1877
-
#1177 Én tuti nem veszem meg, csak nem tudom hogy kell topikot nyitni:D -
#1176 +1 -
#1175 +1 -
HUN BECSEHELY #1174 Szerintem olyannak kellene aki Tuti nem veszi meg.Csak felhúznám magam:-)
Ez az én véleményem. -
#1173 Köszönöm!
Az OFF topikot megnyitod majd? -
HUN BECSEHELY #1172 Támogatlak.Nekem elég ha játszunk majd Online.Ha rájövök miért nem enged fel. -
#1171 Rendben,köszönöm!
Akkor szeretnék megkérni egy pár embert,hogy HG ügyben szavazzanak rám,hogy el tudjam küldeni a jelentkezést.
Természetesen ha van még jelentkező a posztra az szóljon! -
Szabi1991 #1170 én se írtam még, igazából nem akarok még egy topikkal bajlódni, így ha van kedved csináld bátran, támogatlak :)
amit mindenféleképpen érdemes majd megcsinálni, hogy a fejléckép a játék oldalára vigyen, meg alá a boltok ahol lehet kapni a játékot :D
esetleg lenyílórészbe összegyűjteni a fontosabb infókat :) -
#1169 hmm....? -
HUN BECSEHELY #1168 hát,két kód van a dobozban,az elsöt irtam be Telepittésnél.Mást nem csináltam.+beregeltem az oldalra. -
#1167 Már átküldtem:) -
vzsoca #1166 Rendben és várni fogom a mentést,én amit találtam 30%-nál tartok csak... -
Szabi1991 #1165 beregizted rendesen ? :D
#1164: inkább mond meg hol akadtál el és segítünk :) -
#1164 Valaki lenne olyan jó és leírná a sztorit pár mondatban, mert úgy nézem sosem fogom én ezt végigvinni. Előre is kösz. -
#1163 Jól gondolom akkor elég a dat fájl?Mondjuk más nincs is nagyon:D
PM-be küldöm! -
vzsoca #1162 Azt megköszönném,hátha rendbe jönne a játék... -
#1161 Nekem van egy 51%-os mentésem a storyt már végigvittem.Ha megfelel átküldöm szívesen. -
vzsoca #1160 Vagy ha valaki már végig vette,a Mentését elküldhetné,mert így semmit nem lehet kezdeni a játékba sajnos... :( -
vzsoca #1159 Már a 7.részt csinálom 1 ideje,most párszor elkellet kapni Jericho-t hídon,és magamhoz tértem...
1 új piros Camarot vezetek,amivel el kell érni 3000 m-re,de ha 1800 m-t elhagyom a hídon a sok rendőr kocsi között állandóan Memória gondot ír,hogy "read" és kilép a játékból,amit eddig nem tett...
Ez miért lehet??? -
HUN BECSEHELY #1158 -
HUN BECSEHELY #1157 Mi a szar van,hogy nem enged fel Online-ra? -
#1156 nem nehezek ezek a forgalomba száguldozós részek, mindig hagynak rést, csak időben észre kell venni és reagálni. Mondjuk a siker kulcsa ezeknél tényleg az, hogy reccenés nélkül hasítson a játék, egyébként tényleg szar lehet... -
mester1987 #1155 gratula! -
#1154 Végül is megoldottam. Próbáltam becsületesen versenyezni, nem jött össze. Kinyírtam az összes versenytársat, így első lettem. -
Odikeee #1153 Annál a küldinél nem lehetett átszállni.
És egyedüli rendőr voltál. -
#1152 eléjük kell menni valami buszba vagy kamionba az egész 3 perc -
Odikeee #1151 Hát nekem is azt hittem hogy véga a driver küldiknek....
Volt egy olyan küldi asszem chapter 3-ba, mikor rendorautoval, 4 versenyzot kell, meg a celbaeres elott szetzuzni.... na ott kb 15-jére sikerült, de már a fejembe lüktetett a vér, meg az erek is lőmásztak idegességembe... és végül egy bugnak köszönhetem, hogy sikerült. Mert az utolsó versenyző valamiért csak a falnak ment... így tudtam megcsinálni.
Ám ha lesz hogy megakadok, engem nem zavar, szedek le majd mentést, nyomok be win playerbe par zenet, es kocsikazok a varosba..::D -
#1150 LOL.Nemár!Én végignyomtam a főszálat és egy olyan versenyes rész sem volt amit ne csináltam volna meg elsőre. Full könnyű lett a game ami a főszálat illeti.(A többit nem néztem annyira nem jó game hogy több időt szánjak rá)
-
#1149 A legszebb hogy a chapter7-nél lesz 1 iylen főmisszió is.. Részemről lehet itt fejezem abba a játékot. -
#1148 azt én is néztem, tényleg furcsa a jobbra fordulás... mondjuk amikor küldetés előtt vagyok, tehát ahol elfogadhatom az a kis képernyő, ott simán elfordul balra is a sárga csíkozásokon -
#1147 Igen, nagyon buta lett a város ezzel a sok széles úttal, miközben San Francisco tele van hangulatos kis szűk utcával. Ami az élményt is flejebbtornázza és megnehezítené a játékot is.
A forgalomi rendszer is elég gyík, mi az, hogy a kereszteződésekben elvileg, csak jobbra fordulhatsz??!!! -
#1146 Sziasztok!
Azt nem tudjátok hogy mi a francért szaggat/akadozik a játék? Viszonylag erős gépem van, simán fut minden de ez valahogy kifog a gépen.
Konfig:
Core 2 Quad Q8300 2,85 GHz
4 GB DDR3 memória
Geforce 9800GT 1GB videókari
Friss driver van fent, legalábbis egyelőre ez a legfrissebb. Én driver hibára gyanakszom. Szerintetek? -
#1145 Kösz, ezt megnézem. Egyébként azon a kanyargós szaron buktam el mindig a sok időt. -
#1144 Na most megnyugtattál :) -
Szabi1991 #1143 annál a küldinél van egy rész amikor balra kéne menni, na ott menj egyenesen amilyen gyorsan csak tudsz majd fordulj jobbra ahol a táblák vannak és már célba is értél :D
amúgy lehet velem nem stimmel valami, de nálam pont attól jó egy játék ha nem sikerül minden elsőre, hanem van benne kihívás :) -
#1142 Szerintem pihenj rá egyet, és rugaszkodj neki újra. Nem nehéz az a küldetés szerintem, nekem sikerült elsőre. Ennél vannak sokkal szívósabbak is. -
#1141 Na hát számomra véget is ért a Driveresdi, ennyi elég is volt. 2. epizódnál abbahagytam, mikor rózsaszín táblákat kell összetörni és adott időre elérni a clubba, hát mit ne mondjak sokadik próbálkozásra sem sikerült. Amit addig láttam viszont jópofa volt, belső nézetből tök élvezetes volt vezetni tisztára, mint valami akciófilmben :) Úgyhogy mindenkinek további jó játékot nekem elég volt ennyi is a kocsikázásból.
Valaki elspoilerezhetné nekem a történetet, mert az érdekelt volna! -
#1140 Sikerült nekem is kipróbálni, és határozottan pozitív a véleményem róla.
Kár, hogy a belső nézetet ennyire elbaltázták: sötét (még a kabriók is LOL) és az ülést sem lehet hátrébb tolni, így az autó belsejéből alig látni valamit.
A manuális váltó nekem is hiányzik.
Átment a rostán egy két debil küldetés is.
Az autók közti váltogatás egész jó, de talán kicsit sokszor kell használni, ellenben a "hátsó sarkát megtolom és kipördül" módszer nem nagyon működik, kár érte.
Lehetne egy kicsit több, szűk (2x1 sávos) utca (á la Driver 1), sajnos az város nagyján dominálnak a soksávos utak.
A grafika hozza a ma elvárhatót, az én igényeimnek megfelelően szép, a gépigény is elviselhető.
A mellékküldetéseknél szerencsére nincs meg az érzés, hogy csak játékidőnövelőnek rakták be, pedig egyértelmű.
Az irányítás (ami messze a legfontosabb) nagyon jó és egyedi, többé-kevésbé (nekem) feledteti is a negatívumokat.
Végülis ez így 2011-ben ez egy teljesen jó játék, számomra tuti vevős.
Ui.:
Driver 1 fingját ez meg sem szagolhatja. -
xido #1139 Itt kellett volna már gondolom második indításkor offline módban indítani -
#1138 Tudom,hogy működik ez a dolog csak nem tudom,hogy Szabi már jelentkezett-e vagy sem.