Harper\'s Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Yo, Bitch!
A midseason sorozatoknak elég sanyarú a sorsa, néhányból állandó széria lesz látszólag, aztán a második évad után elkaszálják õket (Eli Stone), de legtöbbjük annak is örülhet, ha az elsõ (csonka) évadot megéli és nem veszik vissza az epizódszámát a végtelenül megalázó hétre (Cupid), és már az is siker, ha idõpont- és napváltás bélkül kibekkelik az elsõ kanyart (Castle). Az a pár, amelyikbõl "rendes" sorozat lehet, nagyon da kell, higy tegye magát - az idei kínálatból erre reális esélye a Parks and Recreations-nek és a Southland-nek van.
Az NBC a Kings esetében a vasárnapi vergõdést nem bírta nézni, és tette át szombat estére, a CBS pedig tegnapig várt a Harper's Island fasza számaira, de mivel azok már a DVR, azaz a mûsort felvételrõl nézõk adataivel kiegészítve sem mtathattak túl jól, úgy döntöttek, hogy nem szívatják magukat a sweeps alatt, és az eddigi csütörtökrõl szombatra teszik át a horrorsorozatot. A költözés azonnali hatályú, azaz május 2-án már szombat 9-tõl jön a negyedik epizód, a csütörtök este tízórás sávban a helyén nyomozós sorozatok ismételnek, majd május 14-én itt köszön el a CSI:Miami. Idén nyáron így szombat estére az alábbi sorozatok kerültek át: ABC - Eli Stone, Dirty Sexy Money, Pushing Daisies, CBS - Harper's Island, NBC - Kings. Soha rosszabb felhozatalt.
(via comment:com)
:\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
meg ugye ott volt Kelly meggyilkolásánál vagy ( elõtte)
modnjuk túl egyértelmû lenne 😄😄 szal nemtom de jó kis sori sztem 😄
GGMU
azért ennyire nem kéne erõltetni a vánbájvánt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
inkább karakterépítés volt, bár itt inkább "karakterek közti feszültségépítésrõl" lehet beszélni
érdekes, hogy az amcsiknak eddig ez a rész tetszett a legjobban 😊 igaz, a nézettség kicsit csökkent, de a pontozás mást mutat. nem tudom mi a csatorna politikája, de remélem nézettségtõl függetlenül leadják mind a 13 részt
ne ezt azt oldalt használd.....nekem egybõl bontotta a kapcsolatot a nod..trójait talált... 😄
GGMU
a sorozatnak van állandó fordítója! ahogy elnézem elég gyors.
feliratok
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
...hullani fognak :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- meglepõen véres. persze csak ahhoz képest, hogy országos adóm megy. igaz, van benne egy kis "szappan" is, de valahogy közelebb kell hozni a karaktereket, szerintem bõven belefér, sõt.
-megvette a TV2! majd egyszer valamikor elkezdik.
amúgy majd tényleg az lesz a legjobb, hogy lehet találgatni. van itt minden: mindig vicces nagybácsi, kollégiumi barát, "õsi" ellenség, hülyeszõkep*csa kutyával, dagi jóarc barát, "ijesztõ" kislány, kvázi sátánista rpsszarc, és még sokan mások...
várhatóan a gyilkosságok részrõl részre keményebbek lesznek, a 3-ik rész promójából azt szûrtem le, hogy lesz valamiféle csapda is. meg kell fogni a Fûrész fanokat is.
írtam, hogy nagyon jó a táj, szép a környezet és ehhez kapunk jó fényképezést is (na nem vagyok természetbuzi, sõt, természet nélküli sem 😊, de itt annyira átjön a dolog, hogy gondoltam erre külön kitérek), pár random példa:
(kicsit túlszaturált képek, azon belül is zöldek. bsplayer+jpg kombó ennyit tud)
igen, fõleg erdõ 😊 gondolom átjön a ködös hangulat. eléggé hozza a kellõ hangulatot.
zenecímet vki nem tudja ami a végén megy?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
már most sincs meg az induló létszám és pörögni fog végig a dolog, hiszen 25 vs. 13 😊 lassan el lehet majd kezdeni tippelgetni a gyilkos kivoltát is, csak jobban meg kell ismerni az embereket.
hivatlos oldal
pár kép:

Egy horro-szerû (leginkább a tini-horrorokra hajaz, de nem kell megijedni, hogy valami cukormázas hülyeség) misztikus dráma a CBS-en. 25 ember ellátogat a címben szereplõ szigetre, hogy megünnepeljék Henry Dunn és Trish Wellington esküvõjét. A Seattle mellett található szigeten 7 éve szörnyû gyilkosságsorozat történt. Szereplõink részrõl részre fogyatkoznak, nem tudhatjuk ki, melyik pillanatban leli halálát. Visszatért a gyilkos, vagy valaki más áll a háttérben?
elõzetes: