Harper\'s Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macselek
S01E10 -es spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Áh, tiszta csalódás nekem ez a sorozat. Már az elején lelõtték a poént azzal, hogy Wakefield-et ismertebb szinésszel játszatták. Mindenkinek gyanús volt, hogy nem csak egy- két kép miatt szerzõdtették a csávót. Nekem pont az a gondolat tetszett hogy akármelyikük lehet a gyilkos. Ááh...

passatgt
azért poén, hogy görög felirat elõbb van, mint angol<#gonosz1>

ProGabe
egyetértek!

végig igen jó, feszült hangulata volt a résznek. és már csak 3 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Hát már bocs, de sztem az elég nagy spoiler, hogy leírtad hogy a 10-es résznen kiderül ki a gyilkos, még ha nem is írta hogy ki az.

Yo, Bitch!

MerlinW
Nem írtam semmi konkrétat... 9-hez egyébként van felirat.

[merlinw.org]

ForzaInter
baszki azért spoilereshettél volna:\\\\\\ benézek abban a reményben hátha vki linkelt feliratot, erre meg:\

Yo, Bitch!

MerlinW
amilyen gynege volt a 9-es a 10-es olyan jó volt😊 Mondjuk a gyilkos kilétének nem örülök...

[merlinw.org]

passatgt
kurvajó volt, közbe kiderült rengeteg dolog, viszont nem derült ki semmi

kb így jellemezném😊

ForzaInter
ennyire szar volt?:S

Yo, Bitch!

ProGabe
ennyire egy fosul megírt részt, mint ez a kilences 😮

az utolsó 10 perc nem volt rossz, a vége meg, pffff. na már csak 4 rész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
I will be revenge... 😄

[merlinw.org]

ProGabe
mert összenyomta az oldal, ahova feltöltöttem :\

passatgt
én nem tudom elvolvasni, pár szót látok(but, everything) de azon kívül semmi😄

ProGabe

ProGabe
simán el lehet:

ProGabe
kanadában csütörtökönként megy, amcsiknál szombatonként

megnéztem a 8-ik részt, vége úgysem az, aminek elsõre tûnik, ez alap 😊

Shep
Egyre jobb a sorozat, tényleg nem tudni ki a gyilkos. Egyébként a kertész az aki a sövényt vágta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
Átrakták megint uj idõpontba a sorozatot? Eddig szombatonként ment nem?

Yo, Bitch!

passatgt
próbáld meg elolvasni mi van a könyvbe😊

ProGabe
nincs még HD a 8-ik részbõl, várok holnapig egyre, ha már minden részt így néztem meg :\

passatgt
gondolhatod

Golyo69
nemtom ki a gyilkos de naon komoly lett a sori _:d

Henry-nek mi a francért volt véres a keze? 😄 õ ölte meg JD-t?? 😄

GGMU

Golyo69
7,8 as részt nézte vki ?😄 wtf 😄 én már tényleg nemtom hogy mivan 😄
naon komoly :d

GGMU

8. rész megnézve!
egyre jobban várom a következõ részeket, mert nagyon beindult a történet, hullanak az emberek, végre gondolkodnak hogy ki lehet a gyilkos!
kicsit sok benne a szokásos klisé, de nem zavar mert jól van megoldva!
szerintetek ki lehet a gyilkos?
kik maradnak a végére életben, esetleg mindenki meghal és nem derül ki hogy ki a gyilkos?!
Shep
Hasonlítsd össze a képet a falon és az égett képût és rájössz hogy õ az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
Csak én nem látom a hosszupuskán a harpers island 6 részének a feliratát? Elvileg kész azt írt a Lalee kb két óraja hogy beküldve, de nincs kint..

Yo, Bitch!

ProGabe
igen jó a következõ rész promója:

ProGabe
megnéztem a 6-ik részt: nagyon jó volt. az eddigi legjobb. ráadásul innentõl érezhetõen csak jobb lesz a dolog

tetszik, hogy nem követik el az egyik legidegesítõbb hibát, klisét, amit ilyenkor el szoktak: fontos beszélnek egymással a szereplõk. találgatnak, megmondják, hogy mit, miért tesznek

szûkül a kör a gyilkos kilétét illetõen, persze fedések is lehetnek. értem ezalatt azt, hogy
az ebben a részben meggyilkolt Richard lehet, hogy tényleg kinyírta az örömapát Wakefield stílusban, emiatt a gyilkos berágott rá és jött a bálnavadász horog, vagy mi
persze ennek ellentmond a gyilkos eszköz, mert nem hinném hogy tudott volna szerezni egy olyan fegyvert, amit elloptak a múzeumból
az égett képû szerintem nem Wakefield, de nem is a gyilkos, így most már túl klisés lenne, hogy ismeri JD-t

Golyo69
jó volt az 5 rész..várós a többi 😄

GGMU

ForzaInter
ó az de mesze van:\

Yo, Bitch!

Shep
23-án

ForzaInter
új rész mikor lesz?

Yo, Bitch!

Shep
Kiásta magát, mint a Kill Billben a csaj és meggyógyította magát, mint Rambo 😊

ForzaInter
boothnál miért van kérdõjel?

Yo, Bitch!

Shep
Az Wakefield legalábbis elsõre nekem úgy tûnt, utána pedig megnéztem tüzetesebben is és tényleg.

Seth
Úgy is olyan lesz akire nem gondol az ember, valszeg aki már elhalálozott, de mégsem

PSN ID.: Beegabor

AntiHero

Ugye 25 ember aki a gyanusitott. Abbol páran már meghaltak itt egy kép, hogy pontosan kicsoda:Azért linkbe mert aki nem látta az 5. részt annak spoiler.
Na a lényeg az, hogy mért nincs a 25 ember között a pap?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hát érdekes rész volt ismét!
Innentõl indul be igazán a sorozat szerintem!
Kíváncsian várom a végkifejletet!
ProGabe
5-ik rész:
tetszik, hogy a sheriff rá van kattanva az ügyre, így nincs is meglepõdve annyira
az égett képû kutyás talán egy régi áldozat?

a vége meg, pfff. az a bizonyos 180°-os fordulat 😊 mostantól minden más lesz, az biztos

+fav ezt elkezdem énis nézni 😊

REAL MADRID

ProGabe
ja egyébként amikor megtalálták a pénzt, egybõl beugrott a Ronda ügy c. film. itt is majd egyre vadabb dolgok történnek a pénz miatt

köv rész promo

ProGabe
megnéztem én is a 4-ik részt: bonyolítják-bonyolítják, remélem pár részen belül jön a 180°-os fordulat. sokaknak ugyebár az a legidegesítõbb, hogy senki nem veszi észre, hogy jó páran hiányoznak. szerintem csak az esküvõig kell várnunk, amikor éppen kimondja valamelyikõjük, hogy IGEN, valaki betoppan a templomba tökig véresen 😊 vagy valami hasonlóan dármai belépõre számítok

passatgt
van már angol felirat, és elég jó rész😊

Golyo69
Lalee üzenete: Ma 18.13 kor:

"Harper's Island elkezdve."

GGMU

Shep
A 4. részhez nem készül felirat? Nem látok még angolt sem 😞

ProGabe
lehetne akárhány évad, nem a formula és nem is a történet van ellen a legjobban, hanem a cím 😊
az ugyebár simán összejöhetett volna, hogy évadonként eljátsszák kb. ugyanezt, csak más emberekkel, más szituációkban
na az viszont már elég szarul jött volna ki, hogy mindig ezen a szigeten történik a dolog. olyan ez, mint a prison break. a 2-ik évadban kb. nem is láttunk börtönt

Golyo69
13 részes minisorozat, avagy a 'Tíz kicsi Indián' új köntösben

topik címe is megmondja neked hogy nem lesz 2.ik évad 😄

de amúgy igen ..ha lenne második akkor megfõtt volna 😄

GGMU

passatgt
ez fix 13 rész, nincs több évad

ForzaInter
Ez nem egy minisorozat? Mert azok 1. évadosak szoktak lenni.

Yo, Bitch!

PrisonMan
Ha leforgatták már a részeket akkor persze, hogy leadják. Én a egy esetleges második évadra gondoltam, ami a szombati átrakással meg is pecsételõdött azonnal: megfõtt már idén ugyanígy a Crusoe és a Kings