Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Akkor egy kis építõ javaslat:
-animált gif kuka, nem 10 évesek vagyunk
-háttér szétcsúszik nagyobb felbontásokon és zavaró
-viccbox kuka, nem viccet olvasni akarnék
-óra kuka
-CSS validation: Sorry! We found the following errors (34)
-HTML validation: 99 Errors, 76 warning(s)
-alsó gördülõ izé kuka
-Humor rész kuka.

Hirtelen ennyi jutott eszembe elsõ 3 perces átnézésre

Þór vígi þessi rúnar

gfreak
az animált giftõl búcsúzz el...az elsõ mp reakciója 😉

háttér irány kuka, egyszerûre, szolidra cserélni, óra kuka szintén..

einstein teszt szinten kuka, a többi felosztás tetszik, tartalom rendes, szép és hasznos lapot csinálhatsz belõle, csiszolgasd..kezdetnek rendben van..

(és az sem baj ha a lényeg középen van xD)

Racism is a weapon of mass destruction!

xblades
Hellosztok

Most hogy lassan de biztosan kijön a játék 😊 Ismét megcsináltam egy weboldalt a játékhoz amolyan Faq, segítség címen mint a Fallout 3-hoz.

Szívesen segítem azokat akik itt és máshol fórumoznak ezzel a játékkal kapcsolatban, ha elakadnak vagy nem tudnak valamit.
Össze gyûjtõm a legtöbb itt és máshol elõforduló problémát és átvezetem az oldalra, ezzel is segítve a könnyebb megtalálását. És persze azt hogy a rendszeres fórumozoknak nem menjenek az agyára a 10 házszámankénti ua. témában lévõ hozzászolás.

Itt az oldalam, ha van észrevételetek, javaslatotok kérlek jelezzétek.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ez szerintem is igy van, mind igaz, és én is szapultam a látszólag kevés új grafikai elem miatt, de amiket mostaában olvasok az elég biztató.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

elég sokat szapultam a játékot (sõt még most sem tartom új játéknak),de elég sokat játszottam már az új gothic-kal és ha jót akarsz magadnak, akkor inkább ezt vedd meg
1. a FNV már csak videok alapján is jobb
2. az új gothic rendkívüli módon optimalizálatlan
3. a gothicot egyszer fogod végigjátszani, utána többször biztos nem, mivel a játékmenet nagyon lineáris
4. fallout sokkal jobban moddolható
5. fallout nagyobb játékidõ (ehhez majd jönnek majd a dlck is biztos)

How much can you take,before you snap?

Nem akarlak elszomoritani de ez 100x jobb lesz mind gothic4. En megvettem azt is, most játszom, es ezt is meg fogom venni, mert tudom hogy nagyon jo lesz. Ha csak annyit kapok mint egy fallout3 dlc en mar elegedett vagyok. Persze ezzel egyutt azt javaslom, vedd meg a gothic 4-et, tamogassuk a honositott szoftvert.

Svenhassel
Ez mégis kit érdekel?
Egyébként szép lenne ha már az alapján választanék játékot, hogy kijön-e magyarul... Azért manapság szerintem, nem olyan nagy dolog egy középszintû angol nyelvtudás, pláne, hogy gimiben kötelezõ a két nyelv tanulása, az átlag játékos pedig szerintem pont az a korosztály...
Na de mind1 elég az elmélkedésbõl

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Carlos
Bassman kolléga eztis tuti lefordítja majd!

Þór vígi þessi rúnar

Kinek a pap, kinek a papné. Én maradok a New Vegasnál, nem zavar ha angolul jön ki, legalább erõsíthettem a nyelvtudásomat. Amúgy se szeretem az ipari fordításokat, mindig összecsapják, az amatõr fordítok munkáját jobban szeretem, õk legalább tesztelik, finomítják a munkáikat.

Egy cikk FNV zenéjérõl
Teljesen átdolgozták az egész zenei rendszert, nem hasonlít majd sem az Oblivionéra sem a Fallout 3-ra. Érdekesség, hogy a zene reagálni fog a különbözõ frakciókkal való állapotodra, ha ellenséges vagy valamelyik frakcióval akkor a zene is ellenséges lesz, ha barátságban vagy valamelyikkel akkor a zene is olyan lesz. A különbözõ helyszínek más-más zenét kaptak, és ahogy közeledsz egy helyszínhez úgy vált majd szép lassan a zene is.<#hawaii>

Részemrõl döntöttem.
Kijött a Gothic 4, és magyarul!!!
Én azt veszem meg eredetiben!
Vano olyan jó mint ez.
Támogassuk az ipart, de azt az ipart amelyik szeret is minket..
Nem értem meg ezt a hozzáállást
Némi új infó:
-42 szikla rejtek lesz (ez olyasmi mint Megaton mögötti szikla amiben volt egy mesterlövész puska meg pár nyalánkság)
-51 skill könyv lesz: az új könyvek 3 skill pontot adnak majd, és 4 pontot ha meg van a Comprehension perk (nem jut eszembe a magyar neve)
-213 skill magazinok lesznek: 10-el növelik majd az adott skillt, de csak egy rövid ideig, szintén ha megvan a Comprehension perk akkor 15 pontot adnak majd, és ha mellé felvesszük a Retention perk-et akkor tovább tart majd a hatásuk.
-42 külömbözõ egyedi fegyver lesz majd a játékban (egy része csak a Wild Wasteland Trait-el lesz majd elérhetõ, egy része pedig csak eme trait nélkül lesz elérhetõ)
-10 Trait lesz a játékban.
-86 Perket fog tartalmazni a FNV.
Némi Beastiary: egyes szörnyeknek több típusa is lesz külön modellel: Bighorners (6 alfaj), Brahmin (4 alfaj), Cazadors (3 alfaj), 3 különbözõ kentaur, 3 különbözõ prérifarkas, 8 fajta halálkarom (bébi, anya, alfa hím stb), 8 fajta kutya, 10 fajta gecko, 10 különbözõ ghoul, 3 fajta óriáshangya, 3 fajta mantis, 4 fajta óriáspatkány, 2 fajta lakelurk, 2 fajta molerat, 4 fajta nightstalker, 6 fajta radskorpió, 5 fajta sporeplant, és végül 6 különbözõ szupermutáns.
Normál játékmódban a társaink nem halnak meg csak elájulnak, Hardcore módban viszont meghalnak. A társaink nem használnak módosított fegyvereket, csak különbözõ lõszertípusokat.

Eddig úgy volt, hogy a dobozos verzió amerikában okt. 19-én jelenik, eu-ban pedig okt. 22.-én. A Steames változat eddig okt.19.-hez tartotta magát, de most már okt. 18-át ír.

Svenhassel
Én hallottam valami pletykát nemrégiben, hogy talán elõbb kiadják, mint ahogyan tervezték. Ez lenne az? Vagy tényleg csak steamen érhetõ el elõbb?

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Hmm a Steam-en már október 18.-át írnak, és a visszaszámláló is 6 nap 2 órát mutat. A Steam használok elõbb tölthetik le a játékot? Remek, milyen jó, hogy a Steamen rendeltem meg a játékot.<#zavart1>

Új videók itt!

Jobb oldalt még van új videó, összesen 7 darab az általad feldobott questtel együtt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nem érdekel az ára. 😊
50 font, plussz amennyiért a brit kolléga átküldi ide.

Þór vígi þessi rúnar

mennyi ha kintrõl rendeled a gyûjtõit?
Nem akarsz kettõt rendelni? átvenném az egyiket😊
Videó egy küldetésrõl. Ha jól értettem akkor csak bizonyos repuval, és rossz karmával lehet majd felvenni.

Carlos
Sajna közép európába nem szállít a kiadó.
Úgyhogy nekem is maradt az angliából rendelés (Magyarországra õk sem szállítanak, úgyhogy kacifántosan, de remélem lesz CE-m)

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Nálunk nem lesz CE

Voltan
Tudja valaki, lesz CE? Az 576-on volt, és elõ is rendeltem, de a site-on nem szerepel már. Vagy csak elfogytak elõrendelésben?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Dev Diary 4

be kell jelentkezni a you tube-ra a korhatáros videókért ?
lol
Remélem tényleg stabilabb lesz mint a F3, és akkor modolással tovább is tarthat mint 3-4 hónap <#awink>

Vegulis az F3-mal a mai napig jatszok, a vegas is jo lesz 3-4 honapra😊

NMA találtam még plusz infókat:
-70 küldetés lesz a játékban, és 90 gyûjtögetõs küldi.
-200 helyszín lesz New Vegasban (F3-ban 162 volt)

Encore
"Erre mondják, hogy Loot Bitch nem???"
Örülök, hogy nem a szomszédságodban lakom, mi lehet ott? 😄 😄 😄
Vagy te voltál a fókuszban nemrég, a manus, aki minden vacakot gyûjtögetett és térdig járt a cuccokban? 😄 😄
Engem motiválnak ezek a dolgok! Amúgy is a FAllout 3-ban (de még az Oblivionban is) nekem az egyik kedvenc elemem a csillárd mennyiségû tárgy)

Fallout 3-ban is képes voltam 30 percen keresztül csigalassúsággal visszabattyogni Megatonba, csakhogy minden általam begyûjtött cuccot hazavihessek! Erre mondják, hogy Loot Bitch nem??? <#nevetes1>

Mivel itt is lesz loot dögivel(fegyver, tárgy, armor, mod, alapanyag stb. stb.), ezért ez nekem maga lesz a Kánaán!

Az viszont lehet, hogy egy idõ után Gigapáncélt kapnak, de a Ghoul autószerelõ csávónak a mexikói hacukája baromi hangulatos! Már látom is, amikor mindketten 1-1 Colttal és Winchesterrel felszerelkezve rójuk a Nevadai sivatagot, oldalunkon a hûség robot kutyával (akinek tartájban van az agya LOL) és gekkóra vadászunk, melyek bõrét feldolgozva a készterméket értékesítjük! Erre mondják, hogy Priceless (nem tehetek róla, de nagyon lelkes vagyok)!

mike01010101 #604: Igen! Márciusban nagy dömbing lesz az általad felsoroltak miatt (ilyen szempontból nagyon hasonló az ízlésünk, mert nekem is ezek vannak a kívánságlistám tetején)! De addig még nagyon sok idõ van: 4-5 hónap! Nem is értem a Two Worlds 2 EU-n kívüli terjesztõi milyen idei játékdömpingre hivatkozva halasztották el mindenhol a játék kiadását 2011 januárjáig? EU-s terjesztõ (Hálisten) továbbra is tartja az okt. 19-es megjelenést a Two Worlds 2-nek.

mike #605: Az igaz, de itt azért kicsit szabadabb lesz a világ (ME 2 nekem nagyon kötött volt (csak bizonyos helyeken mozoghattál szabadon, ott is nagyon pici területeken, lásd Citadell), fõleg az elsõ rész utána)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ilyen mintha mar lattam volna😊) (masseffect2)

Remelem a gothic4 es a new vegas is jo hosszu lesz mert iden mar masra nem szamitok (maximum meg a two worlds2) es ezekkel ki kell huzni jovo marciusig. Akkortol jonnek a nagyagyuk, az AC:brotherhood, a Fable3, a Witcher2 es a DA2.
Talan lesz meg egy mass effect2 dlc telen.

gfreak
hmmpff...nemigazán ösztönzi ez a népet, a questeket meg alapból megcsinálod (ha fejlõdni meg lootolni akarsz) xD

egy kis üveggyöngy, egy kis parasztvakítás..már ha tényleg csak annyit bírnak az új ruhák hogy máshogy néznek ki..de tartok tõle hogy a statok miatt sem nagyon lesz érdemes begyûjteni, max az elején, aztán úgyis gigabrutálpáncélba gyömöszölöd õket xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Ezt most találtam a NMA honlapon! Ez egy nagyon jó hír!!!! :-D

*Most of the companions will have unique costumes that unlock after completing their quests.

Végigjátszási idõrõl én nem tudok, de tudom ajánlani a No Mutants Allowed nevezetû oldalt ott az információk tárháza van a játékról!

Terület kapcsán én úgy tudom, hogy kb. akkora lesz, mint Capital Wasteland volt, ami megjegyezném szerintem éppen elég (mire annak is minden négyzetcentiméterjét bejárod, bejártad, bejárnád (esetemben utóbbi még), az nem pár óra...

Gothic 4 is jöhet addig W. verzióban (ha jó lesz, akkor késõbb olcsóbban vevõs, de ezt még majd meglátjuk)! Egyébként a Fallout NW hetén jön ki a Two Worlds 2 is szóval lesz itt RPG dömping most!

Igen én is attól tartok, hogy sokat várok és csalódni fogok...
De azért reménykedem, hogy egy teljes egésszé áll majd össze a dolog, mindenesetre a feature-ök eddig nagyon bíztatóak, de mint tudjuk a puding próbája az evés!

Arrol van informacio, hogy (leszamitva a lent irt rengeteg mellek lehetoseget) milyen hosszu atlagosan a fosztori vegigjatszasi ideje es kb - osszehasonlitva a F3-mal - mekkora a bejarhato terkep?
En is nagyon varom mar. Jobban mint a gothic4-et, az jon elobb.

Mellesleg varjuk ki mi es hogyan valosul meg ezekbol. Szerintem mindenkinek vannak rossz tapasztalatai e teren😊

Hát ha hozzáveszed a gyûjtögethetõ alapanyagokat, a "snowglobe"-okat, a fegyver modokat, a craftolási rendszert (csinálhatsz különbözõ hatású lõszert is), a fõzõcskézést és még a többi jó kis hangulat fokozó "nemisannyiralényegesasztori feature-t", akkor totál jól elleszel míg kész lesz a fordítás!

Jah és majd elfelejtettem a hardcore mod-ot (dehidratálódás=folyamatos vízhajkurászás, lassú gyógyulás=könnyû elhalás(nem árt meggondolni, hogy mikor milyen állapotban kötsz bele valakibe), idõnként kajálni és aludni is kell=no comment, lõszernek is lesz súlya= nem lesz nálad soha 1 egész fegyverraktár az USA összes fegyverraktárainak összes lõszerével)!

Engem speciel ezek miatt érdekel jobban ez a Fallout játék és nem a történet miatt (ellopnak valami zsetont tõled, "megölnek", te meg mész kideríteni, hogy wattafuck? Valahogy ez a sztori engem nem mozgat meg egyáltalán, aztán majd meglátjuk mi lesz belõle!)

De a körítés (erõsen, de nagyon erõsen western feelingem van valahányszor meglátok 1 gameplay-t (itt egy western kalap, ott egy Colt, Winchester, Flaneling, Ballonkabát, Ghoul mexikói bandító jelmezben), a lehetõségek, a mellékküldetések, a kraftolás, a gyûjtögetés, a végre talán igazán hasznossá váló társak, a karma rendszer és a hírnév kombinációja, a beszélgetésekre kiható képzettségeid, skilljeid, attribútumaid, a végre újra megjelenõ szerencsejáték úgy gondolom össze fog állni 1 egésszé és végre tényleg megvalósul az igazi jó kis sandbox fallout élmény újra, mindent összegezve 1 élõ lélegzõ fallout játék melyben tényleg meglehet a 3. rész után az igazi túlélõ élmény. És akkor még az egyéni kinézetû unique fegyver (halálom volt, hogy 1 nevesített fegyver totál úgy néz ki, mint az utolsó csórótól elszedett rozsdás, elhasznált változat) kinézetet, a kibõvült közelharci fegyvertárat, a fegyver modolást stb, stb. még nem is említettem!

Szóval nagyon várós részemrõl!

Ryder62
Megérkezett a Fallout New Vegas gépigénye (feltehetõleg a minimális):

- Memory: 2Gb RAM, 10Gb free hard drive space
- Processor: Dual Core 2.0 GHz
- Video Card: NVIDIA GeForce 6 series, ATi 1300XT series minimum

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Dead
üdv mindenkinek
a NV bolti áráról lehet már tudni valamit vagy saccolni tud már valaki?
Ryder62
"biztos lesz csapat, aki lefordítja, csak hát addig várnotok kell"

Addig meg barangolok a nagyvilágban <#vigyor2> A Fallout 3-ban az elsõ végigjátszásom olyan 125 óra lehetett. Ugye a nagy terület és a felfedezni valók.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
PC-n STEAM exkluzív lesz a játék!

grebber
Mindenki ezt mondja és miután játszott már pár játékkal konzolon egybõl más lesz a véleménye!
Én vettem gamepadot anno nem is tudom minek pc-hez.Szinte semmihez nem használtam.Azt kijött a Resident Evil 4 egér támogatás nélkül na mondom miket fogok szenvedni gamepaddal mire végigviszem.Hát semmit nem szenvedtem 5 perc után úgy kézre állt egér patch meg mehetett az anyjába nem használtam!

Next PC upgrade: 2022

Úristen, hogy lehet FPS-t játszani ezzel az ultra gagyi konzol irányítással... Engem totál idegesítene ez a darabos mozgás, mint egy kicseszett robot 😄
Na majd PC-n 😊

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

tutituti
Kinn van aranylemezen.
Fallout New Vegas aranylemezen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lesznek jó fegyverek, pl ott a Recharger, ez egy öntöltõ fegyver nem kell lõszer hozzá, de viszont nagyon lassan töltõdik fel ezért ésszel kell majd használni.

Encore
A Vice President eléggé kicentizte, ami a HP-t illeti 😄 Egy hajszálon múlt, hogy nem halt meg.
Jól hangzik a kétszer annyi fegyver, mitn az elõdben, de hasznuk is legyen. Inkább kevesebb, de mindegyiknek legyen haszna, mintsem fél ezer fegyver és alig különbözik egyik másik.
És egy új gameplay videó

Új conceptart-ok:
The Fort
The Strip
Itt az új The Bethesda Podcast 3

Shiwo
biztos lesz csapat, aki lefordítja, csak hát addig várnotok kell

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../