1877
-
Szabi1991 #1217 -
#1216 a képre értette szerintem meg a logóra :D -
#1215 Nálam egyszer van csak:O -
Szabi1991 #1214 na gyorsan megkaptad, jó lett a dizájn, de sztem nem kell kétszer a driver logó egymás alá :D -
#1213 Hát akkor nem maradok le semmiről ha nem viszem végig :) Azt azért ne feledd, hogy nem mindenki van oda az autós játékokért csak hébe-hóba belenéz 1-2-be és kész. Engem pl marhára nem tudnak lázba hozni az ilyen újabbnál újabb autós csodák, el tudok velük szórakozni de ha soha többet nem raknék fel egyet sem a gépre akkor sem lenne hiányérzetem. Ebből is bőven elég volt az a durván 2 óra amit szórakoztam vele. -
HUN BECSEHELY #1212 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1157]#1157[/URL] -
Odikeee #1211 Köszi, esetleg a mentésed átküldenéd? Maximustól kaptram egyet, de akkor az majdnem teljes lenne. -
Odikeee #1210 Audi R8-al szeretnék menni, meg chevelle SS-el. Ezeket hol találom? -
#1209 Azért az érdekes, hogy valaki nem bír a story-val. Nekem a mellékes feladatokból maradt még összesen 5-6db, hát azért volt köztük sok olyan ami nehezebb bármelyik story küldetésnél...
Maga a story egyébként nem nagy szám. Röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keressük/üldözzük Jericho-t, közben egyszer egy kis időre felébredünk a kómából és rájövünk, hogy ez az egész csak a fejünkben játszódott, aztán még egy kicsit harcolunk Jericho ellen, blablabla. A végén megint felkelünk, kiszökünk a kórházból és a "valóságban" is lealázzuk őt. Röviden ennyi. -
Odikeee #1208 Szuper!
Köszi szépen! -
#1207 Látod mindenki pro csak te nem :) Én meg már a második fejezetben feladtam :) -
#1206 Elküldtem. -
Odikeee #1205 tökéletes. -
#1204 Én 51%-nál járok,az jó lesz? -
Odikeee #1203 Valaki adna egy mentést amibe végig van víve a story, és az egész város fel van oldva? Kikészültem komolyan...
Meg a végét leírná valaki? -
#1202 Másodikra csont nélkül sikerült. -
ibhu #1201 köszi^-^ -
#1200 Összetörni 15 buszmegállót. -
ibhu #1199 itt mit kell csinálni ? Smash 15 bus shelters -
#1198 grat -
#1197 Én meg pont itt nem haltam meg, elsőre sikerült míg a kis szar küldetéseknek 20 futottam neki. Igaz valamikor lassú autóval voltam és azért voltam szar. -
#1196 aha, oks. -
#1195 1 szer haltam meg ott.Játékban talán ez volt ami picit nehéz volt semmi más! -
#1194 hát aki a végső (??) hidas részre azt mondja hogy könnyű, az szimplán hazudik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bazdmeg hiába térek ki a repkedő autók elől, úgy viselkednek mint a hőkövető rakéta.. Ezt tényleg komolyan gondolták?
-
mester1987 #1193 csak sikerül majd, általában ha elsőre nem megy, akkor csak később próbáld meg -
#1192 Én segítek szívesen!
-
#1191 ha jól tudom a valamelyik moderátornak kell jelezni hogy tegye be -
#1190 Valaki jelentkezzen már aki ért ahhoz hogy hogy tegyek bannert az off topikba.:D Írnék neki pm-et. -
#1189 multiban van sima autókázás? -
#1188 Jaja, köszi. -
#1187 Látom sikerült:) -
#1186 én speciel jobban szeretem a kézzelfogható dolgokat :D -
#1185 Off topic -
DjSylent #1184 mert hogy kellett volna szakszerüen bemásolni? -
#1183 Balra kanyarodáskor, az elsőbbségadás miatt többfelé kell figyelni, az amcsik meg hát... inkább megoldják három jobbrafordulással :D -
Szabi1991 #1182 nem eredeti a játékod, de még a törést se sikerült jól bemásolnod.. :D -
DjSylent #1181 Csá nekem lenne egy kis gondom most tettem fel a gámát és állandó a kifagyás ese hibával miután az elején végeztem a mentőautos dologgal valakinek valami tipje? -
#1180 ahh sebességgel nincs gond. Bekapcsolt vsync mellett soha nem mozdul 60-ról az fps számláló. -
#1179 Főoldalon->Saját fórumok és azon belül a lap alján Új téma nyitása.Ott te leszel a HG. :) -
HUN BECSEHELY #1178 Ha valakinek jelenleg drága a Bolti ár,és bevan ide regelve,akkor lehet érdeklödni itt