Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
egyébként nagyon változatosan sikerült összeválogatniuk az autókat ez tetszik benne
TaRka0107
Valós életben is az megy neked a legkönnyebben!!!XDXDDDDDDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kit--Kat
Hogy csuktad le a bukólámpát?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kemszi2
a 4-est még sikerült a rendõr autóval megcsinálni,de volt egy olyan ahol már 5-en vannak és szinte csak egyenes úton 😄
TaRka0107
Tényleg így van. Sikátorokba kell menni és hirtelen kanyarokat kell sikeresen produkálni😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Met
bazeg, én mindenáron a rendõr autóval akartam õket összetörni, hármat sikerült de a negyedik mindig meglépett😊

Így már sikerült

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kemszi2
áháhááá most láttam meg hogy van benne Stratos is, audinál is láttam hogy van quattro és a fordnál rs200 😄
Yoda001
szerintem nem rossz, ugyanebben a felbontásban játszom... még tegnap este csináltam a legelsõ 10 percrõl egy videót, hogy is megy (konfig a leírásban): http://www.youtube.com/watch?v=ayt1Txvsysg

http://9gag.com/gag/5135249

zozyk
Összekeveredett az alsó / felsõ kép... kaptya be

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Yoda001
a mentést hogy lehet normálisan megoldani?
mert ugye elsõ indítás után nem indul, csak ha ubisoft mappát átnevezem ubisoft 3-ra a dokumentumokban... mentést másolhatom, nem indul.. valakinek erre van tippje? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

zozyk
Jó környék,Lambo + Viper

Füstös..

Laza gurulás

Ez szépnek számít?

Maximus4
Akkor muszáj lesz😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Met
már csak ez a 4 autós van meg egy lakatos :S

w77d
azok a küldik a legkönnyebbek.. szépen nekik kell vezetni a szembejövõket. Az ilyen küldiknél nálam a táv negyedéig nem jutnak el...

Maximus4
A sárga karikásokat meg kell csinálni,bár abból sem mindet.Úgyis látod a térképen ha nincs lakat,akkor mehetsz tovább a storyval.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Met
Jól sejtem, hogy a story folytatásához meg kell csinálni azt a küldit amikor 4 utcai versenyzõt kell összetörni?

Majd kiderül Pénteken :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

BoneDragon
Megelõztelek... 😄

Kit--Kat
Remélem nem akkora suttyók, hogy térképet csak a collector's edition-höz adnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Keresd a sikátorokat.

BoneDragon
Gondoltam. 😊 Én úgy vettem észre arra késõbb reagálnak ha hirtelen kanyarodsz a sikátorba, hajlamosak lemaradni és elveszteni a nyomodat.

Majd pár hét múlva használtan.

kem001
Ne is mond, pedig pont ez a verseny következik nálam. De már az elején folyton kifarol az autó :S

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

grebber
Na szép ez lemaradt.
A már lent linkelt 9 perces gameplayen is látni a gépi AI-t többek között ezért is könnyû lerázni õket.
Mert pl ha a rendõrõk utolérnek eés belémjönnek/oda akarnak szorítani valahova akkor én hamarabb eszmélek mint õk.Míg én tépek el onnan izomból azok még ott tolatnak forgolodnak stb.Szóval elsõre meg lehet mindet csinálni.

Eddig 1 küldetésem volt amivel szívtam az amikor kamionok alá kellett beállni menet közbe és bombát hatástalanitani.Idõre ment és mindig rosszul csináltam a sorrendet a végére hagytam a legnehezebbet és szoptam.De másodszorra már az is megvolt mire rájöttem azzal kell kezdeni!

Next PC upgrade: 2022

Nekem is nehezen megy 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

grebber
Mint általában az árkád autós game-eknél nyomod az elõre gombot és nem mész neki senkinek!

BoneDragon
Mi a trükk?😊

grebber
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!Full egyszerû és még shiftet sem kell hozzá használnom!

Norbi1990
Kamionnal simán lelehet. Fõleg azzal amin lehet ugratni <#idiota>
BoneDragon
Eszméletlen nehézre sikerült a zsaruk lerázása, fõleg ha idõre megy...

Azt hogy oda vissza azt tudom mert láttam az eredetit. De a kocsi rohadtul csúszik.
zozyk
Egyedül a szlalom fogott ki rajtam,a többi teljesíthetõ fél perc alatt...
Mire rájöttem hogy oda-vissza kell szlalomozni.. 😊

az elsõ részben sem azt hiszem, bár tény rég volt
kemszi2
pedig elég gyorsan meglehet csinálni a körnél nekem másfél kör elég volt,slalomnál meg egy oda vissza az egyik oszlopsor között
Hát a garázsos küldi valami brutálisan bugos. Bár játék technikailag eléggé macerás beprogramozni hogy mit vegyen minek, mert például volt hogy a szlalomot nem érzékelte, van mikor a sebesség nem elég neki, a kört egyszer sem fogadta el, majd ha lesz türelmem hozzá végig szenvedem.
Megrendeltem,a Sima Verziót.Sokat nem vesztek vele.Tetszik nagyon.

Tanner elméje kéne még hozzá 😛

....

ondtamhogy nemaz a küldetés...mert nincs a térképen semmi jelezve,csak a garázsom...

már válaszoltak neked... <#wilting>

köszönöm a hatalmas segítséget........... (N)

Az is jó lenne, ha legalább pár centivel többet látnánk a kormányból 1st person módban...
Maxtreme
ahh ne is mond. Még 1-2 iylen lesz a játékba, és kapja is az uninistallt. Az offroad versenyek irányíthatóságát valami brutálisan elbaszták.

kemszi2
15 k -ért biztosan nem.legalább is nekem nem érne ennyit
Krisztiam
ezt érdemes megvenni?

D SF CP

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
sziasztok
nah nekem is sikerült elindítani a gamet.. hát szerintem nagyon jó kis játék lett driver 3-hoz képest sokkal jobb!!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

nem jelez semmit a térképen...ez még nagyon az elején van.

Újra kérdés... A múltkor mutattátok páran, hogy milyen faszán néz ki a füst, meg az élsimítás stb. Kérdésem: A VGA driverben is beállítottam az AA-t maxra, a játékban is bekapcsoltam, minõség felvéve fullra, ennek ellenére ilyen "gyönyörû" grafikát kapok:

Az út texthibás, és sokszor elõttem is eltûnik minden, semmit nem látok, füst meg elment vadászni. Valaki tudna segíteni?
Maximus4
Ha jól tudom,akkor össze kell törni a jelölt autókat a bal alt használatával.