406
Weboldalak ronda és/vagy hiányos tartalommal
-
#86 Köszi, de hogyan? PM-be elmondanád? THX! -
#85 ha weboldalt akarsz, akkor passz. Egyébként gmail-t is lehet ilyenre használni okosan :) -
#84 Szevasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem tudtok véletlenül egy ingyenes webtárhelyet, max 500 megának, minimális reklámmal? Köszi! Csákó! -
mephi666 #83 amúgy 3-4éve vettem egy ebook-ot: kuzmina jekatyerina - programozás c++ builder rendszerben volt a címe... 1lemezen volt maga a könyv elektronikus verzióban és a builder installja is (igaz trial verzió), ha úgy nézzük az egészért fizettem, de a builder trialja ingyen letölthető... csak hát kényelmesebb, hogy rátették, minthogy keresgesse az ember és többszáz megás installt töltögessen... :) de valószínű, hogy kértek borlandéktól engedélyt ehhez... viszont külön árulni már törvénybe ütköző lenne... nemtom h pl a gimp-el mi a pálya... azért ez elég kicsi cucc és aki annyira sülthal, hogy nem tudja letölteni, az meg is érdemli, hogy fizessen érte :)) egyébként a figura elég unszimpatikus a hozzáállásával... "kamusi frigyes" -
#82 íme egy, egyenesen az SG óvoda flémtopicból. -
karajjj #81 meg azzal, hogy nagyon könnyen megtudja a címüket :D -
#80 A Gimp jogtulajdonosainak kell szólni :) Őket fenyegesse a diplomáival -
karajjj #79 torrent, torrent és torrent... :D -
#78 A sok sablon meg hát nem tudom, vajon honnan szerzett ennyit? Mert számszerűleg rohadt sok, akármilyen gagyik is. Valahonnan összelopkodta, másra nem tudok gondolni. Amúgy amik ki vannak téve oldalra azok nekem ismerősek valahonnan... -
karajjj #77 várjál, erre írta nekem, hogy ők megvették mindnek az értékesítési jogait :DDDDDD -
#76 De ez lényegtelen, nem csinálhatnak kereskedelmi terméket belőle. Nem csak magát a programot nem árulhatják, hanem a csomag részét sem képezheti elvileg. -
karajjj #75 azt mondta, ő ezekért nem kér pénzt...
hát akkor miért? egy szaros e-book kerül 20 000-be? :D -
#74 Gondoltam, hogy Gimp benne lesz, annyira adta magát, még írtam is amikor betettem a weboldalát. Írta, hogy képszerkesztő, képmanipuláló programok. Na mondom igen, itt van a Gimp, Photoshop szintű program, teljesen ingyenes, ha van esze azt teszi bele. Csakhogy a Gimp szabad szoftver, pénzért nem lehet továbbadni, de csak "a csomag részeként" sem. -
karajjj #73 mert előtte kérdeztem tőle, hogy mik vannak benne, svoinetre meg gimpre emlékszek -
#72 Azt honnan tudod, hogy milyen progikat árul? Nem nagyon mélyedtem bele a weboldalába.
De azt a rengeteg sablont megnézném, mennyi template monsteres van benne :D -
karajjj #71 megírtam neki, hogy egy egész tankör rajta röhög most, azóta nem írt... :D -
#70 "A feljelentés nem célravezető, mert nálam alapelv, hogy legalább háromszor adom vissza az engem ért támadást."
Megkérdeztem volna tőle, hogy:
Kedves Garay Úr!
Ön talán összekeveri saját magát Ludas Mátyással? Netalán Önben reinkarnálódott Matyi, vagy egyik késői leszármazottja? -
karajjj #69 már baszik visszaírni :D -
#68 vigyázz vele, elmegy és hozzád vágja a könyveit :) -
#67 looool, elmebeteg :DDD -
Bala10 #66 :D -
ba32107 #65 :D_A:SDA_.da-sd. -
karajjj #64 überfasza -
#63 főleg ha belenéz az ember a forrásába:
"if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated
please email [email protected] to receive a full refund"
-
#62 mégjobb -
#61 :Ð -
mephi666 #60 ez a világ legértelmesebb oldala... meg tudod rajta nézni, hogy épp karácsony van-e? :) de van még jópár hasonló... -
pista89 #59 Világ legértelmesebb oldala. -
karajjj #58 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
mephi666 #57 neki 2 diplomája van? hűűű... erről eszembe jut a kövektező vicc: :)
egy jedi és egy kisebbségi állampolgár találkozik... megszólal a jedi:
- velem van az erő!
- velem meg a fél falu -
karajjj #56 megírtam neki, hogy jobb ha befejezi a fenyegetőzést, mert ez is csak súlyosbító körülmény :D
kíváncsi vagyok, hogy mit fog visszaírni, szegény tényleg komolyan vette a dolgot és próbálja bizonygatni, hogy ő az erősebb :DDDDDDDD -
#55 írd meg neki h akkor te is megtudod :D -
karajjj #54 írtam neki vissza, hogy mit tudna velem kezdeni, erre leírta, hogy neki 2 diplomája van, meg sok könyvet írt, de a feljelentésből megtudja, hogy hol lakok... :DDDDDDDdd
be vagyok fosva -
pista89 #53 Burkoltan azt írta, hogyha feljelented akkor mennek a tesókkal és elintéznek :D -
#52 ahha, beszartál, hogy háromszor torolja meg a feljelentésedet mi? -
karajjj #51 akarja a halál, nem ér annyit, hogy én miatta járjak rendőrségre, meg bíróságra, de nem elég annyi, hogy ingyenes programokat árul pénzért? :D -
Bala10 #50 höhö -
Tonto #49 I bet if Hitler were still alive, he'd be using frames. -
#48 Miért akarod feljelenteni? -
karajjj #47 bazz, te még linkelni sem tudsz, amúgy mingyá kapsz egy banánt...