6837
...
-
sirdond #1835 ja ok
és azért vagyok ingyenélő,mert nem akarok fizetni egy alapból ingyenes funkcióért? értem
de mindegy, részemről off vége
többet ér ez a játék,mint hogy ilyen kommentekkel legyen tele -
#1834 arra akart utalni, hogy X forintért kaphatsz vip-jogot, és akkor tudod szerkeszteni utólag a kommentjeidet -
Dzsí Pí #1833 A G.I. Blues questnél, mikor beszéltem a 2 missionary-val, majd el kéne mennem a vasútállomáshoz, szal a vasútállomás hol van? jelez a térkép, kb a nagy, romos felüljáróra, de sehogy sem tudok eljutni a térkép által megadott helyre, pls help...:( -
sirdond #1832 és miért is vagyok ingyenélő? -
#1831 Képzeld, te vagy a szar, nem az SG. Ingyenélő... -
sirdond #1830 képzeld,ha nem lenne ilyen szar az sg fórum, még szerkeszteném is -
#1829 így: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!darth vader luke apja!!!4 -
sirdond #1828 valaki arra adjon inkább választ,hogy a talált kártyákat hogyan lehet hozzáadni a caravan paklihoz? -
#1827 attól még elmehetsz a pi***ba! -
sirdond #1826 már nem azért, és bocs a spoilerért, de ez kb már 20szor ki lett itt tárgyalva, ha nem többször
már csak a rebreather kapcsán is... -
#1825 Egyetértek. Faxkalap aki nagy spoilereket csak úgy bedobál, már elnézést. -
#1824 Minden szintnél nem kapsz amúgy. 2,4,6,8,10 stb. szintek meglépésénél kapsz perket. Ha csak nem valami modot használsz ami hozzányúl ehhez. -
#1823 nagy király vagy, hogy már végigjátszottad, de a spoilereket nyugodtan feldughatod magadnak -
#1822 Ez még elképzelhető bár elég kicsi rá az esély szerintem. -
#1821 Azért nem kaphattál esetleg mert nem volt meg semmihez a feltétel? (Skill, Special) -
#1820 Jó hát alapvetően mindegy, annyira engem nem zavar a dolog :) -
sirdond #1819 szerintem inkább, nálad lesz a hiba, a megjelenés óta játszok, olvasom a fórumokat, de ilyennel még nem találkoztam
(persze ettől még nem biztos,hogy nincs ilyen) -
#1818 Akkor én miért nem kaptam 2 szint óta, az elején meg miért kaptam minden szintnél? Mondjuk simán lehet bug :) -
sirdond #1817 istenem...
2 szintenként ad perket és a nehézséghez ennek semmi köze -
#1816 Nem tudom, nekem az elején minden szintnél adott, most viszont már vagy 2 szint óta nem kaptam (lvl 15) -
#1815 elképzelhető...vagy tényleg 3 szintenként ad, csak én vok hülye :)
végül is az 1-2ben 3 szintenként adott, szóval nem lehetetlen -
sirdond #1814 az egész játékban az a legjobb amikor a b29-es elrepül és ledobja a bombákat. már ezért megérte játszani! -
#1813 Nem tudja vaalki hogy hol lehet venni fegyver kiegészitöket?(a gun runnersen kívül) -
#1812 Csak szép nagy betűkkel van ráirva, hogy mit kell csinálni. Kiválasztod a fegyót és ott nyomsz valamit a hülye kontrolleren (mod). -
crow #1811 Szevasztok!
Segítsetek legyetek szívesek, mert menten megőrülök! :)
A megvásárolt fegyver-kiegészítőket (pl.: távcső) hogyan lehet a fegyverre applikálni?
Xbox-on nyomatom... Köszi! -
#1810 Nalam soha nem szedett fel semmit egyik tars sem.ED-E meg aztan foleg nem,nincs is neki mivel. -
#1809 Kipróbálom azán kiderül, de nálam Boonie egyedül levadászik mindekit XD
ED-E miatt már szinte a pálya túlvégéből fejest lő, csak nem értem mért szed fel fegyvereket? Pl most kb 3 fegyvert használt, 10mm smg, a saját puskáját meg vmi shotit, teljesen magától szedi fel cuccokat, pedig nem használnak lőszert, vagy igen? -
#1808 Meg van, tök jó h ennek is van nexus.com ja mint pl a DAO-nak vagy pl Oblivion, jók a modolható gamek, így biztos javítva lesznek vki által a talált hibák :) -
#1807 -
#1806 és nem okoz vmi gondod? mint pl ed-e fejlesztése után h nem akar jönni? update 2 van fent nem tudom mit javítottak benne. -
#1805 van -
#1804 Van vmi mod arra h ne csak 1 csapatársam lehessen + Ed-E ? most akartam Casst felvenni erre kiírja a játék oldalra, h csak egy csapattársam lehet egy időben... ez elég nagy szemétség. -
xrm #1803 Kár ,hogy nincs időm játszani vele ,tök jó lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A börtönben ugye,már ugrottak a küldijeim,ha a P.G-k zabosak rám ? A Bodyguardok mindenképp kiszúrnak ugye az álcaruha ellenére.
Beszaladtam ugyan a főnökhöz és sikerült beszélnem vele,de a dialógus után bepipultak.. Ja az tetszett,hogy azzal kezdte ,hogy a kapuőr mondta neki,hogy valakit beengedett... Fej nélkül hogy ? -
#1802 Tiszta szar ez a játék, még itt sem tudok nyerni a kaszinóban :) Egyébként mióta Freeside-ba értem azóta nekem pályarészek töltésénél előszeretettel dobál ki a játék szabálytalan művelettel. :( -
#1801 Az fura mert en most figyeltem 2 szintem is volt es nemkaptam perket ... es hardban tolom..9lehet hogy a nehezsegi szint alapjan kevesebb perket kapk ?) -
#1800 Egyik nap valaki légiós ruhát szeretett volna magának.
legate armor
-
#1799 Normal. -
#1798 igen, csak két szintenként fogsz perket kapni -
JohnAngel #1797 Harmadik szinten, ti sem választhattatok új perket?
Esetleg felváltva megye ez, még csak 4. szintű vagyok, szóval nem tudom. -
#1796 enis ezt hasznalom de hardban nem froccsen egy lovesbol
lehet hogy te very easy ben tolod ? :)
amugy lvl 3 az uj karim, csak macsetaval hadonaszik , brutalisan lehet haladni ha minden loszert es fegyot eladsz mert nincs ra szukseged ;) mar 7k capsom van ;) (viszont stimpak -ot zabaljaa kari addig amig testkozelbe nem erek). Tenyleg ennyit szamit a 10-es luck vajon ? :)