Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Látod mindenki pro csak te nem :) Én meg már a második fejezetben feladtam :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maximus4
Elküldtem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tökéletes.
Maximus4
Én 51%-nál járok,az jó lesz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Valaki adna egy mentést amibe végig van víve a story, és az egész város fel van oldva? Kikészültem komolyan...
Meg a végét leírná valaki?
Kit--Kat
Másodikra csont nélkül sikerült.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

köszi^-^
TaRka0107
Összetörni 15 buszmegállót.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

itt mit kell csinálni ? Smash 15 bus shelters
Fpocok
grat

Parasite Eve 2, best game EVER!

TaRka0107
Én meg pont itt nem haltam meg, elsõre sikerült míg a kis szar küldetéseknek 20 futottam neki. Igaz valamikor lassú autóval voltam és azért voltam szar.

Maxtreme
aha, oks.

grebber
1 szer haltam meg ott.Játékban talán ez volt ami picit nehéz volt semmi más!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
hát aki a végsõ (??) hidas részre azt mondja hogy könnyû, az szimplán hazudik.

bazdmeg hiába térek ki a repkedõ autók elõl, úgy viselkednek mint a hõkövetõ rakéta.. Ezt tényleg komolyan gondolták?

csak sikerül majd, általában ha elsõre nem megy, akkor csak késõbb próbáld meg
Maximus4
Én segítek szívesen!

kemszi2
ha jól tudom a valamelyik moderátornak kell jelezni hogy tegye be
TaRka0107
Valaki jelentkezzen már aki ért ahhoz hogy hogy tegyek bannert az off topikba.:D Írnék neki pm-et.

kemszi2
multiban van sima autókázás?
TaRka0107
Jaja, köszi.

Maximus4
Látom sikerült:)

kemszi2
én speciel jobban szeretem a kézzelfogható dolgokat :D
TaRka0107

mert hogy kellett volna szakszerüen bemásolni?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

bulba
Balra kanyarodáskor, az elsõbbségadás miatt többfelé kell figyelni, az amcsik meg hát... inkább megoldják három jobbrafordulással :D

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

nem eredeti a játékod, de még a törést se sikerült jól bemásolnod.. :D

Csá nekem lenne egy kis gondom most tettem fel a gámát és állandó a kifagyás ese hibával miután az elején végeztem a mentõautos dologgal valakinek valami tipje?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

Maxtreme
ahh sebességgel nincs gond. Bekapcsolt vsync mellett soha nem mozdul 60-ról az fps számláló.

Maximus4
Fõoldalon->Saját fórumok és azon belül a lap alján Új téma nyitása.Ott te leszel a HG. :)

Ha valakinek jelenleg drága a Bolti ár,és bevan ide regelve,akkor lehet érdeklödni itt

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TaRka0107
Én tuti nem veszem meg, csak nem tudom hogy kell topikot nyitni:D

TaRka0107
+1

kemszi2
+1
Szerintem olyannak kellene aki Tuti nem veszi meg.Csak felhúznám magam:-)
Ez az én véleményem.

Maximus4
Köszönöm!
Az OFF topikot megnyitod majd?

Támogatlak.Nekem elég ha játszunk majd Online.Ha rájövök miért nem enged fel.

Maximus4
Rendben,köszönöm!

Akkor szeretnék megkérni egy pár embert,hogy HG ügyben szavazzanak rám,hogy el tudjam küldeni a jelentkezést.

Természetesen ha van még jelentkezõ a posztra az szóljon!

én se írtam még, igazából nem akarok még egy topikkal bajlódni, így ha van kedved csináld bátran, támogatlak :)

amit mindenféleképpen érdemes majd megcsinálni, hogy a fejléckép a játék oldalára vigyen, meg alá a boltok ahol lehet kapni a játékot :D
esetleg lenyílórészbe összegyûjteni a fontosabb infókat :)

Maximus4

hát,két kód van a dobozban,az elsöt irtam be Telepittésnél.Mást nem csináltam.+beregeltem az oldalra.

Maximus4
Már átküldtem:)

Rendben és várni fogom a mentést,én amit találtam 30%-nál tartok csak...
beregizted rendesen ? :D

#1164: inkább mond meg hol akadtál el és segítünk :)

Shep
Valaki lenne olyan jó és leírná a sztorit pár mondatban, mert úgy nézem sosem fogom én ezt végigvinni. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maximus4
Jól gondolom akkor elég a dat fájl?Mondjuk más nincs is nagyon:D
PM-be küldöm!

Azt megköszönném,hátha rendbe jönne a játék...
Maximus4
Nekem van egy 51%-os mentésem a storyt már végigvittem.Ha megfelel átküldöm szívesen.

Vagy ha valaki már végig vette,a Mentését elküldhetné,mert így semmit nem lehet kezdeni a játékba sajnos... :(
Már a 7.részt csinálom 1 ideje,most párszor elkellet kapni Jericho-t hídon,és magamhoz tértem...
1 új piros Camarot vezetek,amivel el kell érni 3000 m-re,de ha 1800 m-t elhagyom a hídon a sok rendõr kocsi között állandóan Memória gondot ír,hogy "read" és kilép a játékból,amit eddig nem tett...
Ez miért lehet???