1877
driver.png
  • SBT
    Azt hogy oda vissza azt tudom mert láttam az eredetit. De a kocsi rohadtul csúszik.
  • zozyk
    Egyedül a szlalom fogott ki rajtam,a többi teljesíthető fél perc alatt...
    Mire rájöttem hogy oda-vissza kell szlalomozni.. :)

• mester1987
    az első részben sem azt hiszem, bár tény rég volt
  • kemszi2
    pedig elég gyorsan meglehet csinálni a körnél nekem másfél kör elég volt,slalomnál meg egy oda vissza az egyik oszlopsor között
  • SBT
    Hát a garázsos küldi valami brutálisan bugos. Bár játék technikailag eléggé macerás beprogramozni hogy mit vegyen minek, mert például volt hogy a szlalomot nem érzékelte, van mikor a sebesség nem elég neki, a kört egyszer sem fogadta el, majd ha lesz türelmem hozzá végig szenvedem.
  • HUN BECSEHELY
    Megrendeltem,a Sima Verziót.Sokat nem vesztek vele.Tetszik nagyon.
  • mester1987
    Tanner elméje kéne még hozzá :P
  • HUN BECSEHELY
  • Szabi1991
    ....
  • WinStar
    ondtamhogy nemaz a küldetés...mert nincs a térképen semmi jelezve,csak a garázsom...
  • Szabi1991
    már válaszoltak neked...
  • WinStar
    köszönöm a hatalmas segítséget........... (N)
  • mester1987
    Az is jó lenne, ha legalább pár centivel többet látnánk a kormányból 1st person módban...
  • Maxtreme
    ahh ne is mond. Még 1-2 iylen lesz a játékba, és kapja is az uninistallt. Az offroad versenyek irányíthatóságát valami brutálisan elbaszták.
  • kemszi2
    15 k -ért biztosan nem.legalább is nekem nem érne ennyit
  • Krisztiam #962
    ezt érdemes megvenni?

D SF CP
  • Krisztiam #961
    sziasztok
    nah nekem is sikerült elindítani a gamet.. hát szerintem nagyon jó kis játék lett driver 3-hoz képest sokkal jobb!!
  • WinStar
    nem jelez semmit a térképen...ez még nagyon az elején van.
  • Csabesz001
    Újra kérdés... A múltkor mutattátok páran, hogy milyen faszán néz ki a füst, meg az élsimítás stb. Kérdésem: A VGA driverben is beállítottam az AA-t maxra, a játékban is bekapcsoltam, minőség felvéve fullra, ennek ellenére ilyen "gyönyörű" grafikát kapok:

Az út texthibás, és sokszor előttem is eltűnik minden, semmit nem látok, füst meg elment vadászni. Valaki tudna segíteni?
  • Maximus4
    Ha jól tudom,akkor össze kell törni a jelölt autókat a bal alt használatával.
  • WinStar
    mit kell csinálni annál a küldetésnél amikor a rendőrőket leráztam,majdutána kiírjahogy ramthe vhicle........PLEASE HELP!!!!!!!!
  • newc22
    Sziasztok hogy tudnám a játéknak a grafikáját egy kicsit feljebb piszkálni? Ati videókártyám van előre is köszi a helpet!!!
  • Odikeee
    Értem. köszi szépen
  • Maximus4
    Csak akkor lehet ha "unlockoltad" az utolsó területet is.
  • Odikeee
    cSAK MERT LÁTOM, az új részeken vannak új kocsik, és ott szeretnék autókázni.
  • Odikeee
    Ám valahogy meg lehet nézni jatek kozbe a teljes terkepet.
  • Odikeee
    Aha köszi szépen...
  • Rainbow15
    Szerintem a Z, magyar billen az Y.
  • Odikeee
    melyik a rapid shift billentyűzeten? ha már senki sem segít...:(
  • mester1987
    ...hogy minden driver procizabáló ez nekem már magas, mert az előző is ette
    persze nem annyira, mint az azazelőtti a Driv3r is, nem gyengén
  • Rainbow15
    A drivert megnézem mindenképpen. Prociból sajna sokkal több már nem jön ki, és szerintem CPU limit van, nagy forgalomban lassul be.
  • TaRka0107
    Régebbi ATI drivert próbálj meg. Úgy tudom te múltkor írtad, hogy a legújabb van fent. Vagy próbálj meg húzni a procin. Mindet frissíts, dx, meg ami a redistbe van.
  • mester1987
    jaja, bár néha, ha "úgy gondolja" elkezd lefelé menni az FPS, főleg a mellékutakon, a homokos részeknél, érdekes, mert a látványvilág se elragadtató, de az átlag úgy 20 FPS
  • Rainbow15
    A te 3000+-os gépeddel is simán fut a játék, csak nekem van sokszor 5-6 fps? Mert akkor biztos nálam van a gond, csak nem tudom, hogy mi.
  • mester1987
    ...mármint a fejlesztők, hogy felismerik a hibákat?
  • mester1987
    jaja, de most komolyan úgy érkezik egy patch, hogy a fórumozók a játék oldalán kikönyörgik egy javítás formájában vagy maguk is adnak ki?
  • samsung123
    jönnie kelle egy patchnek, ami megszünteti ezt a sötétséget a játékban és rárakja azt az effektet ami hiányzik róla (sárgásság)
  • kem001
    Hirtelen fék, ha lefékezel és a mögötted jövő beléd megy, rögtön kiüti
  • Maximus4
    Azzal tudsz ütközni.Majd kell feladatokhoz.Ha azzal mész neki a másiknak jobban sérül az ellen.
  • Rainbow15
    A bal ALT gombos cucc, mire jó, mit csinál? Azt hittem valami nitro féleség, de ha elengedem lefékez az autó.