogy van-e lehetõség tovább vacakolni a mellék küldetésekkel (olyat olvastam, hogy van lehetõség újra kezdeni az elsõ alkalommal megvásárolt kocsikkal)? Mivel van néhány, amelyik egy kicsit idegesítõ vagy nehéz (számomra). A kevés idõ miatt amit rá lehet szánni (vagy a csúszkálós kocsi miatt, amit használni kell).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."