Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Racism is a weapon of mass destruction!
Ez egyszeruen egy kiadoi dontes aminek lehetnek gazdasagi okai.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A kaszinók elég látványosra sikerültek.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Racism is a weapon of mass destruction!
A francba. Egyébként nem is lenne olyan nagy baj ha lenne egy olyan menüpont a játékban ami kiírja a beszélgetéseket, elhangzott szövegeket. Anno a Kotorban jó volt. <#szomoru1>#szomoru1>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szeretem a cicákat
ok hogy színesítették, pici tán rá is fért , bár szerintem a videó alapján túllõttek a célon és rikító színek lettek betéve.
Szerintem sokan fogják ezt már giccsesnek találni.
Ami a videón nagyon kiábrándít , amellett hogy szép azért tegyük hozzá az az hogy maradtak a régi comuter képek. a nagy computer is ugyanaz, így maradt az erõs kiegészítõ érzésem továbbra is...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem értem , megvettem a Fallout 3 at gyûjtõibe, mert magyar és támogassuk az ipart,
de most...
se magyarítás , csak egy magyar nyelvû könyv, se gyûjtõi, és marad a régi Engine.
Nekem ez így elég keserû pirula, egy újabb bõr lehúzása arról a bizonyosról.
Elsõre az az érzésem egy erõs DLC-t akarnak eladni nekem teljes árú játékként.
Most azért mert a póker feljött népszerûségbe beleírták.
Remélem a legközelebbi húzás nem egy fakasember vámpír kieg lesz mert épp az a divat...
Azt hittem lesz a kis pitboy bólogatós figurámnak párja 😊)
Arcade: Bónuszt add a gyógyulásra mindenféle forrásból (kaja, ital, gyógyszerek)
Nem igazán harcos típus de jól bánik az energia fegyverekkel.
Boone: A játékos célzás közben sokkal messzebbrõl észreveszi az ellenfeleket.
Boone inkább távolsági harcos, jobban kezeli a puskákat, mesterlövészpuskákat.
Cass: nah ez a legmulatságosabb <#idiota>#idiota>: Ha Cass és a játékos együtt isznak whiskyt, megnõ a Damage Thresholdjuk, ráadásként a játékos nem veszít az intelligenciájából, és nem szenved negatív hatásokat alkohol függõség esetén.
Cass az automata fegyvereket használja ügyesen.
Lily: megnõ a Stealth Boy hatóideje 200%-kal, és a lopakodó támadás kritikus sebzése 10%-kal nõ.
Lily közelharcos, és egy spéci kardot használ amit egy vertibird propellerjébõl készített.
Raul: A fegyverek és páncélok 50%-kal lassabban használódnak el.
Raul a pisztolyokat kedveli.
Veronica: Párbeszédein keresztül elérhetõvé válik az összes craftingolási lehetõség.
Veronica a szervókesztyûjét szereti használni.
Robot társaink:
ED-E: A játékos képes messzirõl észrevenni az ellenfeleket, VATS-ban képes az álcázott ellenfeleket is becélozni. Nightkinek ellen rohadt hasznos lesz. <#vigyor1>#vigyor1>
Rex: Ha a játékos zoomol kis területen belül az össze tárgy (fegyverek, gyógyszerek, stb) vörösen fognak vibrálni, így könnyebb lesz összeszedni mindent, fõleg sötét éjszakákon lesz hasznos.
Visszatérnek a kiborg kutyák <#idiota>#idiota>
Nem tudom, hogy a szupermutáns társunkról mit gondoljak, már akkor is vénlány volt amikor belemártották az FEV kádba. Mulatságos elképzelni, hogy az egyik kezében géppuskával darálja a jó népet miközben a másikkal a játékosnak köt épen egy pulóvert.<#violent>#violent>
Tisztelt xyz!
Korábban leadott értesítés kérése kapcsán, a magyar képviselet mai tájékoztatása alapján értesítjük,
hogy a:
Fallout New Vegas Collectors
c. PC játék (gyûjtõi kiadása, angol nyelven)
érkezése Magyarországra a korábbi információkkal ellentétben sajnos NEM várható.
A játékból a normál változat érkezése továbbra is várható, angol nyelven, magyar kézikönyvvel.
Ennek megfelelõen, a gyûjtõi kiadásra vonatkozó elõjegyzését fel kellett függesztenünk, várhatóan nem fogjuk tudni kiszolgálni azt.
Amennyiben bármilyen csoda folytán mégis érkezne collectors, természetesen árusíthatjuk, a dolgok jelen állása szerint a fentiek miatt erre most kicsi esély mutatkozik.
Amennyiben a normál változatot elõ szeretné jegyezni, az alábbi linken teheti meg:
http://cdgalaxis.hu/PC/17847/fallout-new-vegas.html
Az esetleges kellemetlenségért a magyar képviselet nevében is elnézést kérünk, sajnos nem rajtunk múlik a dolog.
Levelünket az egyes postafiókok html kódú levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis
1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig
Webáruház: http://www.cdgalaxis.hu
E-mail: [email protected]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ettol meg lehet hogy jo az izlesed. Csak mas mint az enyem.
Van aki a nagymellu noket szereti vagy aki a kismellut,(van akinek mindegy) attol meg egyik sem buzi csak mas az izlese. Nem jobb vagy rosszabb, csak MAS.
nálam nincs best of the best,de ha mégis választanom kell akkor a fallout 1 és 2, tökéletesen eltalált a hangulat,a történet, a karakterek, a zene, a világ szerintem zseniális. de muszáj megemlítenem még a Diablo 1-2-t és az Arcanum-ot, a HoMM3-at, a Planescape: Torment-et, a System Shock 2-t American Mcgees Alice-t, Settlers 2-t, és még sorolhatnám, rengeteg olyan játék van ami most hirtelen nem is jut eszembe
How much can you take,before you snap?
De imádtam a grafikát, az ellenfeleket, a fegyvereket, az atmoszférát, a zenéket (zseniálisan el vannak találva), a gyûjtögetõs, harácsolós életmódot, a rengeteg lootot, a kutakodást romos épületekben, a történetet, a nagybetûs FEELING-et! Hangulatban nem sok játék veszi fel vele a versenyt!
Mivel ezek nagy részét az új részben beépítésre kerülnek, ezért még akkor is ha nagyon az alapokat nem is változtatják meg, minden ízében tetszik a játék (és a még hatalmas plussz pont a szememben: lesz western típusú colt benne, és én azt nagyon,de nagyon szeretem!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.