406
Weboldalak ronda és/vagy hiányos tartalommal
-
karajjj #126 pfff, színvonal... -
Bala10 #125 mennyire tipikus. sajnos. -
#124 LINK
Az oldalt nem reklámnak szánom, de muszáj betenni ide, mert irtóronda
úgyhogy aki nem akarja, ne nézze. (: -
#123 Azt hittem, hogy elromlott a szemem hirtelen.... de csak a szín-árnyék ...hatások a gázok.
A tartalommal nincs gondd...asszem....habár semmit nem értek a focihoz.... -
karajjj #122 [URL=http://www.liga-news.gportal.hu/]úristen, a fejléc már ütős... "oldi"[/URL] -
#121 Hupsz :D -
Bala10 #120 jól emlékeztem -
#119 paszolom véletlenül akadtam rá iwiw en. -
Bala10 #118 sgzik nem?:) -
#117 http://artistfox.co.uk -
#116 Komoly lehet! -
#115 "Személyszállítás 8+1 fős mikróbusszal"
Hmm - mikrÓbusz...
(az utasokat az út végére kitűnő állagúra, ropogósra sütjük és ízlés szerint fűszerezzük) -
Bala10 #114 :D
mindent azzal a transit-al vállal. :D -
karajjj #113 aztapicsa :| -
#112 Ezt csekkoljátok: LoL -
#111 Azoknak jó akiknek nem tud vele megküzdeni. -
pista89 #110 Java scripteket tartalmaz, amivel nem minden böngésző tud megbírkózni! -
Bala10 #109 -
#108 áááááááááááááá -
karajjj #107 reac :D -
karajjj #106 #102-ben ott a link és nézd meg az oldal forrását -
pista89 #105 linkt :D -
karajjj #104 tényleg, megnéztem a kódot, fullmindegy, hogy mit írsz be, nem tudsz továbblépni, mert csak az indexet hozza be -
ba32107 #103 Láttam már sok ilyen oldalt, de ezt most végigolvastam. Fogalmazni azt tudnak ezek a csalók, de jól is hangzik amiket írnak......az ember szeretné elhinni. De viszont ha megnézitek, a belépés gomb ugyanúgy az index.php-ra továbbít, szóval semmi más tartalom nincs itt szerintem csak ez az egy lap :D Mondjuk lehet hogy ha megfelelő kombinációval lépsz be akkor más lapot generál ki, de nem hiszem... -
karajjj #102 ezt most kaptam mailben, annyira nem tré, de mekkora átbaszás lehet már mögötte... -
#101 Sziasztok! Bocsi, hogy itt zavarok, de eddig sehol nem kaptam választ a kérdésemre. Szeretnék a honlapomra tenni egy flash alapú naptárat, amibe időközönként bele lehetne tenni fontosabb eseményeket. Ilyenre gondoltam, persze ingyenesre. Sajna a neten nem találtam sehol. Ha PM-be küldene valaki, azt is nagyon megköszönném! További jó hetet mindenkinek és köszi előre is a segítséget! -
karajjj #100 a tdk voltmár, de a stadleré atombrutál :DDDDDDDdd
főleg a sör :D -
#99 tdk.hu... atyaeg.. vajok lattak a japanok?
-
ldavid #98 ezt de meggyűlöltem.. -
#97 tdk.huu ?:) Néztétek-e?:) (remélem, még nem volt róla szó:))
vagy másik: link -
ba32107 #96 Ez azért nem olyan vészes -
#95 most találtam :D -
#94 Köszönöm! Majd lecsekkolom! -
ba32107 #93 ATW -
karajjj #92 akkor ittvan ez -
#91 ezt kérdeztem, hogy weblapot szeretnél-e.. -
#90 Semmi extrát. Van egyik havernak egy honlapja, azt szeretném feltölteni valahová. Lehetőleg ingyen. Max. 500 megás tárhely kéne. Pl. az extra.hu is jó lenne, csak már nem lehet regelni. Köszi a segítséget! Cső! -
karajjj #89 talán ha leírnád, hogy pontosan mit is akarsz... -
#88 Hát ez elég hülyén hangzik! Én egy mindenki által elérhető weblapot szeretnék, nem fájlcserélést! -
#87 simán elküldöd a fájlokat emailben egy adott (általad létrehozott) gmail-es címre. majd bárki onnan le tud szedni mindent, akinek megadod a postafiók jelszavát :) Semmi extra nincs ebben :D