137
-
Inquisitor #17 Ne aggódj, megy torrenten RC mellett J.J. is. jól ellesznek egymás mellett. ;)
Raziel. Ok. Tegyél fel nekem mondjuk egy Atom procis gépre DOS-t ... -
Raziel Anarki #16 használjunk dost! -
Inquisitor #15 "Egy oprendszer arra való, hogy kezelje az eszközeimet és futhassanak alatta a programjaim, amiket használok."
Pontosan, azért is tetszett meg a W7, amikor alapból kezelte a legszutyokabb, XP-hez gagyi drivertámogatűsú rajztáblákat ... no meg persze lesz benne pár kunszt érintőképernyőkhöz is a véglegesben. -
willcox #14 Régi ótvaros ms trükk az egész. Tudják jól a marketingeseik, hogy a tiltott gyümölcs mindig sokkal édesebb, és ezért ismét ki is szivárogtatták. Mintha nem lenne mindegy, hogy ma, vagy 2 hét múlva jut hozzá valaki. Ha nem lennének ilyesmik, akkor talán csak keveseket érdekelne. Így viszont...
Engem egyébként teljesen hidegen hagy ez az egész. Egy oprendszer arra való, hogy kezelje az eszközeimet és futhassanak alatta a programjaim, amiket használok. Jelenleg is minden eszközömet tudom használni és minden programom fut. Akkor miért is lenne jó nekem az, hogy a jelenleg jól működő rendszeremet leüssem, feltegyek egy olyat, ami nem biztos, hogy minden eszközömet (hiba nélkül) kezeli, és minden általam használt program működni fog? Csak azért, mert ez olyan menő? Csak ezért biztosan nem fogok cserélni. Felőlem úgy menősködik mindenki, ahogy akar, nem érdekel. Engem csak az érdekel, hogy mindenem működjön, és ezt az igényemet a mostani állapot maradéktalanul teljesíti is. -
#13 Gyúrják csak, jó OS lesz ez. Ma raktam fel frissen a 64bites 9.04-es ubit, és hasít mint állat. Kíváncsi vagyok, hogy win7 tudja e majd ezt a tempót/stabilitást tartani :) -
#12 valami hiteles és gyors linket tud valaki ? -
#11 mééég jóóó
A windows7-nek hála kihagyom az életemből a Vista borzadalmait. Ubuntu 9.04 meg elfér mellette :) -
#10 Szerintem telepíti az RC-t :D -
FoodLFG #9 Szerintem már más néven nyomul (úgy rémlik), de majd meglátjuk :D -
waterman #8 remélem akik letöltötték ezt az rc-t azok már letöltötték a 9.04-est is -
#7 Én viszont megvárom, míg minimum [m]magyar nyelvű[/b] változat is lesz. Tulajdonképpen azt nem bánom, ha egy program angol nyelvű - legtöbb programom az -, viszont az operációs rendszer az legyen magyarul.
Szal én türelmesen várok.
btw, hol van hottold??? Nem tiszteli meg a topicot? -
strogg #6 Helyes :) Akkor máj. 5-re már elég a serveice pack1-et kiadni :D -
#5 Fene se vár május 5-ig, úgyis meghalnak a szerverek a terhelésről, míg torrentről lejött secperc alatt... -
#4 Eszemben sincs kommentálni ezt a cikket. -
FoodLFG #3 Engem semmi sem sürget.
A hivatalos megjelenés után kb fél évvel majd feltelepítem.
Addigra a feltört változatok is kiforrnak és remélhetőleg az oprendszer is kevésbé lesz bugos. -
#2 üüüüügyes -
#1 én már le töltöttem ma:D