1877
driver.png
  • Szabi1991
    azért baromságokat ne írj már, duál 2,5ös procin tökéletes a játék..
  • TaRka0107
    Talán mert ezek a hibák nincsenek az eredeti játéknál!
    Jó a tiéd pont jó, de a többi. Habár nekem mind1, csak gondolom szólok, mert majd jön az akinek eredetije van és leoszt mindenkit:D
  • 2Pete
    Indokold, kérlek.
  • TaRka0107
    Utolsó kb. 10 hsz-el fáradjatok át az off topikba. (banner alatt van a link)
  • Krisztiam #1333
    sziasztok
    felraktam a patch-et és ezt írja ki:

• gigamen
    Ujra telepitettem crackeltem és patcheltem is amit javasoltál de a játék nem indul el,most sem kezdődik meg a futtatás.4-ből 2 szer működött, most már egyáltalán nem!Más megoldás
  • 2Pete
    Ja, G25...
  • 2Pete
    Sikerült beüzemelnem a 900 fokot deadzone nélkül, de a driftelést újra meg kell tanulnom.
  • mester1987
    mert zabálja a procit az f*s motor...
  • milos620
    Hát a vsync kikapcsolásával, és az új patch-el a (korábbi hsz-ben az üldözés közben mért 20-30 fps) a frissítési frekvencia 30-40 között van, de ennek ellenére jobban szaggat!

Ez számomra érthetetlen!

• mester1987
    hát a tereptárgyak meg a kikerülésre nem kapok a küldetésben
  • Maximus4
    Szia!

Az off topikban van crack,banner alatt van a linkje.
  • gigamen
    Sziasztok!!

Az lenne a kérdésem, hogy crackelem, patcheltem a játékot stb aztán játszok vele, miután kiléptem és újra játszani akarok,a játék nem indul el.Egyáltalán nem történik semmi, el sem kezdi a futtatást.Miért lehet ez?

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Yoda001
    drift, előzés, szembemenők mellett elmenés, asszem tárgyak zúzására is. amit jobboldalt fent számol majd hozzáadja
  • mester1987
    Azt tudja valaki ,hogy miért kapunk csak WP-t??? Köszi
  • mester1987
    könyörtelen egy motor lett ez a játékban, hogy 4 magos proci kelljen ehhez az idejétmúlt 2006os grafikának, szánalmas már!
  • milos620
    Sajna angol nyelvű, de a 3D alkalmazás almenüében a wait for vertical refresh vagyis a függőleges frissítés csúszkáját teljesen elhúzom balra.Remélhetőleg jó lesz!

Köszönöm a segítőkészségeteket!
  • milos620
    Megnéztem a menü tartalmát azon belül a videó lehetőséget, de vsync kikapcsolásra nem találtam semmit!
  • milos620
    Jó helyen járok?
  • milos620
    Tálcán az óra mellett nincs, de jobb klikkel AMD vision engine control center látható
  • Maximus4
    Azt el is felejtettem:)
  • w77d
    egyszerűbb a jobb klikk a háttérre, és ott figyel a catalyst control center... már ha ATI kártyája van
  • Maximus4
    A windows tálcáján keresd az óra mellett az ati ikont.
  • w77d
    nem baj, hamar belejössz, csak olvasgass utána :)
  • mester1987
    az nem baj, mert tartalmazza az előző javítást is
  • milos620
    Sajna igen mert még csak kezdő stádiumban vagyok ami a számítógép kezelést illeti!
  • w77d
    jááááááááááááj látom nagyon nem vágod mi van, inkább ne is nyúlkálj akkor hozzá a beállításokhoz, de komolyan....
  • TaRka0107
    Programon belül keresd. Nyisd meg a Catalyst-ot és ott. Nem értem mit nem értettél ezen:DDDD
  • milos620
    Megnéztem a ProgramData, ProgramFiles, Programfájlok (x86) mappákat és az ATI-n bellül sajnos nem találtam Vsync always off fájlt!
  • w77d
    az ATI catalyst-ban van olyan, hogy Vsync always off
  • milos620
    Hogy jártál el elárulod nekem?
  • w77d
    én letiltottam driverből...
  • milos620
    Mit lehet az ellen tenni, hogy a Vsync ne aktiválódjon miután kikapcsoltam!?
  • Maximus4
    71%-nál járok,sikerült megvennem a Zondát és van +1 millám,de egy-két elég nehéz feladat amivel nem boldogulok a szaggatás miatt:(
  • Maximus4
    Mindegy,azért betettem a banner alá a letöltő linket ha valakinek esetleg kell.
  • mester1987
    nekem se, csak illúzió volt jöhetne ki valami hatékonyabb is igazán
  • Maximus4
    Nekem az égvilágon semmi sem változott:(
    Azt hittem kevésbé lesz képregényes,de tévedtem.
  • mester1987
    az elsőben, pedig, ezeket:

1. Fixed ALT+TAB feature: in some specific cases using ALT+TAB disrupt the normal game functionality.
    2. Improved Online stability and performance on low end machines: rarely, in certain situations, the game becomes not stable or not synchronized during the Online sessions.
    3. Improved Online stability on poor internet connection.
    4. Offline mode: in some very specific gameplay choices the game becomes unresponsive. This will no longer happen.
    5. Localization: several text strings now have proper translations and positions.
    6. Menu/ HUD interface: fixed hint icons representation for the several localized keyboards.
    7. Menus/HUD elements: added mouse sensitivity customization and a few previously missing controls.
    8. Sound in the Online mode – in some specific cases sound becomes corrupted during the Online play.
  • kemszi2
    40% huhh.... van még mit csinálni benne :D
  • Maximus4
    Majd holnap kipróbálom:)