Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem bejött a játék, amit azonban amit sajnálok az az hogy rövid a "story". Két nap alatt simán belehet fejezni. A jó oldala, hogy jó sok kihívás van, ami szinte egy külön játék <#nevetes1>#nevetes1>
Sziasztok!
Hogy lehet továbbjutni azon, amikor "Hold ALT L to charge" és "Release ALT L to use" kell csinálni. Az elsõ még megy, lenyomom a bal altot, de utána? Elengedem a kocsi lefékez és ennyi. Mit takar az a release altl to use?
Hogy lehet továbbjutni azon, amikor "Hold ALT L to charge" és "Release ALT L to use" kell csinálni. Az elsõ még megy, lenyomom a bal altot, de utána? Elengedem a kocsi lefékez és ennyi. Mit takar az a release altl to use?
helyesbítek: a 4870x2-esem MEGHALT, aztán vettem ezt a mostanit...
következõ cserénél viszont már alaplap + proci csere is lesz..
következõ cserénél viszont már alaplap + proci csere is lesz..
OFF:
hát nem tudom, be fogok fizetni mostmár egy 4magosra állítható 2 magos Phenom-ra?! ha jól tudom
hát nem tudom, be fogok fizetni mostmár egy 4magosra állítható 2 magos Phenom-ra?! ha jól tudom
Én procim is 4 magos, csak a ramjaim szarok, meg van egy HD4870-em. Weednek ilyen volt X2-be csak aztán lecserélte, ha jól tudom, ugye Lajos?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
az tuti
szetitnem a 8 magoshoz se nehéz hozzájutni manapság már <#crazya>#crazya>
ellenben az enyém csak 2 magos és zabálja a W-okat is, mint ide Makó <#beka2>#beka2>
jóhogy nincs 4 magossal 😄
Ki rendelte még meg?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
De nincs is szar géped...
Nekem is le szokott menni 20fps-re is. De általában 35-40-55körül van.
Nekem is le szokott menni 20fps-re is. De általában 35-40-55körül van.
az slr se merci akkor.. 😄
slr, mp4-12c, f1 😊)
#1086: egy piros dodge-ot, de majd ott meg is áll a heli 😊
#1086: egy piros dodge-ot, de majd ott meg is áll a heli 😊
De a pagani zonda sem rossz😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mit kell csinálni annál a küldinél ahol bejön a helikopteres keresõ?Mit kell keresni vele?
van ám, elég jól megy 😊
#1049: a támogatós részt nem kell túl komolyan venni, de ha nem írnak negatívat az már pozitív.. 😄
még én se írtam amúgy 😊
#1049: a támogatós részt nem kell túl komolyan venni, de ha nem írnak negatívat az már pozitív.. 😄
még én se írtam amúgy 😊
Nem tudjátok hogy le lehet menteni a videókat vagy csak feltölteni lehet online-ra és az is csak eredetinél igaz?
Thank Yuuu
Thank Yuuu
hehe <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Üdv a klubban😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az, fõleg amikor átvált képregény módba 10nél <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Sajnos nekem is,hiába az ablakban való futtatás.A sárga csillagos küldiknél van amikor 15 FPS-t produkál,fõleg ahol zsaruk is vannak,borzalmas😞
elég rendesen vágjam bele <#falbav>#falbav>
na még szaggat azért még a Classic race of classic chase versenyben <#rinya>#rinya>
OOHH Yeaah még SRL McLaren Mercedes is van benne!!!
remélem ezt orvosolják a következõ patchben
Na basszus nekem is jobban megy ha kikapcsolom a Full Screen-t ilyet???
a Post Process nem rossz igen!
Magát a bloom-ot mindig ki szoktam kapcsolni, szóval az konkrétan nem hhuányzik. <#vigyor>#vigyor> Csak a konzolos képet szebbnek látom, leszámítva a sárgaságot.
Nem tudom, nekem amikor eredetileg láttam kifejezetten bökte a szemem a sárga fény. a Bloom/Post Process esetleg jöhet de ez a sárga fény...
lehet az nem ártana PC-re se
A sárga fény hiányzik neked.
Csináld ahogy a srác a videóban, nekem úgy sikerült, persze nem elsõre, de sikerült.
Aha, megpróbáltam épp az elöbb, Reverse 180-anat csak még a múltkori elsõ próbánál fogadta el, most 3-szor próbáltam nem ment, plusz még a menj egy körnél mentem 3 kört egyhuzamban de egyet sem fogadott el...
honosítás jó lenne, de az sem ebben az évben várható szerintem
végülis OFF: Global Playboys - The Sound Of San Francisco???
Szinte mindegyik játékban mostanában a hang-hoz teszik a felirat be/ki-kapcsolását. Én sem értem miért, régebben még a Game beállításon belül volt.
Én is ezt vettem észre. Amikor elõször betöltöttem a játékot nem hittem a szememnek , mert nem ezt a látványt vártam. Olyan mintha azt a tipikus "nextgen mázt vagy glazúrt" lehagyták volna a PC-s verzióról így a PC-s verzió úgy néz ki mint egy 7-8 éves autós játék. Egy dolog van ami szép: a kocsik grafikája és a füst effekt. A környezet meg a színvilág meg nagyon nem az mint amit a videókban mutattak.
Alt az lófasz.....Shiftelj csak végig,át egy szembejövõ autóba és telibe az ellenséget.
:) Semmi okosság :P
Hát ez az üldözéses rész teljesen kiakaszt :@
Az elején amikor 4 kocsit kell lapátra tennünk a rendõrautóval. Egyszerûen marha kevés az idõ, de ezek mellett még ott van az a rohadt nagy forgalom is plusz alig sebzõdnek a kocsik pedig izomból nekik megyek:/ Tudom h az NFS Hp-ban is volt ilyen de ott legalább több idõ volt, nem volt forgalom és nem is kellett annyit beleütközni a kocsikba hogy kiüssük végleg õket. Erre a részre valami trükköt tud valaki? Köszi
Az elején amikor 4 kocsit kell lapátra tennünk a rendõrautóval. Egyszerûen marha kevés az idõ, de ezek mellett még ott van az a rohadt nagy forgalom is plusz alig sebzõdnek a kocsik pedig izomból nekik megyek:/ Tudom h az NFS Hp-ban is volt ilyen de ott legalább több idõ volt, nem volt forgalom és nem is kellett annyit beleütközni a kocsikba hogy kiüssük végleg õket. Erre a részre valami trükköt tud valaki? Köszi
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
végülis hang/hangerõ 😄