1877
driver.png
  • Szabi1991
  • kemszi2
    a képre értette szerintem meg a logóra :D
  • Maximus4
    Nálam egyszer van csak:O
  • Szabi1991
    na gyorsan megkaptad, jó lett a dizájn, de sztem nem kell kétszer a driver logó egymás alá :D
  • Shep
    Hát akkor nem maradok le semmiről ha nem viszem végig :) Azt azért ne feledd, hogy nem mindenki van oda az autós játékokért csak hébe-hóba belenéz 1-2-be és kész. Engem pl marhára nem tudnak lázba hozni az ilyen újabbnál újabb autós csodák, el tudok velük szórakozni de ha soha többet nem raknék fel egyet sem a gépre akkor sem lenne hiányérzetem. Ebből is bőven elég volt az a durván 2 óra amit szórakoztam vele.
  • HUN BECSEHELY
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1157]#1157[/URL]
  • Odikeee
    Köszi, esetleg a mentésed átküldenéd? Maximustól kaptram egyet, de akkor az majdnem teljes lenne.
  • Odikeee
    Audi R8-al szeretnék menni, meg chevelle SS-el. Ezeket hol találom?
  • GP2100
    Azért az érdekes, hogy valaki nem bír a story-val. Nekem a mellékes feladatokból maradt még összesen 5-6db, hát azért volt köztük sok olyan ami nehezebb bármelyik story küldetésnél...
    Maga a story egyébként nem nagy szám. Röviden:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keressük/üldözzük Jericho-t, közben egyszer egy kis időre felébredünk a kómából és rájövünk, hogy ez az egész csak a fejünkben játszódott, aztán még egy kicsit harcolunk Jericho ellen, blablabla. A végén megint felkelünk, kiszökünk a kórházból és a "valóságban" is lealázzuk őt. Röviden ennyi.
  • Odikeee
    Szuper!
    Köszi szépen!
  • Shep
    Látod mindenki pro csak te nem :) Én meg már a második fejezetben feladtam :)
  • Maximus4
    Elküldtem.
  • Odikeee
    tökéletes.
  • Maximus4
    Én 51%-nál járok,az jó lesz?
  • Odikeee
    Valaki adna egy mentést amibe végig van víve a story, és az egész város fel van oldva? Kikészültem komolyan...
    Meg a végét leírná valaki?
  • Kit--Kat
    Másodikra csont nélkül sikerült.
  • ibhu
    köszi^-^
  • TaRka0107
    Összetörni 15 buszmegállót.
  • ibhu
    itt mit kell csinálni ? Smash 15 bus shelters
  • Fpocok
    grat
  • TaRka0107
    Én meg pont itt nem haltam meg, elsőre sikerült míg a kis szar küldetéseknek 20 futottam neki. Igaz valamikor lassú autóval voltam és azért voltam szar.
  • Maxtreme
    aha, oks.
  • grebber
    1 szer haltam meg ott.Játékban talán ez volt ami picit nehéz volt semmi más!
  • Maxtreme
    hát aki a végső (??) hidas részre azt mondja hogy könnyű, az szimplán hazudik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bazdmeg hiába térek ki a repkedő autók elől, úgy viselkednek mint a hőkövető rakéta.. Ezt tényleg komolyan gondolták?
  • mester1987
    csak sikerül majd, általában ha elsőre nem megy, akkor csak később próbáld meg
  • Maximus4
    Én segítek szívesen!

• kemszi2
    ha jól tudom a valamelyik moderátornak kell jelezni hogy tegye be
  • TaRka0107
    Valaki jelentkezzen már aki ért ahhoz hogy hogy tegyek bannert az off topikba.:D Írnék neki pm-et.
  • kemszi2
    multiban van sima autókázás?
  • TaRka0107
    Jaja, köszi.
  • Maximus4
    Látom sikerült:)
  • kemszi2
    én speciel jobban szeretem a kézzelfogható dolgokat :D
  • TaRka0107
    Off topic
  • DjSylent
    mert hogy kellett volna szakszerüen bemásolni?
  • bulba
    Balra kanyarodáskor, az elsőbbségadás miatt többfelé kell figyelni, az amcsik meg hát... inkább megoldják három jobbrafordulással :D
  • Szabi1991
    nem eredeti a játékod, de még a törést se sikerült jól bemásolnod.. :D
  • DjSylent
    Csá nekem lenne egy kis gondom most tettem fel a gámát és állandó a kifagyás ese hibával miután az elején végeztem a mentőautos dologgal valakinek valami tipje?
  • Maxtreme
    ahh sebességgel nincs gond. Bekapcsolt vsync mellett soha nem mozdul 60-ról az fps számláló.
  • Maximus4
    Főoldalon->Saját fórumok és azon belül a lap alján Új téma nyitása.Ott te leszel a HG. :)
  • HUN BECSEHELY
    Ha valakinek jelenleg drága a Bolti ár,és bevan ide regelve,akkor lehet érdeklödni itt