Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://9gag.com/gag/5135249
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintetek? mert ha nem gáz, akkor ma rohanok és veszem is meg <#worship>#worship>
http://9gag.com/gag/5135249
Érdekes grafikai problémám van a játékkal
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:off, Full Screen: ON akkor min 50fps ez Okés
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:ON, Full Screen: OFF akkor min 50fps ez is Okés
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:ON, Full Screen: ON akkor fixen 23,8fps ezt nem értem!
1440x900 felbontáson vagy ez alatt mindegy milyen Vsync on vagy off és a Full Screen on vagy off: 60fps felett kapok.
Videókártya Ati5830-as, 11.9 és 11.7 catalystal is kipróbáltam, a monitorról lehívott információ alapján végig 60Hz volt beállítva.
Catalystban szintén 60Hz van beállítva.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Viszont az hogy te legyél a házigazda az TÁMOGATOM!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
most megnéztem hogy is van, közel fél órás szórakozás után kiírta hogy income+36k és hozzá is adta
van egy ilyen statisztikai rész is willpower from income meg ugye van a vezetésért meg van a missziókért.Na most akkor ez micsoda?:D
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
(kiegészíteném a WP-témát kemszinek: a garázsokból is jön be lóvé minden húsz percben, minél több garázsod van, annál több "péz")
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Van a "fõ-fõ quest" vonal: hatalmas T-betû Tanner kocsija felett. Ahhoz, hogy ezeket a küldiket kinyisd, vannak még "városi missziók", szintén sárga színezettel. Ezekbõl sem kötelezõ azt hiszem mindet megcsinálni, de egy párat muszáj, hogy folytathasd a sztorit. És akkor vannak még a "kék" küldetések. Ezek java része csak valami mutatványt kér, vagy idõre menj szemebsávba, vagy menj 150mph felett 20ms-ig, és hasonlók. Ezek csak segítenek még több pontot szerezni, ezeket TÉNYLEG nem kell megcsinálni, csak ha úgy érzed. Késõbb is elérhetõ lesz az összes, ha nagyon nem menne valamelyik. És vannak még a challenge-k. Ez egy külön kategória. A térképen elszórva vannak "filmkockák", amiket ha gyûjtögetsz, minden 10. után kapsz egy kihívást. Általában ezek eltérnek a hagyományos versenyektõl, nagyon hangulatosak, és természetesen nehezebbek is (mint a lentebb említett Buggy-s verseny). ha megvan egy ilyen challenge, csak bebattyogsz a garázsba, és a challenge fülön keresztül játszhatod õket. (általában ezek adnak 10k-t az elején késõbb többeket is) Tipp: kocsit nagyon sokáig nincs értelme venni, hiszen bármit használhatsz, késõbb már mikor kinyílik a többi térkép rész is, érdemes beruházni egy jobb verdára, hogy ne legyen szenvedés egy-két verseny. Én csak az upgradekre költöttem nagyon sokáig, pl. az elõbb említett "filmkockák" könyedebb megtalálása érdekében az elején megvettem a "token finder" upgradet. Remélem kielégítõ válaszom segített a játékmenet jobb megértésében. Ha kérdés van még, szívesen válaszolok...
írok egy házigazdaigénylést, úgy tûnik TaRka0107 nem kapta meg, viszont tényleg ideje lenne kiírni a fontosabb infókat a fejléc alá, meg törölni a sok virágboltos hsz-t... :D
Valaki kérdezett személyes véleményt, itt az enyém: régen, még az õsidõkben az egyik kedvenc játékom volt az elsõ (és SZIGORÚAN az elsõ) rész. Nagyon magasra tette a lécet és az elvárásaimat ezzel az új történettel kapcsolatban, és ami engem is a legjobban meglepett, hogy nem telt bele félóra és azt mondogattam magamban, hogy ez bizony kõkeményen vissza hozza az elsõ rész hangulatát, modern környezet és kocsik ide vagy oda. Szerintem a Split/Second óta a legjobb autós játék:) A játékmenet meg telitalálat ezzel a shift-ezéssel. Kezdetben ódzkodtam, hogy fogja ez elrontani az élményt, de pont hogy szerintem csak felturbózza. Nincs idegesítõ "menjavárosmásikvégébe10percen keresztül" autókázás, viszont megteheted. A játék néha baromi könnyû, máskor szopat rendesen, de eddig még a "legnehezebb" kihívásokat is le tudtam; fél óra anyázás után már csuklóból mentek. A kocsik szerintem teljesen úgy viselkednek, mint a GTA4-ben, de legalábbis nagyon hajaznak rá. Sok a minijáték, stunt-olgatás, szóval el lehet vele lenni. 12 óra játékom van benne, és 43%-nál járok. van benne anyag szerencsére. Én már most várom a Driver: Miami-t vagy Driver: Los Angeles-t (mert hogy nem véletlen az epizód-cím választás, az tuti)
További szép napot!
- konzolport, így nem túl erõs a grafika, viszont a gépigény se.. :)
- jóóóó :D
Játékról mi a vélemény eddig részetekrõl?
- Gépigény
- Játékmenet milyen és tetszik?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Valaki egyéb Easter Eggs-et?
Most nemtom milyen van,sárga táp,de csak kölcsönben van!<#gonosz3>#gonosz3>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"400 Wattos codegen táppal"
Én a helyedben minél elõbb cserélném, megbízhatatlan, olcsó, ócska márka. Imserõsömnek is ilyen hasonló kaliberû gépe volt, mindent lecserélt de a táp maradt, már akkor is mondtam hogy nem lesz jó, nem hallgatott rám. Vihar volt nyáron, volt egy áram ingdozás és elfüstölt a tápja úgy hogy a memóriákon kívül mindent tönkretett a gépében. Az volt a szerencséje hogy gariban tudott mindent cseréltetni, a tápot kidobta és vett egy normális márkát.
Persze te tudod hogy mit szeretnél, csak jótanács. :)
ON
Nem magamnak írom inkább azoknak akik majd elakadnak szintén ebben..
a kérdés..
Nem igazán értem mit kell csinálni az egyik feladatnál...
a bal felsõ sarokban
Hold "és a shift billentyû" To Charge
Relase "és a shift billentyû" To Use
Ide oda ugrálok az egyik kocsiból a másikba de semmi és a térképen sem jelezz semmi..:(
természetesen senki nem találkozott még ezzel a dologgal és úgy tûnik csak nekem okozott gondot..<#guluszem1>#guluszem1>
És a válasz...
Állítsd be a settingsben a RAM opciót akármire, ha jó akkor maradhat a "shift" is. De ha azon van már az autósugrálás akkor állítsd el.
Ez a RAM pedig olyan mint egy csuzli. Nyomd hosszan hogy nagyobbat lövõdjél elõre, és legyen elõtted egy autó mikor elengeded.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Példaként: Crysis2,Aliens vs Predator(2010),Fear3,Metro2033,Medal of Honor Limited Edition.
Asus radeon hd 4850 512MB
4 GB 1600 MHz ram (kingmax)
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap
500 GB SataII 32MB cache winyóval
400 Wattos codegen táppal
Driver frissítve!
Rendszergazdagént és windows7-es kompatibilitási üzemmódban futtatom a progit de semmi javulás!
Sziasztok!
Nekem annyi problémám lenne a játékkal kapcsolatban, hogy amikor száguldok egy kitûzött cél felé akkor az fps-em 40-60 között változik,de ellenben ha rendõrõk kergetnek beszaggat és az fps értékem 20-30 közé esik!
Ha tudna valaki segíteni elõre is megköszönném!!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94