Harper\'s Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már régen láttam xd
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én most néztem meg a sorozatot, és most így végiggondolva 1 dologra nem kaptam meg a választ, vagy elsiklottam felette(aki még nem látta, ne olvassa tovább):
Az öreg Wellington miért hívta el titokban a szigetre Huntert? Mert ugyebár nem azért, hogy megakadályozza az esküvõt. Valamilyen megállapodásról beszéltek, volt valamilyen közös tervük. És az 50K $-t is kizsarolta tõle.
Ugyanígy Richard is mielõtt meghalt, a telefonba valamilyen pénzrõl beszélt...
Nem értem miért kell szidni agyba fõbe, meg legalább nem is húzták 6-7 évadra mint az átlagot...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DE aztán lenyesték szegény csajt. Ráadásul sikerült a LEGUNSZIMPATIKUSABB faszkalapokat nem kinyírni. GG
:C
Baszottul irritált -.-
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hú de irritált :D
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Going behind the scenes of US hit drama Harper's Island, with exclusive cast interviews.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Na mindegy a vége gáz volt, de a sorozat egésze 8,5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Bár azt hittem mindenki megnézte már és addig nem néz fel ide...)
Még egyszer elnézést! :(((
hiába no, kissé megkavarták az írók a szálakat a gyilkos kilétét illetõen.
mázlista madison meg úgynézem megúszta ;))
harpers.island.s01e12.hdtv.xvid-fqm

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hiába, úgylátszik az õ érdeklõdésük is csökkent valamelyest e sorozat iránt, melyet meglehet érteni, de azért, hogy a 12. részt senki sem cappelte nem semmi.
fail csávók! <#eljen>#eljen>
1., már a sorozat elején tudni lehetett hogy sumákol a serif, tehát nem ölte meg Wakefield-et, r-go Wakefield a gyilkos. De ez túl egyszerû lenne
2., A serif házában az emeleten található fotók szintén azt támasztják alá, hogy Wakefield nem halt meg.
3., Ahogy korábbi hozzászólásokban olvasható nem láttuk gyilkolni, jó egyszer igen Cal-t megölte.
Na mindegy a következõ két rész magyarázatot ad, remélhetõleg.
PS4 PSN: angyisz
2009-Jul-11 Harper's Island 01x12 Bzzzt
2009-Jul-11 Harper's Island 01x13 Gasp
[merlinw.org]
Yo, Bitch!
ennyire szarul megírt részt, omg
- a kocsmás jelenet egyszerûen nevetséges. emberünk beront, félkézzel megragadja a sörétest, elveszi, aztán eldobja. a másik csajnál közben ott van egy fegyver, de elfut, ahelyett, hogy használná <#zavart2>#zavart2>. ezt a jelenetet így kéne:
Wakefield beront, az egyik fegyvert felkapja (láttuk, hogy Trish is a földrõl szedi fel), odarohan a bárpulthoz és bumm. de neeem, ehelyett megcsinálták a lehetõ legrosszabbul
- az meg, hogy az ajtók felfogják és/vagy teljes mértékben eltérítik a töltényt megint csak érdekes
jól indult ez a sorozat, de mostanra egy idióta paródia lett. persze a maradék két részt már megnézem, de ez az utóbbi 2-3 (visszagondolva az elõzõkre, most, hogy tudjuk mi a pálya) szimplán szar volt. olyan, mintha óvodások írnák
Nekem egyáltalán nem csalódás. :) Mással nem nagyon tudták volna megmagyarázni hogy miért gyilkolt..
Yo, Bitch!