1877
-
mester1987 #1297 benne van a readme-be de ennyit javítottak: Uplay reward system fixed -
mester1987 #1296 annyit tudok, hogy a beállításokat még mindig néhol nem jegyzi meg -
mester1987 #1295 köszi a fáradozást Maximus4!!! -
#1294 Ennyit találtam:
"Ubisoft has rolled out the second PC patch for Driver: San Francisco. Unfortunatelly though, the company hasn’t provided any release notes with it so we kind of don’t know what exactly this patch fixes or adds. One of the changes is that the menu theme is changed to different tracks and that the default resolution is now the 720p" -
mester1987 #1293 OFF: ahol a Driver.exe, azaz a főkönyvtárban -
mester1987 #1292 mondjuk jó lenne tudni, hogy valójában mit is orvosol ez az új patch, mert annyit látok ,hogy fényesebb már az elején az intronál, meg a játékban is miintha lenne valami post process vagy mi a gyík?! -
milos620 #1291 OFF A gu.exe fájl melyik mappában található? ON
-
#1290 murván gyakorlatilag bármivel -
#1289 merrefelé lehet egy 200m-eset kézifékezni, és mivel? lambo-val próbáltam, de nem jön ki 200, egy olyan 160 körül max... -
mester1987 #1288 na vazzeg, nem is tudtam, hogy csak azzal lehet pathelni ááá alapból meg nem talál hozzá semmit, de érdekes: keresi -
#1287 Tessék át fáradni az off topikba -
#1286 Itt egy mentés, amelyben minden autó, képesség stb. megvan. (nem az enyém,csak találtam)
Mentés -
milos620 #1285 Ncore-n írták: (idézet)
Kijött ma a játékhoz egy új patch (1.02), nyugodtan fel lehet rakni a gu.exe-vel a játék könyvtárán belül, nem vágja tönkre a cracket
(Tegnapelőtti hsz)
De nem értem ezt a gu.exe-vel való telepítést! -
#1284 Hát gondolom jön rá majd az is, vagy már kint van?:DDD -
milos620 #1283 Az 1.02 patch-re gondolsz?
-
#1282 Válts át a szembejövőkre SHIFT móddal és ütközz velük frontálisan. -
#1281 sziasztok!
az utolsó feladatot képtelen vagyok megcsinálni, hogy továbbjussak: az autóversenyzőket kell egyesével levadásznom rendőrautóval.....
néha kiírja, hogy: use oncoming to take them down. ez mi lehet?
egyszerűen képtelen vagyok mindet levadászni -
#1280 Fasza lett az oldal. -
mester1987 #1279 Találtam még a játékban egy kis kellemes bugot: benne volt egy autó egy transporter seggébe, amin át lehet ugratni, komoly... -
-
#1277 bizony. nekem pont aktuális lenne, hogy melyik dare maradt még, gondolom későbbiekben lesznek mások is akiket ez érdekel :) -
#1276 Erre a térképre gondolsz? -
SBT #1275 Mindegyik Challenge-et megcsináltam, 6 chapter-ben vagyok, Movie challenge-ek fele megvan, bedaráltam kb. 30 Dare-t (a sokat fizetőseket ráadásuk), csomó Activity-t megcsináltam, de ez a tetves Challenge... Ez nem megy. Majd mikor nyugodtabb leszek, mert ma már eléggé felhúzott... -
#1274 nekem sem sikerült elsőre, másodikra ment :)
a kört pedig mindig úgy csináld, hogy amikor a végére érsz ahonnan indultál, ott is adj neki gázt... lehet hülyén hangzik, de nekem se vette be elsőre csak a "kanyarodást" vagy kis gázadást.
esetleg a térképet betehetnénk banner alá :) -
Odikeee #1273 Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem másodikra sikerült, és még most se tudom hogy....
Pedig én a storyt is 5-ik chapterig tudtam megcsinálni, utána nekem túl nehéz volt...
Anno az első részbe se tudtam megcsinálni. -
#1272 Én még nem mertem nekiállni:P -
SBT #1271 Há b******* ez a Garage küldi kajak lehetetlen!!! Mindent megcsinálok de az a k*rva kört nem fogadja el. Minden megvan, még a 180 fokos sz*rra is rájöttem hogy azt 40mp/h-s sebeséggel kell csinálni, de azt a tetves kört nem fogadja el. 3 kört mentem, mind két irányba megpróbáltam de nem! -
#1270 Nem! A kézikönyv első sorai között büszkélkedik az Ubisoft, hogy az erőforrások megóvása végett benne van minden a játék menüjében. A magyar forgalmazó mindig azt adja ki mint a többi külföldi is. a GTA IV is 2 leírást + 1 térképet tartalmaz. -
Szabi1991 #1269 mert azt a magyar kiadó csinálta, aki pont telibeszarja a magyar eladásokat.. rengeteg játék még Lengyel szinkront is kap ugyanattól a kiadótól, mi már örülhetünk ha legalább elindul a játék...
a gyűjtői kiadás viszont az eredeti angol -
#1268 Kösz! A simához, még a leírás is csak egy 3 oldalas lapocska. Azért ez lég szégyen. -
Szabi1991 #1267 lehet az új pecs miatt :D -
#1266 Édekes, nekem is Logitech MOMO Racing Force FeedBack Wheel-em van, de semmiféle beállítás nem kellett, egyből működött rendesen... -
#1265 Fura... nálam 4 magos AMD-n (phenom II 965@3800) szinte soha nem láttam 60 fps alatt a sebességet. Itt akkor (megint?) a Catalyst lesz a ludas. -
#1264 Maradjunk abba hogy egyik se szép :)
A PS3-as úgy néz ki mintha 800%-ra lenne tekerve a brightness. -
#1263 Nekem is van ilyen. 4 magos AMD-m van és HD4870-em, szóval nem a gépeddel van a gond. Majd jön már vmi patch. -
#1262 Kettőt is :)
egy
kettő -
#1261 Csinálnál egy képet a térképről? -
ptys27 #1260 Válts másik kocsira vagy még egy kettőre és egy idő után működni fog, nekem is ez szokott lenni! Üdv: Pé -
#1259 Nekem eddig ment MOMO-val, ma akartam, de nem volt már jó. Fogalmam sincs mi történt. :/
Mondjuk annyira nem élvezetes, mert elég nagy a motorfék, majdnem félgázt kell nyomni a sebesség tartásához, ha meg leveszel az érzékenységéből, akkor nem vált fel, mert nem nyom annyi gázt :D -
#1258 nekem működik thrustmaster rgt -vel