6837
...
  • sirdond
    ja ok
    és azért vagyok ingyenélő,mert nem akarok fizetni egy alapból ingyenes funkcióért? értem

de mindegy, részemről off vége
    többet ér ez a játék,mint hogy ilyen kommentekkel legyen tele
  • Shiwo
    arra akart utalni, hogy X forintért kaphatsz vip-jogot, és akkor tudod szerkeszteni utólag a kommentjeidet
  • Dzsí Pí
    A G.I. Blues questnél, mikor beszéltem a 2 missionary-val, majd el kéne mennem a vasútállomáshoz, szal a vasútállomás hol van? jelez a térkép, kb a nagy, romos felüljáróra, de sehogy sem tudok eljutni a térkép által megadott helyre, pls help...:(
  • sirdond
    és miért is vagyok ingyenélő?
  • Carlos
    Képzeld, te vagy a szar, nem az SG. Ingyenélő...
  • sirdond
    képzeld,ha nem lenne ilyen szar az sg fórum, még szerkeszteném is
  • MaskimXul
    így:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    darth vader luke apja!!!4
  • sirdond
    valaki arra adjon inkább választ,hogy a talált kártyákat hogyan lehet hozzáadni a caravan paklihoz?
  • Carlos
    attól még elmehetsz a pi***ba!
  • sirdond
    már nem azért, és bocs a spoilerért, de ez kb már 20szor ki lett itt tárgyalva, ha nem többször
    már csak a rebreather kapcsán is...
  • yesname #1825
    Egyetértek. Faxkalap aki nagy spoilereket csak úgy bedobál, már elnézést.
  • yesname #1824
    Minden szintnél nem kapsz amúgy. 2,4,6,8,10 stb. szintek meglépésénél kapsz perket. Ha csak nem valami modot használsz ami hozzányúl ehhez.
  • MaskimXul
    nagy király vagy, hogy már végigjátszottad, de a spoilereket nyugodtan feldughatod magadnak
  • Shep
    Ez még elképzelhető bár elég kicsi rá az esély szerintem.
  • yesname #1821
    Azért nem kaphattál esetleg mert nem volt meg semmihez a feltétel? (Skill, Special)
  • Shep
    Jó hát alapvetően mindegy, annyira engem nem zavar a dolog :)
  • sirdond
    szerintem inkább, nálad lesz a hiba, a megjelenés óta játszok, olvasom a fórumokat, de ilyennel még nem találkoztam
    (persze ettől még nem biztos,hogy nincs ilyen)
  • Shep
    Akkor én miért nem kaptam 2 szint óta, az elején meg miért kaptam minden szintnél? Mondjuk simán lehet bug :)
  • sirdond
    istenem...
    2 szintenként ad perket és a nehézséghez ennek semmi köze
  • Shep
    Nem tudom, nekem az elején minden szintnél adott, most viszont már vagy 2 szint óta nem kaptam (lvl 15)
  • Shiwo
    elképzelhető...vagy tényleg 3 szintenként ad, csak én vok hülye :)

végül is az 1-2ben 3 szintenként adott, szóval nem lehetetlen
  • sirdond
    az egész játékban az a legjobb amikor a b29-es elrepül és ledobja a bombákat. már ezért megérte játszani!
  • rayman12
    Nem tudja vaalki hogy hol lehet venni fegyver kiegészitöket?(a gun runnersen kívül)
  • Carlos
    Csak szép nagy betűkkel van ráirva, hogy mit kell csinálni. Kiválasztod a fegyót és ott nyomsz valamit a hülye kontrolleren (mod).
  • crow
    Szevasztok!

Segítsetek legyetek szívesek, mert menten megőrülök! :)
    A megvásárolt fegyver-kiegészítőket (pl.: távcső) hogyan lehet a fegyverre applikálni?
    Xbox-on nyomatom... Köszi!
  • dartonita
    Nalam soha nem szedett fel semmit egyik tars sem.ED-E meg aztan foleg nem,nincs is neki mivel.
  • JethroHUN
    Kipróbálom azán kiderül, de nálam Boonie egyedül levadászik mindekit XD
    ED-E miatt már szinte a pálya túlvégéből fejest lő, csak nem értem mért szed fel fegyvereket? Pl most kb 3 fegyvert használt, 10mm smg, a saját puskáját meg vmi shotit, teljesen magától szedi fel cuccokat, pedig nem használnak lőszert, vagy igen?
  • JethroHUN
    Meg van, tök jó h ennek is van nexus.com ja mint pl a DAO-nak vagy pl Oblivion, jók a modolható gamek, így biztos javítva lesznek vki által a talált hibák :)
  • MaskimXul
  • JethroHUN
    és nem okoz vmi gondod? mint pl ed-e fejlesztése után h nem akar jönni? update 2 van fent nem tudom mit javítottak benne.
  • MaskimXul
    van
  • JethroHUN
    Van vmi mod arra h ne csak 1 csapatársam lehessen + Ed-E ? most akartam Casst felvenni erre kiírja a játék oldalra, h csak egy csapattársam lehet egy időben... ez elég nagy szemétség.
  • xrm
    Kár ,hogy nincs időm játszani vele ,tök jó lett.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A börtönben ugye,már ugrottak a küldijeim,ha a P.G-k zabosak rám ? A Bodyguardok mindenképp kiszúrnak ugye az álcaruha ellenére.
    Beszaladtam ugyan a főnökhöz és sikerült beszélnem vele,de a dialógus után bepipultak.. Ja az tetszett,hogy azzal kezdte ,hogy a kapuőr mondta neki,hogy valakit beengedett... Fej nélkül hogy ?
  • Shep
    Tiszta szar ez a játék, még itt sem tudok nyerni a kaszinóban :) Egyébként mióta Freeside-ba értem azóta nekem pályarészek töltésénél előszeretettel dobál ki a játék szabálytalan művelettel. :(
  • AnarchoiD
    Az fura mert en most figyeltem 2 szintem is volt es nemkaptam perket ... es hardban tolom..9lehet hogy a nehezsegi szint alapjan kevesebb perket kapk ?)
  • gabo91
    Egyik nap valaki légiós ruhát szeretett volna magának.
    legate armor
  • Carlos
    Normal.
  • Shiwo
    igen, csak két szintenként fogsz perket kapni
  • JohnAngel
    Harmadik szinten, ti sem választhattatok új perket?
    Esetleg felváltva megye ez, még csak 4. szintű vagyok, szóval nem tudom.
  • AnarchoiD
    enis ezt hasznalom de hardban nem froccsen egy lovesbol

lehet hogy te very easy ben tolod ? :)

amugy lvl 3 az uj karim, csak macsetaval hadonaszik , brutalisan lehet haladni ha minden loszert es fegyot eladsz mert nincs ra szukseged ;) mar 7k capsom van ;) (viszont stimpak -ot zabaljaa kari addig amig testkozelbe nem erek). Tenyleg ennyit szamit a 10-es luck vajon ? :)