Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jgabika
😞 kár, pedig kormánnyal lenne az igazi... na mind1, várunk.

Semmit.Jelenleg várunk egy javításra,mert az hiányzik.Senkinek nem mûxik.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

jgabika
Van egy logitech momo kormányom és a játékban nem reagál a kormánymozdulatra a kocsi. A gázpedál és az összes gomb mûködik, csak a kormány mozgatására nem reagál. Mit csináljak, hogy mûködjön?

Maximus4
<#banplz>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

GP2100
Mindjárt írom a számlaszámot ahová jöhetnek a felajánlások <#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

bulba
A szavak tetté váltak:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
<#eljen><#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Maximus4
Bekerült a banner alá a 100%-os mentés!Köszönjük GP2100 fórumtársunknak <#worship><#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Nekem is ugyanez a bajom😞

#1247:<#taps><#worship>

kemszi2
amúgy nem hiszem hogy a táp miatt szaggatna,elég sokan írtak itt hasonló problémákat
GP2100

no comment 😄

kemszi2
az egy dolog hogy csak a számok mutatnak szépen rajta,de az ilyen codegen és hasonló szintû tápokkal sok bajom volt.Pénteken szedtem szét egy codegenes gépet meghalt a táp maga +alaplap+proci+hdd, videó kártya megúszta a memóriát még nem próbáltam 😄
igen, mert lehet, hogy valami hardvered érinti és ezért szaggat
kemszi2
a játéktól függetlenül,a tápodat amint lehetõséged nyílik cseréld le 😊
ilyen procival nem kéne szaggasson, szomorú ez így <#ijedt>
Huhh elég szerencsétlen bugok jöttek be a játéknál, felborult utcai versenyzõk, akiknek az életskálája sincs meg nameg hátrafele rükvercezõ versenyzõk meg egy helyben várólisitás versenyzõk <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Sziasztok!

Nekem annyi problémám lenne a játékkal kapcsolatban, hogy amikor száguldok egy kitûzött cél felé akkor az fps-em 40-60 között változik,de ellenben ha rendõrõk kergetnek beszaggat és az fps értékem 20-30 közé esik!
Ha tudna valaki segíteni elõre is megköszönném!!!

Gépem speckói:

AMD Phenom II X2 545 3GHz-es proci
Asus radeon hd 4850 512MB
4 GB 1600 MHz ram (kingmax)
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap
500 GB SataII 32MB cache winyóval
400 Wattos codegen táppal
Driver frissítve!

gabo91
Deelorine -al hogy lehet elérni azt a 88m/h-s dolgot...? felgyorsultam 90-re de semmi...

illetve olyanhoz kérnék segítséget, hogy vannak olyan feladatok hogy maradj pl 65 mph-án X ideig... hogy lehet ezt billentyûzettel megcsinálni?

köszi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

GP2100
99,74%, már csak 2 dare(hülye tárgyzúzós..) hiányzik.

Maximus4
Köszönjük!Akkor majd PM-be küld át légyszíves.

GP2100
Ha meg nem elõz valaki... 😄

Maximus4
Gratula!
Ha meg lesz a 100% belegyezel abba,hogy betegyem a mentésed a banner alá?

az úgy derék <#unalmas><#unalmas><#unalmas>
GP2100

Na még 1%... <#taps>

nekem sem, fõleg az alagútban nem látom a másik kocsikat,ennyire realisztikus azért ne legyen <#ravasz1>
samsung123
Elég gáz..mert mikor árnyékban van kocsim semmit nem látok...emiatt normálisan játszani se lehet<#violent>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

azért komoly, hogy ilyet elrontottak, vagy nem befejeztek be...<#schmoll2>
Hú bazd, megcsináltam az összes Driving Challenge-et. Kemény volt, akkor majd jönnek a Movie Challenge-ek...
a pc-s hihetõbben néz ki sztem

kemszi2
nekem jobban tetszik a pc😄
Bizony, hiányzik a Post Process és a HDR Lighting! <#shakehead>

samsung123
Hát itt látni tényleg hogy miért ilyen kontrasztos(szar) a PC-graf...sajna hiányzik legalább 2 effekt minimum a PC verzióbol..(én nem is tudtam normálisan játszani se mert annyira sötét) tuti jön majd patch rá.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

fent vagyok a hivatalos oldalon,de itt sehol nem lehet aktiválni.Asszem felhivom öket,aztán megkérdezem,hogy ilyenkor mivan.

még mindig nem megy ?
elolvastad a leírásokat ?

ha nagyon nem megy írj a magyar supoortnak..

Csak az aktiválással szenvedni kell.Legalább is nekem:-(

Igy van.Azért ezt adtam.

kemszi2
itt a legolcsóbb ahogy végig néztem a hazai boltokat
http://cdgalaxis.hu/PC/19161/driver-san-francisco.html

Maximus4
Ja!Köszönöm,hogy szóltál,mindjárt kiveszem a bannerbõl.A boltos linkeket majd késõbb beteszem csak adjatok linkeket😛

kemszi2
a képre értette szerintem meg a logóra 😄
Maximus4
Nálam egyszer van csak😮

na gyorsan megkaptad, jó lett a dizájn, de sztem nem kell kétszer a driver logó egymás alá 😄

Shep
Hát akkor nem maradok le semmirõl ha nem viszem végig 😊 Azt azért ne feledd, hogy nem mindenki van oda az autós játékokért csak hébe-hóba belenéz 1-2-be és kész. Engem pl marhára nem tudnak lázba hozni az ilyen újabbnál újabb autós csodák, el tudok velük szórakozni de ha soha többet nem raknék fel egyet sem a gépre akkor sem lenne hiányérzetem. Ebbõl is bõven elég volt az a durván 2 óra amit szórakoztam vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi, esetleg a mentésed átküldenéd? Maximustól kaptram egyet, de akkor az majdnem teljes lenne.
Audi R8-al szeretnék menni, meg chevelle SS-el. Ezeket hol találom?
GP2100
Azért az érdekes, hogy valaki nem bír a story-val. Nekem a mellékes feladatokból maradt még összesen 5-6db, hát azért volt köztük sok olyan ami nehezebb bármelyik story küldetésnél...
Maga a story egyébként nem nagy szám. Röviden:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keressük/üldözzük Jericho-t, közben egyszer egy kis idõre felébredünk a kómából és rájövünk, hogy ez az egész csak a fejünkben játszódott, aztán még egy kicsit harcolunk Jericho ellen, blablabla. A végén megint felkelünk, kiszökünk a kórházból és a "valóságban" is lealázzuk õt. Röviden ennyi.

Szuper!
Köszi szépen!