1877
driver.png
  • TaRka0107
    Email-t kell küldeni, arra még lehet 3 nap múlva se válaszolnak. Várd ki türelmesen:D
  • Maximus4
    Szerintem sem ártana.

Szabi!
    Most akkor mi van a HG kérdéssel,mert ha te nem,akkor én szívesen elvállalom (persze pozitív szavazás után) és ha nyílik OFF topik azt sürgősen ki kellene majd rakni a banner alá.
  • HUN BECSEHELY
    Mert ha egyszer már megjelent,és ahogy látom tetszik is sok embernek,igy szerintem nem ártana.Én megvettem,meg is jött.Kérdés ki tart még velem.!?
  • Maximus4
    Még nem.
  • HUN BECSEHELY
    OFF Topicot csinált már valaki?
  • Shep
    Jó neked, nekem mindig felhozza de a nagyobb gond, hogy ilyenkor előtte a játék teljesen lemerevedik legalább 20mp-re.
  • w77d
    nekem csak játék indításakor hozza ezt fel, leokézom és többet nem baszogat, játszhatok nyugodtan...
  • Shep
    Nekem olyan gondom van ,hogy ha nem kapcsolom ki a netet játék alatt akkor állandóan felhoz egy üzenetet, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni az ubi szerverrel ezért aztán az online cuccok nem lesznek elérhetőek. Mit lehet ez ellen kezdni ,hogy ne kelljen mindig lelőni a netet?
  • w77d
    még melóhelyen olvastam a hsz-ed, mondom hazajövök kipróbálom, úgyis a versenyezgetések jönnek.. nem volt benne semmi örgöngősség, elsőre ment, jó reflexek kellenek hozzá semmi más. egyszer vertem csak telibe egy kibaszott buszt, de jól lemaradt a Pagani...

• vass17
    Így már mindjárt más, köszi.
  • Calver
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=904]#904[/URL]
  • vass17
    Hogy lehet megcsinálni azt a küldetést, amikor egy Hummer-el kell lerázni a zsarukat? Már milliószor nekifutottam és amikor elkezd visszaszámolni a Losing cops felirat, mindig megjelenik előttem 2 másik (visszafordulni nem tudok, mert hátulról is üldöznek). Akárhol megyek, legyen az sikátor vagy földút a semmiből ilyenkor mindig feltűnik két újabb rendőr.....(sztem ezt jól elb*szták, csak elveszik az ember kedvét ilyen csalásokkal).

Ötlet, hogyan lehetne megcsinálni?
  • ffxi
    Amikor üldözés van. Akár rendőrrel vagyok akár engem üldöznek nagyon beszaggat a játék. Mitől van? Bezzeg csak úgy simán megyek a városban akkor tök folyamatos a játék.
  • Odikeee
    Van frissítés?
    Elinditom a játékot, és tölt is le:D

Mit javítottak?
  • mester1987
    sőt még azoknak is frusztráló lesz

...
  • mester1987
    a 40 ezres Face-off Face versenyt, amikor egy McLarennel vagy:
    csak erős idegzetűeknek ajánlom :)
  • Maximus4
    Direkt azért raktam spoilerbe:)
  • mester1987
    na remélem nekem is tetszeni fog, mert a 3. rész után vissza kell jönnie annak az atmoszférának, amivel befejeződött, de nem olvastam el a spoilert
  • Maximus4
    Nah.A story kivégezve.A vége nagyon tetszett:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    főleg amikor autókat kellett dobálni Jerichora.Az a rész is baromi jó volt,amikor ki volt halva a város.De az szenzációs ahogy a gyalogosok kitérnek az autó elől:)
  • mester1987
    valahogy éreztem, hogy ez lesz a bökkenő, a sztory
  • kem001
    Természetesen lehet folytatni ha végeztél a free ride-ot. Ugyanis rengeteg mellékküldetés vár még
  • Yagami
    Üdv újra...én még nem értem a végére. Kérdés: ugye lehet folytatni utána a barangolást és a megmaradt dolgokat még összeszedni, ha van?
  • TaRka0107
    Én is most végeztem vele. Jó volt szerintem is, majd még free ride-ozgatok vele szerintem sokat.
  • Jana32
    Sziasztok! Visszaolvastam jópár hszt de nem találtam infót, ezért megkérdem, hogy ez a játék nem támogatja a Logitech G25-t? Mert nekem nem nagyon ismeri fel... Van valamit trükk rá?
  • kem001
    Viszont a sok mellékküldetés mindenért kárpótol
  • kem001
    Na végeztem a sztorival. Szerintem jó volt, jó akciódús. Bár kicsit rövid lett
  • jgabika
    OK! Sikerült :) Köszi!
  • Maximus4
    Törd össze a kocsit ezzel a módszerrel.
  • jgabika
    Hát nekem ez a pillanatra nyomom nem jön be. Meg mi az a "Ram a vehicle"?
  • Maximus4
    Szia!

A másodiknál csak egy pillanatra kell megnyomni.
  • arnold0825
    Hát nekem bejött a játék, amit azonban amit sajnálok az az hogy rövid a "story". Két nap alatt simán belehet fejezni. A jó oldala, hogy jó sok kihívás van, ami szinte egy külön játék
  • jgabika
    Sziasztok!

Hogy lehet továbbjutni azon, amikor "Hold ALT L to charge" és "Release ALT L to use" kell csinálni. Az első még megy, lenyomom a bal altot, de utána? Elengedem a kocsi lefékez és ennyi. Mit takar az a release altl to use?
  • w77d
    helyesbítek: a 4870x2-esem MEGHALT, aztán vettem ezt a mostanit...

következő cserénél viszont már alaplap + proci csere is lesz..
  • TaRka0107
    Ha van hozzá alaplapod, amivel ki tudod unlockolni, akkor csináld!:D
  • mester1987
    OFF:

hát nem tudom, be fogok fizetni mostmár egy 4magosra állítható 2 magos Phenom-ra?! ha jól tudom
  • TaRka0107
    Én procim is 4 magos, csak a ramjaim szarok, meg van egy HD4870-em. Weednek ilyen volt X2-be csak aztán lecserélte, ha jól tudom, ugye Lajos?
  • mester1987
    az tuti
  • Yoda001
    sok értelme is van ilyen játékhoz.

ON...
  • mester1987
    szetitnem a 8 magoshoz se nehéz hozzájutni manapság már
  • Yoda001
    van már 6 magos is