Harper\'s Island

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Hát, ha jól emlékszem, pont azért hogy megakadályozza az esküvõt, és elhódítsa Hunter a csajszit.

De már régen láttam xd

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

DarkJedi
Sziasztok!
Én most néztem meg a sorozatot, és most így végiggondolva 1 dologra nem kaptam meg a választ, vagy elsiklottam felette(aki még nem látta, ne olvassa tovább):
Az öreg Wellington miért hívta el titokban a szigetre Huntert? Mert ugyebár nem azért, hogy megakadályozza az esküvõt. Valamilyen megállapodásról beszéltek, volt valamilyen közös tervük. És az 50K $-t is kizsarolta tõle.
Ugyanígy Richard is mielõtt meghalt, a telefonba valamilyen pénzrõl beszélt...

passatgt
dugnám

Tower Guard
Szerintem egész jó kis sorozat volt, jó fordulatokkal.
Nem értem miért kell szidni agyba fõbe, meg legalább nem is húzták 6-7 évadra mint az átlagot...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

SötétBarom
Õ lett volna a képen:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Jobb lett volna :DD

Totti5
Akkor hamar vége lett volna, ha ott lelövi:)))))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SötétBarom
Ami tetszett:

DE aztán lenyesték szegény csajt. Ráadásul sikerült a LEGUNSZIMPATIKUSABB faszkalapokat nem kinyírni. GG

:C

SötétBarom
A fõgonosz csávónak volt valami aurája, amitõl minden szereplõ IQ-ja 80 pontot zuhant, ha közel jött. -.- Kedvencem, amikor a csaj puskával a kezében nézi ahogy késsel hadonásznak, majd ijedtében lelép. zomg. 2m-rõl nem lõtték le. "Válljunk szét!" "Te marajd itt egyedül!" STB.

Baszottul irritált -.-

Totti5
én úgy a 4. résztõl kezdtem el nézni a tévében, és két részen át azt láttam hogy sorra, 10 percenként valaki meghal:) kicsit vicces volt ahogy hullanak halomra, aztán lassan megértettem meg felfogtam mindent és tetszett, mert fordulatos volt a vége, amire végkép nem számítottam, szóval jó volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SötétBarom
Ennél elbaszottabb sorozatot még nem néztem végig <#idiota>

Hú de irritált :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nameless1229
A 9. részben amikor Shane megérkezett kocsival, üvöltött nála valami zene! Nem tudjátok, h melyik banda volt??

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Harper's Island Unsolved
Going behind the scenes of US hit drama Harper's Island, with exclusive cast interviews.

grebber
Ez micsoda: Harpers Island Unsolved WS PDTV XviD-aAF???

Next PC upgrade: 2022

Tower Guard
Egész jó sorozat. Ajánlom mindenkinek!

hedonist
elején még tetszett bár már akkor is nagyon gagyi és primitív vonulatú sorozatnak tûnt de végig néztem és ez után azt kell,h mondjam,h életemben szarabbat nem láttam még <#wink>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Shep
Á a vége nagyon gáz volt, jöttek megint ezzel a gyilkos egy terminátor dologgal, ráadásul az egész rohadt szigeten az égvilágon senkinek nem tûnt fel ,hogy lövöldöznek, nincs áram és senkinek nem volt otthon egy nyamvadék rádiója? Valamint az milyen már, hogy a zsaru azt mondta megtalálták 20 ember holttestét és a többséget azonosították is és mutatja a képeket, (hát de, hogy?) meg átkutatták a szigetet és csak pár helyi maradt csak életben (komoly kutatás lehetett, ha ezeket nem találták meg).
Na mindegy a vége gáz volt, de a sorozat egésze 8,5/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hát ezt nem gondoltam volna hogy õ a gyilkos!

Next PC upgrade: 2022

Sorry elszúrtam. Igazából csak a linkjét akartam beszúrni, és nem magát a képet.

(Bár azt hittem mindenki megnézte már és addig nem néz fel ide...)

Még egyszer elnézést! :(((

passatgt
az ágyas jelenetnél egy fél pillanatig azt hittem, csak álmodja Abby az egészet:D

még ugyan nem volt idõm megnézni az uccsó két részt, de így a tablót nézegetve nem gondoltam volna, hogy ez a tenyérbemászó képû henry a gyilkos.
hiába no, kissé megkavarták az írók a szálakat a gyilkos kilétét illetõen.
mázlista madison meg úgynézem megúszta ;))

macselek
Öhm... Spoiler?

A tabló frissítve az utolsó két rész alapján…

na megjött végre:
harpers.island.s01e12.hdtv.xvid-fqm

ProGabe
jah, tv-rip. inkább várok még

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Már van 12. rész is, jöhet a felirat. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi, akkor okés a dolog.

ProGabe
mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy csütörtökönként csak kanadában megy, usánkában szombatonként adják. szóval vasárnapra biztos lesz release. volt már olyan, hogy 720p csak vasárnap volt

vicces, mikor olykor van egy hibás release egy adott sorozatból és rá kisvártatva megjelennek a különféle properek és real properek a különféle csapatoktól.
hiába, úgylátszik az õ érdeklõdésük is csökkent valamelyest e sorozat iránt, melyet meglehet érteni, de azért, hogy a 12. részt senki sem cappelte nem semmi.
fail csávók! <#eljen>

passatgt
majd ismétlést "cappelik":)

ProGabe
egyelõre sehol :S azért ez szép nagy fail a scene részérõl, hogy senki nem "cappelte" a 12-es részt

MerlinW
Harpers.Island.S01E13.HDTV.XviD-LOL

12-es merre lehet?:)

[merlinw.org]

passatgt
azt se lehetett látni, simán lehetett az ottalvó jimmy:)

ERykk
Akkor már inkább nem CSAK õ a gyilkos, ki tudja, lehet hogy más is benne van(01x11 is ezt bizonyítja).

ForzaInter
Így van.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Csak Calt? Sheant is õ ölte meg..

Yo, Bitch!

Shep
És Shane õ talán magát szurkálta halálra? Egyébként engem nem izgat ki a gyilkos a lényeg, hogy jó a sorozat és szórakoztat.

Tuti, hogy nem Wakefield a gyilkos, mégpedig:
1., már a sorozat elején tudni lehetett hogy sumákol a serif, tehát nem ölte meg Wakefield-et, r-go Wakefield a gyilkos. De ez túl egyszerû lenne
2., A serif házában az emeleten található fotók szintén azt támasztják alá, hogy Wakefield nem halt meg.
3., Ahogy korábbi hozzászólásokban olvasható nem láttuk gyilkolni, jó egyszer igen Cal-t megölte.

Na mindegy a következõ két rész magyarázatot ad, remélhetõleg.

PS4 PSN: angyisz

MerlinW
Dupla lesz

2009-Jul-11 Harper's Island 01x12 Bzzzt
2009-Jul-11 Harper's Island 01x13 Gasp

[merlinw.org]

Mikor lesz 12.rész?
Shep
Nekem tetszett ez a rész is, de hogy 10m-õl 1m-el mellé lõnek, hát az vicc ráadásul sörétessel és Cal még rá is célzott rendesen, nem csak csípõbõl tüzelt, na ez volt az igazi vicc nem az amiket írtatok :)

ForzaInter
Nem volt rosz rész, bár elõzõekhez képest gyengébb volt, Wakefield tényleg olyan mint egy terminator, elég szarul volt megcsinálva, néha azt éreztem hülyének nézik az embert, vége viszont jó volt, bár nekem az eleje óta gyanús volt a srác..

Yo, Bitch!

passatgt
jézusom milyen fos volt ez a rész, a prison break 4. évadát idézte

ProGabe
11:

ennyire szarul megírt részt, omg
-Wakefield egy terminátor, vagy mi a faszért mer beállni a golyó elé?
- a kocsmás jelenet egyszerûen nevetséges. emberünk beront, félkézzel megragadja a sörétest, elveszi, aztán eldobja. a másik csajnál közben ott van egy fegyver, de elfut, ahelyett, hogy használná <#zavart2>. ezt a jelenetet így kéne:
Wakefield beront, az egyik fegyvert felkapja (láttuk, hogy Trish is a földrõl szedi fel), odarohan a bárpulthoz és bumm. de neeem, ehelyett megcsinálták a lehetõ legrosszabbul
- az meg, hogy az ajtók felfogják és/vagy teljes mértékben eltérítik a töltényt megint csak érdekes

jól indult ez a sorozat, de mostanra egy idióta paródia lett. persze a maradék két részt már megnézem, de ez az utóbbi 2-3 (visszagondolva az elõzõkre, most, hogy tudjuk mi a pálya) szimplán szar volt. olyan, mintha óvodások írnák

passatgt
fia, lánya, apja, ikertestvére, rengeteg variáció van, majd kiderül.)

ForzaInter
hát ezt ki csinálná ha nem õ?

Yo, Bitch!

passatgt
láttad gyilkolni?

szerintem még a régi gyilkosságokat sem õ követte el

ForzaInter
Ennek ellenére mindenki találgatott végig és nem tudta senki ki a gyilkos, nekem nem csalódás mert végig izgalmas volt a sorozat, helyszín is kurvajó, és gyilkoságokat is jól megcsinálták, amugy meg pont wakefieldre gondoltak a legkevesebben mert az túl kézenfekvõ lett volna mindenkinek, faszául kitervelte ezt az egész bosszút.

Nekem egyáltalán nem csalódás. :) Mással nem nagyon tudták volna megmagyarázni hogy miért gyilkolt..

Yo, Bitch!

passatgt
hát omg, még mindig nincs felirat

Oldal 1 / 3Következő →