Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a szar van,hogy nem enged fel Online-ra?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

w77d
nem nehezek ezek a forgalomba száguldozós részek, mindig hagynak rést, csak idõben észre kell venni és reagálni. Mondjuk a siker kulcsa ezeknél tényleg az, hogy reccenés nélkül hasítson a játék, egyébként tényleg szar lehet...

gratula! <#pias> <#pias> <#pias>
Maxtreme
Végül is megoldottam. Próbáltam becsületesen versenyezni, nem jött össze. Kinyírtam az összes versenytársat, így elsõ lettem. <#idiota>

Annál a küldinél nem lehetett átszállni.
És egyedüli rendõr voltál.
Tatyla
eléjük kell menni valami buszba vagy kamionba az egész 3 perc

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát nekem is azt hittem hogy véga a driver küldiknek....
Volt egy olyan küldi asszem chapter 3-ba, mikor rendorautoval, 4 versenyzot kell, meg a celbaeres elott szetzuzni.... na ott kb 15-jére sikerült, de már a fejembe lüktetett a vér, meg az erek is lõmásztak idegességembe... és végül egy bugnak köszönhetem, hogy sikerült. Mert az utolsó versenyzõ valamiért csak a falnak ment... így tudtam megcsinálni.
Ám ha lesz hogy megakadok, engem nem zavar, szedek le majd mentést, nyomok be win playerbe par zenet, es kocsikazok a varosba..:😄
grebber
LOL.Nemár!Én végignyomtam a fõszálat és egy olyan versenyes rész sem volt amit ne csináltam volna meg elsõre. Full könnyû lett a game ami a fõszálat illeti.(A többit nem néztem annyira nem jó game hogy több idõt szánjak rá)

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
A legszebb hogy a chapter7-nél lesz 1 iylen fõmisszió is.. Részemrõl lehet itt fejezem abba a játékot.

Yoda001
azt én is néztem, tényleg furcsa a jobbra fordulás... mondjuk amikor küldetés elõtt vagyok, tehát ahol elfogadhatom az a kis képernyõ, ott simán elfordul balra is a sárga csíkozásokon

http://9gag.com/gag/5135249

Kit--Kat
Igen, nagyon buta lett a város ezzel a sok széles úttal, miközben San Francisco tele van hangulatos kis szûk utcával. Ami az élményt is flejebbtornázza és megnehezítené a játékot is.

A forgalomi rendszer is elég gyík, mi az, hogy a keresztezõdésekben elvileg, csak jobbra fordulhatsz??!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ricska
Sziasztok!
Azt nem tudjátok hogy mi a francért szaggat/akadozik a játék? Viszonylag erõs gépem van, simán fut minden de ez valahogy kifog a gépen.

Konfig:
Core 2 Quad Q8300 2,85 GHz
4 GB DDR3 memória
Geforce 9800GT 1GB videókari

Friss driver van fent, legalábbis egyelõre ez a legfrissebb. Én driver hibára gyanakszom. Szerintetek?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Shep
Kösz, ezt megnézem. Egyébként azon a kanyargós szaron buktam el mindig a sok idõt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na most megnyugtattál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

annál a küldinél van egy rész amikor balra kéne menni, na ott menj egyenesen amilyen gyorsan csak tudsz majd fordulj jobbra ahol a táblák vannak és már célba is értél 😄

amúgy lehet velem nem stimmel valami, de nálam pont attól jó egy játék ha nem sikerül minden elsõre, hanem van benne kihívás 😊

kem001
Szerintem pihenj rá egyet, és rugaszkodj neki újra. Nem nehéz az a küldetés szerintem, nekem sikerült elsõre. Ennél vannak sokkal szívósabbak is.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Shep
Na hát számomra véget is ért a Driveresdi, ennyi elég is volt. 2. epizódnál abbahagytam, mikor rózsaszín táblákat kell összetörni és adott idõre elérni a clubba, hát mit ne mondjak sokadik próbálkozásra sem sikerült. Amit addig láttam viszont jópofa volt, belsõ nézetbõl tök élvezetes volt vezetni tisztára, mint valami akciófilmben 😊 Úgyhogy mindenkinek további jó játékot nekem elég volt ennyi is a kocsikázásból.

Valaki elspoilerezhetné nekem a történetet, mert az érdekelt volna!

bulba
Sikerült nekem is kipróbálni, és határozottan pozitív a véleményem róla.
Kár, hogy a belsõ nézetet ennyire elbaltázták: sötét (még a kabriók is LOL) és az ülést sem lehet hátrébb tolni, így az autó belsejébõl alig látni valamit.
A manuális váltó nekem is hiányzik.
Átment a rostán egy két debil küldetés is.
Az autók közti váltogatás egész jó, de talán kicsit sokszor kell használni, ellenben a "hátsó sarkát megtolom és kipördül" módszer nem nagyon mûködik, kár érte.
Lehetne egy kicsit több, szûk (2x1 sávos) utca (á la Driver 1), sajnos az város nagyján dominálnak a soksávos utak.

A grafika hozza a ma elvárhatót, az én igényeimnek megfelelõen szép, a gépigény is elviselhetõ.
A mellékküldetéseknél szerencsére nincs meg az érzés, hogy csak játékidõnövelõnek rakták be, pedig egyértelmû.
Az irányítás (ami messze a legfontosabb) nagyon jó és egyedi, többé-kevésbé (nekem) feledteti is a negatívumokat.
Végülis ez így 2011-ben ez egy teljesen jó játék, számomra tuti vevõs.

Ui.:
Driver 1 fingját ez meg sem szagolhatja.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Itt kellett volna már gondolom második indításkor offline módban indítani
Maximus4
Tudom,hogy mûködik ez a dolog <#wink> csak nem tudom,hogy Szabi már jelentkezett-e vagy sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

TaRka0107
Email-t kell küldeni, arra még lehet 3 nap múlva se válaszolnak. Várd ki türelmesen😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maximus4
Szerintem sem ártana.

Szabi!
Most akkor mi van a HG kérdéssel,mert ha te nem,akkor én szívesen elvállalom (persze pozitív szavazás után) és ha nyílik OFF topik azt sürgõsen ki kellene majd rakni a banner alá.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mert ha egyszer már megjelent,és ahogy látom tetszik is sok embernek,igy szerintem nem ártana.Én megvettem,meg is jött.Kérdés ki tart még velem.!?

Maximus4
Még nem.

OFF Topicot csinált már valaki?

Shep
Jó neked, nekem mindig felhozza de a nagyobb gond, hogy ilyenkor elõtte a játék teljesen lemerevedik legalább 20mp-re.

w77d
nekem csak játék indításakor hozza ezt fel, leokézom és többet nem baszogat, játszhatok nyugodtan...

Shep
Nekem olyan gondom van ,hogy ha nem kapcsolom ki a netet játék alatt akkor állandóan felhoz egy üzenetet, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni az ubi szerverrel ezért aztán az online cuccok nem lesznek elérhetõek. Mit lehet ez ellen kezdni ,hogy ne kelljen mindig lelõni a netet?

w77d
még melóhelyen olvastam a hsz-ed, mondom hazajövök kipróbálom, úgyis a versenyezgetések jönnek.. nem volt benne semmi örgöngõsség, elsõre ment, jó reflexek kellenek hozzá semmi más. egyszer vertem csak telibe egy kibaszott buszt, de jól lemaradt a Pagani...

<#eljen> Így már mindjárt más, köszi.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Hogy lehet megcsinálni azt a küldetést, amikor egy Hummer-el kell lerázni a zsarukat? Már milliószor nekifutottam és amikor elkezd visszaszámolni a Losing cops felirat, mindig megjelenik elõttem 2 másik (visszafordulni nem tudok, mert hátulról is üldöznek). Akárhol megyek, legyen az sikátor vagy földút a semmibõl ilyenkor mindig feltûnik két újabb rendõr.....(sztem ezt jól elb*szták, csak elveszik az ember kedvét ilyen csalásokkal).

Ötlet, hogyan lehetne megcsinálni?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ffxi
Amikor üldözés van. Akár rendõrrel vagyok akár engem üldöznek nagyon beszaggat a játék. Mitõl van? Bezzeg csak úgy simán megyek a városban akkor tök folyamatos a játék.

Fákjúal!

Van frissítés?
Elinditom a játékot, és tölt is le😄

Mit javítottak?
sõt még azoknak is frusztráló lesz

<#gun><#gun><#gun>...<#zavart2>
a 40 ezres Face-off Face versenyt, amikor egy McLarennel vagy:
csak erõs idegzetûeknek ajánlom 😊
Maximus4
Direkt azért raktam spoilerbe😊

na remélem nekem is tetszeni fog, mert a 3. rész után vissza kell jönnie annak az atmoszférának, amivel befejezõdött, de nem olvastam el a spoilert <#circling>
Maximus4
Nah.A story kivégezve.A vége nagyon tetszett😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fõleg amikor autókat kellett dobálni Jerichora.Az a rész is baromi jó volt,amikor ki volt halva a város.De az szenzációs ahogy a gyalogosok kitérnek az autó elõl😊

valahogy éreztem, hogy ez lesz a bökkenõ, a sztory <#zavart1>
kem001
Természetesen lehet folytatni ha végeztél a free ride-ot. Ugyanis rengeteg mellékküldetés vár még

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Üdv újra...én még nem értem a végére. Kérdés: ugye lehet folytatni utána a barangolást és a megmaradt dolgokat még összeszedni, ha van?
TaRka0107
Én is most végeztem vele. Jó volt szerintem is, majd még free ride-ozgatok vele szerintem sokat.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sziasztok! Visszaolvastam jópár hszt de nem találtam infót, ezért megkérdem, hogy ez a játék nem támogatja a Logitech G25-t? Mert nekem nem nagyon ismeri fel... Van valamit trükk rá?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

kem001
Viszont a sok mellékküldetés mindenért kárpótol

kem001
Na végeztem a sztorival. Szerintem jó volt, jó akciódús. Bár kicsit rövid lett

jgabika
OK! Sikerült 😊 Köszi!

Maximus4
Törd össze a kocsit ezzel a módszerrel.

jgabika
Hát nekem ez a pillanatra nyomom nem jön be. Meg mi az a "Ram a vehicle"?

Maximus4
Szia!

A másodiknál csak egy pillanatra kell megnyomni.