1877
driver.png
  • Odikeee
    pls vki a #914-re.
  • deicide
    Sziasztok...

Nem igazán értem mit kell csinálni az egyik feladatnál...

a bal felső sarokban

Hold "és a shift billentyű" To Charge
    Relase "és a shift billentyű" To Use

Ide oda ugrálok az egyik kocsiból a másikba de semmi és a térképen sem jelezz semmi..:(
  • TaRka0107
    HÁt igen, mert ez csak átváltás, nem értem én sem miért nem lehet, de engem annyira nem is zavar. Biztos lesz majd hozzá mód, mondjuk én sok mindent várok, hogy legyen javítva, de így is k*rvajó játék:D
  • fodorpetii
    Elég furcsa megoldás, DE én le voltam oltva hogy képzelem hogy km/h-ba lenne egy Amcsi helyszínen.
  • Csokis
    Haha, ez a küldi egész jó. Jó nehéz irányítani (nekem) a kocsit.

• w77d
    ha a nyelvet európaira állítod, tehát spanyol, vagy német, akkor mér km/h-ba... nagy faszság
  • mester1987
    kicsit értelmetlennek tűnik
  • mester1987
    b*sszam meg magam, de nem tudom lefordítani,
    vagyis talán az lehet, hogy vedd meg a játékot európaiban és akkor Km/h-ban mér, ezt a f*szságot
  • mester1987
    Thank You!
  • w77d
    én úgy vettm észre, hogy azoknak szarakszik a játék, akik belenyúlnak játékon kívülről a beállításokba. Én nem teszem és gondtalanul indul bármikor..
  • Csokis
    Basszus mit találtam a hivatalos fórumot olvasgatva! A KM/H átállítására:

"i found how to do it, you need to put your game in an european language like spanish or german, wtv.. a little stupid anyway"

• Maximus4
    Igazán nincs mit,örülök,hogy tudtam segíteni
  • totyak
    Ok, mindenesetre köszönöm még egyszer.
    És sajnálom, hogy most neked akadtak gondjaid.
  • Csokis
    Driver SF hivatalos fórum!
  • Maximus4
    Fingom sincs milyen crack,én is úgy találtam.Az ubisoft 3-at is én ajánlottam,de szerintem ne töröld,bőven elfér a gépeden:)
    Most szedem le a black box verziót,mert nekem totál behalt a játék:(
  • totyak
    Letöltöttem ezt a krekket, ezzel végre elindult. Ráadásul még regelni sem kellett hozzá accot. Köszönöm.

Egyébként ez milyen krekk? Amíg még szűz a játék, elég lenne ezzel krekkelnem, nem kell a skidrow féle?
    Ja, van benne egy xbox360 fájl. Az gondolom csak valami kontroller beállítás. Én azt nem is másoltam be a főkönyvtárba.
    Viszont a dokumentumokban most két Ubisoft mappa van, mert az eredeti skidrow krekkelés után átneveztem a mappát Ubisoft 3-ra (valaki javasolta itt a fórumon), aztán elfelejtettem visszaállítani. Most meg generálódott egy új Ubisoft mappa. Ez nem gond? Töröljem a 3-ast, aztán annyi?
  • WinStar
    billnél? :D
    Mert nem gamepaddal játszok :)
    Az a baj hogy nem látom azokat a kis gombokat amiekt mutat oldalt...így elég nehéz :S
  • Maximus4
    Nekem mára megadta magát a játék,az istennek sem indul el:(
  • TaRka0107
    Sokkal tisztább maximum beállításon mint minimumon.
  • mester1987
    érdekes nem nagyon látok különbséget, mondjuk nem is ugyanaz a kép :D
  • mester1987
    Nme tudja valaki a játék hivatalos fórumát amit néznek is a fejlesztők/kiadók, mert megírnám, hogy a játékban labilis a beállítások mentése
  • pisuka
    Srácok a repack változatott,hogy kell telepiteni?Úgy értem a crack-et orbit mappát stb hová másoljam ?Mert a repack-hoz nincs nfo
  • grebber
    Max vs Min grafika
  • Odikeee
    Üdv!

Klaviatúrán játszok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hoogy a játékban minden gombot, gamepados gombokkal ír ki:S
    Így sose tudom mit nyomjak, mert látok piros X et meg LB-t...:S
    pls help
  • w77d
    ki kell ütni.. gamepad nál a bal felső nyomógomb..
  • WinStar
    mit kell csinálni ott amikor kiírja hogy ram the vheicle?Még nagyon az elején vagyok.
  • Maximus4
    Én most raktam újra (de persze elveszett a mentésem).
    Skidrow telepítés:
    <div>1. Unpack the release
    2. Mount or burn image
    3. Install
    4. Run the update from the UPDATE folder on the DVD
    5. Run game and update Ubisoft game launcher
    6. In C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ delete
    settings.yml before u start the game for the first time
    7. Copy this crack to the game installation </div>

A 7. pedig az a crack amit lejjebb már linkeltem.Ezzel nem kell görcsölni az ubisoftos szarsággal.
  • Krisztiam #910
    jaja elindítottam és nem csinált semmit, pedig úgy csináltam, ahogy az nfo-ban le volt írva.. csak az utolsó lépést nem tudtam megcsinálni,mert nem találtam azt a mappát vagyis ezt: settings.yml..
  • Norbi1990
    637mb lett.
  • TaRka0107
    Hány mb lett neked az a 8 perces videó mp4-be?
  • Rainbow15
    Mi nem jó? Felrakod, elindítod (updateli), megcrackeled, ugye több fájl), és mennie kell. Ha indítod, és nem történik semmi, akkor a \Documents\Ubisoft\Driver San Francisco mappából töröld a fájlokat, és mennie kell.
  • Krisztiam #906
    sziasztok
    hogy kell a skidrow verziót elindítani?
    sehogy sem tudom működésre bírni..
  • Norbi1990
    FRAPS majd utána Sony Vegassal MP4be konvertálom.
  • Calver
    sok küldetés nem hagyja, hogy lerázd őket, amíg a "cél" közelében nem vagy. szóval zúzz előre, aztán közel a célhoz shift másik autóba és kezdődhet a móka
  • TaRka0107
    Menj összevissza, ne csak egyenesen, kanyarodj sokat. Aztán boost:DDDD Vagy R-t nyomsz és beleszállsz egy előtted lévő autóba és neki rongyolsz a rendőröknek.
  • Rainbow15
    A rendőröket hogyan kell lerázni? Ennyire béna vagyok, hogy ez elején a camaroval nem bírok meglógni 3 perc alatt ?:D
    Egyszer sikerült meglógni, csak aztán kifagyott a játék.
    (bár lehet csak azért mert 5fps-el megy:))
  • TaRka0107
    Köszi!
  • GP2100
    #863-as hsz. a válasz.
  • TaRka0107
    Szopatsz, ez hogy?
  • GP2100

Ismerős képek? :D