1877
driver.png
  • milos620
    Ehhez hasonló problémám egy játékkal sem volt!
    Példaként: Crysis2,Aliens vs Predator(2010),Fear3,Metro2033,Medal of Honor Limited Edition.
  • milos620
    AMD Phenom II X2 545 3GHz-es proci
    Asus radeon hd 4850 512MB
    4 GB 1600 MHz ram (kingmax)
    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap
    500 GB SataII 32MB cache winyóval
    400 Wattos codegen táppal
    Driver frissítve!
  • kem001
    Mi a géped konfigurációja? Próbáltad a vga-d driverét frissíteni?
  • milos620
    Próbáltam low textúrával és a 1440x900-as felbontás helyett (csak tesztként)800x600-on, továbbá az élsimítást is kiiktattam, de ennek mindegy mit állítottam ugyan úgy szaggat!

Rendszergazdagént és windows7-es kompatibilitási üzemmódban futtatom a progit de semmi javulás!

• Ariakus
    Nekem is hasonló gondom és nem tudom, hogy pontosan miért. Lehet hogy az integrált hangkártya nem tetszik neki mert néha mintha a hang is beakadna egy picit. Más játéknál ez nem fordult elő.
  • milos620

Sziasztok!

Nekem annyi problémám lenne a játékkal kapcsolatban, hogy amikor száguldok egy kitűzött cél felé akkor az fps-em 40-60 között változik,de ellenben ha rendőrők kergetnek beszaggat és az fps értékem 20-30 közé esik!
    Ha tudna valaki segíteni előre is megköszönném!!!

• zozyk
    Nem,így jött szembe..
  • Kit--Kat
    Aha. Megvetted? Mert nekem utcán csak nyitott bukóval járnak.
  • zozyk
    Így ültem bele,nem csuktam én semmit...
  • TaRka0107
    2:05-től
  • kemszi2
    egyébként nagyon változatosan sikerült összeválogatniuk az autókat ez tetszik benne
  • TaRka0107
    Valós életben is az megy neked a legkönnyebben!!!XDXDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    Hogy csuktad le a bukólámpát?
  • kemszi2
    a 4-est még sikerült a rendőr autóval megcsinálni,de volt egy olyan ahol már 5-en vannak és szinte csak egyenes úton :D
  • TaRka0107
    Tényleg így van. Sikátorokba kell menni és hirtelen kanyarokat kell sikeresen produkálni:D
  • Met
    bazeg, én mindenáron a rendőr autóval akartam őket összetörni, hármat sikerült de a negyedik mindig meglépett:)

Így már sikerült
  • kemszi2
    áháhááá most láttam meg hogy van benne Stratos is, audinál is láttam hogy van quattro és a fordnál rs200 :D
  • Yoda001
    szerintem nem rossz, ugyanebben a felbontásban játszom... még tegnap este csináltam a legelső 10 percről egy videót, hogy is megy (konfig a leírásban): http://www.youtube.com/watch?v=ayt1Txvsysg
  • zozyk
    Összekeveredett az alsó / felső kép... kaptya be
  • Yoda001
    a mentést hogy lehet normálisan megoldani?
    mert ugye első indítás után nem indul, csak ha ubisoft mappát átnevezem ubisoft 3-ra a dokumentumokban... mentést másolhatom, nem indul.. valakinek erre van tippje? :)
  • zozyk
    Jó környék,Lambo + Viper

Füstös..

Laza gurulás

Ez szépnek számít?
  • Maximus4
    Akkor muszáj lesz:)
  • Met
    már csak ez a 4 autós van meg egy lakatos :S
  • w77d
    azok a küldik a legkönnyebbek.. szépen nekik kell vezetni a szembejövőket. Az ilyen küldiknél nálam a táv negyedéig nem jutnak el...
  • Maximus4
    A sárga karikásokat meg kell csinálni,bár abból sem mindet.Úgyis látod a térképen ha nincs lakat,akkor mehetsz tovább a storyval.
  • Met
    Jól sejtem, hogy a story folytatásához meg kell csinálni azt a küldit amikor 4 utcai versenyzőt kell összetörni?
  • HUN BECSEHELY
    Majd kiderül Pénteken :-)
  • BoneDragon
    Megelőztelek... :D
  • Kit--Kat
    Remélem nem akkora suttyók, hogy térképet csak a collector's edition-höz adnak.
  • Kit--Kat
    Keresd a sikátorokat.
  • BoneDragon
    Gondoltam. :) Én úgy vettem észre arra később reagálnak ha hirtelen kanyarodsz a sikátorba, hajlamosak lemaradni és elveszteni a nyomodat.
  • HUN BECSEHELY
    Majd pár hét múlva használtan.
  • kem001
    Ne is mond, pedig pont ez a verseny következik nálam. De már az elején folyton kifarol az autó :S
  • grebber
    Na szép ez lemaradt.
    A már lent linkelt 9 perces gameplayen is látni a gépi AI-t többek között ezért is könnyű lerázni őket.
    Mert pl ha a rendőrők utolérnek eés belémjönnek/oda akarnak szorítani valahova akkor én hamarabb eszmélek mint ők.Míg én tépek el onnan izomból azok még ott tolatnak forgolodnak stb.Szóval elsőre meg lehet mindet csinálni.

Eddig 1 küldetésem volt amivel szívtam az amikor kamionok alá kellett beállni menet közbe és bombát hatástalanitani.Időre ment és mindig rosszul csináltam a sorrendet a végére hagytam a legnehezebbet és szoptam.De másodszorra már az is megvolt mire rájöttem azzal kell kezdeni!
  • Rainbow15
    Nekem is nehezen megy :D
  • grebber
    Mint általában az árkád autós game-eknél nyomod az előre gombot és nem mész neki senkinek!
  • BoneDragon
    Mi a trükk?:)
  • grebber
    Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!Full egyszerű és még shiftet sem kell hozzá használnom!
  • Norbi1990
    Kamionnal simán lelehet. Főleg azzal amin lehet ugratni
  • BoneDragon
    Eszméletlen nehézre sikerült a zsaruk lerázása, főleg ha időre megy...