Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ A nomádok jó fejek szimplán be vannak drogozva és élik az életüket 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.16. 17:48:32
A Légióval nem nehéz összerúgni a port, elég, ha Boont viszed magaddal, ő kérdezés, és engedély nélkül megtámadja a légiós őrjáratokat, s előbb utóbb megjelennek a légió felbérelt fejvadász osztagai is.
Caesar bázisa viszont egy elzárt területen van, oda csak úgy lehet bejutni, ha a főküldetésben eljutsz odáig, hogy Caesar hív, beszélni akar veled.
Ezen már túl vagy, s ha a bázisra bejutottál kedved szerint cselekedhetsz, Caesar és a vezérkara is halandó, de a tábor kiirtása nem azt jelenti, hogy a légió megszűnik létezni.
Nemtudom a BOS milyen lenne, nem látom hogy sok vizet zavarna.
Amivel tolom:
All American.
Gobis campaing rifle
antimatter rilfe
anabelle
hunting shotgun.
Boone + ED-E
Battletag: coolpet#2467
Nem jártam még a BOS-nál, a Nellis bázison, és a great khanos küldik is hátravannak.
A többit szerintem kitoltam, és a nem special skillek közül is csak a meele, barter, survival és speech nem 100-as
Akkor a kiegeket jolenne megcsinalgatni elotte.
Ez a Mr. House vonalat ki jatszoota? Nekem nem szimpi, hogy minden frakciot kirtat maga korul a wiki szerint.
huh bazmeg ez kurvára nem skyrim szint nagyon nem, nem is csináltak ilyet azóta 😄
Azt kell mondanom hardcore szinten nagyon fel kell kötni a gatyát, hogy túléld szóval ne nagyon siess oda 😊
Hogy lehet elinditani a Hover Dam-os küldit, hogy lehet caesar ellen harcolni?
Ott vagyok a Gáton, az NCR-nél nagyon jó vagyok, hol lehet jelentkezni? 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
én szinte majdnem mindig boont ed-e casst rault szoktam magammal vinni, ha bajba is kerülnek elég csak pár lépést feléjük tenni beadni nekik egykét sztimpakot és mehet tovább az adok kapok.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Az ok a személyes történetében rejlik, ami nem nagy titok, de a részleteket nem árulja el könnyen... ha a karaktered is utálja a Légiót, haverok lesztek, ha a légiósoknak szeretnél kedvezni, elhagy, vagy ellened fordul.
A többi lehetséges követő nem ad olyan hasznos bónuszokat, mint Boon és ED-E, de játékos, és karakter függő, kinek melyik szimpatikus.
Cass a shotgunjával jó támogató, de a buffja legfeljebb akkor hasznos, ha a karakter is vedeli a szeszt.
Veronica elsősorban szervo páncélos pusztakezes harcos, ami azért elég furcsa , a stílusa meg idegesítő lehet egyeseknek - de én sokat kalandoztam vele
Lily a másik közelharcos, nem tudtam kedvelni, nem is nagyon vittem sehova, így róla nem sokat tudok, mennyire hasznos harc közben.
Arcade stílusa sem volt bejövős, jól bánik az energia fegyverekkel a doki, de nincs benne semmi extra - ő sem szereti a légiósokat, de nem támad azonnal, ha légióst lát.
Raul egy ghoul, amíg a csapatban van, talán lassabb a fegyver kopás üteme - nem találtam különösebben hasznosnak.
Rex a robotkutya is inkább idegesítő volt számomra, mások meg kedvelték. "Megmutatja" ha rejtett kincs (mai erős túlzás, néhány lőszer esetében) található a közelben, miért gyorsan megszabadultam a kutyától: a barlangokban lopakodva rendszeresen utamba állt, úgy kellett arrább rugdosni.
A kaszinó elnöki lakosztályában össze lehet verbuválni az összes követőt, és lehet variálni, kit hová viszel magaddal
Sniperes karit csinalok.
A terv ulisess duster + marksman carabine + gibis tavcsovese vagy AMR.
Kozelre meg shotgun meg 9mm a kisebb celpontokra.
Jonak tunik Boone Meg ED-E a szenzorai miatt
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyebnekt ED-E meg mndig kovet, ugyhogy 2 followerem is van. Ez normalis?
A King-nek Vegas elott a kuytaja, akit ha meggyogyitok vihetem 😊
Regrol beugrott
Nekiallok a LoneSome Road-nak, de a vegen van 4 lehetosegem:
Not nuke, nuke NCR, Nuke Caesar, Nuke Both
A nem nuke verzional ED-E kinyiffan. Ha visszaterek a canyonbam ED-E elni fog, vagy onnantol buktam mint companion?
Ha nenukeolom az NCR-t / Caesart, akkor milyen jo loot van amit mashol nem szerezhetek meg hogy megerje?
Igy hogy kisautó volt, már rémlik, de sztem soha nem használtam. Ellenben a sinpuskával, ami ugyan nehéz volt mint a dög, de hatékony is.
FNVben hogy lehet gyorsitani a karakter futasan?
Pancel nelkul is siman ruhaban olyan a futasi sebessegem, mint mas jatekban gugolva lopakodva. 22Kg-ra lecsokkentettem a cipelt targyak sulyat a max 200-bol, de akkor is. A kari kulso nezetben futast imital...ha shiftet nyomok, akkor setal. Nagyon lassu...
A halálkarom egyszerűen agyoncsapja a karaktert, a casadorok mérgeznek, ami alacsony szinten biztos halál, de később lehet készíteni a mérgezést megszüntető, sőt méreg ellen védő pirulákat, amikor még a halárkarom egy-két ütéssel agyoncsap, a casadorok már kevésbé veszélyesek lesznek, s mindkét lényért a legmagasabb XP-t adja a játék.
A casadorok vadászatával gyorsan lehet gyűjteni a tapasztalati pontokat, de alacsony szinten kerülni kell azokat a lényeket, nem véletlen, hogy Vegasba vezető rövidebb utakat casadorokkal és halálkarmokkal szórták tele,azokat kéntelen megkerülni a karakter.
A casadorokhoz hasonlóan kellemetlen lények voltak a nightstalkerek, ami prérifarkas, és csörgőkígyó DNS-éből létrehozott lény, falkában támadnak, harapásuk mérgező.
Szuper légpuskára nem emlékszem a játékból, a kezdőkét kapott kis puskába is 5..56 mm-es lőszer kellett, s annak az egyedi verziója , ami éjjel látó távcsővel, hangtompítóval van szerelve, fix helyen, az egyik barlangban található (Ratslayer a fegyver neve), de mire odáig eljut a karakter, általában már van sokkal erősebb fegyvere.
A fegyverek listája
Az első karim jó volt, mindenkinek próbált segiteni, nem árulta el a BoS-t, de alapvetően NCR párti volt. Vele őket is választottam. Illetve úgy rémlik hogy megpróbáltam elintézni, hogy mindenki őket segitse. A második karim nő volt, miután a játék elején átverték és lelőtték, úgy gondolta nem fog megbizni senkiben és a kezébe veszi az irányitást. Vele kiirtottam mindenkit akit lehet (asszem van olyan opció is a LR végén, hogy mind a két helyre atomot lőni) Ő látszólag a Caesar-nak dolgozott, ami azt jelentette hogy behizelegte magát az NCR-hoz, amig nem kellett konfrontálódni, addig segitette őket, leszámolt velük, de Caesar-t is elárulta. Illetve vele helyreállitottam a HADES-t is. Mellesleg ő volt a hard core karakter, abszolút gonosz volt (bár a karmáját főleg lopással vittem le illetve hullazabálással), vele próbáltam meg teljesiteni az összes legendary acsit illetve összeszedni lehetőleg az összes neves felszerelést is. Végül a legendaryk nem lettek meg, mert kellett volna egy robot kill vascsővel, de sajnos azt a kevés robotot ami jó lett volna az acsihoz, még a játék első felében kiirtottam, a Vegasban található securitronok meg nem voltak jók. Pedig az elnököt lelőttem pisztollyal, Caesart megöltem késsel... *sóhaj* Végül a Securitron sereget is a saját irányitásom alá vontam, gyakorlatilag a saját uralmam alá vonva ezzel a régiót.
Itt meg ott hagytam abba vagy 2 éve, hogy kijöttem a kiegből és választhatok, kit nukkerolok széjjel 😄 mindet megnéztem kíváncsiságból, de választani azóta se tudtam. Én MINDENT AKAROK!!! 😄
Alapsebzése kicsi, de a crit. sebzése 70 ezért hatékony lesből.
Wild Wasteland trait esetén a kútban van, anélkül a Fields' shack-ban.
Nekem eddig csak E-DE meg a vadasz csavo volt Novacbol a tarsam. most igy nem vagom. De akkor nem a BB Gunrol beszeltek.
OWB-böl a gyíkkutyák(nightstalker) származnak ha jól emlékszem...
figyelni kell a táblákat a skorpiók is veszélyesek az elején rád. Majd még sok minden. Pár modot amit régebben írtam itt, amik inkább patchek dobnak rajta. a vadászok akik keresnek majd azok nem prédák és jobb menekülni. 😊 Mindegy. Sajna ahogy anno a star wars játékukat sem tudták befejezni ezt sem. A többiek tartottak tőlük sose adtak időt befejezni talán? Mindegy ma már bizonyítottak. Jelenleg ők az egyik legjobb csapat ami maradt ha nem a legjobb. Miután a legendás Tourment folytatását sokan lehúzták.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.08.24. 19:20:18
Igazából az egyszerüsités itt is relativ, hiszen korábban a skillek értéke csak annyiban fügött a fő tulajdonságoktól, hogy ha növelted őket, akkor nőttek a skill pontok is. Most viszont ha meg akarok tanulni valamit, előbb fel kell húznom az adott képességet, hogy egyáltalán elkezdhessem tanulni a skill-t. Persze a másik oldalon meg -kombinálva a szintlimit eltörtlésével- jó dolog, hiszen igy kellő játékidővel és xp összefarmolásával ki lehet húzni egy full 10-es képességű, minden skillel megkent karaktert. Az megint más kérdés, hogy addig még a hc játékosok többsége sem jut el. Ellenben pl a F3-al, ahol bár volt level cap, még is a játék végére össze lehetett hozni a 100%-os karit. Fck logic.
Erre úgy néz ki esély sincs. Amik vannak mint a W3 az is sok szempontból, érthetően az egyszerűsítést követi legfeljebb mint mondták nem lesz az, hogy csili-vili felszín mögött kicsit üres tartalom legyen. Alá skyrim. Elfogadod és élvezed ami van.
Úgy látom mind ezt próbáljuk. Az FNV nem véletlen vezeti a gamebanshee listát. 2010 után.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"