Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Húha, erre nem is gondoltam. Köszi a segítséget. Nálam nem szaggatott be egyszer se szerencsére

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

nem lehet két profilt csinálni a játékban?
és hogy lehet áttenni az MPHt Km/h-ba? sehogy?
mucsácsó
Attól, hogy az Y-t nyomd meg, mert angol billentyûzet kiosztás van (ezért is ír 0 helyett ~ -t :)
Egyébként nekem is elszokott kezdeni szaggatni/lassulni, fõleg amikor üldözés van...és kibaszottul idegesítõ :/
Maximus4
A 0-as gombot nyomd meg fölül a billentyûn.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Zinaj
mien gombot nyomjak, h vmi feladatot adjon.hiaba megyek a kékre kocsival semmi :(

i7 azt szevasztok :P

kem001
Sziasztok. Elkezdtem a játékot, és nagyon tetszik. Csak amikor elkezdem a 2. fejezetet az a feladat, hogy nyomjam meg bal shift-et, utána z-t a gyors váltáshoz. De nem történik semmi se... Mitõl van ez?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

ffxi
Vagy elindulni? :D

Fákjúal!

Maximus4
Elindítani? <#zavart1>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Zinaj
itt mit?:S itt mit kell csinalni?

i7 azt szevasztok :P

aerolive
na most beengedett

TaRka0107
Nekem sem szokott. Legtöbbször becrackelem még1szer, aztán gép restart és utána jó szokott lenni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

aerolive
Nemrég jöttem haza, azóta próbálgatom de nem indul, akkor nem csak ezzel van probléma, hátha majd este.

alma2
Delutan 1-tol ezzel szivat igaz a hawx, azt hittem massal akad ossze, dust torttel stb. Feltettem az assassint, az sem ment, erre most egy 20 perce mukodik.
Na azt hiszem belepek en is azok taboraba akik megha olcson is vettek a jatekot, nem vesz tobbi ubi-softosat, amihez internet kell.

szerintem

Szuper, mostmár a joy-t se tudom beállítani. Mióta bemásoltam a fájlokat az emulatorból, már nem is érzékeli a gamepadom:S
ffxi
A szaggatás próblémára még nincs orvosság?

Fákjúal!

Yoda001
máris nemmegy, sõt ubisfont mappát is átírtam ubisoft 3-ra, ahogy itt tanácsolták lejjebb... :(
szerintem egy életre felejtõs ez a játék, esetleg a dvd5öt megpróbálnám, csak még nem találkoztam vele

http://9gag.com/gag/5135249

nálam is ír, de úgy 6jára be-belép
Hát köszi de nekem nem jó valamiért...
elinditottam a progit, a controller 1 fülön látok egy xbox gamepadot, ezen a fülön belül van másik 3 fül, és a 3ikba írja az én gamepadom nevét. Most akkor ezzel kell valamit csinálni? Mert így bemásoltam, és a gamepad semmit se csinál...:S ja és lent a presets-nél nincs ott a game padom:S
aerolive
csak nekem ír most service unavailable-t?

Nah megoldottam, már tegnap csak nem írtam. Skidrow-os verzióra leszeded a gRabb9 crack-et a Kalõzkikötõbõl, és máris menni fog.
barcalaci84
nekem végre elindul, nálam a megoldás a dvd 5 verzió , de csak úgy lett jó ez is h, hogy elõtte minden ubisoftra utaló mappát letöröltem, uninstalláltam a launchert...
grebber
Nekem is írja de offline mod és kész!

Next PC upgrade: 2022

tehát akkor összegezve

gémpad/kormány használata a játékba:

"Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszõleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elõvettem most a szekrénybõl, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentõdjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is. "

Logitech DFGT kormányhoz tippek:
- Értelemszerûen a Logitech DFGT beállitásd válaszd a segédprogiban!
- A segédprogiba nyomogasd végig a kormányodon a gombokat, hogy meglásd egyáltalán melyik gombok aktívak a progival (csak ezek a gombok lesznek aktívak a játékban is) !
- A Logitech Profilerben a kormányzási szög 250°legyen (itt a legkisebb a holtjáték, és bõven elég ehhez a játékhoz :)
- Amint belépsz a játékba, a beállítások-> gémpad részben állíts be minden gombot úgy ahogy neked tetszik!!

Maximus4
Én kaptam tegnap is meg ma is.De miután átneveztem a mappát megjavult.Csináltam egy felhasználót és azóta megy a játék.

alma2
Barmelyik ubisoft-os jateknal, mukodik most a gamelauncher? Nem kaptok "a service is unavailable" uzenetet?

szerintem

TaRka0107
Nekem blackbox van és azzal is mûködik, ez is valami dvd5.:) CLonedvd-vel is mûködött. Volt olyan amikor nem indult el, de újraindítottam a gépet és jó volt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem mûködik hát beszarok,ez megint olyan érzést kelt mint amikor az AC 2-re kellett várni vagy másfél hónapot h végre mûködésre bírd. Am nekem DVD5-s verzióm van,van akinek mûködik ez a verzió vagy le kell szedjem a Skidrow-sat? Rem az mükszik
akkor marad ez a megoldás.. <#idiota>

Maximus4
Ha van akinek még nem indul el a skidrow-os verzió:

Az ncore fórumán olvastam.C:/saját felhasználód/Dokuments/Ubisoft mappát át kell nevezni Ubisoft 3 -ra.

Nekem így megy,nem szaggat és megmarad a mentés is!

Akkor sajnos ez az Xbox 360-as kontrollernek, illetve a driverének köszönhetõ szvsz. <#fejvakaras> <#shakehead>

végigpróbáltam már minden csúszkát a 0-50-100 értékel és semmi változás

a kormányzás szögét is állítgattam, 40 és 900foknál is ugyanúgy megvan a holttér :S

Nem az Advanced fülön lévõ Dead Zone-nal kellene játszadozni?! <#confused>

nem értem hogy miért van ez bazinagy lyuk a kormányba még így is, ehhh

rengeteget kell tekerni hogy ez a program érzékelje hogy mozog, a logitech progija meg a legapróbb mozdulást is érzékeli :S

Azt is lehet, csak tovább tart. <#vigyor>

logikusan az utolsó fejezetnél...
max monitoron.. ehh

#612 PLEASE VALAKI

vagy beállítok szép lassan minden gombot ahogy nekem tetszik :D

Akkor használd a billentyûzetet minden máshoz. Azt lehet. <#wink>

úgy tûnik hogy nem lehet úgy hogy csak a kormányzást állítsd be a progival :-/

az alap billentyûkiosztást meg szörnyû a dfgt-hez

Na hozzátok össze,hogy mûködjön én most ellépek kormányért.
Szabi ha megvagy és eltaláltál v.mi jó kis setup-ot kormányra a progiban dobj majd képet róla ps

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

persze :D

most arra próbálok rájönni, hogy miként lehetne csak a kormányzást álltani ezzel, a többi gomb amit beállított, nemigazán jön be :D

Esetleg még azt megteheted, hogy beáldozod a kamera állítgatását, és a jobb analóg karra teszed a gáz/féket. Így legalább analóg lenne, mégha meg is kellene szokni. <#smile>

Hmm... Csak ötletelek. Az x360ce.exe progiban beállítottad, hogy kormányod van? Ezt az Advanced fül alatt a Device Type részen teheted meg. Talán segít.

igen így tényleg normálisan lehet fordulni, csak van egy bazinagy lyuk ahol nem csinál semmit, majd szépen fokozatosan elindul a kormánytekerés :D

Nekem is ez a Cordless RumblePad 2 van de ahányszor elõveszem gamepadot mindig rájövök,hogy szar:D
Kezdjük ott,hogy kipörögnek kerekek,mi a francért gombot kellett tenni kar helyett mint ahogy az van az x360 padnál.Na ott legalább van valami gáz adási alapelv.Nyekereg,hangosan rezeg nagy szemét az egész na mind1 le kell cserélnem..

Sziasztok.olyan kérdésem van hogy az egész területet mikor lehet bejárni szabadon?Fényerõt hogy lehet növelni?

de az emu programmal állítsd be:)

Igen, de a Logitech szoftwareével csak digitálisan tudod beállítani, míg Xbox 360-as emuval analóg módon, azaz normálsan fog mûködni a kormány (elvileg, mivel én nem tudom kipróbálni kormány hiányában)! <#wink>

de beállítani a logitech szoftverével is lehet, csak mivel sz*rul van megírva a játék, ha egy picit kanyarodni akarsz tökig forgatja kormányt.

Tényleg mûködik ezzel a programmal és mindjárt sokkal élvezetesebb is lett a vezetés gamepad-al mint egy vacak billentyûzettel,köszi!:-)
Kormányom délután visszakérem és kipróbálom azzal is.
Jó game<#eljen>