1877
driver.png
  • kem001
    De ahogy látom, elmentette a játékot. Megkönnyebbültem, hogy nem kell azt a küldetést újra megcsinálnom
  • w77d
    sokkal, ugyanis ha nem megfelelő a monitorod képaránya, akkor szépen torzítgatja a képet... engedtem neki ablakosban futni, igaz alul a tálca látszik, de nagyon szép tű éles képet ad a game..
  • TaRka0107
    Eddig nekem is csak a graffal volt baj, amúgy ablak nézetben jobb a grafika vagy mivan?:OO
  • kem001
    Nekem eddig annyi gondom volt csak a játékkal, hogy az előbb befejeztem egy küldetést, és hibanaplóval kidobott a játék
  • w77d
    nem hinném hogy lesz, én gyakorlatilag az összes itt leírt hibát valahogy kikerültem :D elsőre indult, az irányítással sem voltak gondjaim és most már a graf is fasza, hogy ablakba engedem neki futtatni.
    Amúgy játék elején nekem mindig kiírja, hogy nem tudott csatlakozni az ubisoft szerverhez aztán cancel-re nyomva szépen mehet a game..
  • kem001
    Ha végzek a küldetéssel, akkor rögtön ment a játék, ugye? Vagyis amíg nem nyomok entert, hogy térkép nézetbe menjen vissza
  • TaRka0107
    Tényleg jó, ilyenkor bánom hogy eladtam a G25-öm, és elittam az árátXDDDDD De mondjuk sokan mondják hogy nem jó kormánnyal.
  • TaRka0107
    Majd lesz
    Egy ideig nekem sem volt, 3 nap után jött elő. De jó lesz ez, csak még újraindítom a gépet és fasza, csak lusta vagyok hozzáXDXD
  • w77d
    nekem tökéletesen megy egyszer sem volt ilyen ubisoft error amiről itt egyesek beszélnek..
  • w77d
    gyerekek kurva jó ez a game de komolyan. Kurva jó vezetési fíling, nagyon jó sztori, a filmes feladatok meg nagyon ütősek :D
  • Maximus4
    Most nekem se megy.Holnap újrarakom az egészet,de már kezdem unni ezt a pöcsölést:(
  • TaRka0107
    Erről még nem hallottam. Megnézem.
    Amúgy megint kiír valami ubisoftos errort, legtöbbször esténként csinálja, máskor jó volt neki az újraindítás, még becrackelem vagy 6-szor meg újraindítom remélem el fog indulniXD
  • Maximus4
    Hypercam?
  • TaRka0107
    Csinálnék még gameplay-t. Milyen programot ajánlotok a videó felvételére? Fraps-al csinálta eddig, de nagyon leviszi az fps-t.
    NORBI1990: Hogy töltötted fel youtube-ra? Fraps-sal vetted fel? Amit csinált AVI fájlt azt töltötted fel? Én Sony Vegassal átkonvertáltam mpeg2-re. Mert úgy kisebb lett a mérete:D
  • gabo91
    Köszi, majd holnap kipróbálom
  • totyak
    Ok, holnap kipróbálom.

De ez nem a sima Skidrow krekk, mert azzal nem működik most sem. Skidrow-t szedtem le alapból, nem a Clone-t
  • Rainbow15
    Sikerült, ki töröltem mindent cuccot a driver mappából a dokumentumoknál. Aztán vissza másoltam a save-t. Egyébként mennyit javítana, ha a render qualityt levenném 0-ra?
  • Maximus4
    Alapba b-vel.
  • Rayden02
    Akkor az már tényleg nem a config miatt van,valahol már olvastam régebben külföldi oldalakon,hogy a cloneDVD,meg a skidrow is csinálja,ha nem rendeltetés szerűen van minden a helyén,gondolok itt a krekkre!
    A repack verzsönnel,nincs ilyen gond,nekem is az van fent!
  • gabo91
    Lehet kameranézetet váltani? Hogyan?
  • Rainbow15
    Én is átírtam pár dolgot a fájlban, és azóta nem indul, hiába indítom akármelyik exe-vel. A beállításokat természetesen vissza raktam a régire a fájlban, de továbbra sem jó. Valami tipp?
  • Maximus4
    Töltsd le a belinkelt crack-et.Abba van minden,orbit mappa,dll fájlok és egy driver exe fájl is.Próbáld ki.
  • Kit--Kat
    Nem tudom mennyire lesz modolható a játék, de már lenne ötletem egy javításra. A Mustang Fastback hangját elcseszték, viszont a Bel Air hanja egészen hasonlítana az igazi Mustang V8-asra, ha pörgős járaton menne. Át kéne cserélni a Bel Air motorhangjára a mostani fals Mustangot.
  • totyak
    Nem akarok hülyének tűnni, de most akkor mit is kéne csinálnom?
  • Maximus4

Nem tudom ezt,hogy hoztad össze,de hatalmas
    2:39-nél mekkorát repül a kamion:D
  • Rainbow15
    Meg volt a reinstall is, de semmit sem változott, nem értem, hogy neked miért megy normálisan, nekem meg miért játszhatatlan ha üldöznek.
  • Rayden02
    Én ezeket az értékeket állítgadtam,nekem rendesen beállítja a dolgokat,
    viszont rendesen meg is izzasztja a kártyámat,szval hagyom alapban!
    Ez az alap:
    Fullscreen = 1
    VSync = 0
    Width = 1024
    Height = 768
    RenderQuality = 2
    AntiAliasing = 0
    RadialBlur = 0
  • Csabesz001
    Látva ezeket a képeket újra felvetődik bennem a kérdés, hogy nem mért nem néz ki a játék legalább fele ilyen jól. Hiába húzom fel a grafikát fullra, lowon marad, de a gépigény az nő rendesen. Recések az élek, nincs füst, és sokszor csak a mapot látom, az alapján vezetni meg forgalomban necces. Fellépett ilyen hiba rajtam kívül még valakinek?
  • Rayden02
    Hát ez kész!
  • Ryder62
    0:49 LOL :D
  • bency
    Megérte gyüjteni 500.000et

• Norbi1990
    Egy kis vidi tőlem. Elég vicces dolgok vannak benne :D

• Maximus4
    Akkor még van ez.Idézek neked egy nem létező torrent oldalról:)

"Szóval a lényeg, hogy a játék az Ubisoft game launchert NEM a C:\Program Files-ból fogja használni, hanem az orbit mappából, ezért van a skidrow.dll a csomagban! Tehát szükségtelen odamásolni az orbit mappát, ellenben a Dokumentumokban lévő settings és első mentés fájljait egyszer érdemes kitörölni az első indítás után! Mivel a telepítő feltelepíti az Ubisoft Gamelaunchert ezért ez már szerepelni fog a registry-ben is, ennek kb. több szerepe nincs is! "

És itt a crack.
  • totyak
    Megpróbáltam, semmi. HA újra rányomok a driver.exe-re, újraindul a launcher is. Nem értem, hogy hogy van ez, hogy egyeseknek megy, másoknak meg nem.
  • GP2100
    Aki még nem tudná(nem tudom, hogy leírta e már valaki, nemrég jöttem rá véletlenül): szerezzetek egy delorean-t, gyorsítsátok fel 88mph-ra és próbáljátok ki a challenge-et ami megnyílik. Kis nosztalgia azoknak, akik játszottak az első résszel
  • Maximus4
    Azt még megpróbálhatod,hogy miután a driver.exe-t elindítod a feladatkezelőbe kilövöd a launcher.exe-t,mert az elindul rögtön.Aztán újra a driver.exe és talán menni fog:)
  • totyak
    No, ma megint feltelepítettem a játékot, aztán pecseltem, aztán krekkeltem (mindent a Driver San Francisco mappába tettem). Aztán kerestem a törlendő fájlt, mint ahogy tegnap is és ma sincs sajnos. A játék természetesen nem indul.
    A driver ikonnal azt írja, hogy a launcher működése leállt. A Gu nevezetű fájllal egy pillanatra tölt valamit, aztán szintén az előző hibaüzenet fogad. A launcher exevel meg valami más hibaüzit vág hozzám. A rejtett fájlok láthatóak természetesen. Javasolták, hogy TC-vel keresem a fájlt, amit törölni kell, mert manuálisan nem mindig látszik. Nekem TC-vel sem. Valaki javasolta hogy nevezzek át valami mappát, az sem jött be.

Kérdésem, hogy innentől tud-e valaki valamit javasolni vagy hagyjam a francba az egészet?
  • kemszi2
    én most úgy láttam hogy ahhoz van +2 autó meg küldetés
  • Rayden02
    Meg lehet azért hajtani!
  • TaRka0107
    Pár kép tőlem is:D