1877
driver.png
  • TaRka0107
    Én tuti nem veszem meg, csak nem tudom hogy kell topikot nyitni:D
  • TaRka0107
    +1
  • kemszi2
    +1
  • HUN BECSEHELY
    Szerintem olyannak kellene aki Tuti nem veszi meg.Csak felhúznám magam:-)
    Ez az én véleményem.
  • Maximus4
    Köszönöm!
    Az OFF topikot megnyitod majd?
  • HUN BECSEHELY
    Támogatlak.Nekem elég ha játszunk majd Online.Ha rájövök miért nem enged fel.
  • Maximus4
    Rendben,köszönöm!

Akkor szeretnék megkérni egy pár embert,hogy HG ügyben szavazzanak rám,hogy el tudjam küldeni a jelentkezést.

Természetesen ha van még jelentkező a posztra az szóljon!
  • Szabi1991
    én se írtam még, igazából nem akarok még egy topikkal bajlódni, így ha van kedved csináld bátran, támogatlak :)

amit mindenféleképpen érdemes majd megcsinálni, hogy a fejléckép a játék oldalára vigyen, meg alá a boltok ahol lehet kapni a játékot :D
    esetleg lenyílórészbe összegyűjteni a fontosabb infókat :)
  • Maximus4
    hmm....?
  • HUN BECSEHELY
    hát,két kód van a dobozban,az elsöt irtam be Telepittésnél.Mást nem csináltam.+beregeltem az oldalra.
  • Maximus4
    Már átküldtem:)
  • vzsoca
    Rendben és várni fogom a mentést,én amit találtam 30%-nál tartok csak...
  • Szabi1991
    beregizted rendesen ? :D

#1164: inkább mond meg hol akadtál el és segítünk :)
  • Shep
    Valaki lenne olyan jó és leírná a sztorit pár mondatban, mert úgy nézem sosem fogom én ezt végigvinni. Előre is kösz.
  • Maximus4
    Jól gondolom akkor elég a dat fájl?Mondjuk más nincs is nagyon:D
    PM-be küldöm!
  • vzsoca
    Azt megköszönném,hátha rendbe jönne a játék...
  • Maximus4
    Nekem van egy 51%-os mentésem a storyt már végigvittem.Ha megfelel átküldöm szívesen.
  • vzsoca
    Vagy ha valaki már végig vette,a Mentését elküldhetné,mert így semmit nem lehet kezdeni a játékba sajnos... :(
  • vzsoca
    Már a 7.részt csinálom 1 ideje,most párszor elkellet kapni Jericho-t hídon,és magamhoz tértem...
    1 új piros Camarot vezetek,amivel el kell érni 3000 m-re,de ha 1800 m-t elhagyom a hídon a sok rendőr kocsi között állandóan Memória gondot ír,hogy "read" és kilép a játékból,amit eddig nem tett...
    Ez miért lehet???
  • HUN BECSEHELY
  • HUN BECSEHELY
    Mi a szar van,hogy nem enged fel Online-ra?
  • w77d
    nem nehezek ezek a forgalomba száguldozós részek, mindig hagynak rést, csak időben észre kell venni és reagálni. Mondjuk a siker kulcsa ezeknél tényleg az, hogy reccenés nélkül hasítson a játék, egyébként tényleg szar lehet...
  • mester1987
    gratula!
  • Maxtreme
    Végül is megoldottam. Próbáltam becsületesen versenyezni, nem jött össze. Kinyírtam az összes versenytársat, így első lettem.
  • Odikeee
    Annál a küldinél nem lehetett átszállni.
    És egyedüli rendőr voltál.
  • Tatyla
    eléjük kell menni valami buszba vagy kamionba az egész 3 perc
  • Odikeee
    Hát nekem is azt hittem hogy véga a driver küldiknek....
    Volt egy olyan küldi asszem chapter 3-ba, mikor rendorautoval, 4 versenyzot kell, meg a celbaeres elott szetzuzni.... na ott kb 15-jére sikerült, de már a fejembe lüktetett a vér, meg az erek is lőmásztak idegességembe... és végül egy bugnak köszönhetem, hogy sikerült. Mert az utolsó versenyző valamiért csak a falnak ment... így tudtam megcsinálni.
    Ám ha lesz hogy megakadok, engem nem zavar, szedek le majd mentést, nyomok be win playerbe par zenet, es kocsikazok a varosba..::D
  • grebber
    LOL.Nemár!Én végignyomtam a főszálat és egy olyan versenyes rész sem volt amit ne csináltam volna meg elsőre. Full könnyű lett a game ami a főszálat illeti.(A többit nem néztem annyira nem jó game hogy több időt szánjak rá)
  • Maxtreme
    A legszebb hogy a chapter7-nél lesz 1 iylen főmisszió is.. Részemről lehet itt fejezem abba a játékot.
  • Yoda001
    azt én is néztem, tényleg furcsa a jobbra fordulás... mondjuk amikor küldetés előtt vagyok, tehát ahol elfogadhatom az a kis képernyő, ott simán elfordul balra is a sárga csíkozásokon
  • Kit--Kat
    Igen, nagyon buta lett a város ezzel a sok széles úttal, miközben San Francisco tele van hangulatos kis szűk utcával. Ami az élményt is flejebbtornázza és megnehezítené a játékot is.

A forgalomi rendszer is elég gyík, mi az, hogy a kereszteződésekben elvileg, csak jobbra fordulhatsz??!!!
  • ricska
    Sziasztok!
    Azt nem tudjátok hogy mi a francért szaggat/akadozik a játék? Viszonylag erős gépem van, simán fut minden de ez valahogy kifog a gépen.

Konfig:
    Core 2 Quad Q8300 2,85 GHz
    4 GB DDR3 memória
    Geforce 9800GT 1GB videókari

Friss driver van fent, legalábbis egyelőre ez a legfrissebb. Én driver hibára gyanakszom. Szerintetek?
  • Shep
    Kösz, ezt megnézem. Egyébként azon a kanyargós szaron buktam el mindig a sok időt.
  • Shep
    Na most megnyugtattál :)
  • Szabi1991
    annál a küldinél van egy rész amikor balra kéne menni, na ott menj egyenesen amilyen gyorsan csak tudsz majd fordulj jobbra ahol a táblák vannak és már célba is értél :D

amúgy lehet velem nem stimmel valami, de nálam pont attól jó egy játék ha nem sikerül minden elsőre, hanem van benne kihívás :)
  • kem001
    Szerintem pihenj rá egyet, és rugaszkodj neki újra. Nem nehéz az a küldetés szerintem, nekem sikerült elsőre. Ennél vannak sokkal szívósabbak is.
  • Shep
    Na hát számomra véget is ért a Driveresdi, ennyi elég is volt. 2. epizódnál abbahagytam, mikor rózsaszín táblákat kell összetörni és adott időre elérni a clubba, hát mit ne mondjak sokadik próbálkozásra sem sikerült. Amit addig láttam viszont jópofa volt, belső nézetből tök élvezetes volt vezetni tisztára, mint valami akciófilmben :) Úgyhogy mindenkinek további jó játékot nekem elég volt ennyi is a kocsikázásból.

Valaki elspoilerezhetné nekem a történetet, mert az érdekelt volna!
  • bulba
    Sikerült nekem is kipróbálni, és határozottan pozitív a véleményem róla.
    Kár, hogy a belső nézetet ennyire elbaltázták: sötét (még a kabriók is LOL) és az ülést sem lehet hátrébb tolni, így az autó belsejéből alig látni valamit.
    A manuális váltó nekem is hiányzik.
    Átment a rostán egy két debil küldetés is.
    Az autók közti váltogatás egész jó, de talán kicsit sokszor kell használni, ellenben a "hátsó sarkát megtolom és kipördül" módszer nem nagyon működik, kár érte.
    Lehetne egy kicsit több, szűk (2x1 sávos) utca (á la Driver 1), sajnos az város nagyján dominálnak a soksávos utak.

A grafika hozza a ma elvárhatót, az én igényeimnek megfelelően szép, a gépigény is elviselhető.
    A mellékküldetéseknél szerencsére nincs meg az érzés, hogy csak játékidőnövelőnek rakták be, pedig egyértelmű.
    Az irányítás (ami messze a legfontosabb) nagyon jó és egyedi, többé-kevésbé (nekem) feledteti is a negatívumokat.
    Végülis ez így 2011-ben ez egy teljesen jó játék, számomra tuti vevős.

Ui.:
    Driver 1 fingját ez meg sem szagolhatja.
  • xido
    Itt kellett volna már gondolom második indításkor offline módban indítani
  • Maximus4
    Tudom,hogy működik ez a dolog csak nem tudom,hogy Szabi már jelentkezett-e vagy sem.