Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit kell csinálni annál a küldetésnél amikor a rendõrõket leráztam,majdutána kiírjahogy ramthe vhicle........PLEASE HELP!!!!!!!!

Sziasztok hogy tudnám a játéknak a grafikáját egy kicsit feljebb piszkálni? Ati videókártyám van elõre is köszi a helpet!!!
Értem. köszi szépen
Maximus4
Csak akkor lehet ha "unlockoltad" az utolsó területet is.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

cSAK MERT LÁTOM, az új részeken vannak új kocsik, és ott szeretnék autókázni.
Ám valahogy meg lehet nézni jatek kozbe a teljes terkepet.
Aha köszi szépen...
Szerintem a Z, magyar billen az Y.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

melyik a rapid shift billentyûzeten? ha már senki sem segít...😞
...hogy minden driver procizabáló ez nekem már magas, mert az elõzõ is ette
persze nem annyira, mint az azazelõtti a Driv3r is, nem gyengén
A drivert megnézem mindenképpen. Prociból sajna sokkal több már nem jön ki, és szerintem CPU limit van, nagy forgalomban lassul be.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

TaRka0107
Régebbi ATI drivert próbálj meg. Úgy tudom te múltkor írtad, hogy a legújabb van fent. Vagy próbálj meg húzni a procin. Mindet frissíts, dx, meg ami a redistbe van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

jaja, bár néha, ha "úgy gondolja" elkezd lefelé menni az FPS, fõleg a mellékutakon, a homokos részeknél, érdekes, mert a látványvilág se elragadtató, de az átlag úgy 20 FPS
A te 3000+-os gépeddel is simán fut a játék, csak nekem van sokszor 5-6 fps? Mert akkor biztos nálam van a gond, csak nem tudom, hogy mi.

...mármint a fejlesztõk, hogy felismerik a hibákat?
jaja, de most komolyan úgy érkezik egy patch, hogy a fórumozók a játék oldalán kikönyörgik egy javítás formájában vagy maguk is adnak ki?
samsung123
jönnie kelle egy patchnek, ami megszünteti ezt a sötétséget a játékban és rárakja azt az effektet ami hiányzik róla (sárgásság)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

kem001
Hirtelen fék, ha lefékezel és a mögötted jövõ beléd megy, rögtön kiüti

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Maximus4
Azzal tudsz ütközni.Majd kell feladatokhoz.Ha azzal mész neki a másiknak jobban sérül az ellen.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A bal ALT gombos cucc, mire jó, mit csinál? Azt hittem valami nitro féleség, de ha elengedem lefékez az autó.

pls vki a #914-re.
Sziasztok...

Nem igazán értem mit kell csinálni az egyik feladatnál...

a bal felsõ sarokban

Hold "és a shift billentyû" To Charge
Relase "és a shift billentyû" To Use

Ide oda ugrálok az egyik kocsiból a másikba de semmi és a térképen sem jelezz semmi..😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

TaRka0107
HÁt igen, mert ez csak átváltás, nem értem én sem miért nem lehet, de engem annyira nem is zavar. Biztos lesz majd hozzá mód, mondjuk én sok mindent várok, hogy legyen javítva, de így is k*rvajó játék😄

Elég furcsa megoldás, DE én le voltam oltva hogy képzelem hogy km/h-ba lenne egy Amcsi helyszínen.<#fejvakaras>

Haha, ez a küldi egész jó. <#vigyor> Jó nehéz irányítani (nekem) a kocsit. <#idiota>

w77d
ha a nyelvet európaira állítod, tehát spanyol, vagy német, akkor mér km/h-ba... nagy faszság

kicsit értelmetlennek tûnik
b*sszam meg magam, de nem tudom lefordítani,
vagyis talán az lehet, hogy vedd meg a játékot európaiban és akkor Km/h-ban mér, ezt a f*szságot <#wilting><#wilting><#wilting>
Thank You!
w77d
én úgy vettm észre, hogy azoknak szarakszik a játék, akik belenyúlnak játékon kívülrõl a beállításokba. Én nem teszem és gondtalanul indul bármikor..

Basszus mit találtam a hivatalos fórumot olvasgatva! A KM/H átállítására:

"i found how to do it, you need to put your game in an european language like spanish or german, wtv.. a little stupid anyway"

<#falbav>

Maximus4
Igazán nincs mit,örülök,hogy tudtam segíteni <#wink>

totyak
Ok, mindenesetre köszönöm még egyszer.
És sajnálom, hogy most neked akadtak gondjaid.

Maximus4
Fingom sincs milyen crack,én is úgy találtam.Az ubisoft 3-at is én ajánlottam,de szerintem ne töröld,bõven elfér a gépeden😊
Most szedem le a black box verziót,mert nekem totál behalt a játék😞

totyak
Letöltöttem ezt a krekket, ezzel végre elindult. Ráadásul még regelni sem kellett hozzá accot. Köszönöm.

Egyébként ez milyen krekk? Amíg még szûz a játék, elég lenne ezzel krekkelnem, nem kell a skidrow féle?
Ja, van benne egy xbox360 fájl. Az gondolom csak valami kontroller beállítás. Én azt nem is másoltam be a fõkönyvtárba.
Viszont a dokumentumokban most két Ubisoft mappa van, mert az eredeti skidrow krekkelés után átneveztem a mappát Ubisoft 3-ra (valaki javasolta itt a fórumon), aztán elfelejtettem visszaállítani. Most meg generálódott egy új Ubisoft mappa. Ez nem gond? Töröljem a 3-ast, aztán annyi?

billnél? 😄
Mert nem gamepaddal játszok 😊
Az a baj hogy nem látom azokat a kis gombokat amiekt mutat oldalt...így elég nehéz :S

Maximus4
Nekem mára megadta magát a játék,az istennek sem indul el😞

TaRka0107
Sokkal tisztább maximum beállításon mint minimumon.

érdekes nem nagyon látok különbséget, mondjuk nem is ugyanaz a kép 😄
Nme tudja valaki a játék hivatalos fórumát amit néznek is a fejlesztõk/kiadók, mert megírnám, hogy a játékban labilis a beállítások mentése
Srácok a repack változatott,hogy kell telepiteni?Úgy értem a crack-et orbit mappát stb hová másoljam ?Mert a repack-hoz nincs nfo
grebber

Next PC upgrade: 2022

Üdv!

Klaviatúrán játszok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hoogy a játékban minden gombot, gamepados gombokkal ír ki:S
Így sose tudom mit nyomjak, mert látok piros X et meg LB-t...:S
pls help
w77d
ki kell ütni.. gamepad nál a bal felsõ nyomógomb..

mit kell csinálni ott amikor kiírja hogy ram the vheicle?Még nagyon az elején vagyok.

Maximus4
Én most raktam újra (de persze elveszett a mentésem).
Skidrow telepítés:
<div>1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Run the update from the UPDATE folder on the DVD
5. Run game and update Ubisoft game launcher
6. In C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ delete
settings.yml before u start the game for the first time
7. Copy this crack to the game installation </div>

A 7. pedig az a crack amit lejjebb már linkeltem.Ezzel nem kell görcsölni az ubisoftos szarsággal.

Krisztiam
jaja elindítottam és nem csinált semmit, pedig úgy csináltam, ahogy az nfo-ban le volt írva.. csak az utolsó lépést nem tudtam megcsinálni,mert nem találtam azt a mappát vagyis ezt: settings.yml..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Norbi1990
637mb lett.
TaRka0107
Hány mb lett neked az a 8 perces videó mp4-be?