406
Weboldalak ronda és/vagy hiányos tartalommal
  • Renegade
    megértelek, egyszerűen az én meglátásom, hogy a nagy tömegek még mindig imunisak a bullshitre. Elég ritkán nézek tv-t ahhoz, hogy értékelni tudjam a reklám "fejlődést", az új trend, hogy minden bajom van, szedjek sok bogyót, ne fürödjek, mert 72 órán át véd a dezodorom (bah, nem csoda, hogy ilíen esetben még a hüvelygomba és szárbaszökik rajtam), mindenki kölcsön akar adni nekem, ja és férfikéntt csak akkor vagyok sikeres, ha ránctalanítót használok. :-)
    Most ehez képest emberünk gagyin retro, bár ha fentieket elhiszem, akkor azt is, hogy Mancika kenterbe ver mindenkit aki képes harmónikus színvilágú átlátható és használható lapot megálmodni. :-)
    Na megyek eszek egy kis activiát és közben magamra kenek egy kis Q10-et :-)
  • Dynamic
    Az egy dolog, hogy minden második mondata hazugság, de ez a 10 éve lejárt stílusú marketing duma rohadt irritáló. Részemről pont az ellenkező hatást váltja ki. Soha, semmit nem vennék, amit ilyen szöveggel próbálnak eladni, pedig lehet, hogy adott esetben valóban kitűnő termékről van szó.
  • Renegade
    ugyanmár, emberünk igazi férfi, üzletember és kreatív és weblapkészítő és valószínüleg ért a focihoz, politikához, autókhoz, kihagytam volna valamit? :-)
  • Dynamic
    Ezt a hülyét addig kéne ütni, amíg mozog...
  • phoenix1
    Ezt mindenképp meg kell hallgatni a "Szabó Szabolcs sikeresnyomdász" résznél lévő hanganyagot. Egyébként a sikeres nyomdász-t külön írják kedves SzabóSzabolcs.
  • phoenix1
    Hát én tegnap már sírtam kínomba. Van egy pár mondat amit kiemelhettem volna a kedves www.megvalositas.com oldalról, pl. ez: "Függeni fogsz az informatikusok kénye kedvétől" - igen?
    Milyen érdekes feltevés, had magyarázzam el a kedves oldaltulajdonosnak; könyörgöm segíteni akarunk s most nem fogom részletezni, hogy mivel és hogy, de ami nekik úgy tűnik, hogy mindenbe beleszólunk az csak az ügyfélért van azért, hogy neki jobb legyen.
  • Fresh Duke
    "Percek alatt - programozási ismeret nélkül is - honlapot varázsolhatsz."
    Ez szubjektív. Kinek mi a honlap?
  • motyodlee
    itt egy egész referencia kéremszépen
  • pyrohun #158
    azért az alábbiakat kicsit erősebbnek nevezném, mint szimpla mellédumálásnak:

"Percek alatt - programozási ismeret nélkül is - honlapot varázsolhatsz."
    "A Google néhány hét alatt az első oldalra rangsorolja a weblapod."
    "Az elsajátításhoz elég magyarul beszélni."

a többi is ferdítés, de ezek pofátlan hazugságok.
  • karajjj
    úúúristen mekkora marketing szar

tényleg mi a fasznak programozó? csapjuk össze magunknak, persze csak ha megtanuljuk hogyan kell adatbázist létrehozni, abba telepíteni, értünk a html-hez és hasonló inyel finomságok, dehát ő egy este alatt mind megtanulta...
  • Kandurex
    Pénzt akar keresni, némi mellé dumálással....csalás egy apró formája.
  • pyrohun #155
    hogy én mennyire nem csípem az ilyen embereket:

http://megvalositas.website-pages.eu/page.php?pa=c230177c-c289-2190-91fa-4ba08b449fff&sr=twmvCp

és

http://megvalositas.com/megoldasaink/

Tele van hazugsággal az oldal. ki hiszi ezt el, hogy összetákolok egy szart a wordpress-ben és 3 hét múlva első lesz a weboldalam a google találati listájában. Atyaég, hogy lehet ilyet leírni basszus... de a többi sem semmi....
  • Higany
    Egy újabb csoda.
  • birdo #153
    Szent habakukk
  • Bala10
    hűha
  • karajjj
    ez valami fenomenális :D
    a powermagyarok programozói tudása egetrengető :D
  • Higany
    Még egy itt!
  • Higany
    Itt egy újabb "gyöngyszem"!
  • birdo #148
    A baj csak az, hogy komolyan hisznek ... mármint, hogy hozzájuk fordul bárki " program telepítés miatt.
  • totya24
    Ezt akartam én is pont belinkelni:)
  • rumkola
    klikk
  • Bala10
  • karajjj
    helyesírás rulz :D
  • Dynamic
    Ez is odaver rendesen.

Főleg annak tudatában, hogy "Ehez hasonló lapok készítése akár pár nap alatt is."
  • karajjj
    a világelső látogatottságú San Andreas oldal se semmi, na meg a megeygezés
  • Dynamic
    Kiba.. kemény! Az egész oldal egy középre rakott kép. A referenciák no comment. A szórólapokon, 1000 éve kiment a divatból, giccses megoldások. A weblapokon a grafikai érzék vagy minimális esztétikai megoldások, még nyomokban sem lelhetők fel.
    De milyen aranyos már, hogy egy Wordben 3 perc alatt megszerkeszthető falragaszt("szoba kiadó") is kiraknak referenciaként:)
  • karajjj
    jééézus, milyen komoly grafikai munkáik vannak...
  • ba32107
    Pfff....... csoporttársaim :D:D Azért egy dátum érdekelne, hogy melyik évfolyam lehet........ de hát komolyan ez borzalom, egy képből áll az egész honlap.... sok szerencsét a keresőoptimalizálással Meg a referenciák.... (amellett, hogy könnyű rákattintani a linkekre, hiszen képről van szó :D), milyen büszkén mutogatják a flash menüt
  • ldavid
    profizmus
  • Higany
    Már azt hittem a tiéd!
  • karajjj
    sorry, "akartak"
    csak egyel lejjebb nyúltam a billentyűzeten
  • Higany
    Akartál?
  • karajjj
    hát pénzük az van, csak nem akartam weboldalra költeni :D
  • Bala10
  • Higany
    Ezdegáz!
  • karajjj
    imádom az ilyen bárminemű programozói tudást és szépérzéket nélkülöző weboldalt :D
  • totya24
    Link
    Soha nem értettem meg, milyen felindulásból használnak az emberek egyes színkombinációkat..:)
  • birdo #129
    Pffffffffffffff
    Lenullázták a mappáimat...eltüntették a képeimet ((((
    A kep.tar.hu -n
    úgy útálom (((
  • Bala10
    már lassan az oviba jobb weboldalt készítenek. :D
  • celza8807
    és mindeközben teljesen naprakész.
    csak van egy unokaöccse, aki megcsinálná zsebpénzért..