1877
-
milos620 #1017 Ehhez hasonló problémám egy játékkal sem volt!
Példaként: Crysis2,Aliens vs Predator(2010),Fear3,Metro2033,Medal of Honor Limited Edition. -
milos620 #1016 AMD Phenom II X2 545 3GHz-es proci
Asus radeon hd 4850 512MB
4 GB 1600 MHz ram (kingmax)
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap
500 GB SataII 32MB cache winyóval
400 Wattos codegen táppal
Driver frissítve!
-
#1015 Mi a géped konfigurációja? Próbáltad a vga-d driverét frissíteni? -
milos620 #1014 Próbáltam low textúrával és a 1440x900-as felbontás helyett (csak tesztként)800x600-on, továbbá az élsimítást is kiiktattam, de ennek mindegy mit állítottam ugyan úgy szaggat!
Rendszergazdagént és windows7-es kompatibilitási üzemmódban futtatom a progit de semmi javulás!
-
Ariakus #1013 Nekem is hasonló gondom és nem tudom, hogy pontosan miért. Lehet hogy az integrált hangkártya nem tetszik neki mert néha mintha a hang is beakadna egy picit. Más játéknál ez nem fordult elő. -
milos620 #1012
Sziasztok!
Nekem annyi problémám lenne a játékkal kapcsolatban, hogy amikor száguldok egy kitűzött cél felé akkor az fps-em 40-60 között változik,de ellenben ha rendőrők kergetnek beszaggat és az fps értékem 20-30 közé esik!
Ha tudna valaki segíteni előre is megköszönném!!!
-
#1011 Nem,így jött szembe.. -
#1010 Aha. Megvetted? Mert nekem utcán csak nyitott bukóval járnak. -
#1009 Így ültem bele,nem csuktam én semmit... -
#1008 2:05-től
-
#1007 egyébként nagyon változatosan sikerült összeválogatniuk az autókat ez tetszik benne -
#1006 Valós életben is az megy neked a legkönnyebben!!!XDXDDDDDDDD -
#1005 Hogy csuktad le a bukólámpát? -
#1004 a 4-est még sikerült a rendőr autóval megcsinálni,de volt egy olyan ahol már 5-en vannak és szinte csak egyenes úton :D -
#1003 Tényleg így van. Sikátorokba kell menni és hirtelen kanyarokat kell sikeresen produkálni:D -
#1002 bazeg, én mindenáron a rendőr autóval akartam őket összetörni, hármat sikerült de a negyedik mindig meglépett:)
Így már sikerült -
#1001 áháhááá most láttam meg hogy van benne Stratos is, audinál is láttam hogy van quattro és a fordnál rs200 :D -
#1000 szerintem nem rossz, ugyanebben a felbontásban játszom... még tegnap este csináltam a legelső 10 percről egy videót, hogy is megy (konfig a leírásban): http://www.youtube.com/watch?v=ayt1Txvsysg -
#999 Összekeveredett az alsó / felső kép... kaptya be -
#998 a mentést hogy lehet normálisan megoldani?
mert ugye első indítás után nem indul, csak ha ubisoft mappát átnevezem ubisoft 3-ra a dokumentumokban... mentést másolhatom, nem indul.. valakinek erre van tippje? :) -
#997 Jó környék,Lambo + Viper
Füstös..
Laza gurulás
Ez szépnek számít? -
#996 Akkor muszáj lesz:) -
#995 már csak ez a 4 autós van meg egy lakatos :S -
#994 azok a küldik a legkönnyebbek.. szépen nekik kell vezetni a szembejövőket. Az ilyen küldiknél nálam a táv negyedéig nem jutnak el... -
#993 A sárga karikásokat meg kell csinálni,bár abból sem mindet.Úgyis látod a térképen ha nincs lakat,akkor mehetsz tovább a storyval. -
#992 Jól sejtem, hogy a story folytatásához meg kell csinálni azt a küldit amikor 4 utcai versenyzőt kell összetörni? -
HUN BECSEHELY #991 Majd kiderül Pénteken :-)
-
#990 Megelőztelek... :D -
#989 Remélem nem akkora suttyók, hogy térképet csak a collector's edition-höz adnak. -
#988 Keresd a sikátorokat. -
#987 Gondoltam. :) Én úgy vettem észre arra később reagálnak ha hirtelen kanyarodsz a sikátorba, hajlamosak lemaradni és elveszteni a nyomodat. -
HUN BECSEHELY #986 Majd pár hét múlva használtan. -
#985 Ne is mond, pedig pont ez a verseny következik nálam. De már az elején folyton kifarol az autó :S -
#984 Na szép ez lemaradt.
A már lent linkelt 9 perces gameplayen is látni a gépi AI-t többek között ezért is könnyű lerázni őket.
Mert pl ha a rendőrők utolérnek eés belémjönnek/oda akarnak szorítani valahova akkor én hamarabb eszmélek mint ők.Míg én tépek el onnan izomból azok még ott tolatnak forgolodnak stb.Szóval elsőre meg lehet mindet csinálni.
Eddig 1 küldetésem volt amivel szívtam az amikor kamionok alá kellett beállni menet közbe és bombát hatástalanitani.Időre ment és mindig rosszul csináltam a sorrendet a végére hagytam a legnehezebbet és szoptam.De másodszorra már az is megvolt mire rájöttem azzal kell kezdeni! -
Rainbow15 #983 Nekem is nehezen megy :D -
#982 Mint általában az árkád autós game-eknél nyomod az előre gombot és nem mész neki senkinek! -
#981 Mi a trükk?:) -
#980 Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!Full egyszerű és még shiftet sem kell hozzá használnom! -
#979 Kamionnal simán lelehet. Főleg azzal amin lehet ugratni -
#978 Eszméletlen nehézre sikerült a zsaruk lerázása, főleg ha időre megy...