1877
-
Odikeee #937 pls vki a #914-re. -
deicide #936 Sziasztok...
Nem igazán értem mit kell csinálni az egyik feladatnál...
a bal felső sarokban
Hold "és a shift billentyű" To Charge
Relase "és a shift billentyű" To Use
Ide oda ugrálok az egyik kocsiból a másikba de semmi és a térképen sem jelezz semmi..:(
-
#935 HÁt igen, mert ez csak átváltás, nem értem én sem miért nem lehet, de engem annyira nem is zavar. Biztos lesz majd hozzá mód, mondjuk én sok mindent várok, hogy legyen javítva, de így is k*rvajó játék:D -
fodorpetii #934 Elég furcsa megoldás, DE én le voltam oltva hogy képzelem hogy km/h-ba lenne egy Amcsi helyszínen. -
Csokis #933 Haha, ez a küldi egész jó. Jó nehéz irányítani (nekem) a kocsit.
-
#932 ha a nyelvet európaira állítod, tehát spanyol, vagy német, akkor mér km/h-ba... nagy faszság -
mester1987 #931 kicsit értelmetlennek tűnik -
mester1987 #930 b*sszam meg magam, de nem tudom lefordítani,
vagyis talán az lehet, hogy vedd meg a játékot európaiban és akkor Km/h-ban mér, ezt a f*szságot -
mester1987 #929 Thank You! -
#928 én úgy vettm észre, hogy azoknak szarakszik a játék, akik belenyúlnak játékon kívülről a beállításokba. Én nem teszem és gondtalanul indul bármikor.. -
Csokis #927 Basszus mit találtam a hivatalos fórumot olvasgatva! A KM/H átállítására:
"i found how to do it, you need to put your game in an european language like spanish or german, wtv.. a little stupid anyway"
-
#926 Igazán nincs mit,örülök,hogy tudtam segíteni -
#925 Ok, mindenesetre köszönöm még egyszer.
És sajnálom, hogy most neked akadtak gondjaid. -
Csokis #924 Driver SF hivatalos fórum! -
#923 Fingom sincs milyen crack,én is úgy találtam.Az ubisoft 3-at is én ajánlottam,de szerintem ne töröld,bőven elfér a gépeden:)
Most szedem le a black box verziót,mert nekem totál behalt a játék:( -
#922 Letöltöttem ezt a krekket, ezzel végre elindult. Ráadásul még regelni sem kellett hozzá accot. Köszönöm.
Egyébként ez milyen krekk? Amíg még szűz a játék, elég lenne ezzel krekkelnem, nem kell a skidrow féle?
Ja, van benne egy xbox360 fájl. Az gondolom csak valami kontroller beállítás. Én azt nem is másoltam be a főkönyvtárba.
Viszont a dokumentumokban most két Ubisoft mappa van, mert az eredeti skidrow krekkelés után átneveztem a mappát Ubisoft 3-ra (valaki javasolta itt a fórumon), aztán elfelejtettem visszaállítani. Most meg generálódott egy új Ubisoft mappa. Ez nem gond? Töröljem a 3-ast, aztán annyi? -
WinStar #921 billnél? :D
Mert nem gamepaddal játszok :)
Az a baj hogy nem látom azokat a kis gombokat amiekt mutat oldalt...így elég nehéz :S -
#920 Nekem mára megadta magát a játék,az istennek sem indul el:( -
#919 Sokkal tisztább maximum beállításon mint minimumon. -
mester1987 #918 érdekes nem nagyon látok különbséget, mondjuk nem is ugyanaz a kép :D -
mester1987 #917 Nme tudja valaki a játék hivatalos fórumát amit néznek is a fejlesztők/kiadók, mert megírnám, hogy a játékban labilis a beállítások mentése -
pisuka #916 Srácok a repack változatott,hogy kell telepiteni?Úgy értem a crack-et orbit mappát stb hová másoljam ?Mert a repack-hoz nincs nfo -
#915 Max vs Min grafika -
Odikeee #914 Üdv!
Klaviatúrán játszok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hoogy a játékban minden gombot, gamepados gombokkal ír ki:S
Így sose tudom mit nyomjak, mert látok piros X et meg LB-t...:S
pls help -
#913 ki kell ütni.. gamepad nál a bal felső nyomógomb.. -
WinStar #912 mit kell csinálni ott amikor kiírja hogy ram the vheicle?Még nagyon az elején vagyok. -
#911 Én most raktam újra (de persze elveszett a mentésem).
Skidrow telepítés:
<div>1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Run the update from the UPDATE folder on the DVD
5. Run game and update Ubisoft game launcher
6. In C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ delete
settings.yml before u start the game for the first time
7. Copy this crack to the game installation </div>
A 7. pedig az a crack amit lejjebb már linkeltem.Ezzel nem kell görcsölni az ubisoftos szarsággal. -
#910 jaja elindítottam és nem csinált semmit, pedig úgy csináltam, ahogy az nfo-ban le volt írva.. csak az utolsó lépést nem tudtam megcsinálni,mert nem találtam azt a mappát vagyis ezt: settings.yml.. -
#909 637mb lett. -
#908 Hány mb lett neked az a 8 perces videó mp4-be? -
Rainbow15 #907 Mi nem jó? Felrakod, elindítod (updateli), megcrackeled, ugye több fájl), és mennie kell. Ha indítod, és nem történik semmi, akkor a \Documents\Ubisoft\Driver San Francisco mappából töröld a fájlokat, és mennie kell. -
#906 sziasztok
hogy kell a skidrow verziót elindítani?
sehogy sem tudom működésre bírni.. -
#905 FRAPS majd utána Sony Vegassal MP4be konvertálom. -
#904 sok küldetés nem hagyja, hogy lerázd őket, amíg a "cél" közelében nem vagy. szóval zúzz előre, aztán közel a célhoz shift másik autóba és kezdődhet a móka -
#903 Menj összevissza, ne csak egyenesen, kanyarodj sokat. Aztán boost:DDDD Vagy R-t nyomsz és beleszállsz egy előtted lévő autóba és neki rongyolsz a rendőröknek. -
Rainbow15 #902 A rendőröket hogyan kell lerázni? Ennyire béna vagyok, hogy ez elején a camaroval nem bírok meglógni 3 perc alatt ?:D
Egyszer sikerült meglógni, csak aztán kifagyott a játék.
(bár lehet csak azért mert 5fps-el megy:)) -
#901 Köszi! -
#900 #863-as hsz. a válasz. -
#899 Szopatsz, ez hogy? -
Ismerős képek? :D