Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
és hogy lehet áttenni az MPHt Km/h-ba? sehogy?
Egyébként nekem is elszokott kezdeni szaggatni/lassulni, fõleg amikor üldözés van...és kibaszottul idegesítõ :/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
i7 azt szevasztok :P
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Na azt hiszem belepek en is azok taboraba akik megha olcson is vettek a jatekot, nem vesz tobbi ubi-softosat, amihez internet kell.
szerintem
szerintem egy életre felejtõs ez a játék, esetleg a dvd5öt megpróbálnám, csak még nem találkoztam vele
http://9gag.com/gag/5135249
elinditottam a progit, a controller 1 fülön látok egy xbox gamepadot, ezen a fülön belül van másik 3 fül, és a 3ikba írja az én gamepadom nevét. Most akkor ezzel kell valamit csinálni? Mert így bemásoltam, és a gamepad semmit se csinál...:S ja és lent a presets-nél nincs ott a game padom:S
gémpad/kormány használata a játékba:
"Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszõleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elõvettem most a szekrénybõl, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentõdjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is. "
Logitech DFGT kormányhoz tippek:
- Értelemszerûen a Logitech DFGT beállitásd válaszd a segédprogiban!
- A segédprogiba nyomogasd végig a kormányodon a gombokat, hogy meglásd egyáltalán melyik gombok aktívak a progival (csak ezek a gombok lesznek aktívak a játékban is) !
- A Logitech Profilerben a kormányzási szög
- Amint belépsz a játékba, a beállítások-> gémpad részben állíts be minden gombot úgy ahogy neked tetszik!!
szerintem
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem így megy,nem szaggat és megmarad a mentés is!
a kormányzás szögét is állítgattam, 40 és 900foknál is ugyanúgy megvan a holttér :S
rengeteget kell tekerni hogy ez a program érzékelje hogy mozog, a logitech progija meg a legapróbb mozdulást is érzékeli :S
max monitoron.. ehh
az alap billentyûkiosztást meg szörnyû a dfgt-hez
Szabi ha megvagy és eltaláltál v.mi jó kis setup-ot kormányra a progiban dobj majd képet róla ps
★ 汤姆 李
most arra próbálok rájönni, hogy miként lehetne csak a kormányzást álltani ezzel, a többi gomb amit beállított, nemigazán jön be :D
Kezdjük ott,hogy kipörögnek kerekek,mi a francért gombot kellett tenni kar helyett mint ahogy az van az x360 padnál.Na ott legalább van valami gáz adási alapelv.Nyekereg,hangosan rezeg nagy szemét az egész na mind1 le kell cserélnem..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Kormányom délután visszakérem és kipróbálom azzal is.
Jó game<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李